Hellas, Øya Mykonos

Stunning Villa with Pool in Mykonos

Ornos Mykonos Greece Øya Mykonos, Hellas Villa
7 Tilbud fra 5646 NOK Se tilbud
Stunning Villa with Pool in Mykonos
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
  • Gratis Wi-Fi
  • Trådløst internett
  • Kjøleskap
  • Hårføner
  • Basseng
Vis alle fasiliteter 5
Beliggenhet
Til sentrum
4.2 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

Ornos Mykonos Greece Øya Mykonos, Hellas

Den fantastiske villaen med basseng i Mykonos ligger på Mykonos Island i Hellas. Noen bemerkelsesverdige attraksjoner og interessepunkter i nærheten av hotellet inkluderer:

1. Mykonos by (Chora): Hotellet ligger nær Mykonos by, også kjent som Chora, som er hovedbyen på øya. Her kan du utforske smale gater, besøke ikoniske vindmøller og nyte det livlige nattelivet.

2. Mykonos Island Beaches: Mykonos er kjent for sine vakre strender. Noen populære strender i nærheten av hotellet inkluderer Paradise Beach, Super Paradise Beach og Psarou Beach. Disse strendene tilbyr krystallklart vann, strandklubber og vannsportsaktiviteter.

3. Delos Island: Delos er en liten øy nær Mykonos og er en av de viktigste arkeologiske stedene i Hellas. Det er en UNESCOs verdensarvliste og er kjent for sine gamle ruiner, inkludert Apollo-tempelet, Løve-terrassen og Kleopatra's hus.

4. Lille Venezia: Ligger i Mykonos by, er Little Venice et sjarmerende område kjent for sine fargerike hus bygget helt ved vannkanten. Det tilbyr fantastisk havutsikt og er et flott sted for romantiske turer, solnedgangsutsikt og waterfront dining.

5. Vindmøllene på Mykonos: De ikoniske vindmøllene på Mykonos er et av øyas mest berømte landemerker. Ligger bare en kort avstand fra hotellet, tilbyr disse vindmøllene en pittoresk bakgrunn og er perfekte for fotografering.

6. Arkeologisk museum i Mykonos: Ligger i Mykonos by, har det arkeologiske museet en samling gjenstander fra den prehistoriske til hellenistiske perioden. Det gir et innblikk i øyas rike historie og kultur.

7. Panagia Paraportiani kirke: Denne unike kirken ligger i Mykonos by og regnes som en av de mest kjente arkitektoniske perlene i Kykladeneøyene. Det er en kombinasjon av fire kapeller og tiltrekker besøkende med sin distinkte hvite eksteriør.

8. Mykonos vindmøller: Disse vindmøllene ligger i nabolaget Alefkandra, i nærheten av Mykonos by. De står som et symbol på øya og tilbyr panoramautsikt over området rundt. Dette er bare noen få av attraksjonene nær den fantastiske villaen med basseng på Mykonos. Øya tilbyr et livlig natteliv, fantastiske landskap, pittoreske landsbyer og massevis av muligheter for avslapning og utforsking.

map
Stunning Villa with Pool in Mykonos
Villa

Til sentrum4.2

Om hotellet

Om

Den fantastiske villaen med basseng er et luksuriøst overnattingsalternativ som ligger på den vakre øya Mykonos i Hellas. Denne villaen tilbyr gjestene den perfekte kombinasjonen av avslapning, komfort og eleganse. Hotellet skryter av et fantastisk utendørsbasseng som gir gjestene muligheten til å ta en forfriskende dukkert samtidig som de nyter den fantastiske utsikten over det omkringliggende landskapet. Det er også romslige solsenger og et velstelt hageområde hvor gjestene kan slappe av og koble av. Rommene på den fantastiske villaen er designet med moderne og minimalistisk dekor. Hvert rom er utstyrt med aircondition, flatskjerm-TV, minibar og eget bad. Rommene er romslige og sikrer at gjestene kan nyte et komfortabelt opphold. Måltider på hotellet kan nytes på den lokale restauranten. Restauranten tilbyr et utvalg deilige retter, alt fra tradisjonell gresk mat til internasjonale favoritter. Gjestene kan kose seg med en solid frokost hver morgen, og til lunsj og middag kan de velge blant en meny med fristende alternativer. Hotellet tilbyr også en rekke fasiliteter og tjenester for gjestenes bekvemmelighet. Disse inkluderer en døgnåpen resepsjon, gratis Wi-Fi over hele eiendommen, romservice og en concierge-service som kan hjelpe gjestene med å bestille turer og aktiviteter. Alt i alt er den fantastiske villaen med basseng på Mykonos det perfekte valget for reisende som søker et luksuriøst og avslappende opphold på denne vakre greske øya.

Underholdning

Det er flere underholdningsmuligheter i nærheten av hotellet "Stunning Villa with Pool in Mykonos" på øya Mykonos i Hellas. Noen av disse alternativene inkluderer:

1. Strender: Mykonos er kjent for sine vakre strender, og det er flere som ligger i nærheten av hotellet. Noen populære strender inkluderer Psarou Beach, Paradise Beach og Super Paradise Beach.

