Hellas, Lasithi

Kallia Luxury Residence

Eparchiaki Odos Ierapetras - Sitias Lasithi, Hellas Ferieutleie
7 Tilbud fra 1054 NOK Se tilbud
Kallia Luxury Residence
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
 • Massasje
 • Massasje / Skjønnhetssenter
 • Kjøleskap
 • Hårføner
 • Vindsurfing
 • Flyplasstransport
Vis alle fasiliteter 13
Beliggenhet
Til sentrum
13.4 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

Eparchiaki Odos Ierapetras - Sitias Lasithi, Hellas

Hotellet "Kallia Luxury Residence" ligger i Lasithi, Hellas. Lasithi er en region på den østlige siden av øya Kreta. I nærheten av hotellet kan du finne ulike attraksjoner og fasiliteter, som for eksempel:

1. Strender: Lasithi tilbyr vakre strender for avslapning og vannaktiviteter. Noen nærliggende strender inkluderer Voulisma Beach, Istro Beach og Agios Panteleimon Beach.

2. Historiske steder: Lasithi har et rikt historisk og kulturelt arv. Steder som Malia-palasset, Knossos-palasset og ruinene av Gournia gir et glimt av gamle sivilisasjoner.

3. Grotten til Zeus: Grotten til Zeus, også kjent som Dikteon Cave, ligger i Lasithi og sies å være fødestedet til den greske guden Zeus. Det er en imponerende naturlig hule med stalaktitter og stalagmitter.

4. Agios Nikolaos: Byen Agios Nikolaos er et populært reisemål i Lasithi, kjent for sin pittoreske innsjø og sjarmerende havn. Den tilbyr et utvalg av butikker, restauranter og kafeer.

5. Spinalonga-øya: Spinalonga-øya, som ligger i Elounda-bukten, er en kort båttur unna Lasithi. Den er kjent for sitt venetianske fort og var også en leprakoloni i fortiden. Generelt sett tilbyr Lasithi en kombinasjon av naturlig skjønnhet, historiske steder og kystattraksjoner, noe som gjør det til et ideelt reisemål for turister.

map
Kallia Luxury Residence
Ferieutleie

Til sentrum13.4

Om hotellet

Om

Kallia Luxury Residence er et førsteklasses hotell som ligger i Lasithi, Hellas. Det tilbyr luksuriøs overnatting, personlige tjenester og fantastisk utsikt over det omkringliggende landskapet. Her er litt informasjon om hotellet, rommene og måltidene på Kallia Luxury Residence: Hotell: - Kallia Luxury Residence er et 5-stjerners hotell kjent for sin elegante og sofistikerte atmosfære. - Det tilbyr et utvalg fasiliteter og bekvemmeligheter for å sikre et komfortabelt og hyggelig opphold for gjestene. - Hotellet har et svømmebasseng, spa og velværesenter, treningssenter og en restaurant. - Personalet på Kallia Luxury Residence er dedikert til å gi utmerket kundeservice og skape en minneverdig opplevelse for gjestene. Rommene: - Hotellet tilbyr en rekke rom og suiter, hver med luksus og eleganse. - Rommene er romslige og smakfullt innredet, og gir en komfortabel atmosfære for gjestene. - Fasiliteter på rommene kan inkludere aircondition, flatskjerm-TV, minibar, safe og en privat balkong eller terrasse med panoramautsikt. - Noen av de høyere nivå suiter kan inkludere ekstra funksjoner som et separat oppholdsområde, jacuzzi eller et privat basseng. Måltider: - Den lokale restauranten på Kallia Luxury Residence serverer en rekke gourmetretter som er laget av dyktige kokker. - Restauranten tilbyr en variert meny med både internasjonal og gresk mat. - Gjestene kan nyte måltidene sine i et stilfullt og moderne spiseområde, med enestående service. - Hotellet tilbyr også muligheter for spesielle kostbehov eller forespørsler, slik at alle gjestenes behov blir tatt vare på. Alt i alt, Kallia Luxury Residence i Lasithi, Hellas, tilbyr en luksuriøs og utsvevende opplevelse for gjestene sine. Fra de luksuriøse overnattingsmulighetene til de flotte spisestedene, har hotellet som mål å gi et minneverdig opphold i en vakker setting.

Underholdning

Det er flere underholdningsalternativer i nærheten av hotellet 'Kallia Luxury Residence' i Lasithi, Hellas. Her er noen forslag:

1. Lasithi-platået: Utforsk det vakre Lasithi-platået, kjent for sine pittoreske landskap, tradisjonelle landsbyer og vindmøller. Det tilbyr muligheter for fotturer, ridning og å nyte den naturlige skjønnheten i området.

