Hellas, Milos

Aelia Suites Milos

Milos, Hellas Leilighet
1 tilbud fra 3072 NOK Se tilbud
Aelia Suites Milos
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
 • Gratis Wi-Fi
 • Trådløst internett
 • Klimaanlegg
 • Kjøleskap
 • Mikrobølgeovn
 • Hårføner
Vis alle fasiliteter 7
Beliggenhet
Til sentrum
2.8 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

Milos, Hellas

Noen av de nærliggende attraksjonene i nærheten av Aelia Suites Milos på Milos, Hellas inkluderer:

1. Pachena Beach: En sandstrand som ligger bare en kort spasertur fra hotellet. Gjestene kan nyte bading og soling her.

2. Papafragas Beach: En unik strand kjent for sin smale bukt og turkisfarvede vann. Den ligger ca. 5 minutters kjøretur fra hotellet.

3. Firopotamos Beach: En annen vakker strand med krystallklart vann og fargerike fiskehus langs stranden. Den ligger omtrent 10 minutters kjøretur fra hotellet.

4. Sarakiniko Beach: En kjent hvit, lunar-lignende strand med fantastiske fjellformasjoner. Den ligger omtrent 10 minutters kjøretur fra Aelia Suites Milos.

5. Katakomberne på Milos: Gamle kristne katakomber som dateres tilbake til 100-tallet til 500-tallet e.Kr. De ligger ca. 2,5 kilometer fra hotellet.

6. Milos Mining Museum: Et museum som viser øyas rike gruvehistorie. Det er omtrent 2 kilometer fra hotellet.

7. Adamas havn: Hovedhavnen på Milos, hvor besøkende kan finne butikker, restauranter og kafeer. Det er omtrent 10 minutters kjøretur fra hotellet.

8. Det gamle teateret på Milos: Et gammelt gresk teater med panoramautsikt over øya. Det ligger ca. 10 kilometer unna Aelia Suites Milos. Dette er bare noen eksempler på attraksjoner og landemerker i nærheten av hotellet. Milos har mange fantastiske strender, pittoreske landsbyer og arkeologiske steder å utforske.

map
Aelia Suites Milos
Leilighet

Til sentrum2.8

Om hotellet

Om

Aelia Suites Milos er et boutiquehotell som ligger i Milos, Hellas. Det tilbyr moderne og stilfull overnatting med fokus på komfort og luksus. Hotellet har ulike typer rom, inkludert suiter, superior suiter og tradisjonelle hus. Hvert rom er smakfullt innredet og utstyrt med moderne fasiliteter som aircondition, flatskjerm-TV, minibar, gratis Wi-Fi og eget bad. Noen rom har også en privat balkong eller terrasse med vakker utsikt over området rundt. Suitene på Aelia Suites Milos er romslige og designet for å skape en avslappende atmosfære. De har en sittegruppe, et tekjøkken med et lite spisebord og et komfortabelt soverom. Superior suitene har enda mer plass og oppgraderte fasiliteter, noe som gjør dem perfekte for par eller familier som ønsker ekstra komfort under oppholdet. Hotellets tradisjonelle hus gir en unik overnattingsopplevelse. De har tradisjonell kykladisk arkitektur kombinert med moderne designelementer. Disse husene har en separat oppholdsrom, et fullt utstyrt kjøkken, et spisebord og en privat terrasse. Når det gjelder spisemuligheter, tilbyr Aelia Suites Milos en deilig og variert meny på sin restaurant. Gjestene kan nyte frokost, lunsj og middag, med fokus på middelhavsmat og lokale spesialiteter. Restauranten har også en godt utstyrt bar, der gjestene kan nyte et bredt utvalg av drikkevarer og cocktails. I tillegg har hotellet et flott utendørs svømmebasseng, omgitt av solsenger og parasoller, som gir en perfekt mulighet for avslapning og soling. Det er også et treningsstudio for gjester som ønsker å være aktive under oppholdet. Alt i alt gir Aelia Suites Milos et luksuriøst og komfortabelt opphold på Milos i Hellas. Med sine stilfulle overnattingsmuligheter, deilige spisemuligheter og ulike fasiliteter, er det et utmerket valg for reisende som ønsker en minneverdig og hyggelig opplevelse.

Underholdning

Det finnes flere underholdningsmuligheter i nærheten av Aelia Suites Milos hotel på Milos, Hellas. Her er noen forslag:

1. Båtturer: Milos er kjent for sin imponerende kystlinje og krystallklart vann. Ta en båttur for å utforske de fantastiske strendene, pittoreske fiske landsbyer og vakre sjøgrotter.

2. Klima landsby: Bare en kort avstand fra hotellet ligger Klima, en tradisjonell fiskerlandsby med fargerike hus og sjarmerende kafeer ved vannkanten. Nyt en avslappende spasertur langs stranden og nyt den vakre atmosfæren.

3. Milos katakomber: Ligger i den nærliggende landsbyen Tripiti, er katakombene et gammelt underjordisk gravkompleks. Utforsk historien og mysteriet i disse fascinerende underjordiske tunnelene.

4. Sarakiniko-stranden: Kjent for sitt unike, månelignende landskap, er Sarakiniko-stranden et must å besøke. Beundre de hvite vulkanske steinene og det klare turkise vannet, som gjør det til et perfekt sted for soling og snorkling.

