Hellas, Lagonisi

Sea Base Maisonette

Makedonias Lagonisi, Hellas Ferieutleie
1 tilbud — Se tilbud
Sea Base Maisonette
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
  • Gratis Wi-Fi
  • Trådløst internett
Vis alle fasiliteter 2
Beliggenhet
Til sentrum
3.0 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

Makedonias Lagonisi, Hellas

Sea Base Maisonette-hotellet ligger i Lagonisi, Hellas. Lagonisi er et kystområde som ligger rundt 30 kilometer sørøst for Athen. I nærheten av hotellet finner du vakre strender og kystområder som er perfekte for bading, soling og avslapning. Noen populære strender i nærheten inkluderer Lagonisi-stranden, Kavouri-stranden og Varkiza-stranden. Det er også flere restauranter, kafeer og butikker i området hvor du kan nyte lokal gresk mat og kjøpe suvenirer. Lagonisi er kjent for sitt sjømat, så du finner mange restauranter som tilbyr ferske sjømatretter. I tillegg er det noen arkeologiske steder og historiske attraksjoner i nærheten, som Poseidontempelet i Kapp Sounion, som ligger rundt 30 minutters kjøretur fra Lagonisi. Dette gamle tempelet tilbyr fantastisk utsikt over Egeerhavet. Hvis du er interessert i vannsport, kan du også finne fasiliteter for aktiviteter som snorkling, jetski og båtleie i området. Alt i alt tilbyr hotellet Sea Base Maisonette i Lagonisi, Hellas en vakker beliggenhet ved kysten med enkel tilgang til strender, spisesteder, historiske steder og rekreasjonsaktiviteter.

map
Sea Base Maisonette
Ferieutleie

Til sentrum3.0

Om hotellet

Om

Sea Base Maisonette er et hotell som ligger i Lagonisi, Hellas. Det tilbyr komfortabel og moderne overnatting for gjester som ønsker å nyte en avslappende ferie. Hotellet har ulike romalternativer, inkludert maisonettes. Disse maisonettene er boliger i duplex-stil med separate oppholds- og soveområder, noe som gir gjestene ekstra plass og privatliv. De er godt møblert og utstyrt med fasiliteter som aircondition, satellitt-TV, minikjøleskap og en balkong eller terrasse med utsikt over sjøen eller hagen. Når det gjelder måltider, har Sea Base Maisonette sin egen restaurant på stedet som serverer et utvalg deilige greske og internasjonale retter. Gjestene kan nyte en rekke retter laget med ferske, lokalt produserte ingredienser. Restauranten tilbyr også et utvalg av viner og andre drikkevarer som passer til måltidene. I tillegg har Lagonisi et utvalg spisesteder innen gangavstand fra hotellet. Gjestene kan utforske nærliggende restauranter og kafeer for å oppleve tradisjonell gresk mat eller prøve andre internasjonale smaker. Alt i alt tilbyr Sea Base Maisonette komfortabel overnatting og deilige måltider, noe som gjør det til et flott valg for reisende som ønsker å nyte en strandferie i Lagonisi, Hellas.

Underholdning

Lagonisi er en pittoresk kystby som ligger på den østre kysten av Attika, Hellas. Selv om byen i seg selv tilbyr naturlig skjønnhet og ro, er det flere underholdningsmuligheter nær hotellet Sea Base Maisonette. Her er noen forslag:

1. Strender: Lagonisi er kjent for sine vakre strender. Du kan tilbringe dagen på de sandfylte strendene Lagonisi Beach, Xarakas Beach eller Saronida Beach, som alle ligger innen kort avstand fra Sea Base Maisonette.

2. Vannsport: Hvis du er en eventyrlysten person, kan du delta i ulike vannsportsaktiviteter som vannscooter, kajakkpadling, padleboarding og windsurfing. Mange strandklubber og vannsportsentre tilbyr utleie av utstyr og leksjoner i nærområdet.

3. Shopping: De nærliggende byene Glyfada og Vouliagmeni tilbyr rikelig med shoppingmuligheter. Utforsk eksklusive butikker, internasjonale merker og lokale butikker som tilbyr klær, smykker og suvenirer.

4. Golf: Golfentusiaster kan dra til det nærliggende Glyfada Golf Club, en av de fineste golfbanene i Athen. Nyt en runde golf i en vakker kystsetting.

5. Uteliv: Lagonisi og de nærliggende kystbyene tilbyr et pulserende uteliv. Utforsk strandbarer, takterrasse-lounger og klubber som kommer til live etter solnedgang. Nyt live musikk, DJ-er og dans natten lang.