2. Elounda: Besøk den nærliggende byen Elounda, kjent for sine luksusferiesteder, vakre strender og pulserende natteliv. Nyt en kveld ute på en av strandbarene eller klubbene, eller bare spasere langs promenaden og suge inn den livlige stemningen.

3. Spinalonga Island: Dra på båttur til Spinalonga Island, en historisk festningsøy rett utenfor kysten av Lasithi. Utforsk ruinene og lær om øyas fascinerende historie som en spedalsk koloni. Båtturer inkluderer ofte stopp for bading og mulighet til å nyte de krystallklare vannene rundt øya.

4. Arkeologisk sted Knossos: Besøk den gamle byen Knossos, som ligger nær Heraklion. Dette arkeologiske området huser ruinene av den minoiske sivilisasjonen og gir et fascinerende glimt inn i gresk historie. Utforsk det palasskomplekset, som er kjent for sine intrikate fresker og imponerende arkitektur.

5. Agios Nikolaos: Utforsk byen Agios Nikolaos, kjent for sin vakre marina, sjarmerende gater og livlige atmosfære. Besøk Arkeologisk museum i Agios Nikolaos for å lære om regionens historie, eller bare slapp av ved vannkanten og nyt et måltid på en av de mange sjømatrestaurantene.

6. Dikteon-hulen: Oppdag den mytiske Dikteon-hulen, som ligger i Dikti-fjellene. Legenden sier at denne hulen var fødestedet til Zeus, kongen av de greske gudene. Utforsk de imponerende stalaktittformasjonene og lær om hulens betydning i gresk mytologi. Dette er bare noen få underholdningsalternativer nær hotellet 'Kallia Luxury Residence' i Lasithi, Hellas. Hotellets personale kan også gi ytterligere anbefalinger basert på dine interesser og preferanser.

Topp spørsmål

1. Hvor ligger Kallia Luxury Residence?
1. Hvor ligger Kallia Luxury Residence?1

Kallia Luxury Residence ligger i Lasithi, Hellas.

2. Hvilke fasiliteter tilbys av Kallia Luxury Residence?
2. Hvilke fasiliteter tilbys av Kallia Luxury Residence?1

Kallia Luxury Residence tilbyr fasiliteter som svømmebasseng, privat parkering, fullt utstyrt kjøkken, aircondition, Wi-Fi og en romslig terrasse.

3. Hvor mange soverom har Kallia Luxury Residence?
3. Hvor mange soverom har Kallia Luxury Residence?1

Kallia Luxury Residence har tre soverom.

4. Er Kallia Luxury Residence dyrevennlig?
4. Er Kallia Luxury Residence dyrevennlig?1

Nei, kjæledyr er ikke tillatt på Kallia Luxury Residence.

5. Hva er innsjekking/utsjekkingstiden på Kallia Luxury Residence?
5. Hva er innsjekking/utsjekkingstiden på Kallia Luxury Residence?1

Innsjekkingstiden er vanligvis etter kl. 15:00, og utsjekkingstiden er før kl. 11:00.

6. Er Kallia Luxury Residence egnet for familier med barn?
6. Er Kallia Luxury Residence egnet for familier med barn?1

Ja, Kallia Luxury Residence er egnet for familier med barn og tilbyr et trygt og komfortabelt miljø.

7. Hvor langt er det fra Kallia Luxury Residence til nærmeste strand?
7. Hvor langt er det fra Kallia Luxury Residence til nærmeste strand?1

Kallia Luxury Residence ligger omtrent 2 km fra nærmeste strand.

8. Kan Kallia Luxury Residence arrangere flyplasstransport?
8. Kan Kallia Luxury Residence arrangere flyplasstransport?1

Ja, flyplasstransport kan ordnes etter forespørsel mot et tilleggsgebyr.

9. Er det restauranter eller butikker i nærheten av Kallia Luxury Residence?
9. Er det restauranter eller butikker i nærheten av Kallia Luxury Residence?1

Ja, det er restauranter og butikker innen kort kjøreavstand fra Kallia Luxury Residence.

10. Er det et minimum oppholdskrav på Kallia Luxury Residence?
10. Er det et minimum oppholdskrav på Kallia Luxury Residence?1

Ja, det er et minimum oppholdskrav på to netter på Kallia Luxury Residence.

Alle tjenester og fasiliteter

Underholdning og avslapning
 • Massasje
 • Massasje / Skjønnhetssenter
 • Vindsurfing
 • Fotturer
Romfasiliteter
 • Kjøleskap
 • Hårføner
 • Jacuzzi
Ekstratjenester
 • Flyplasstransport
Vannaktiviteter
 • Fiske
 • Dykkedykking
 • Padling
 • Vannaktiviteter
Hotellfasiliteter
 • Særskilt røykeområde
Anmeldelse av Kallia Luxury Residence
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.