Hellas, Maroulas

Evita's Home a romantic escape

Rethymno Maroulas, Hellas Ferieutleie
1 tilbud fra 825 NOK Se tilbud
Evita's Home a romantic escape
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
 • Massasje
 • Massasje / Skjønnhetssenter
 • Gratis Wi-Fi
 • Trådløst internett
 • Kjøleskap
 • Hårføner
Vis alle fasiliteter 14
Beliggenhet
Til sentrum
1.7 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

Rethymno Maroulas, Hellas

Noen av attraksjonene og interessante stedene i nærheten av hotellet "Evitas hjem - en romantisk flukt" i Maroulas, Hellas inkluderer:

1. Maroulas landsby: Hotellet ligger i den tradisjonelle landsbyen Maroulas, som gir gjestene muligheten til å utforske de sjarmerende gatene, tradisjonelle husene og panoramautsiktene.

2. Rethymno by: Bare en kort kjøretur fra Maroulas finner du Rethymno by, som tilbyr en rekke attraksjoner, inkludert den venetianske gamlebyen, Fortezza-festningen, Rethymno marina og mange butikker, restauranter og kafeer.

3. Rethymno strender: Det er flere vakre strender i nærheten av Maroulas, som Rethymno strand, Episkopi strand og Georgioupolis strand, hvor gjestene kan slappe av, bade eller drive med vannsport.

4. Historiske og arkeologiske steder: Maroulas ligger i nærheten av flere gamle steder, inkludert den minoiske palasset Knossos, det arkeologiske stedet Eleftherna og Arkadi-klosteret, som gir et innblikk i regionens rike historie.

5. Kretisk natur: Hotellet er omgitt av Kretas naturlige skjønnhet, og tilbyr muligheter for fotturer i de nærliggende fjellene, utforske juv som Samaria-juvet og nyte de vakre landskapene.

6. Kretisk mat: Gjestene kan nyte deilige kretiske retter i de lokale tavernaene i Maroulas eller nærliggende byer, hvor de kan smake tradisjonelle retter og oppleve øyas kulinariske kultur. Dette er bare noen få eksempler på hva som er i nærheten av "Evitas hjem - en romantisk flukt" i Maroulas, Hellas. Området tilbyr en kombinasjon av historie, naturlig skjønnhet og kulturelle opplevelser for besøkende å nyte.

map
Evita's Home a romantic escape
Ferieutleie

Til sentrum1.7

Om hotellet

Om

"Evita's Home a romantic escape" er et sjarmerende hotell som ligger i Maroulas, Hellas. Hotellet tilbyr ulike typer rom som passer for ulike typer gjester. Hvert rom er smakfullt innredet og designet for å skape en komfortabel og romantisk atmosfære. Rommene er utstyrt med moderne fasiliteter som aircondition, flatskjerm-TV, minibar og gratis Wi-Fi. Noen av rommene har også en privat balkong eller terrasse med fantastisk utsikt over området rundt. Hotellet tilbyr et utvalg av måltidsalternativer for gjestene. En gratis frokost serveres hver morgen, med en rekke hjemmelagde greske delikatesser, ferske frukter, bakverk og varme drikker. Til lunsj og middag kan gjestene nyte deilige måltider på hotellets restaurant, som spesialiserer seg på tradisjonell gresk mat. Restauranten bruker ferske lokale ingredienser for å skape smakfulle retter som viser det beste av greske kulinariske tradisjoner. I tillegg til rommene og måltidene, tilbyr "Evita's Home a romantic escape" også ulike fasiliteter og tjenester for å forbedre gjestenes opphold. Dette inkluderer et svømmebasseng, et spa- og velværesenter, et treningssenter og en døgnåpen resepsjon. Hotellets personale er vennlige og oppmerksomme, og sørger for at gjestene har en minneverdig og hyggelig opplevelse. Alt i alt tilbyr "Evita's Home a romantic escape" en idyllisk setting for par som ønsker en romantisk ferie i Maroulas, Hellas. Med sine komfortable rom, deilige måltider og utmerkede tjenester, har hotellet som mål å skape en minneverdig og uforglemmelig opplevelse for sine gjester.

Barn

'Evitas hjem, et romantisk fristed', i Maroulas, Hellas tilbyr et utvalg av aktiviteter for barn. Noen muligheter inkluderer:

1. Utforske landsbyen: Maroulas er en tradisjonell landsby med sjarmerende smale gater og vakker arkitektur. Barn kan nyte å vandre rundt, oppdage skjulte hjørner og lære om den lokale kulturen.

2. Strandutflukter: Maroulas ligger nær flere fantastiske strender som er perfekte for familier. Barn kan tilbringe dagen med å bade, bygge sandslott eller spille strandspill.

3. Vannsport: Hvis barna dine er eldre og liker vannsport, er det forskjellige aktiviteter tilgjengelig i nærheten, som snorkling, windsurfing og paddleboarding.

4. Ridning: Maroulas og omkringliggende områder tilbyr rideturer egnet for barn i alle aldre. De kan ha en morsom og spennende opplevelse når de utforsker landskapet til hest.

5. Familievennlige attraksjoner: I det videre området er det familievennlige attraksjoner som små fornøyelsesparker, minigolfbaner og gokartbaner som gir underholdning for hele familien.

6. Tradisjonelle matlagingskurs: Barn kan delta i tradisjonelle greske matlagingskurs der de kan lære å lage deilige lokale retter. Dette er en morsom og pedagogisk aktivitet for dem å fordype seg i gresk mat.

