Hellas, Kournas

Casa Melia Kournas

Dimos Apokoronou Kournas, Hellas Villa
1 tilbud fra 4211 NOK Se tilbud
Casa Melia Kournas
Casa Melia Kournas
Casa Melia Kournas
Casa Melia Kournas
Casa Melia Kournas
Casa Melia Kournas
Casa Melia Kournas
Casa Melia Kournas
Casa Melia Kournas
Casa Melia Kournas
Casa Melia Kournas
Casa Melia Kournas
Casa Melia Kournas
Casa Melia Kournas
Casa Melia Kournas
Casa Melia Kournas
Casa Melia Kournas
Casa Melia Kournas
Casa Melia Kournas
Casa Melia Kournas
Casa Melia Kournas
Casa Melia Kournas
Casa Melia Kournas
Casa Melia Kournas
Casa Melia Kournas
Casa Melia Kournas
Casa Melia Kournas
Casa Melia Kournas
Casa Melia Kournas
Casa Melia Kournas
Se tilbud —
Beliggenhet
Til sentrum
3.2 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

Dimos Apokoronou Kournas, Hellas

Casa Melia Kournas ligger i landsbyen Kournas, som ligger i Chania-regionen på Kreta, Hellas. Noen bemerkelsesverdige attraksjoner og landemerker rundt hotellet inkluderer:

1. Lake Kournas: Hotellet ligger i nærheten av Lake Kournas, som er den eneste ferskvannssjøen på Kreta. Besøkende kan nyte vakker utsikt, bade eller leie padlebåter.

2. Kournas Village: Hotellet ligger midt i Kournas-landsbyen, slik at gjestene kan utforske den tradisjonelle kretiske arkitekturen, smale gater og lokale butikker.

3. Kavros Beach: Kavros Beach ligger omtrent 3 kilometer fra hotellet. Det er en sandstrand med krystallklart vann, der besøkende kan slappe av og delta i vannaktiviteter.

4. Georgioupolis: Den kystnære landsbyen Georgioupolis er omtrent 5 kilometer fra hotellet. Den tilbyr vakre strender, en pittoresk torg og et utvalg av tavernaer og kafeer.

5. Ancient Lappa: Ancient Lappa, et arkeologisk område, ligger omtrent 10 kilometer fra hotellet. Det har ruiner fra det gamle greske og romerske tiden.

6. Argiroupolis Springs: Omtrent 15 kilometer unna kan du finne Argiroupolis' naturlige kilder. Besøkende kan utforske den tradisjonelle landsbyen og nyte de pittoreske fossefallene og kildene.

7. Lake and Cave of Agia: Denne naturlige hule- og innsjøkombinasjonen ligger omtrent 20 kilometer fra hotellet. Den tilbyr fantastisk utsikt og en unik opplevelse for naturinteresserte. I tillegg er Casa Melia Kournas omgitt av den vakre kretiske landsbygda og landskapet. Besøkende kan dra nytte av hotellets beliggenhet for å gå på tur, sykle eller utforske nærliggende vinmarker og olivenlunder.

map
Casa Melia Kournas
Villa

Til sentrum3.2

Om hotellet

Om

Casa Melia Kournas ligger i Kournas, Hellas. Her er litt informasjon om hotellet, rommene og måltidene som tilbys: Hotell: - Casa Melia Kournas er et boutiquehotell som ligger i en pittoresk beliggenhet nær Kournas-sjøen. - Hotellet tilbyr en fredelig atmosfære med fantastisk utsikt over de omkringliggende fjellene og sjøen. - Gjestene kan nyte en rolig og avslappende atmosfære i dette vakre miljøet. Rommene: - Hotellet tilbyr et utvalg av komfortable og velutstyrte rom og suiter. - Hvert rom er smakfullt innredet og utstyrt med moderne fasiliteter for å sikre et hyggelig opphold. - Rommene kan inkludere funksjoner som aircondition, flatskjerm-TV, privat balkong eller terrasse, minikjøleskap og eget bad. Måltider: - Casa Melia Kournas tilbyr en spiseopplevelse som fremhever lokale smaker og ferske ingredienser. - Hotellet kan ha en restaurant der gjestene kan nyte tradisjonell gresk mat. - Menyen inkluderer ofte et variert utvalg av retter, med alternativer for vegetarianere og veganere. - Gjestene kan nyte måltidene sine samtidig som de nyter den vakre utsikten fra restauranten. Vær oppmerksom på at informasjonen som gis kan variere, så det anbefales å kontakte Casa Melia Kournas direkte for den mest nøyaktige og oppdaterte informasjonen om hotellet, rommene og måltidene.

