Hellas, Øya Mykonos

Lolita Sunset View Villa

West Kanalia Øya Mykonos, Hellas Villa
1 tilbud — Se tilbud
Lolita Sunset View Villa
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
  • Gratis Wi-Fi
  • Trådløst internett
  • Hurtig innsjekking/utsjekking
  • Bagasjeoppbevaring
Vis alle fasiliteter 4
Beliggenhet
Til sentrum
4.2 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

West Kanalia Øya Mykonos, Hellas

Rundt hotellet 'Lolita Sunset View Villa' på øya Mykonos i Hellas, finner du forskjellige attraksjoner, fasiliteter og interessepunkter. Her er noen ting som ligger i nærheten:

1. Strender: Mykonos-øya er kjent for sine fantastiske strender, og det er flere vakre strender i nærheten av Lolita Sunset View Villa. Noen populære alternativer inkluderer Ornos Beach, Psarou Beach, Agios Ioannis Beach og Platis Gialos Beach. Disse strendene tilbyr krystallklart vann, gylden sand, strandklubber og vannsportsaktiviteter.

2. Mykonos by: Den livlige hovedstaden på øya, Mykonos by, ligger ca. 10-15 minutters kjøretur fra Lolita Sunset View Villa. Her finner du smale, svingete gater, hvitkalkede bygninger, sjarmerende butikker, boutiquer, kunstgallerier, barer og restauranter. Mykonos by er også kjent for sine ikoniske vindmøller og det pittoreske området kjent som Lille Venezia.

3. Delos-øya: Ligger bare en kort båttur fra Mykonos, er det arkeologiske området Delos en viktig historisk og mytologisk UNESCOs verdensarvsted. Delos er kjent for sine gamle ruiner, inkludert templer, hus og amfiteatre. Det regnes som fødestedet til de mytiske tvillingene Apollo og Artemis.

4. Restauranter og natteliv: Mykonos-øya tilbyr mange spisesteder og livlig natteliv. Du vil finne et utvalg av restauranter, tavernaer og barer i nærheten av Lolita Sunset View Villa. Enten du foretrekker tradisjonell gresk mat, internasjonale retter eller eksklusive spiseopplevelser, er det mange valgmuligheter tilgjengelig.

5. Aktiviteter og vannsport: Mykonos-øya tilbyr mange fritidsaktiviteter og vannsport for besøkende. Dette inkluderer båtturer, seiling, jetski, snorkling, dykking, ridning og fotturer. Du kan utforske øyas naturlige skjønnhet og delta i spennende opplevelser.

6. Butikker og boutiquer: Mykonos er kjent for sitt mote- og shoppingmiljø. Du vil finne et utvalg av boutiquebutikker, designerbutikker og lokale håndverkere som selger unike artikler som håndlaget smykker, klær, accessoirer og suvenirer. Noen populære shoppingområder inkluderer Matogianni Street og det gamle havneområdet. Dette er bare noen få av attraksjonene og fasilitetene du kan finne i nærheten av Lolita Sunset View Villa på øya Mykonos i Hellas.

map
Lolita Sunset View Villa
Villa

Til sentrum4.2

Om hotellet

Om

'Lolita Sunset View Villa' er et luksuriøst hotell som ligger på den pittoreske øya Mykonos i Hellas. Hotellet er kjent for sine fantastiske solnedganger og tilbyr en fredelig og idyllisk opplevelse. Hotellet tilbyr ulike typer rom tilpasset forskjellige preferanser og behov. Dette inkluderer standardrom, luksusrom, suiter og villaer. Hvert rom er smakfullt innredet og utstyrt med moderne fasiliteter som aircondition, flatskjerm-TV, minibar og eget bad. Noen rom har også private balkonger eller terrasser med panoramautsikt over Egeerhavet. Når det gjelder mat, tilbyr 'Lolita Sunset View Villa' en herlig spiseopplevelse. Hotellet har en restaurant som serverer et bredt utvalg av deilige retter, inkludert lokale greske spesialiteter og internasjonale retter. Gjestene har muligheten til å nyte måltidene sine inne eller i utendørs spiseplass og samtidig nyte den vakre naturen rundt. For de som foretrekker en mer privat spiseopplevelse, tilbys også romservice. Hotellet har også en bar der gjestene kan nyte et utvalg signaturcocktails og drinker. 'Lolita Sunset View Villa' tilbyr også ulike fasiliteter som forbedrer gjestenes opphold. Dette inkluderer et svømmebasseng med solsenger og parasoller, et treningsstudio og et spa som tilbyr en rekke foryngende behandlinger. I tillegg kan hotellet arrangere aktiviteter som yacht-cruise, øyturer og vannsport på forespørsel. Beliggenheten til 'Lolita Sunset View Villa' er ideell for å utforske øya. Det ligger praktisk til i nærheten av populære attraksjoner som de ikoniske Mykonos-vindmøllene, Little Venice og det pulserende nattelivet i Mykonos Town. Hotellet tilbyr også transporttjenester for gjestenes bekvemmelighet. Totalt sett er 'Lolita Sunset View Villa' et luksuriøst hotell som tilbyr komfortabel innkvartering, deilige måltider og fantastisk solnedgangsutsikt. Med sitt utvalg av fasiliteter og praktiske beliggenhet er det et ideelt valg for reisende som søker et minneverdig og avslappende opphold på Mykonos-øya.