7. Kulturelle aktiviteter: Maroulas arrangerer forskjellige kulturelle arrangementer og festivaler gjennom hele året. Barn kan delta i disse aktivitetene, som tradisjonelle danser eller musikkforestillinger, for å oppleve lokale tradisjoner. Alt i alt gir 'Evitas hjem, et romantisk fristed' i Maroulas, Hellas en kombinasjon av utendørsopplevelser, kulturelle opplevelser og familievennlige attraksjoner som passer for barn i alle aldre.

Underholdning

Det er flere underholdningsmuligheter i nærheten av hotellet 'Evita's Home a romantic escape' i Maroulas, Hellas. Her er noen forslag:

1. Utforsk Maroulas Village: Ta en spasertur gjennom den pittoreske landsbyen Maroulas, kjent for sin godt bevarte venetianske arkitektur og smale gater. Nyt den sjarmerende atmosfæren og besøk de lokale butikkene, kafeene og tavernene.

2. Maroulas Beach: Tilbring en avslappende dag på Maroulas-stranden, som ligger bare en kort avstand fra hotellet. Nyt solen, sanden og det krystallklare vannet i Middelhavet. Du kan også prøve deg på vannaktiviteter som svømming og snorkling.

3. Rethymno gamleby: Besøk den nærliggende byen Rethymno og utforsk dens vakre gamleby. Vandre gjennom de smale gatene, besøk historiske steder som Venetian Fortezza, og fordyp deg i den lokale kulturen. Ikke glem å prøve noen deilige kretiske retter på de ulike restaurantene i dette området.

4. Historiske steder: Maroulas ligger i nærheten av flere historiske steder verdt å besøke. Disse inkluderer de gamle ruinene av Eleftherna, Arkadi-klosteret og Melidoni-grotten. Lær om regionens rike historie og opplev de imponerende arkeologiske funnene.

5. Kretisk tradisjonell landsby: Dra til en av de nærliggende tradisjonelle kretiske landsbyene, som for eksempel Margarites eller Argyroupoli. Disse landsbyene gir deg et innblikk i øyas rurale liv, der du kan besøke tradisjonelle verksteder, smake på lokale produkter og oppleve autentisk kretisk gjestfrihet.

6. Vinsmaking: Kretisk vin er svært anerkjent, og det finnes flere vingårder i nærheten av Maroulas hvor du kan nyte vinsmaking. Besøk en av de lokale vingårdene, som for eksempel Manousakis Winery eller Lyrarakis Winery, for å smake på ulike kretiske viner og lære om vinproduksjonsprosessen.

7. Utendørsaktiviteter: Hvis du liker utendørsaktiviteter, kan du gå på fottur eller sykle i den vakre kretiske landsbygden. Det finnes flere stier og sykkelruter i området, som tilbyr fantastisk utsikt og en mulighet til å bli ett med naturen. Dette er bare noen få underholdningsmuligheter i nærheten av 'Evita's Home a romantic escape' i Maroulas, Hellas. Hotellets ansatte vil sannsynligvis kunne gi deg ytterligere lokale anbefalinger basert på dine preferanser og interesser.

Topp spørsmål

1. Hvor ligger Evita's Home?
1. Hvor ligger Evita's Home?1

Evita's Home ligger i Maroulas, Hellas.

2. Er Evita's Home et romantisk tilfluktssted?
2. Er Evita's Home et romantisk tilfluktssted?1

Ja, Evita's Home regnes som et romantisk tilfluktssted.

3. Hvilke fasiliteter tilbys på Evita's Home?
3. Hvilke fasiliteter tilbys på Evita's Home?1

Noen av fasilitetene som tilbys på Evita's Home inkluderer et privat svømmebasseng, en hage, et fullt utstyrt kjøkken, aircondition og gratis WiFi.

4. Hvor mange personer kan bo på Evita's Home?
4. Hvor mange personer kan bo på Evita's Home?1

Evita's Home kan romme opptil fire personer.

5. Er Evita's Home nær stranden?
5. Er Evita's Home nær stranden?1

Ja, Evita's Home ligger innen kort kjøreavstand til stranden.

6. Er kjæledyr tillatt på Evita's Home?
6. Er kjæledyr tillatt på Evita's Home?1

Kjæledyr er ikke tillatt på Evita's Home.

7. Tilbyr Evita's Home gratis parkering?
7. Tilbyr Evita's Home gratis parkering?1

Ja, gratis parkering er tilgjengelig for gjester på Evita's Home.

8. Er det restauranter eller butikker i nærheten?
8. Er det restauranter eller butikker i nærheten?1

Ja, det er restauranter og butikker i gangavstand fra Evita's Home i landsbyen Maroulas.

9. Kan jeg bestille opphold på Evita's Home online?
9. Kan jeg bestille opphold på Evita's Home online?1

Ja, du kan bestille opphold på Evita's Home online via deres offisielle nettside eller ulike online reiseplattformer.

Alle tjenester og fasiliteter

Underholdning og avslapping
 • Massasje
 • Massasje / Skjønnhetssenter
 • Fotturer
Hotellfasiliteter
 • Gratis Wi-Fi
 • Trådløst internett
 • Kontakt
Romfasiliteter
 • Kjøleskap
 • Hårføner
Ekstra tjenester
 • Flyplasstransport
Vannaktiviteter
 • Fiske
 • Dykkedykking
 • Padling
 • Vannaktiviteter
For familier med barn
 • Lekeplass
Anmeldelse av Evita's Home a romantic escape
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.