Underholdning

1. Innsjøen Kournas: Hotel Casa Melia Kournas ligger nær Innsjøen Kournas, som er den eneste naturlige innsjøen på Kreta. Besøkende kan nyte en fredelig spasertur rundt innsjøen, leie pedalbåter eller bare slappe av på de sandige strendene.

2. Kournas landsby: Ta en tur gjennom den tradisjonelle landsbyen Kournas, som ligger bare en kort avstand fra hotellet. Du kan utforske de sjarmerende gatene, besøke lokale butikker og bli dypt nedsunket i den autentiske landsbyatmosfæren.

3. Kournas strand: Hotellet ligger også nær Kournas strand, der du kan nyte en dag med bading, soling og vannsport. Stranden tilbyr fantastisk utsikt over de omkringliggende fjellene og krystallklart vann.

4. Georgioupolis: En kort kjøretur fra hotellet vil ta deg til kystbyen Georgioupolis. Her kan du utforske den pittoreske havnen, spise på sjømatrestauranter og slappe av på den sandete stranden.

5. Rethymno gamleby: Hvis du ønsker å utforske en historisk og livlig by, bør du ta en tur til Rethymno gamleby. Dette sjarmerende området er fylt med smale smug, venetiansk arkitektur og et utvalg av butikker, restauranter og kafeer.

6. Arkeologisk museum i Rethymno: Dette museet ligger i Rethymno og viser gjenstander fra minoiske og romerske perioder. Besøkende kan lære om øyas rike historie og beundre antikke keramikk, skulpturer og smykker.

7. Ridning: For en unik utendørsopplevelse kan du vurdere å dra på ridetur i de naturskjønne omgivelsene rundt Kournas. Flere ridesentre i området tilbyr guidede turer for ryttere på alle nivåer.

8. Botanisk park og hager på Kreta: Oppdag naturens skjønnhet i Botanisk park og hager på Kreta, som ligger i nærheten av hotellet. Denne omfattende botaniske hagen har et bredt utvalg av planter, blomster og trær, samt turstier og en kafé.

9. Vinprøving: Kreta er kjent for sine deilige viner, så hvorfor ikke prøve en vinprøving? Det er flere vingårder i området som tilbyr turer og prøvesmaking, slik at besøkende kan smake på lokale viner sammen med tradisjonell kretisk mat.

10. Vannpark: Hvis du reiser med barn eller bare elsker vannaktiviteter, kan du besøke en av de nærliggende vannparkene. Aqua Park og Hydropolis Water Park ligger begge en kort kjøretur fra hotellet og tilbyr et utvalg av sklier, bassenger og attraksjoner for alle aldre.

Topp spørsmål

1. Spørsmål: Hva er innsjekking og utsjekkingstidene på Casa Melia Kournas?
1. Spørsmål: Hva er innsjekking og utsjekkingstidene på Casa Melia Kournas?1

A: Innsjekking på Casa Melia Kournas er fra kl. 15.00, og utsjekking er frem til kl. 11

2. Spørsmål: Er det parkering tilgjengelig på Casa Melia Kournas?
2. Spørsmål: Er det parkering tilgjengelig på Casa Melia Kournas?1

A: Ja, gratis parkering er tilgjengelig på stedet for gjester som bor på Casa Melia Kournas. Spørsmål: Har Casa Melia Kournas et basseng

Anmeldelse av Casa Melia Kournas
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.