Hellas, Øya Mykonos

Nimbus Mykonos

mykonos ag stefanos Øya Mykonos, Hellas Hotell
1 tilbud fra 1493 NOK Se tilbud
Nimbus Mykonos
Nimbus Mykonos
Nimbus Mykonos
Nimbus Mykonos
Nimbus Mykonos
Nimbus Mykonos
Nimbus Mykonos
Nimbus Mykonos
Nimbus Mykonos
Nimbus Mykonos
Nimbus Mykonos
Nimbus Mykonos
Nimbus Mykonos
Nimbus Mykonos
Nimbus Mykonos
Nimbus Mykonos
Nimbus Mykonos
Nimbus Mykonos
Nimbus Mykonos
Nimbus Mykonos
Nimbus Mykonos
Nimbus Mykonos
Nimbus Mykonos
Nimbus Mykonos
Nimbus Mykonos
Nimbus Mykonos
Nimbus Mykonos
Nimbus Mykonos
Nimbus Mykonos
Nimbus Mykonos
Nimbus Mykonos
Nimbus Mykonos
Nimbus Mykonos
Nimbus Mykonos
Nimbus Mykonos
Nimbus Mykonos
Nimbus Mykonos
Nimbus Mykonos
Nimbus Mykonos
Nimbus Mykonos
Nimbus Mykonos
Nimbus Mykonos
Nimbus Mykonos
Nimbus Mykonos
Nimbus Mykonos
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
 • Massasje
 • Massasje / Skjønnhetssenter
 • Gratis Wi-Fi
 • Trådløst internett
 • Kjøleskap
 • Minibar
Vis alle fasiliteter 19
Beliggenhet
Til sentrum
5.4 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

mykonos ag stefanos Øya Mykonos, Hellas

Noen populære landemerker og attraksjoner rundt hotellet 'Nimbus Mykonos' på Mykonos Island, Hellas, inkluderer:

1. Ornos Beach: Denne vakre sandstranden er bare en kort spasertur unna hotellet og tilbyr ulike vannaktiviteter, strandklubber og restauranter.

2. Mykonos Town (Chora): Hotellet ligger omtrent 3 kilometer fra bysentrum, der du kan utforske de ikoniske vindmøllene, smale gater, boutiquebutikker, restauranter og barer.

3. Psarou Beach: Ligger omtrent 3 kilometer sør for hotellet, er Psarou Beach kjent for sin livlige atmosfære, strandklubber og luksus-liggestoler.

4. Paradise Beach: Beliggende på den sørlige kysten, er Paradise Beach kjent for sitt livlige festmiljø, strandbarer og vannsportaktiviteter.

5. Panagia Paraportiani: En av de mest kjente kirkene i Mykonos by, tilbyr Panagia Paraportiani imponerende arkitektur og panoramautsikt over havet.

6. Little Venice: Dette pittoreske nabolaget i Mykonos by er kjent for sine fargerike hus bygget rett på kanten av havet. Det er et populært sted å nyte solnedgangen, spise på restauranter ved vannkanten og utforske kunstgallerier.

7. Det arkeologiske museet i Mykonos: Ligger i Mykonos by, viser dette museet en samling av gamle gjenstander og arkeologiske funn fra øya.

8. Delos Island: En kort båttur unna Mykonos Island, er Delos en viktig UNESCO-verdensarvsted kjent for sine rike arkeologiske ruiner og mytologiske betydning. Dette er bare noen få av attraksjonene rundt hotellet 'Nimbus Mykonos', som tilbyr en blanding av strand-, kultur- og historiske opplevelser på Mykonos Island, Hellas.