5. Plaka: Hovedbyen på Milos, Plaka, er berømt for sine smale gater, tradisjonell arkitektur og panoramautsikt over øya. Vandre gjennom de sjarmerende smugene, besøk de lokale butikkene og nyt et måltid på en av de mange restaurantene.

6. Milos Mining Museum: Beliggende i landsbyen Adamas, viser dette museet øyas rike gruvehistorie. Lær om den betydelige rollen gruvedrift spilte i Milos' utvikling og se en samling av mineraler og gruveartefakter.

7. Solnedgang på Plathiena-stranden: Dra til Plathiena-stranden om kvelden for å oppleve en fantastisk solnedgang over Egeerhavet. Slapp av på den sandete stranden og nyt de utrolige fargene på himmelen. Dette er bare noen få av de mange underholdningsmulighetene i nærheten av Aelia Suites Milos hotel. Hotellets personale kan gi mer informasjon og hjelpe med å arrangere aktiviteter og turer.

Topp spørsmål

1. Her er noen populære spørsmål og svar om 'Aelia Suites Milos' i Milos, Hellas: Hvilke fasiliteter tilbyr Aelia Suites Milos?
1. Her er noen populære spørsmål og svar om 'Aelia Suites Milos' i Milos, Hellas: Hvilke fasiliteter tilbyr Aelia Suites Milos?1

2. Aelia Suites Milos tilbyr fasiliteter som svømmebasseng, gratis Wi-Fi, en solterrasse, en bar og gratis parkering. Hvilke typer rom er tilgjengelig på Aelia Suites Milos?
2. Aelia Suites Milos tilbyr fasiliteter som svømmebasseng, gratis Wi-Fi, en solterrasse, en bar og gratis parkering. Hvilke typer rom er tilgjengelig på Aelia Suites Milos?1

3. Aelia Suites Milos tilbyr ulike typer rom, inkludert suiter og studioer med valgmuligheter for utsikt mot havet eller hagen. Er frokost inkludert i romprisen på Aelia Suites Milos?
3. Aelia Suites Milos tilbyr ulike typer rom, inkludert suiter og studioer med valgmuligheter for utsikt mot havet eller hagen. Er frokost inkludert i romprisen på Aelia Suites Milos?1

4. Ja, frokost er inkludert i romprisen på Aelia Suites Milos. Har Aelia Suites Milos en restaurant?
4. Ja, frokost er inkludert i romprisen på Aelia Suites Milos. Har Aelia Suites Milos en restaurant?1

5. Nei, Aelia Suites Milos har ikke en restaurant på stedet. Det er imidlertid flere spisemuligheter i gangavstand. Er Aelia Suites Milos nær stranden?
5. Nei, Aelia Suites Milos har ikke en restaurant på stedet. Det er imidlertid flere spisemuligheter i gangavstand. Er Aelia Suites Milos nær stranden?1

6. Ja, Aelia Suites Milos ligger bare en kort spasertur unna Papikinou-stranden. Tilbyr hotellet flyplasstransport?
6. Ja, Aelia Suites Milos ligger bare en kort spasertur unna Papikinou-stranden. Tilbyr hotellet flyplasstransport?1

7. Ja, Aelia Suites Milos tilbyr flyplasstransport mot en ekstra avgift. Finnes det et treningssenter på Aelia Suites Milos?
7. Ja, Aelia Suites Milos tilbyr flyplasstransport mot en ekstra avgift. Finnes det et treningssenter på Aelia Suites Milos?1

8. Nei, Aelia Suites Milos har ikke et treningssenter. Men gjestene kan nyte svømming i bassenget eller utforske friluftsaktiviteter i nærheten. Hva er noen populære attraksjoner i nærheten av Aelia Suites Milos?
8. Nei, Aelia Suites Milos har ikke et treningssenter. Men gjestene kan nyte svømming i bassenget eller utforske friluftsaktiviteter i nærheten. Hva er noen populære attraksjoner i nærheten av Aelia Suites Milos?1

9. Populære attraksjoner i nærheten av Aelia Suites Milos inkluderer katakombene på Milos, Sarakiniko-stranden og Plaka, hovedstaden på Milos. Tillater Aelia Suites Milos kjæledyr?
9. Populære attraksjoner i nærheten av Aelia Suites Milos inkluderer katakombene på Milos, Sarakiniko-stranden og Plaka, hovedstaden på Milos. Tillater Aelia Suites Milos kjæledyr?1

10. Nei, Aelia Suites Milos tillater ikke kjæledyr. Hvilke språk snakker personalet på Aelia Suites Milos?
10. Nei, Aelia Suites Milos tillater ikke kjæledyr. Hvilke språk snakker personalet på Aelia Suites Milos?1

11. Personalet på Aelia Suites Milos snakker gresk og engelsk.?
11. Personalet på Aelia Suites Milos snakker gresk og engelsk.?1

Alle tjenester og fasiliteter

Hotellfasiliteter
 • Gratis Wi-Fi
 • Trådløst internett
Romfasiliteter
 • Klimaanlegg
 • Kjøleskap
 • Mikrobølgeovn
 • Hårføner
 • Jacuzzi
Anmeldelse av Aelia Suites Milos
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.