Hellas, Øya Mykonos

Villa Eleodora by Mykonos Pearls

Faros Mykonos Øya Mykonos, Hellas Villa
1 tilbud — Se tilbud
Villa Eleodora by Mykonos Pearls
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
  • Gratis Wi-Fi
  • Trådløst internett
  • Basseng
Vis alle fasiliteter 3
Beliggenhet
Til sentrum
6.4 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

Faros Mykonos Øya Mykonos, Hellas

Noen attraksjoner og steder i nærheten av hotellet 'Villa Eleodora by Mykonos Pearls' på øya Mykonos i Hellas inkluderer:

1. Strender: Flere vakre strender ligger i nærheten, inkludert Ornos-stranden (1,5 km unna), Agios Ioannis-stranden (2,2 km unna) og Psarou-stranden (3,3 km unna). Disse strendene tilbyr krystallklart vann og en avslappende atmosfære.

2. Mykonos by: Hotellet ligger omtrent 3,5 km unna Mykonos by, som er øyas hovedby og tilbyr et pulserende natteliv, sjarmerende smale gater, tradisjonelle hvite hus og ikoniske vindmøller. Her finner du et bredt utvalg av restauranter, butikker og boutiquer.

3. Mykonos vindmøller: Disse ikoniske vindmøllene ligger i Mykonos by og gir en fantastisk panoramautsikt over byen og Egeerhavet.

4. Lille Venezia: Dette pittoreske området i Mykonos by har fargerike bygninger og balkonger som bokstavelig talt henger over havet. Det er et populært sted for romantiske solnedgangsutsikter og tilbyr et utvalg av barer og restauranter.

5. Delos-øya: Denne lille øya, som ligger en kort båttur unna Mykonos, er en UNESCOs verdensarvsted og har betydningsfulle arkeologiske ruiner fra antikkens greske og romerske perioder.

6. Mykonos havn: Hovedhavnen på Mykonos ligger omtrent 3,5 km unna hotellet og er et travelt knutepunkt for ferger og cruiseskip. Herfra kan du enkelt utforske nærliggende øyer eller ta en båttur.

7. Restauranter og natteliv: Det er mange restauranter, tavernaer og barer i nærheten av hotellet, som tilbyr et variert utvalg av greske og internasjonale retter og underholdningsalternativer.

8. Shopping: Mykonos-øya er kjent for sine eksklusive boutiquer og motebutikker. Du kan finne et bredt utvalg av lokale og internasjonale designermerker, smykker, kunstverk og suvenirer i Mykonos by.

map
Villa Eleodora by Mykonos Pearls
Villa

Til sentrum6.4

Om hotellet

Om

'Villa Eleodora by Mykonos Pearls' er et luksushotell som ligger på øya Mykonos i Hellas. Her er litt informasjon om hotellet, rommene og måltidene: Hotellet: - 'Villa Eleodora by Mykonos Pearls' tilbyr et luksuriøst og komfortabelt opphold på den vakre øya Mykonos. - Hotellet har en fantastisk beliggenhet, med fantastisk utsikt over Egeerhavet og omkringliggende landskap. - Hotellet tilbyr en rekke fasiliteter, inkludert et svømmebasseng, et spa, et treningsstudio og en restaurant. Rommene: - Hotellet tilbyr et utvalg av rom og suiter, som imøtekommer forskjellige preferanser og gruppestørrelser. - Hvert rom er elegant designet og innredet, og skaper en luksuriøs og komfortabel atmosfære. - Rommene er utstyrt med moderne fasiliteter, inkludert aircondition, flatskjerm-TV, minibar og eget bad. - Noen rom kan også ha balkonger eller terrasser, slik at gjestene kan nyte den vakre utsikten. Måltider: - 'Villa Eleodora by Mykonos Pearls' har en restaurant på stedet som serverer deilige måltider laget av dyktige kokker. - Restauranten tilbyr en meny med et utvalg av alternativer, inkludert gresk og internasjonal mat. - Gjestene kan nyte måltidene sine i et stilig og komfortabelt spiseområde eller velge å spise utendørs ved bassenget. - Hotellet tilbyr også romservice, slik at gjestene kan nyte måltidene i privatlivet i rommene sine. Alt i alt tilbyr 'Villa Eleodora by Mykonos Pearls' en luksuriøs overnattingsopplevelse med vakker utsikt, komfortable rom og deilige måltider.

Underholdning

Det er flere underholdningsmuligheter i nærheten av hotellet 'Villa Eleodora av Mykonos Pearls' på Mykonos Island, Hellas. Noen av de beste valgene inkluderer:

1. Strandklubber: Mykonos er kjent for sin pulserende strandklubbscene der du kan nyte musikk, cocktailer og soling. Noen populære strandklubber i nærheten av hotellet inkluderer Scorpios, Nammos og SantAnna.

2. Nattklubber: Mykonos har et livlig natteliv med mange nattklubber der du kan danse hele natten. Club Cavo Paradiso og Paradise Club er to kjente alternativer kjent for sin energiske atmosfære og verdenskjente DJ-er.

