Hellas, Lagonisi

Lagonisi Villa Afroditi

Αφροδιτης 3 Lagonisi, Hellas Villa
1 tilbud — Se tilbud
Lagonisi Villa Afroditi
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
 • Gratis Wi-Fi
 • Trådløst internett
 • Hage
 • Kjøleskap
 • Minibar
 • Mikrobølgeovn
Vis alle fasiliteter 13
Beliggenhet
Til sentrum
0.9 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

Αφροδιτης 3 Lagonisi, Hellas

Lagonisi Villa Afroditi er et hotell som ligger i Lagonisi, en badeby i Hellas. Her er noen attraksjoner og fasiliteter som er i nærheten av hotellet:

1. Lagonisi strand: Hotellet ligger i nærheten av Lagonisi-stranden, som er en sandstrand med krystallklart vann. Gjestene kan nyte bading, soling og vannsportsaktiviteter.

2. Glyfada Golfklubb i Athen: En golfklubb som ligger i Glyfada, omtrent 15 minutters kjøretur fra Lagonisi. Golfentusiaster kan spille en runde golf på denne vakre golfbanen.

3. Athen Riviera: Lagonisi er en del av Athen Riviera, et pittoresk kystområde med vakre strender, luksuriøse feriesteder og livlig natteliv. Besøkende kan utforske nærliggende byer som Vouliagmeni eller Glyfada.

4. Poseidon-tempelet på Sounion: Et berømt gammelt gresk tempel dedikert til Poseidon, havets gud. Det ligger på Kapp Sounion, omtrent 30 minutters kjøretur fra Lagonisi Villa Afroditi.

5. Vouliagmeni-sjøen: En naturlig termisk innsjø som ligger i Vouliagmeni, omtrent 20 minutters kjøretur fra hotellet. Innsjøen er kjent for sitt varme vann og helbredende egenskaper.

6. Athen sentrum: Lagonisi ligger omtrent 30 kilometer fra Athen sentrum. Gjestene kan ta en dagstur for å utforske historiske steder som Akropolis, Plaka-kvarteret og det nasjonale arkeologiske museet.

7. Shopping- og spisemuligheter: Lagonisi tilbyr et utvalg av restauranter, kafeer og butikker der gjestene kan nyte gresk mat og kjøpe lokale produkter. Vennligst merk at tilgjengeligheten og tilgjengeligheten til attraksjoner og fasiliteter kan variere avhengig av sesong og lokale forskrifter. Det anbefales alltid å sjekke gjeldende status og åpningstider før du planlegger et besøk.

map
Lagonisi Villa Afroditi
Villa

Til sentrum0.9

Om hotellet

Om

Lagonisi Villa Afroditi er et luksushotell som ligger i Lagonisi, Hellas. Hotellet tilbyr et utvalg av komfortable og stilfulle rom for gjestene å velge mellom. Rommene på Lagonisi Villa Afroditi er designet med eleganse og oppmerksomhet på detaljer. Hvert rom er utstyrt med moderne fasiliteter som klimaanlegg, flatskjerm-TV, minikjøleskap og eget bad. Noen rom har også en balkong eller terrasse med fantastisk utsikt over området rundt. Hotellet tilbyr ulike måltidstilbud for gjestene å nyte under oppholdet. Den lokale restauranten har en variert meny med greske og internasjonale retter, tilberedt med ferske og lokalt produserte ingredienser. Gjestene kan også velge hotellets frokostbuffé, som inkluderer et bredt utvalg av retter som passer forskjellige kostholdspreferanser. I tillegg til de komfortable rommene og deilige måltidene, tilbyr Lagonisi Villa Afroditi en rekke fasiliteter og tjenester for å forbedre gjestenes opphold. Dette inkluderer et svømmebasseng, treningssenter, spa og velværesenter, samt en døgnåpen resepsjon og concierge-service for eventuell hjelp som trengs. Alt i alt tilbyr Lagonisi Villa Afroditi et luksuriøst og komfortabelt opphold for gjester som besøker Lagonisi, Hellas, med et variert utvalg av rom, deilige måltider og utmerkede fasiliteter.

Barn

"Lagonisi Villa Afroditi" i Lagonisi, Hellas er en feriebolig, så aktivitetene som er tilgjengelige for barn vil avhenge av fasilitetene og attraksjonene i det omkringliggende området. Imidlertid kan noen mulige aktiviteter for barn i Lagonisi området inkludere:

1. Strandaktiviteter: Lagonisi har vakre strender hvor barn kan nyte bading, bygge sandslott og leke strandspill.

2. Vannsport: Eldre barn kan ha muligheten til å prøve vannsport som snorkling, paddleboarding eller til og med jetski, avhengig av tilgjengelighet.

3. Utforske naturen: Lagonisi er omgitt av naturskjønnhet, så familier kan ta turer, gå på naturspaserlinger eller ha piknik i nærliggende parker eller naturreservater.

4. Kulturelle besøk: Hellas er rik på historie og kultur. Barn kan glede seg over å besøke gamle ruiner, museer eller historiske steder i Athen eller andre nærliggende områder.

5. Familievennlige attraksjoner: Det kan være lokale attraksjoner som fornøyelsesparker, dyrehager eller akvarier i regionen som tar sikte på barn og tilbyr underholdningsmuligheter.

6. Sportsaktiviteter: Avhengig av årstiden kan det være muligheter for barn å delta i sportsleirer eller leksjoner, for eksempel fotball, tennis eller ridning.

