Hellas, Kissamos

Elidaki

163 Iroon Polytechneiou Kissamos, Hellas Leilighet
1 tilbud fra 859 NOK Se tilbud
Elidaki
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
  • Gratis Wi-Fi
  • Trådløst internett
  • Kjøleskap
  • Mikrobølgeovn
  • Hårføner
Vis alle fasiliteter 5
Beliggenhet
Til sentrum
0.4 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

163 Iroon Polytechneiou Kissamos, Hellas

Det er flere attraksjoner og fasiliteter som ligger rundt Hotel Elidaki i Kissamos, Hellas. Noen av de bemerkelsesverdige stedene inkluderer:

1. Kissamos strand: Hotellet ligger bare en kort spasertur fra Kissamos strand, som er en vakker sandstrand kjent for sitt krystallklare vann.

2. Kissamos arkeologiske museum: Ligger nær hotellet, tilbyr dette museet en samling av arkeologiske funn fra regionen og viser den rike historien til Kissamos.

3. Kissamos havn: Dette er hovedhavnen i Kissamos og er et livlig område med kafeer, tavernaer og butikker. Besøkende kan ta en båttur til den nærliggende Gramvousa og Balos lagunen herfra.

4. Den gamle byen Polyrrhenia: Ligger omtrent 7 kilometer øst for Kissamos, denne gamle byen dateres tilbake til minoiske perioden og tilbyr ruiner av templer, forsvarsverk og andre strukturer.

5. Falassarna strand: En kort kjøretur fra hotellet, er Falassarna strand kjent for sin fantastiske gyldne sand og turkise vann, noe som gjør det til et populært sted for soling og bading.

6. Balos lagune: Ligger omtrent 15 kilometer fra Kissamos, er Balos lagune en pittoresk strand med grunne, turkise vann og rosa sand. Den er tilgjengelig med båt eller ved fottur fra Kissamos havn.

7. Samaria Gorge: Selv om den ikke er i umiddelbar nærhet til hotellet, er den kjente Samaria Gorge en attraksjon som er verdt et besøk for naturopplevelser. Den ligger innenfor White Mountains National Park og tilbyr fantastiske turstier og naturlig skjønnhet. Dette er bare noen få av attraksjonene og fasilitetene som kan finnes rundt Hotel Elidaki i Kissamos, Hellas.

map
Elidaki
Leilighet

Til sentrum0.4

Om hotellet

Om

Elidaki Hotel ligger i den sjarmerende byen Kissamos, Hellas. Det tilbyr komfortabel overnatting og et utvalg av fasiliteter for å gjøre oppholdet ditt hyggelig. Hotellet har ulike typer rom for å imøtekomme ulike behov og preferanser. De tilbyr standardrom, superior-rom og familierom. Hvert rom er smakfullt innredet og utstyrt med moderne fasiliteter som aircondition, TV, minibar og eget bad. Noen rom har også en balkong eller terrasse med utsikt over området rundt. Elidaki Hotel er stolt av å tilby deilige måltider til sine gjester. De har en restaurant på stedet som serverer et utvalg av greske og internasjonale retter, laget med ferske og lokalt produserte ingredienser. Du kan nyte frokost, lunsj og middag på restauranten, eller velge romservice hvis du foretrekker å spise i komforten av rommet ditt. I tillegg til restauranten har hotellet også en bar der du kan slappe av og nyte et bredt utvalg av drikkevarer, inkludert cocktailer og lokale viner. Andre fasiliteter og tjenester som tilbys av Elidaki Hotel inkluderer et basseng, solterrasse, døgnåpen resepsjon, gratis Wi-Fi i fellesområdene, bilutleie og gratis parkering. Hotellet ligger også beleilig til nær populære attraksjoner og strender i Kissamos, slik at gjestene enkelt kan utforske området og nyte skjønnheten i denne greske byen. Alt i alt gir Elidaki Hotel komfortabel overnatting, deilige spisemuligheter og et utvalg av fasiliteter for å sikre et trivelig opphold i Kissamos, Hellas.

