Hellas, Øya Mykonos

Oniro Suites

Eparchiaki Odos Mikonou Øya Mykonos, Hellas Hotell
1 tilbud fra 1111 NOK Se tilbud
Oniro Suites
Oniro Suites
Oniro Suites
Oniro Suites
Oniro Suites
Oniro Suites
Oniro Suites
Oniro Suites
Oniro Suites
Oniro Suites
Oniro Suites
Oniro Suites
Oniro Suites
Oniro Suites
Oniro Suites
Oniro Suites
Oniro Suites
Oniro Suites
Oniro Suites
Oniro Suites
Oniro Suites
Oniro Suites
Oniro Suites
Oniro Suites
Oniro Suites
Oniro Suites
Oniro Suites
Oniro Suites
Oniro Suites
Oniro Suites
Oniro Suites
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
 • Gratis Wi-Fi
 • Trådløst internett
 • Minibar
 • Hårføner
 • 24-timers resepsjon
 • Kontakt
Vis alle fasiliteter 13
Beliggenhet
Til sentrum
3.1 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

Eparchiaki Odos Mikonou Øya Mykonos, Hellas

Rundt hotellet 'Oniro Suites' på Mykonos-øya i Hellas, finnes det flere populære attraksjoner og fasiliteter. Noen av de bemerkelsesverdige stedene og funksjonene inkluderer:

1. Ornos Beach: Hotellet ligger bare en kort avstand (ca. 300 meter) fra Ornos-stranden, en vakker sandstrand med krystallklart vann. Den tilbyr vannsportsaktiviteter, strandbarer og restauranter.

2. Mykonos by: Hotellet er omtrent 3 kilometer unna Mykonos by, også kjent som Chora. Den livlige byen er kjent for sine smale gater, hvitkalkede bygninger, boutique-butikker og livlige natteliv. Besøkende kan utforske de ikoniske vindmøllene, Little Venice og den brusende gamle havnen.

3. Restauranter og barer: Innen gangavstand fra hotellet finnes det flere restauranter og barer der gjestene kan nyte et utvalg av lokale og internasjonale retter, samt forfriskende drikke og cocktails.

4. Minimarkeder og butikker: Det finnes minimarkeder og butikker i nærheten der gjestene kan finne nødvendigheter, suvenirer og andre ting de måtte trenge under oppholdet.

5. Strandklubber og underholdning: Mykonos er kjent for sitt pulserende strandklubbmiljø. Det finnes flere strandklubber og underholdningssteder i nærheten, som Nammos Beach Club og Scorpios, der besøkende kan nyte musikk, dans og strandfester.

6. Båtturer og utflukter: Gjestene kan enkelt finne båtturer og utflukter fra den nærliggende Ornos-stranden, som lar dem utforske den imponerende kystlinjen, besøke nærliggende øyer som Delos eller dra på et seileventyr. I tillegg tilbyr hotellet selv fasiliteter som svømmebasseng, solsenger, restaurant og bar, slik at gjestene får et komfortabelt og hyggelig opphold.

map
Oniro Suites
9.3 Hotell

Til sentrum3.1

Om hotellet

Om

Oniro Suites er et luksuriøst boutiquehotell som ligger på øya Mykonos i Hellas. Med sin førsteklasses beliggenhet tilbyr det fantastisk utsikt over Egeerhavet og ligger bare en kort avstand fra det livlige bysentrum og de berømte strendene på Mykonos. Hotellet har vakkert designede og velutstyrte rom, som hver tilbyr en unik blanding av tradisjonell gresk arkitektur og moderne eleganse. Rommene er romslige og utstyrt med fasiliteter som air condition, flatskjerm-TV, minibar og gratis Wi-Fi. Noen rom har også en privat terrasse eller balkong, slik at gjestene kan nyte panoramautsikten. Oniro Suites tilbyr ulike romalternativer for å imøtekomme ulike behov og preferanser. Dette inkluderer standardrom, deluxe-rom, suiter og villaer. Suiter og villaer har ekstra fasiliteter som private bassenger eller jacuzzier, separate oppholdsområder og tekjøkken. Når det gjelder mat, skryter hotellet av en herlig restaurant på stedet som serverer en kombinasjon av gresk og internasjonal mat. Gjestene kan unne seg en rekke fristende retter laget med ferske, lokalt produserte ingredienser. Restauranten tilbyr både innendørs og utendørs sitteplasser, slik at gjestene kan nyte måltidene sine i en avslappet og naturskjønn atmosfære. I tillegg tilbyr hotellet en rikholdig frokostbuffé hver morgen, inkludert i romprisen. Frokostbuffeen består av et bredt utvalg av varme og kalde retter, bakverk, frukt og drikkevarer, noe som sikrer en tilfredsstillende start på dagen. Alt i alt tilbyr Oniro Suites en luksuriøs og minneverdig opplevelse for gjester som besøker Mykonos-øya. Den fantastiske beliggenheten, elegante rommene og de eksepsjonelle spisemulighetene gjør det til et ideelt valg for reisende som søker en minneverdig og luksuriøs ferie.

