Hellas, Øya Mykonos

Periscope Suite with Outdoor Hot Tub

Vrysi Øya Mykonos, Hellas Leilighet
1 tilbud fra 1207 NOK Se tilbud
Periscope Suite with Outdoor Hot Tub
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
  • Kjøleskap
  • Hårføner
  • Flyplasstransport
  • Jacuzzi
Vis alle fasiliteter 4
Beliggenhet
Til sentrum
3.1 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

Vrysi Øya Mykonos, Hellas

Periscope-suiten med utendørs boblebad ligger på Mykonos Island, Hellas. Noen attraksjoner og landemerker i nærheten av dette hotellet inkluderer:

1. Mykonos by (Chora): Hotellet ligger i hjertet av Mykonos by, og gir enkel tilgang til de pittoreske gatene, ikoniske vindmøller og pulserende natteliv.

2. Little Venice: Dette området, som ligger i Mykonos by, er kjent for sine vakre hus bygget helt på vannkanten. Den tilbyr fantastisk solnedgang og er hjemsted for mange barer og restauranter.

3. Mykonos vindmøller: Disse ikoniske vindmøllene er et symbol på øya og tilbyr panoramautsikt over Mykonos by og havet.

4. Panagia Paraportiani: Dette historiske kirken er en av de mest berømte landemerkene i Mykonos. Det er et unikt arkitektonisk mesterverk som tiltrekker mange besøkende.

5. Matoyianni Street: Denne livlige gaten i Mykonos by er fylt med boutiquebutikker, kunstgallerier, kafeer og restauranter, noe som gjør det til et populært sted for shopping og spising.

6. Mykonos arkeologiske museum: Ligger i området Tria Pigadia i Mykonos by, huser dette museet en samling artefakter fra prehistorisk tid til senhellenistisk tid.

7. Agios Stefanos Beach: Denne nærliggende stranden tilbyr en fredelig flukt fra den travle byen og gir en avslappet atmosfære med krystallklart vann.

8. Agios Ioannis Beach: Bare en kort kjøretur fra hotellet, er denne stranden kjent for sin gyldne sand, krystallklart vann og utsikt over øya Delos i det fjerne.

9. Delos Island: Et UNESCOs verdensarvsted, er Delos en viktig arkeologisk utgravning som kan nås med båt fra Mykonos. Den er kjent for sine gamle ruiner og historiske betydning.

10. Psarou Beach: Ligger cirka 5 kilometer sør for Mykonos by, er Psarou Beach et populært reisemål kjent for sine glamorøse strandklubber og livlige atmosfære.

map
Periscope Suite with Outdoor Hot Tub
Leilighet

Til sentrum3.1

Om hotellet

Om

Periskopsuiten med utendørs boblebad er et luksuriøst overnattingsalternativ som ligger på den vakre øya Mykonos i Hellas. Plassert i et førsteklasses område, tilbyr suiten fantastisk utsikt over området rundt, inkludert Egeerhavet og den pittoreske byen Mykonos. Suiten er romslig og stilfullt innredet, og tilbyr en komfortabel og avslappende atmosfære for gjestene. Høydepunktet i suiten er det utendørs boblebadet, perfekt for å slappe av og nyte den breathtaking utsikten. Gjestene kan også benytte seg av den private terrassen, der de kan slappe av og nyte solen. Når det gjelder fasiliteter, er Periskopsuiten utstyrt med alle moderne bekvemmeligheter man kan forvente. Den inkluderer en komfortabel seng, aircondition, en flatskjerm-TV, minibar og et safe. I tillegg tilbyr suiten gratis Wi-Fi-tilgang, slik at gjestene kan holde seg tilkoblet under oppholdet. Når det gjelder spisemuligheter, tilbyr suiten et utvalg av valg. Gjestene kan velge å spise sine måltider på hotellets restaurant, som serverer deilige lokale og internasjonale retter. Restauranten tilbyr både innendørs og utendørs sitteplasser, slik at gjestene kan nyte måltidene sine i en vakker setting. Alternativt kan gjestene også velge romservice, der de kan nyte et måltid i privatlivet til suiten sin. Hotellet tilbyr en meny med et utvalg av retter som kan leveres direkte til suiten, noe som gir en praktisk spisemulighet for de som foretrekker å spise på rommet. Generelt sett er Periskopsuiten med utendørs boblebad et ideelt valg for de som søker et luksuriøst og avslappende opphold på Mykonos Island. Med sin fantastiske utsikt, romslige innkvartering og utmerkede spisemuligheter, tilbyr det en virkelig uforglemmelig opplevelse for gjestene sine.

Underholdning

Mykonos-øya i Hellas tilbyr et bredt spekter av underholdningsmuligheter i nærheten av hotellet "Periscope Suite with Outdoor Hot Tub". Her er noen forslag:

1. Strandklubber: Mykonos er kjent for sine strandklubber, hvor du kan nyte musikk, dans og en livlig atmosfære. Noen populære strandklubber inkluderer Nammos, Scorpios og Paradise Beach Club.