Underholdning

Det er flere underholdningsmuligheter i nærheten av hotellet 'Elidaki' i Kissamos, Hellas. Noen av dem inkluderer:

1. Strender: Kissamos er kjent for sine vakre strender. Du kan slappe av, bade eller delta i vannsportsaktiviteter på nærliggende strender som Balos Beach, Falassarna Beach og Elafonissi Beach.

2. Arkeologisk museum i Kissamos: Ligger i bysentrum, viser museet en samling av gjenstander fra regionens rike historie, inkludert keramikk, mynter og skulpturer.

3. Kissamos Castle: Utforsk ruinene av Kissamos Castle, som tilbyr fantastisk utsikt over byen og området rundt. Slottet stammer fra den venetianske perioden og er en populær turistattraksjon.

4. Båtturer: Ta en båttur fra Kissamos havn for å besøke den pittoreske Gramvousa-øya og Balos-lagunen. Disse turene tilbyr en unik mulighet til å nyte områdets natur.

5. Tavernaer og restauranter: Nyt den lokale maten på forskjellige tavernaer og restauranter i Kissamos. Prøv tradisjonelle greske retter som souvlaki, moussaka og fersk sjømat.

6. Natteliv: Kissamos har en avslappet nattelivsscene med koselige barer og kafeer. Du kan nyte en drink eller to og tilbringe en avslappende kveld på et av de lokale etablissementene.

7. Naturskjønne turer og spaserturer: Det omkringliggende området i Kissamos tilbyr mange turstier og naturskjønne vandringer. Utforsk Samaria Gorge eller gå gjennom Gramvousa Peninsula for å oppdage regionens natur.

8. Vannsport: Hvis du er interessert i vannsport, kan du delta i aktiviteter som snorkling, dykking og windsurfing på strendene nær Kissamos. Alt i alt er det et bredt spekter av underholdningsmuligheter i nærheten av hotellet 'Elidaki', som tilfredsstiller ulike interesser og preferanser.

Topp spørsmål

1. Hvor er Elidaki lokalisert?
1. Hvor er Elidaki lokalisert?1

Elidaki ligger i Kissamos, Hellas

2. Hvilken type kjøkken tilbyr Elidaki?
2. Hvilken type kjøkken tilbyr Elidaki?1

Elidaki tilbyr tradisjonell gresk mat, med fokus på lokale og ferske ingredienser

3. Hva er noen populære retter på Elidaki?
3. Hva er noen populære retter på Elidaki?1

Noen populære retter på Elidaki inkluderer moussaka, souvlaki, grillet blekksprut, gresk salat og baklava til dessert

4. Hva er prisnivået på Elidaki?
4. Hva er prisnivået på Elidaki?1

Prisnivået på Elidaki er moderat, med de fleste hovedretter priset mellom 10-15 euro

5. Har Elidaki vegetariske alternativer?
5. Har Elidaki vegetariske alternativer?1

Ja, Elidaki tilbyr et utvalg av vegetariske alternativer, inkludert gresk salat, fylte vinblader og vegetarisk moussaka

6. Har Elidaki utendørsservering?
6. Har Elidaki utendørsservering?1

Ja, Elidaki har utendørsservering tilgjengelig, slik at gjestene kan nyte måltidet i en sjarmerende gresk atmosfære

7. Er det nødvendig å reservere bord på Elidaki?
7. Er det nødvendig å reservere bord på Elidaki?1

Det anbefales å reservere, spesielt i høysesongen for turister, for å sikre tilgjengelighet

8. Aksepterer Elidaki kredittkort?
8. Aksepterer Elidaki kredittkort?1

Ja, Elidaki aksepterer kredittkort, noe som gjør det enkelt å betale

9. Er Elidaki familievennlig?
9. Er Elidaki familievennlig?1

Ja, Elidaki er en familievennlig restaurant, som tilbyr barnevennlig meny og imøtekommer familier med små barn

10. Hva er åpningstidene til Elidaki?
10. Hva er åpningstidene til Elidaki?1

Elidaki er vanligvis åpen for lunsj og middag, med åpningstider som varierer avhengig av sesongen.

Alle tjenester og fasiliteter

Hotellfasiliteter
  • Gratis Wi-Fi
  • Trådløst internett
Romfasiliteter
  • Kjøleskap
  • Mikrobølgeovn
  • Hårføner
Anmeldelse av Elidaki
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.