Hellas, Øya Mykonos

Newly-Built Private Luxury Villa

37.445347, 25.395791 Øya Mykonos, Hellas Villa
1 tilbud — Se tilbud
Newly-Built Private Luxury Villa
Newly-Built Private Luxury Villa
Newly-Built Private Luxury Villa
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
  • Gratis Wi-Fi
  • Trådløst internett
Vis alle fasiliteter 2
Beliggenhet
Til sentrum
2.3 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

37.445347, 25.395791 Øya Mykonos, Hellas

Hotellet "Newly-Built Private Luxury Villa" på Mykonos Island, Hellas, er omgitt av ulike attraksjoner og fasiliteter. Her er noen bemerkelsesverdige steder i nærheten:

1. Ornos Beach: Bare en kort spasertur fra hotellet tilbyr denne vakre stranden gyllent sand og krystallklart turkis vann.

2. Mykonos by: Ligger cirka 4 kilometer unna, den livlige og pittoreske byen Mykonos tilbyr et utvalg av butikker, restauranter, barer og nattelivsmuligheter.

3. Mykonos vindmøller: Disse ikoniske vindmøllene, som ligger i Mykonos by, er et populært turiststed med fantastisk utsikt over byen og havet.

4. Lille Venezia: Beliggende i Mykonos by, er Lille Venezia en sjarmerende nabolag kjent for sine fargerike hus og barer og restauranter ved vannkanten.

5. Paradise Beach: Omtrent 6 kilometer unna er denne berømte stranden kjent for sin festatmosfære, vannsport og strandklubber.

6. Psarou Beach: Cirka 3 kilometer fra hotellet er Psarou Beach en luksuriøs og trendy strand kjent for å tiltrekke seg de rike og berømte.

7. Super Paradise Beach: Denne livlige stranden, som ligger rundt 7 kilometer unna, er kjent for sitt livlige festmiljø og LGBT-vennlige atmosfære.

8. Agios Ioannis Beach: Beliggende omtrent 4 kilometer fra hotellet, gir denne vakre sandstranden fantastisk solnedgangsutsikt og en rolig atmosfære.

9. Delos Island: En kort båttur unna hotellet ligger Delos Island, et UNESCOs verdensarvsted med gamle ruiner og arkeologiske skatter.

10. Mykonos Airport: Hotellet ligger omtrent 4 kilometer fra Mykonos Airport, noe som gjør det praktisk for reisende som ankommer eller reiser fra øya.

map
Newly-Built Private Luxury Villa
Villa

Til sentrum2.3

Om hotellet

Om

Den nylig bygde private luksusvillaen på øya Mykonos, Hellas, tilbyr en førsteklasses overnattingsopplevelse med romslige og elegante rom. Villaen ligger i en førsteklasses beliggenhet og tilbyr fantastisk utsikt over Egeerhavet samt enkel tilgang til øyas populære strender og attraksjoner. Hotellet har et utvalg av luksuriøse rom og suiter, hver designet med moderne fasiliteter og stilfulle møbler. Enten du velger et standardrom eller en luksuriøs suite, kan du forvente komfortable senger, private balkonger eller terrasser og eget bad. Rommene er smakfullt innredet og kombinerer moderne design med tradisjonell gresk estetikk. Gjester som bor på den nylig bygde private luksusvillaen kan nyte en rekke fasiliteter og tjenester. Hotellet har et svømmebasseng der gjestene kan slappe av, omgitt av solstoler og solsenger. Det er også et fullt utstyrt treningsstudio for de som liker å opprettholde treningsrutinen sin under oppholdet. Når det gjelder spisemuligheter, tilbyr villaen et utvalg av måltider som passer enhver smak. En gratis frokost tilbys hver morgen og inkluderer et utvalg av ferske og lokalt produserte varer. Hotellet har også en restaurant på stedet som serverer en fusjon av gresk og internasjonal mat. Gjestene kan velge å spise inne eller nyte måltidet sitt på terrassen med utsikt over de fantastiske omgivelsene. Villaens beliggenhet gir også gjestene muligheten til å utforske Mykonos' pulserende kulinariske scene. Personalet på hotellet kan gi anbefalinger og reservere bord på lokale restauranter, slik at gjestene får en minneverdig spiseopplevelse. Totalt sett tilbyr den nylig bygde private luksusvillaen på Mykonos en luksuriøs og komfortabel opplevelse med gode fasiliteter og spisemuligheter. Enten du ønsker å slappe av ved bassenget, utforske de vakre strendene eller unne deg deilige måltider, gir denne villaen en ideell base for oppholdet ditt i Hellas.

