Hellas, Øya Mykonos

Private Seaside Villa in Mykonos

Mykonos Øya Mykonos, Hellas Villa
1 tilbud — Se tilbud
Private Seaside Villa in Mykonos
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
  • Gratis Wi-Fi
  • Trådløst internett
  • Basseng
Vis alle fasiliteter 3
Beliggenhet
Til sentrum
3.3 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

Mykonos Øya Mykonos, Hellas

Hotellet 'Private Seaside Villa in Mykonos' ligger på Mykonos Island, Hellas. Noen nærliggende attraksjoner og interessepunkter rundt hotellet kan inkludere:

1. Ornos Beach: En populær strand med gylden sand og klart blått vann, som ligger bare en kort avstand fra hotellet.

2. Mykonos Town (Chora): Den pittoreske hovedstaden på Mykonos Island, kjent for sine smale brosteinsbelagte gater, hvitkalkede bygninger, boutiquebutikker, livlige natteliv og ikoniske vindmøller.

3. Agios Ioannis Beach: En vakker sandstrand kjent for sitt krystallklare vann og fantastiske solnedganger. Den ble også vist i filmen "Shirley Valentine".

4. Psarou Beach: En trendy strand kjent for å tiltrekke kjendiser, med luksuriøse strandklubber, vannsportsfasiliteter og gode spisesteder.

5. Super Paradise Beach: En populær feststrand med livlige strandbarer og klubber, ideell for de som leter etter en mer levende og energisk atmosfære.

6. Delos Island: Et viktig arkeologisk sted og UNESCOs verdensarvliste, kjent for sine gamle greske ruiner, inkludert templer, statuer og mosaikker. Det er tilgjengelig med båt fra Mykonos.

7. Panagia Paraportiani Church: En ikonisk hvitkalket kirke som ligger i hjertet av Mykonos Town, kjent for sin unike arkitektoniske design.

8. Little Venice: Et pittoresk nabolag i Mykonos Town, med fargerike bygninger med trebalkonger som henger over havet, og tilbyr fantastisk utsikt over solnedgangen.

9. Windmills of Mykonos: Historiske landemerker med utsikt over Mykonos Town, som gir panoramautsikt over øya og Det egeiske hav.

10. Mykonos Folklore Museum: Et lite museum som viser den tradisjonelle kulturen og historien til Mykonos Island. Dette er bare noen få eksempler på attraksjoner og steder å utforske i nærheten av hotellet 'Private Seaside Villa in Mykonos'.

map
Private Seaside Villa in Mykonos
Villa

Til sentrum3.3

Om hotellet

Om

Privat strandvilla i Mykonos er et luksuriøst overnattingsalternativ som ligger på øya Mykonos, Hellas. Den tilbyr en fredelig og eksklusiv atmosfære for reisende som leter etter en privat ferie. Hotellet har flere typer rom, hvor hver av dem har fantastisk panoramautsikt over Egeerhavet. Rommene er elegant innredet med en blanding av moderne og tradisjonelle greske elementer, og sikrer et komfortabelt og avslappende opphold. Fasiliteter som aircondition, gratis Wi-Fi og eget bad tilbys i hvert rom. Gjestene kan nyte et utvalg av måltider på hotellets restaurant, som serverer en kombinasjon av tradisjonell gresk og internasjonal mat. Restauranten tilbyr både innendørs og utendørs sitteplasser, slik at gjestene kan spise mens de ser utover de vakre havutsiktene. Menyen inkluderer fersk sjømat, middelhavsdeler og et bredt utvalg av vin. I tillegg til restauranten tilbyr hotellet et privat strandområde hvor gjestene kan slappe av og nyte solen. Det er også en svømmebasseng, perfekt for en forfriskende dukkert. Hotellets ansatte kan hjelpe med å arrangere forskjellige aktiviteter og utflukter, som vannsport, båtturer og besøk til nærliggende attraksjoner. Alt i alt, gir Privat Strandvilla i Mykonos et luksuriøst og rolig tilfluktssted for reisende som søker en minneverdig ferie på den vakre øya Mykonos, Hellas.

Underholdning

Det er mange underholdningsalternativer i nærheten av hotellet 'Private Seaside Villa in Mykonos', på Mykonos Island, Hellas. Her er noen av de beste valgene:

1. Strandklubber: Mykonos er kjent for sine strandklubber hvor du kan slappe av, nyte solen, danse og ha en flott tid. Noen populære strandklubber i nærheten av hotellet inkluderer Scorpios, Nammos og Principote.

2. Nattklubber: Mykonos er kjent for sitt pulserende natteliv. Du kan dra til klubber som Cavo Paradiso, Paradise Club eller Guzel for en kveld med dans og festing.

3. Barer og lounger: Mykonos har et bredt utvalg av barer og lounger hvor du kan nyte cocktailer og sosialisere. Noen populære alternativer inkluderer Jackie O', Scarpa og Caprice.

4. Restauranter: Mykonos tilbyr et utvalg av spisesteder, alt fra tradisjonelle greske tavernaer til gourmetrestauranter. Du kan prøve lokale spesialiteter på restauranter som Kounelas Fish Tavern, Sea Satin eller Avra Restaurant.