6. Kultur og historie: Besøk noen av de historiske landemerkene og kulturopplevelsene i området. Posidon-tempelet på Kapp Sounion og det antikke stedet Eleusis ligger begge innen kjøreavstand fra Lagonisi.

7. Spa og velvære: Unn deg en avslappende spa-opplevelse med ulike velværemassasjer og terapier. Mange luksushoteller og feriesteder i området tilbyr eksklusive spafasiliteter.

8. Måltider: Kos deg med deilig gresk mat og fersk sjømat på de mange sjømatserveringene og restaurantene i Lagonisi. Nyt tradisjonelle greske retter mens du ser utover det glitrende Egeerhavet. Vær oppmerksom på at aktiviteter og underholdningstilbud kan variere avhengig av årstid og tilgjengelighet. Det er alltid anbefalt å sjekke lokale arrangementer og attraksjoner under oppholdet ditt.

Topp spørsmål

1. Spørsmål: Hva er Sea Base Maisonette?
1. Spørsmål: Hva er Sea Base Maisonette?1

Svar: Sea Base Maisonette er en ferieutleieeiendom som ligger i Lagonisi, Hellas

2. Det tilbyr en romslig og fullt møblert maisonette med direkte tilgang til sjøen?
2. Det tilbyr en romslig og fullt møblert maisonette med direkte tilgang til sjøen?1

3. Spørsmål: Hvor mange soverom er det i Sea Base Maisonette?
3. Spørsmål: Hvor mange soverom er det i Sea Base Maisonette?1

Svar: Sea Base Maisonette har tre soverom, noe som gjør det egnet for å huse opptil seks personer komfortabelt

4. Spørsmål: Har Sea Base Maisonette en privat svømmebasseng?
4. Spørsmål: Har Sea Base Maisonette en privat svømmebasseng?1

Svar: Ja, Sea Base Maisonette har et privat svømmebasseng, perfekt for en forfriskende dukkert og avslapning

5. Spørsmål: Er Sea Base Maisonette dyrevennlig?
5. Spørsmål: Er Sea Base Maisonette dyrevennlig?1

Svar: Dessverre tillater ikke Sea Base Maisonette kjæledyr for å sikre komfort og renslighet for alle gjester

6. Spørsmål: Er det Wi-Fi tilgjengelig på Sea Base Maisonette?
6. Spørsmål: Er det Wi-Fi tilgjengelig på Sea Base Maisonette?1

Svar: Ja, Sea Base Maisonette tilbyr gratis Wi-Fi for gjestene å holde seg tilkoblet under oppholdet

7. Spørsmål: Hva slags fasiliteter tilbyr Sea Base Maisonette?
7. Spørsmål: Hva slags fasiliteter tilbyr Sea Base Maisonette?1

Svar: Sea Base Maisonette tilbyr ulike fasiliteter, inkludert aircondition, et fullt utstyrt kjøkken, vaskerom, grillområde og privat parkering

8. Spørsmål: Kan gjester nyte sjøutsikten fra Sea Base Maisonette?
8. Spørsmål: Kan gjester nyte sjøutsikten fra Sea Base Maisonette?1

Svar: Ja, Sea Base Maisonette tilbyr fantastisk sjøutsikt, slik at gjestene kan nyte den vakre kystscenen fra komforten av deres innkvartering

9. Spørsmål: Er Sea Base Maisonette egnet for familier?
9. Spørsmål: Er Sea Base Maisonette egnet for familier?1

Svar: Ja, Sea Base Maisonette er familievennlig og gir et trygt og komfortabelt miljø for familier å nyte ferien sin

10. Spørsmål: Finnes det nærliggende attraksjoner eller aktiviteter fra Sea Base Maisonette?
10. Spørsmål: Finnes det nærliggende attraksjoner eller aktiviteter fra Sea Base Maisonette?1

Svar: Ja, Lagonisi tilbyr flere attraksjoner og aktiviteter, som sandstrender, vannsport, tavernaer, restauranter og historiske steder som Poseidons tempel ved Kapp Sounion

11. Aten bysentrum er også lett tilgjengelig for en dagsutflukt?
11. Aten bysentrum er også lett tilgjengelig for en dagsutflukt?1

12. Spørsmål: Kan gjester booke Sea Base Maisonette for korte opphold eller bare langsiktige utleie?
12. Spørsmål: Kan gjester booke Sea Base Maisonette for korte opphold eller bare langsiktige utleie?1

Svar: Sea Base Maisonette kan bookes både for korte opphold og langsiktige utleie, avhengig av tilgjengelighet og gjestenes preferanser

Alle tjenester og fasiliteter

Hotellfasiliteter
  • Gratis Wi-Fi
  • Trådløst internett
Anmeldelse av Sea Base Maisonette
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.