Underholdning

Det er flere underholdningsalternativer i nærheten av hotellet 'Nybygget privat luksusvilla' på Mykonos-øya i Hellas. Noen av de populære valgene inkluderer:

1. Strandklubber: Mykonos-øya er kjent for sitt pulserende strandklubbmiljø. Du kan besøke strandklubber som Scorpios, Nammos eller Paradise Beach Club for en dag med bading, soling, musikk og cocktailer.

2. Nattklubber: Mykonos har et pulserende natteliv med mange nattklubber som imøtekommer ulike preferanser. Du kan dra til Cavo Paradiso, Void eller Scandinavian Bar for en kveld med dans og festing.

3. Restauranter og barer: Øya tilbyr et bredt utvalg av restauranter og barer der du kan nyte deilige greske og internasjonale retter. Noen populære valg inkluderer Interni, Kiku og Jackie O 'Beach Club.

4. Shopping: Mykonos by, også kjent som Chora, er et flott sted for shopping. De smale gatene er fylt med boutiqueer og designerbutikker som tilbyr trendy mote, smykker og lokale suvenirer.

5. Vannsport: Hvis du er ute etter litt eventyr, kan du prøve ulike vannsportaktiviteter som jetski, paraseiling og windsurfing. Mange strandklubber og vannsportsentre tilbyr disse aktivitetene langs kysten.

6. Arkeologiske steder: Mykonos-øya har noen fascinerende arkeologiske steder som er verdt å utforske. Du kan besøke den nærliggende øya Delos, en UNESCO-verdensarvliste kjent for sine antikke ruiner og arkeologiske skatter.

7. Solnedgangscruise: Nyt et romantisk solnedgangscruise rundt øya og beundre den vakre kystlinjen og den berømte Mykonos-solnedgangen. Disse cruise inkluderer ofte en deilig middag og liveunderholdning.

8. Kulturelle og musikalske arrangementer: Mykonos arrangerer forskjellige kulturelle og musikalske arrangementer gjennom året, inkludert kunstutstillinger, musikkfestivaler og liveopptredener. Sjekk lokale oppføringer for å se om det er noen arrangementer som finner sted under oppholdet ditt. Merk: Det er alltid lurt å sjekke den nyeste informasjonen, hendelsesplanene og tilgjengeligheten av disse underholdningsalternativene før du besøker.

Topp spørsmål

1. Hvilke fasiliteter er tilgjengelige i den nybygde private luksusvillaen på Mykonos Island, Hellas?
1. Hvilke fasiliteter er tilgjengelige i den nybygde private luksusvillaen på Mykonos Island, Hellas?1

Den nybygde private luksusvillaen på Mykonos Island, Hellas, tilbyr et utvalg av fasiliteter, inkludert privat basseng, boblebad, fullt utstyrt kjøkken, romslige stue- og spisestueområder, utendørsterrasse, grillfasiliteter, treningsstudio, WiFi, aircondition og parkeringsfasiliteter

2. Hvor mange soverom er det i den nybygde private luksusvillaen?
2. Hvor mange soverom er det i den nybygde private luksusvillaen?1