3. Barer og restauranter: Øya har et bredt utvalg av barer og restauranter som imøtekommer forskjellige smaker. Det nærliggende området Mykonos Town, også kjent som Chora, tilbyr et overflod av alternativer for å spise, nyte cocktailer og observere folk.

4. Shopping: Mykonos er kjent for sine eksklusive designerbutikker, boutique-butikker og tradisjonelle markeder. Gå rundt de sjarmerende gatene i Mykonos Town for å lete etter mote, smykker, lokale håndverk og suvenirer.

5. Kulturelle arrangementer: Sjekk om det er noen kulturelle arrangementer eller festivaler som skjer under oppholdet på Mykonos. Øya arrangerer ofte kunstutstillinger, musikkonserter og tradisjonelle greske forestillinger som viser frem lokalt talent og kultur.

6. Vannsport: Dra nytte av øyas krystallklare turkise vann ved å delta i ulike vannsportaktiviteter som jetski, padleboarding, windsurfing eller dykking. Mange vannsportssentre ligger i nærheten av hotellet.

7. Utendørsaktiviteter: Utforsk øyas naturlige skjønnhet ved å gå turer, leie sykkel eller ATV for å besøke pittoreske landsbyer, strender og historiske steder. Delos Island, et UNESCOs verdensarvsted, er også verdt et besøk for sine arkeologiske ruiner. Husk å sjekke lokale arrangementoppføringer og spør hotellportieren om anbefalinger for å sikre at du ikke går glipp av spennende underholdningsmuligheter under oppholdet på Mykonos Island.

Topp spørsmål

1. Hvor ligger Villa Eleodora?
1. Hvor ligger Villa Eleodora?1

Villa Eleodora ligger på øya Mykonos, i Hellas.

2. Hva er gjennomsnittsprisen per natt for å bo på Villa Eleodora?
2. Hva er gjennomsnittsprisen per natt for å bo på Villa Eleodora?1

Gjennomsnittsprisen per natt for å bo på Villa Eleodora kan variere avhengig av sesong og tilgjengelighet. Det anbefales å kontakte Mykonos Pearls, utleiebyrået, for oppdatert prisinformasjon

3. Hvor mange gjester kan Villa Eleodora romme?
3. Hvor mange gjester kan Villa Eleodora romme?1

Villa Eleodora kan romme opptil 10 gjester komfortabelt.

4. Hvilke fasiliteter tilbyr Villa Eleodora?
4. Hvilke fasiliteter tilbyr Villa Eleodora?1

Villa Eleodora tilbyr et bredt spekter av fasiliteter, inkludert privat svømmebasseng, utendørs terrasse, grillområde, fullt utstyrt kjøkken, aircondition, Wi-Fi, satellitt-TV og daglig rengjøringstjeneste.

5. Ligger Villa Eleodora nær stranden?
5. Ligger Villa Eleodora nær stranden?1

Ja, Villa Eleodora ligger beleilig nær stranden, og gir enkel tilgang for gjester til å nyte den vakre kystlinjen på Mykonos-øya.

6. Er frokost inkludert i oppholdet på Villa Eleodora?
6. Er frokost inkludert i oppholdet på Villa Eleodora?1

Nei, frokost er ikke inkludert i oppholdet på Villa Eleodora. Gjestene har imidlertid muligheten til å lage sine egne måltider på det fullt utstyrte kjøkkenet eller utforske nærliggende restauranter og kafeer

7. Er det parkering tilgjengelig på Villa Eleodora?
7. Er det parkering tilgjengelig på Villa Eleodora?1

Ja, Villa Eleodora har egne parkeringsplasser for gjester som velger å leie bil under oppholdet

8. Er kjæledyr tillatt på Villa Eleodora?
8. Er kjæledyr tillatt på Villa Eleodora?1

Kjæledyr er ikke tillatt på Villa Eleodora i henhold til eiendommens regler og forskrifter

9. Hva er innsjekkings- og utsjekkingstid på Villa Eleodora?
9. Hva er innsjekkings- og utsjekkingstid på Villa Eleodora?1

Innsjekkingstiden på Villa Eleodora er vanligvis etter kl. 15:00, og utsjekkingstiden er før kl. 11:00. Det anbefales imidlertid å bekrefte de nøyaktige tidene med Mykonos Pearls når du foretar en reservasjon

10. Er Villa Eleodora egnet for barn?
10. Er Villa Eleodora egnet for barn?1

Ja, Villa Eleodora er egnet for barn, og den tilbyr en trygg og komfortabel atmosfære for familier. Det anbefales imidlertid å overvåke barna nær svømmebassenget og andre potensielt farlige områder.

Alle tjenester og fasiliteter

Hotellfasiliteter
  • Gratis Wi-Fi
  • Trådløst internett
Vannaktiviteter
  • Basseng
Anmeldelse av Villa Eleodora by Mykonos Pearls
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.