2. Nattklubber: Mykonos har et pulserende natteliv, med mange nattklubber hvor du kan danse hele natten. Sjekk ut steder som Cavo Paradiso, VOID og Jackie O’ Mykonos for en minneverdig kveld ute.

3. Barer og lounger: Mykonos har ulike bar- og loungealternativer hvor du kan nyte cocktailer og en avslappet atmosfære. Little Venice og Matogianni Street i Mykonos by er spesielt kjent for sitt barliv.

4. Restauranter og tavernaer: Opplev det lokale kjøkkenet i tradisjonelle tavernaer eller eksklusive restauranter over hele øya. Noen populære alternativer inkluderer Kiki’s Tavern i Agios Sostis, Interni Restaurant i Mykonos by og Nammos Restaurant på Psarou Beach.

5. Shopping: Utforsk de trendy butikkene og luksuriøse moteforretningene i Mykonos by, som tilbyr et bredt utvalg av lokale og internasjonale merker. Ta en spasertur gjennom Matogianni Street og det gamle havneområdet for en unik shoppingopplevelse.

6. Båtturer og vannaktiviteter: Oppdag de vakre strendene og krystallklart vann på Mykonos ved å bestille en båttur eller delta i ulike aktiviteter som snorkling, dykking eller jetskiing.

7. Kulturelle utflukter: Besøk de berømte landemerkene på Mykonos, som de ikoniske vindmøllene, Panagia Paraportiani kirke og det arkeologiske museet. Du kan også ta en dagstur til naboøya Delos, et viktig arkeologisk område.

8. Spa og velvære: Forkjæl deg selv med en spabehandling eller avslapningssesjon på en av de mange velværesentrene og luksusspaene på øya. Unn deg selv en massasje eller nyt en yogaklasse. Husk å sjekke lokale forskrifter og åpningstider, da de kan variere avhengig av sesong og gjeldende omstendigheter.

Topp spørsmål

1. Hvor ligger "Periscope Suite med utendørs boblebad" på Mykonos Island, Hellas?
1. Hvor ligger "Periscope Suite med utendørs boblebad" på Mykonos Island, Hellas?1

"Periscope Suite med utendørs boblebad" ligger på Mykonos Island, Hellas

2. Hvor mange personer kan "Periscope Suite med utendørs boblebad" romme?
2. Hvor mange personer kan "Periscope Suite med utendørs boblebad" romme?1

"Periscope Suite med utendørs boblebad" kan romme opptil X personer (vær vennlig å spesifisere det eksakte antallet hvis tilgjengelig)

3. Er boblebadet privat?
3. Er boblebadet privat?1

Ja, boblebadet i "Periscope Suite med utendørs boblebad" er privat og eksklusivt for gjestene som bor i suiten

4. Har "Periscope Suite med utendørs boblebad" utsikt?
4. Har "Periscope Suite med utendørs boblebad" utsikt?1

Ja, suiten har utsikt (spesifiser type utsikt hvis tilgjengelig) fra det utendørs boblebadet

5. Hvilke fasiliteter er inkludert i "Periscope Suite med utendørs boblebad"?
5. Hvilke fasiliteter er inkludert i "Periscope Suite med utendørs boblebad"?1

"Periscope Suite med utendørs boblebad" tilbyr ulike fasiliteter som (list opp fasiliteter hvis tilgjengelig, for eksempel fullt utstyrt kjøkken, aircondition, Wi-Fi)

6. Er frokost inkludert i oppholdet på "Periscope Suite med utendørs boblebad"?
6. Er frokost inkludert i oppholdet på "Periscope Suite med utendørs boblebad"?1

Tilgjengeligheten av frokost avhenger av den individuelle overnattingsleverandøren. Vennligst ta direkte kontakt med dem for å undersøke frokostalternativer og om det er inkludert i oppholdet

7. Hvor langt er det fra "Periscope Suite med utendørs boblebad" til nærmeste strand?
7. Hvor langt er det fra "Periscope Suite med utendørs boblebad" til nærmeste strand?1

Avstanden mellom "Periscope Suite med utendørs boblebad" og nærmeste strand kan variere. Vennligst rådfør deg med overnattingsleverandøren eller sjekk oppføringen for nøyaktig informasjon

8. Er det noen nærliggende attraksjoner eller severdigheter i nærheten av "Periscope Suite med utendørs boblebad"?
8. Er det noen nærliggende attraksjoner eller severdigheter i nærheten av "Periscope Suite med utendørs boblebad"?1

Det kan være ulike attraksjoner eller severdigheter i nærheten av "Periscope Suite med utendørs boblebad", avhengig av beliggenheten. Det anbefales å undersøke med overnattingsleverandøren eller gjøre research om området for spesifikke attraksjoner.

Alle tjenester og fasiliteter

Romfasiliteter
  • Kjøleskap
  • Hårføner
  • Jacuzzi
Ekstratjenester
  • Flyplasstransport
Anmeldelse av Periscope Suite with Outdoor Hot Tub
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.