Den nybygde private luksusvillaen på Mykonos Island, Hellas, har vanligvis flere soverom. Det nøyaktige antallet varierer avhengig av den spesifikke villaen, men vanligvis varierer de fra 4 til 8 soverom og tilpasses grupper av forskjellige størrelser og preferanser

3. Er villaen i nærheten av stranden?
3. Er villaen i nærheten av stranden?1

Mange nybygde private luksusvillaer på Mykonos Island ligger i nærheten av stranden. Det spesifikke stedet varierer imidlertid avhengig av villaen. Det anbefales å undersøke den nøyaktige beliggenheten til villaen for å sikre at den passer til dine preferanser

4. Er det tilgjengelig privat kokkeservice på villaen?
4. Er det tilgjengelig privat kokkeservice på villaen?1

Noen nybygde private luksusvillaer på Mykonos Island tilbyr privat kokkeservice etter forespørsel. Dette lar gjestene oppleve personlig tilberedte kulinariske delikatesser av profesjonelle kokker i komforten av sin egen villa. Det anbefales å bekrefte tilgjengeligheten av denne tjenesten med villaforvaltningen

5. Kan villaen huse store grupper eller familier?
5. Kan villaen huse store grupper eller familier?1

Ja, den nybygde private luksusvillaen på Mykonos Island kan vanligvis huse store grupper eller familier. Med flere soverom og romslige oppholdsområder er disse villaene designet for å imøtekomme større grupper og sikre at alle har et komfortabelt opphold

6. Er kjæledyr tillatt i villaen?
6. Er kjæledyr tillatt i villaen?1

Kjæledyrspolitikken varierer blant forskjellige nybygde private luksusvillaer på Mykonos Island. Noen villaer kan tillate kjæledyr, mens andre kan ha begrensninger eller ekstra gebyrer. For å ta med et kjæledyr, anbefales det å kontakte villaforvaltningen på forhånd og undersøke deres kjæledyrspolitikk

7. Hva er gjennomsnittlig prisnivå for å leie en nybygd privat luksusvilla på Mykonos Island?
7. Hva er gjennomsnittlig prisnivå for å leie en nybygd privat luksusvilla på Mykonos Island?1

Prisintervallet for å leie en nybygd privat luksusvilla på Mykonos Island kan variere avhengig av faktorer som villaens beliggenhet, størrelse, antall soverom, fasiliteter og tidspunktet på året. I gjennomsnitt kan prisene variere fra rundt $ 500 til $ 5000+ per natt

8. Er husarbeid inkludert i leien?
8. Er husarbeid inkludert i leien?1

Ja, husarbeid er vanligvis inkludert i leien av de nybygde private luksusvillaene på Mykonos Island. Hyppigheten av husarbeidsbesøk kan variere, men de fleste villaer tilbyr daglige eller regelmessige rengjøringstjenester for å sikre et komfortabelt og pent miljø for gjestene

9. Tilbyr villaen transport eller transport til flyplassen?
9. Tilbyr villaen transport eller transport til flyplassen?1

Noen nybygde private luksusvillaer på Mykonos Island kan tilby transport- eller transporttjenester som en del av pakken. Det anbefales å undersøke dette med villaforvaltningen for å bekrefte om slike tjenester er tilgjengelige, og om de medfører noen ekstra kostnader

10. Er det noen nærliggende attraksjoner eller aktiviteter å utforske?
10. Er det noen nærliggende attraksjoner eller aktiviteter å utforske?1

Mykonos Island tilbyr et mangfold av attraksjoner og aktiviteter i nærheten av de nybygde private luksusvillaene. Populære attraksjoner inkluderer pittoreske strender, historiske steder som de ikoniske vindmøllene, livlig natteliv, tradisjonelle markeder, vannsport, båtturer og utforsking av den sjarmerende byen Mykonos.

Alle tjenester og fasiliteter

Hotellfasiliteter
  • Gratis Wi-Fi
  • Trådløst internett
Anmeldelse av Newly-Built Private Luxury Villa
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.