map
Nimbus Mykonos
Hotell

Til sentrum5.4

Om hotellet

Om

Nimbus Mykonos er et luksushotell som ligger på den pittoreske øya Mykonos i Hellas. Hotellet tilbyr ulike typer overnatting og spisemuligheter for å imøtekomme ulike smaker og preferanser. Overnatting: Nimbus Mykonos har forskjellige typer rom og suiter, som alle er designet for å gi et komfortabelt og stilig opphold for gjestene. Romalternativene inkluderer standardrom, superior-rom, deluxe-rom og suiter. Rommene er elegant innredet med moderne fasiliteter og tilbyr fantastisk utsikt over Egeerhavet eller hotellets hage. Noen av fasilitetene som tilbys på rommene inkluderer flatskjerm-TV, minibar, aircondition og gratis Wi-Fi. Måltider: Hotellet tilbyr ulike spisemuligheter for å tilfredsstille gjestenes kulinariske ønsker. Hovedrestauranten på Nimbus Mykonos tilbyr en middelhavsmeny inspirert av ferske, lokalt produserte ingredienser. Gjestene kan nyte både innendørs- og utendørs spiseplasser med fantastisk utsikt over havet. Hotellet har også en bassengbar som serverer forfriskende cocktailer og lette snacks hele dagen. I tillegg til hovedrestauranten er det flere andre spisemuligheter i kort avstand fra hotellet. Mykonos-øya er kjent for sitt livlige og varierte kulinariske miljø, og tilbyr et bredt utvalg av matretter, inkludert gresk, italiensk og asiatisk. Fasiliteter og tjenester: Nimbus Mykonos tilbyr en rekke fasiliteter og tjenester for å forbedre gjestenes opphold. Hotellet har et vakkert utendørsbasseng med solsenger og parasoller, perfekt for avslapning og soling. Hotellet har også et treningssenter der gjestene kan holde seg i form. For de som søker ytterligere avslapning, tilbyr hotellet spa-fasiliteter der gjestene kan nyte foryngende behandlinger og massasjer. Det er også en døgnåpen resepsjon som kan hjelpe gjestene med eventuelle spørsmål eller forespørsler de måtte ha. Beliggenhet: Nimbus Mykonos har en ideell beliggenhet på Mykonos-øya, og gir enkel tilgang til populære attraksjoner og vakre strender. Hotellet ligger i nærheten av Mykonos by, der gjestene kan utforske de sjarmerende smugene, besøke butikker og oppleve det livlige nattelivet øya er kjent for. Alt i alt tilbyr Nimbus Mykonos et luksuriøst og komfortabelt tilfluktssted for gjester som ønsker å oppleve magien på Mykonos-øya. Med sine stilfulle rom, herlige spisemuligheter og praktiske beliggenhet, er det et ideelt valg for reisende som søker et minneverdig opphold på denne vakre greske øya.

Underholdning

Det er flere underholdningsmuligheter i nærheten av hotellet 'Nimbus Mykonos' på Mykonos øy, Hellas. Her er noen populære attraksjoner og aktiviteter i området:

1. Paradise Beach: Ligger bare en kort avstand fra hotellet, er Paradise Beach kjent for sine livlige strandbarer og høy musikk. Det er et populært sted for soling, bading og festing.

2. Super Paradise Beach: En annen livlig strand i nærheten, er Super Paradise Beach kjent for sine fester og energiske atmosfære. Strandklubbene her arrangerer regelmessig DJ-er og arrangementer.

3. Mykonos by: Hotellet ligger bare en kort avstand fra Mykonos by, hvor du kan utforske de trange gatene fylt med hvitkalkede bygninger, sjarmerende butikker, boutiquer og tradisjonelle restauranter. Mykonos by tilbyr også et livlig natteliv med mange barer og klubber.

4. Vindmøller på Mykonos: En populær turistattraksjon, ligger vindmøllene på Mykonos i nærheten av Mykonos by og gir en vakker utsikt over øya og Egeerhavet.

5. Arkeologisk museum på Mykonos: Ligger i Mykonos by, viser det arkeologiske museet en samling av arkeologiske funn fra øyas gamle fortid.

6. Lille Venezia: Dette pittoreske nabolaget i Mykonos by har fargerike hus bygget rett ved kanten av havet. Det er et flott sted å spasere, nyte sjømat og se på solnedgangen.

7. Delos-øyen: En kort båttur fra Mykonos-øya, er Delos en UNESCOs verdensarvliste og en av Hellas 'viktigste arkeologiske steder. Øya antas å være fødestedet til Apollo og Artemis, og er fylt med gamle ruiner og historiske steder. Dette er bare noen få forslag til underholdning i nærheten av hotellet 'Nimbus Mykonos' på Mykonos-øya. Øya tilbyr et mangfold av aktiviteter og attraksjoner som passer forskjellige interesser og preferanser.