7. Lokale arrangementer og festivaler: Sjekk om det er lokale arrangementer eller festivaler som skjer under ditt besøk. Disse inkluderer ofte parader, musikkopptredener og tradisjonell dans, noe som kan være underholdende for barn. Det er verdt å merke seg at spesifikke aktiviteter som er tilgjengelige for barn kan variere avhengig av årstid og lokale tilbud. Det anbefales å undersøke området og konsultere eiendomseieren eller lokale ressurser for å få den mest oppdaterte informasjonen om aktiviteter som passer for barn under oppholdet på "Lagonisi Villa Afroditi".

Underholdning

Det er ulike underholdningsmuligheter i nærheten av hotellet 'Lagonisi Villa Afroditi' i Lagonisi, Hellas. Noen av de populære underholdningsaktivitetene og attraksjonene i området inkluderer:

1. Strender: Lagonisi er kjent for sine vakre strender, hvor besøkende kan nyte bading, soling og ulike vannsportaktiviteter som snorkling, dykking og kajakkpadling.

2. Athen Riviera: Hotellet ligger på Athen Riviera, som tilbyr en naturskjønn kystkjøring med mange strandklubber, restauranter og barer.

3. Glyfada Golfklubb: Golfentusiaster kan besøke Glyfada Golfklubb, som ligger kun en kort kjøretur unna Lagonisi. Klubben har en 18-hulls golfbane med fantastisk utsikt.

4. Poseidon-tempelet ved Cape Sounion: En populær turistattraksjon i nærheten er Poseidon-tempelet, som ligger på den sørligste tuppen av Attica-halvøya. Besøkende kan utforske de gamle ruinene og nyte den fantastiske solnedgangen.

5. Athen sentrum: Lagonisi ligger omtrent 25 kilometer fra Athen sentrum. Reisende kan besøke kjente landemerker som Akropolis, Plaka-nabolaget og det nasjonale arkeologiske museet.

6. Natteliv: Lagonisi og nærliggende områder tilbyr ulike nattelivsmuligheter, inkludert barer, klubber og levende musikksteder. Glyfada, Vouliagmeni og Athen sentrum har en livlig nattescene. Vær oppmerksom på at tilgjengeligheten og åpningstidene til attraksjoner kan variere avhengig av sesongen, så det anbefales å sjekke spesifikke detaljer før du planlegger aktivitetene dine.

Topp spørsmål

1. Hvor ligger Lagonisi Villa Afroditi?
1. Hvor ligger Lagonisi Villa Afroditi?1

Lagonisi Villa Afroditi ligger i Lagonisi, Hellas

2. Hvor mange soverom har Lagonisi Villa Afroditi?
2. Hvor mange soverom har Lagonisi Villa Afroditi?1

Lagonisi Villa Afroditi har 5 soverom

3. Hvilke fasiliteter tilbyr Lagonisi Villa Afroditi?
3. Hvilke fasiliteter tilbyr Lagonisi Villa Afroditi?1

Lagonisi Villa Afroditi tilbyr fasiliteter som privat svømmebasseng, utendørs grill, fullt utstyrt kjøkken, aircondition, gratis Wi-Fi og parkering

4. Tillater Lagonisi Villa Afroditi kjæledyr?
4. Tillater Lagonisi Villa Afroditi kjæledyr?1

Nei, Lagonisi Villa Afroditi tillater ikke kjæledyr

5. Hva er maksimalt antall gjester som kan bo på Lagonisi Villa Afroditi?
5. Hva er maksimalt antall gjester som kan bo på Lagonisi Villa Afroditi?1

Maksimalt antall gjester som kan bo på Lagonisi Villa Afroditi er 10

6. Er Lagonisi Villa Afroditi egnet for familier med barn?
6. Er Lagonisi Villa Afroditi egnet for familier med barn?1

Ja, Lagonisi Villa Afroditi er egnet for familier med barn

7. Er det noen nærliggende attraksjoner til Lagonisi Villa Afroditi?
7. Er det noen nærliggende attraksjoner til Lagonisi Villa Afroditi?1

Ja, noen nærliggende attraksjoner til Lagonisi Villa Afroditi inkluderer Poseidon-tempelet ved Cape Sounion, Vouliagmeni Lake og Akropolis i Athen

8. Har Lagonisi Villa Afroditi havutsikt?
8. Har Lagonisi Villa Afroditi havutsikt?1

Ja, Lagonisi Villa Afroditi har en fantastisk havutsikt

9. Er det et minimum oppholdskrav på Lagonisi Villa Afroditi?
9. Er det et minimum oppholdskrav på Lagonisi Villa Afroditi?1

Ja, det er et minimum oppholdskrav på 7 netter på Lagonisi Villa Afroditi

10. Hvordan kan jeg gjøre en reservasjon på Lagonisi Villa Afroditi?
10. Hvordan kan jeg gjøre en reservasjon på Lagonisi Villa Afroditi?1

Reservasjoner kan gjøres ved å kontakte eiendommen direkte eller gjennom ulike online bookingsider.

Alle tjenester og fasiliteter

Hotellfasiliteter
 • Gratis Wi-Fi
 • Trådløst internett
Underholdning og avslapping
 • Hage
Romfasiliteter
 • Kjøleskap
 • Minibar
 • Mikrobølgeovn
 • Hårføner
 • Jacuzzi
Ekstra tjenester
 • Flyplasstransport
 • Selvbetjent vaskeritjeneste
Vannaktiviteter
 • Basseng
 • Utendørsbasseng
For familier med barn
 • Lekeplass
Anmeldelse av Lagonisi Villa Afroditi
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.