5. Shopping: Mykonos er kjent for sine stilige butikker og designerbutikker. Du kan utforske gatene i Mykonos by for mote, tilbehør og unike suvenirer.

6. Vannsport: Øya tilbyr ulike vannsportsaktiviteter som jet ski, parasailing og paddleboarding. Du kan leie utstyr og nyte disse aktivitetene på populære strender som Psarou eller Elia.

7. Kulturelle attraksjoner: Mykonos er rik på historie og kultur. Du kan besøke attraksjoner som vindmøllene i Mykonos by, det arkeologiske museet på Mykonos eller Panagia Paraportiani, en vakker kritthvit kirke.

8. Båtturer: Utforsk nærliggende øyer og uberørte strender ved å ta en båttur. Du kan bestille turer som utforsker den berømte øya Delos eller besøke avsidesliggende bukter og skjulte strender rundt Mykonos. Dette er bare noen få alternativer for underholdning i nærheten av hotellet 'Private Seaside Villa in Mykonos'. Øya tilbyr noe for alle, enten du vil feste, slappe av på stranden eller fordype deg i den lokale kulturen.

Topp spørsmål

1. Hvilke fasiliteter tilbys i den private strandvillaen i Mykonos?
1. Hvilke fasiliteter tilbys i den private strandvillaen i Mykonos?1

Den private strandvillaen i Mykonos tilbyr et utvalg av fasiliteter, inkludert et privat svømmebasseng, utendørs spiseplass, fullt utstyrt kjøkken, aircondition, gratis Wi-Fi, daglig rengjøring og en gratis concierge-service.

2. Hvor mange soverom er tilgjengelig i villaen?
2. Hvor mange soverom er tilgjengelig i villaen?1

Villaen har flere soverom for å kunne innkvartere gjester komfortabelt. Det nøyaktige antallet soverom kan variere, så det anbefales å sjekke den spesifikke oppføringen eller kontakte eier/eiendomsforvalter for den mest nøyaktige informasjonen.

3. Ligger den private strandvillaen nær stranden?
3. Ligger den private strandvillaen nær stranden?1

Ja, villaen ligger i en førsteklasses beliggenhet nær stranden, noe som gir gjestene enkel tilgang til den fantastiske kystlinjen og det klare vannet.

4. Er det noen nærliggende attraksjoner eller severdigheter?
4. Er det noen nærliggende attraksjoner eller severdigheter?1

Mykonos-øya har et hav av attraksjoner og severdigheter. Gjester som bor i den private strandvillaen vil ha praktisk tilgang til populære attraksjoner som Mykonos by, Little Venice, vindmøller og det pulserende nattelivet.

5. Hvor langt er den private strandvillaen fra nærmeste flyplass?
5. Hvor langt er den private strandvillaen fra nærmeste flyplass?1

Avstanden mellom villaen og Mykonos internasjonale flyplass varierer avhengig av den spesifikke beliggenheten. Vanligvis ligger flyplassen innenfor en 15-30 minutters kjøretur fra villaen, og gir praktiske transportmuligheter for reisende.

6. Kan den private strandvillaen romme store grupper eller familier?
6. Kan den private strandvillaen romme store grupper eller familier?1

Ja, den private strandvillaen er designet for å imøtekomme ulike gruppestørrelser, inkludert store familier eller grupper av venner. Noen villaer tilbyr flere soverom, romslige oppholdsområder og utendørs plasser, noe som gjør dem ideelle for å huse flere gjester.

7. Er rengjøring inkludert i leieprisen?
7. Er rengjøring inkludert i leieprisen?1

Ja, daglig rengjøring er vanligvis inkludert i leieprisen for den private strandvillaen. Dette sikrer at gjestene kan nyte et rent og velholdt miljø under hele oppholdet.

8. Kan jeg få en privat kokk eller cateringtjenester arrangert i villaen?
8. Kan jeg få en privat kokk eller cateringtjenester arrangert i villaen?1

Ja, mange private strandvillaer tilbyr ekstra tjenester som å arrangere en privat kokk eller cateringtjenester. Gjestene kan nyte deilige måltider uten å forlate komforten av villaen, noe som legger til bekvemmelighet og luksus i oppholdet.

9. Er det et minimumsoppholdskrav for å leie villaen?
9. Er det et minimumsoppholdskrav for å leie villaen?1

Minimumsoppholdskravet kan variere avhengig av den spesifikke villaen og dens utleiepolitikk. Det anbefales å sjekke oppføringen eller kontakte eier/eiendomsforvalter for informasjon om minimum varighet for oppholdet.

10. Er kjæledyr tillatt i den private strandvillaen?
10. Er kjæledyr tillatt i den private strandvillaen?1

Kjæledyrpolitikken kan variere avhengig av villaen. Noen private strandvillaer kan tillate kjæledyr, mens andre kan ha begrensninger eller ekstra avgifter forbundet med å ta med kjæledyr. Det er tilrådelig å sjekke den spesifikke kjæledyrpolitikken med eieren/eiendomsforvalteren før du foretar en reservasjon.

Alle tjenester og fasiliteter

Hotellfasiliteter
  • Gratis Wi-Fi
  • Trådløst internett
Vannaktiviteter
  • Basseng
Anmeldelse av Private Seaside Villa in Mykonos
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.