Underholdning

Det er flere underholdningsmuligheter i nærheten av hotellet 'Oniro Suites' på Mykonos-øya, Hellas. Noen populære valg inkluderer:

1. Strandklubber: Mykonos er kjent for sitt livlige strandklubb-miljø. Noen populære strandklubber i nærheten av Oniro Suites inkluderer Scorpios, Nammos og Principote.

2. Nattklubber: Mykonos har et pulserende natteliv med mange klubber kjent for sin livlige atmosfære og internasjonale DJ-er. Noen populære klubber i nærheten av Oniro Suites inkluderer Cavo Paradiso og Paradise Club.

3. Barer og lounger: Det er mange barer og lounger som tilbyr en avslappet atmosfære for drinker og sosialisering i nærheten av Oniro Suites. Noen bemerkelsesverdige alternativer inkluderer Jackie O', Caprice og Astra.

4. Restauranter: Mykonos tilbyr et bredt utvalg av spisesteder, fra tradisjonelle greske tavernaer til eksklusive internasjonale restauranter. I nærheten av Oniro Suites finner du populære spisesteder som Kiku Matsuhisa Mykonos, Interni og Nammos Restaurant.

5. Shopping: Mykonos har en livlig shoppingscene, med et bredt utvalg av boutique-butikker og high-end moteforretninger. Du kan utforske de smale gatene i Mykonos Town (Chora) og oppdage unike funn.

6. Kulturelle og historiske steder: Mykonos er rik på historie og kultur, med attraksjoner som de ikoniske vindmøllene, Mykonos Folklore Museum og den historiske kirken Panagia Paraportiani. Disse stedene gir et glimt av øyas fortid. Husk å sjekke åpningstidene og tilgjengeligheten til underholdningssteder, da de kan variere avhengig av sesongen og gjeldende omstendigheter.

Topp spørsmål

1. Hvor ligger Oniro Suites?
1. Hvor ligger Oniro Suites?1

Oniro Suites ligger på øya Mykonos i Hellas

2. Hvilke fasiliteter tilbys på Oniro Suites?
2. Hvilke fasiliteter tilbys på Oniro Suites?1

Oniro Suites tilbyr ulike fasiliteter, inkludert svømmebasseng, restaurant, spa, treningssenter og gratis Wi-Fi

3. Hvor langt er det fra Oniro Suites til Mykonos flyplass?
3. Hvor langt er det fra Oniro Suites til Mykonos flyplass?1

Oniro Suites ligger omtrent 5 kilometer fra Mykonos flyplass

4. Hvilke typer overnatting tilbyr Oniro Suites?
4. Hvilke typer overnatting tilbyr Oniro Suites?1

Oniro Suites tilbyr luksussuiter med ulike konfigurasjoner, inkludert suiter med havutsikt, bassengutsikt og private bassengsuiter

5. Er frokost inkludert i romprisen på Oniro Suites?
5. Er frokost inkludert i romprisen på Oniro Suites?1

Ja, frokost er inkludert i romprisen på Oniro Suites

6. Tilbyr Oniro Suites transport til og fra flyplassen?
6. Tilbyr Oniro Suites transport til og fra flyplassen?1

Ja, Oniro Suites tilbyr transport til og fra flyplassen mot et ekstra gebyr.

Alle tjenester og fasiliteter

Hotellfasiliteter
 • Gratis Wi-Fi
 • Trådløst internett
 • 24-timers resepsjon
 • Kontakt
Romfasiliteter
 • Minibar
 • Hårføner
 • Jacuzzi
 • Romservice
Ekstra tjenester
 • Flyplasstransport
 • Bagasjeoppbevaring
 • Turistinformasjon
Vannaktiviteter
 • Basseng
 • Utendørsbasseng
Anmeldelse av Oniro Suites
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.