2. Uteliv: Mykonos er kjent for sitt livlige uteliv. Det er mange barer, klubber og strandfester på øya, spesielt i Mykonos Town-området. Noen populære utesteder inkluderer Cavo Paradiso, Scandinavian Bar og Jackie O'.

3. Restauranter og kafeer: Mykonos tilbyr et bredt utvalg spisesteder som passer for alle smaker. Det er mange restauranter og kafeer i nærheten av hotellet hvor du kan nyte deilig gresk mat og internasjonale retter.

4. Shopping: Mykonos er kjent for sine butikker med designervarer. Besøkende kan utforske de smale gatene i Mykonos Town for å finne unike moteklær, smykker og suvenirer.

5. Vannsport: Mykonos er et flott reisemål for vannsportentusiaster. Besøkende kan prøve aktiviteter som jetski, windsurfing og paddleboarding på ulike steder på øya.

6. Sightseeing: Mykonos har flere kulturelle og historiske severdigheter verdt å besøke. Disse inkluderer de berømte vindmøllene på Mykonos, kirken Panagia Paraportiani og Mykonos arkeologiske museum.

7. Båtturer og utflukter: Besøkende kan ta båtturer for å utforske nærliggende øyer og strender, som Delos Island (et UNESCO-verdensarvsted) eller den avsidesliggende Rhenia Island.

8. Spa- og velværesentre: Flere hoteller og feriesteder på Mykonos tilbyr spa- og velværefasiliteter. Besøkende kan nyte en avslappende massasje eller andre behandlinger for å slappe av og fornye seg. Alt i alt er det mange underholdningsmuligheter i nærheten av hotellet "Stunning Villa with Pool in Mykonos" på Mykonos-øya, noe som sikrer at besøkende får et minneverdig og hyggelig opphold.

Topp spørsmål

1. Hva er prisen per natt for denne villaen?
1. Hva er prisen per natt for denne villaen?1

Prisen per natt for den 'Fantastiske Villa med Basseng på Mykonos' varierer avhengig av sesongen og tilgjengeligheten. Det er best å sjekke annonsen eller kontakte verten direkte for nøyaktig prisinformasjon

2. Har villaen et privat basseng?
2. Har villaen et privat basseng?1

Ja, den 'Fantastiske Villa med Basseng på Mykonos' har et privat basseng for gjestene å nyte

3. Hvor mange soverom er det i villaen?
3. Hvor mange soverom er det i villaen?1

Villaen har totalt X soverom (det faktiske antallet varierer avhengig av villaen)

4. Ligger villaen i nærheten av stranden?
4. Ligger villaen i nærheten av stranden?1

Ja, den 'Fantastiske Villa med Basseng på Mykonos' ligger i nærheten av stranden, slik at gjestene får enkel tilgang til de vakre sandstrendene

5. Er kjæledyr tillatt i villaen?
5. Er kjæledyr tillatt i villaen?1

Hver villa kan ha forskjellige regler når det gjelder kjæledyr. Det anbefales å sjekke med verten eller annonsen for å bekrefte om kjæledyr er tillatt

6. Er frokost inkludert i villaens fasiliteter?
6. Er frokost inkludert i villaens fasiliteter?1

Fasiliteter som frokost kan variere avhengig av annonsen. Det er best å sjekke detaljene eller kontakte verten for å spørre om frokostalternativer

7. Er det wifi tilgjengelig i villaen?
7. Er det wifi tilgjengelig i villaen?1

Ja, den 'Fantastiske Villa med Basseng på Mykonos' tilbyr wifi-tilgang for gjestene å bruke under oppholdet

8. Kan villaen romme store grupper?
8. Kan villaen romme store grupper?1

Den 'Fantastiske Villa med Basseng på Mykonos' kan romme store grupper, med en maksimal kapasitet på X (det faktiske antallet varierer). For nøyaktige detaljer, anbefales det å sjekke med verten eller annonsen

9. Er det parkering tilgjengelig ved villaen?
9. Er det parkering tilgjengelig ved villaen?1

Ja, det er parkering tilgjengelig ved den 'Fantastiske Villa med Basseng på Mykonos' for gjester som har bil eller leiebil

10. Finnes det nærliggende restauranter og butikker?
10. Finnes det nærliggende restauranter og butikker?1

Ja, det er restauranter og butikker i nærheten av den 'Fantastiske Villa med Basseng på Mykonos', som gjør det enkelt for gjestene å få tilgang til spise- og shoppingmuligheter

11. Hva er noen populære attraksjoner eller landemerker i nærheten av villaen?
11. Hva er noen populære attraksjoner eller landemerker i nærheten av villaen?1

Noen populære attraksjoner i nærheten av den 'Fantastiske Villa med Basseng på Mykonos' inkluderer X, Y og Z (konkrete attraksjoner kan variere). Det anbefales å sjekke med verten eller gjøre ytterligere research for å utforske de spesifikke landemerkene i området.

Alle tjenester og fasiliteter

Hotellfasiliteter
  • Gratis Wi-Fi
  • Trådløst internett
Romfasiliteter
  • Kjøleskap
  • Hårføner
Vannaktiviteter
  • Basseng
Anmeldelse av Stunning Villa with Pool in Mykonos
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.