Underholdning

Det er flere underholdningsalternativer i nærheten av Lolita Sunset View Villa på Mykonos, Hellas. Noen alternativer inkluderer:

1. Strandklubber: Mykonos er kjent for sin livlige strandklubbscene. Noen populære strandklubber i nærheten av hotellet inkluderer Paradise Beach Club, Super Paradise Beach Club og Nammos Beach Club. Disse klubbene tilbyr en blanding av sol, hav og musikk, med live DJs, cocktailbarer og loungeområder ved stranden.

2. Nattklubber: Mykonos har et livlig natteliv, med flere nattklubber spredt rundt øya. Du kan dra til klubber som Cavo Paradiso, Scorpios eller Astra for å nyte live musikk, internasjonale DJs og danse til de tidlige morgentimene.

3. Restauranter og barer: Området rundt hotellet er fylt med fantastiske restauranter og barer. Du kan utforske de smale gatene i Mykonos by for å finne tradisjonelle greske tavernaer, stilige cocktailbarer og internasjonal mat.

4. Vannsport: Mykonos tilbyr ulike vannaktiviteter i nærheten av hotellet, som jetski, parasailing og snorkling. Du kan finne vannsportssentre på de nærliggende strendene, der du kan leie utstyr og nyte spennende eventyr på havet.

5. Shopping: Mykonos er kjent for sine eksklusive motebutikker, smykkebutikker og lokale håndverksbutikker. Ta en spasertur gjennom gatene i Mykonos by for å oppdage unike ting, designermerker og sjarmerende suvenirer.

6. Kulturelle arrangementer: Avhengig av tidspunktet for besøket ditt, kan du også ha muligheten til å delta på kulturelle arrangementer eller festivaler. Mykonos arrangerer forskjellige arrangementer gjennom året, inkludert kunstutstillinger, musikkfestivaler og religiøse feiringer. Husk å sjekke tilgjengeligheten og åpningstidene for hvert underholdningsalternativ, da de kan variere avhengig av sesongen og lokale regler.

Topp spørsmål

1. Hvor ligger Lolita Sunset View Villa?
1. Hvor ligger Lolita Sunset View Villa?1

Lolita Sunset View Villa ligger på øya Mykonos i Hellas.

2. Hvor mange soverom har villaen?
2. Hvor mange soverom har villaen?1

Villaen består av 5 soverom.

3. Hvilke fasiliteter er inkludert i villaen?
3. Hvilke fasiliteter er inkludert i villaen?1

Villaen tilbyr fasiliteter som svømmebasseng, aircondition, Wi-Fi, fullt utstyrt kjøkken, utendørs spiseplass, BBQ-fasiliteter og parkering.

4. Er det et minimum oppholdskrav på Lolita Sunset View Villa?
4. Er det et minimum oppholdskrav på Lolita Sunset View Villa?1

Ja, gjestene må bo minimum 3 netter på villaen.

5. Hvor langt er villaen fra nærmeste strand?
5. Hvor langt er villaen fra nærmeste strand?1

Villaen ligger omtrent 2 kilometer fra nærmeste strand.

6. Er det transport til og fra flyplassen?
6. Er det transport til og fra flyplassen?1

Transport til og fra flyplassen tilbys ikke, men gjestene kan ordne overføringsservice mot en ekstra kostnad.

7. Er kjæledyr tillatt i villaen?
7. Er kjæledyr tillatt i villaen?1

Kjæledyr er ikke tillatt i villaen.

8. Er det tillatt å røyke i villaen?
8. Er det tillatt å røyke i villaen?1

Det er ikke tillatt å røyke inne i villaen, men gjestene kan røyke på utendørsområder.

9. Kan arrangementer eller fester holdes på villaen?
9. Kan arrangementer eller fester holdes på villaen?1

Arrangementer eller fester kan holdes på villaen etter tidligere forespørsel og godkjenning fra eiendomsforvaltningen.

10. Kan gjestene få en privat kokk arrangert under oppholdet?
10. Kan gjestene få en privat kokk arrangert under oppholdet?1

Ja, gjestene kan be om en privat kokketjeneste under oppholdet mot en ekstra kostnad.

11. Er det en concierge-service tilgjengelig på villaen?
11. Er det en concierge-service tilgjengelig på villaen?1

Ja, villaen tilbyr en concierge-service som kan hjelpe gjestene med eventuelle behov eller reservasjoner de måtte ha.

Alle tjenester og fasiliteter

Hotellfasiliteter
  • Gratis Wi-Fi
  • Trådløst internett
  • Hurtig innsjekking/utsjekking
Ekstra tjenester
  • Bagasjeoppbevaring
Anmeldelse av Lolita Sunset View Villa
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.