Topp spørsmål

1. Hva er Nimbus Mykonos?
1. Hva er Nimbus Mykonos?1

Nimbus Mykonos er et luksuriøst hotell ved stranden, som ligger på den vakre øya Mykonos i Hellas.

2. Hvor ligger Nimbus Mykonos?
2. Hvor ligger Nimbus Mykonos?1

Nimbus Mykonos ligger på den vestlige kysten av Mykonos-øya, med utsikt over Egeerhavet. Det er bare en kort avstand fra Mykonos by.

3. Hvilke overnattingsalternativer finnes på Nimbus Mykonos?
3. Hvilke overnattingsalternativer finnes på Nimbus Mykonos?1

Nimbus Mykonos tilbyr ulike luksuriøse overnattingsalternativer som suiter, villaer og maisonette-stil rom. Hvert rom er elegant designet og utstyrt med moderne fasiliteter.

4. Har Nimbus Mykonos en restaurant?
4. Har Nimbus Mykonos en restaurant?1

Ja, Nimbus Mykonos har en stilig restaurant som serverer en rekke deilige retter inspirert av middelhavs- og gresk mat. Gjestene kan nyte måltidene sine mens de nyter den spektakulære utsikten over Egeerhavet.

5. Finnes det rekreasjonsfasiliteter på Nimbus Mykonos?
5. Finnes det rekreasjonsfasiliteter på Nimbus Mykonos?1

Ja, hotellet har et vakkert utendørs svømmebasseng, et fullt utstyrt treningssenter og et spa som tilbyr ulike fornyende behandlinger. I tillegg har Nimbus Mykonos direkte tilgang til en privat strand.

6. Tilbyr Nimbus Mykonos noen transporttjenester?
6. Tilbyr Nimbus Mykonos noen transporttjenester?1

Ja, hotellet tilbyr gratis shuttle-tjenester til og fra Mykonos by. I tillegg kan gjestene bestille flyplasstransport etter behov.

7. Kan gjestene organisere utflukter eller aktiviteter gjennom Nimbus Mykonos?
7. Kan gjestene organisere utflukter eller aktiviteter gjennom Nimbus Mykonos?1

Ja, hotellets concierge er tilgjengelig for å hjelpe gjestene med å organisere ulike utflukter og aktiviteter som båtturer, øyturer og vannsportsaktiviteter.

8. Er det Wi-Fi tilgjengelig på Nimbus Mykonos?
8. Er det Wi-Fi tilgjengelig på Nimbus Mykonos?1

Ja, gratis Wi-Fi tilbys over hele hotellet, inkludert gjesterommene og fellesområdene.

9. Hvor langt er det fra Nimbus Mykonos til Mykonos flyplass?
9. Hvor langt er det fra Nimbus Mykonos til Mykonos flyplass?1

Nimbus Mykonos er omtrent 5 kilometer (4 miles) unna Mykonos flyplass. Hotellet tilbyr praktisk flyplasstransport for gjestene.

10. Er det noen attraksjoner eller interessante steder i nærheten av Nimbus Mykonos?
10. Er det noen attraksjoner eller interessante steder i nærheten av Nimbus Mykonos?1

Ja, hotellet ligger nær populære attraksjoner som vindmøllene på Mykonos, Mykonos gamle havn og den pittoreske bydelen Little Venice. Mykonos by, med sitt livlige natteliv og shoppingmuligheter, er også lett tilgjengelig.

Alle tjenester og fasiliteter

Underholdning og avslapping
 • Massasje
 • Massasje / Skjønnhetssenter
Hotellfasiliteter
 • Gratis Wi-Fi
 • Trådløst internett
 • 24-timers resepsjon
 • Kontakt
 • Hurtig innsjekking/utsjekking
 • Særskilt røykeområde
Romfasiliteter
 • Kjøleskap
 • Minibar
 • Hårføner
 • Jacuzzi
 • Romservice
Ekstra tjenester
 • Flyplasstransport
 • Klesrens
 • Turistinformasjon
 • Fotokopimaskin
Vannaktiviteter
 • Basseng
 • Utendørsbasseng
Anmeldelse av Nimbus Mykonos
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.