Hellas, Kavala

Kalamitsa Beach View

118 Tenedou Kavala, Hellas Leilighet
1 tilbud — Se tilbud
Kalamitsa Beach View
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
 • Gratis Wi-Fi
 • Trådløst internett
 • Kjøleskap
 • Mikrobølgeovn
 • Hårføner
 • Fiske
Vis alle fasiliteter 8
Beliggenhet
Til sentrum
2.9 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

118 Tenedou Kavala, Hellas

Hotellet 'Kalamitsa Beach View' ligger i Kavala, Hellas. Det ligger ved Kalamitsa-stranden, som er en vakker sandstrand med krystallklart vann. Hotellet tilbyr fantastisk utsikt over stranden og havet. I nærheten finner man attraksjoner og fasiliteter som:

1. Kavala sentrum: Hotellet ligger bare en kort avstand fra sentrum av Kavala, hvor man kan utforske forskjellige historiske steder, restauranter, kafeer og butikker.

2. Det arkeologiske museet i Kavala: Dette museet ligger i sentrum og huser mange artefakter og utstillinger som viser regionens historie.

3. Kavala slott: Plassert på toppen av en ås, tilbyr Kavala slott panoramautsikt over byen og Egeerhavet. Det er et must-besøk for historieentusiaster.

4. Den kommunale parken: Ligger nær sentrum, er den kommunale parken en grønn oase med vakre hager, gåstier og en liten dyrehage. Det er et flott sted å slappe av og nyte naturen.

5. Imaret: Imaret er en historisk bygning og moske i Kavala, kjent for sin vakre osmanske arkitektur. Den fungerer nå som et luksushotell og restaurant.

6. Nea Peramos: En kort kjøretur fra Kavala, er Nea Peramos en populær kystby med vakre strender, strandbarer og restauranter.

7. Filippi: Omtrent 15 kilometer fra Kavala, er Filippi en gammel by med godt bevarte romerske ruiner. Det er en UNESCOs verdensarvliste og et betydelig arkeologisk sted. Dette er bare noen av attraksjonene og interessante steder i nærheten av hotellet 'Kalamitsa Beach View' i Kavala, Hellas.

map
Kalamitsa Beach View
Leilighet

Til sentrum2.9

Om hotellet

Om

Kalamitsa Beach View er et hotell som ligger i Kavala, Hellas. Det tilbyr vakker utsikt over Kalamitsa-stranden og er et populært valg for reisende som søker overnattingssteder ved stranden. Hotellet har ulike romtyper for å tilfredsstille ulike behov og budsjetter. Disse inkluderer standardrom, familierom og suiter. Rommene er smakfullt innredet og har moderne fasiliteter som klimaanlegg, flatskjerm-TV, eget bad og gratis Wi-Fi-tilgang. Hvert rom har også en balkong eller terrasse, som gir gjestene en fantastisk utsikt over stranden eller området rundt. Når det gjelder måltider, tilbyr hotellet en restaurant der gjestene kan nyte en deilig bufféfrokost, samt andre måltider i løpet av dagen. Restauranten serverer både tradisjonell gresk mat og internasjonale retter, og imøtekommer ulike smaker og preferanser. Gjestene kan spise inne eller velge å sitte ute på terrassen og nyte havbrisen mens de spiser. I tillegg til strandtilgangen, har Kalamitsa Beach View også et svømmebasseng der gjestene kan slappe av og ta en dukkert. Solsenger og parasoller er tilgjengelig for gjestene å bruke. Andre fasiliteter og tjenester som tilbys på hotellet inkluderer døgnåpen resepsjon, bagasjeoppbevaring, gratis parkering og klesvask. Personalet er kjent for sin vennlighet og gjestfrihet, og er alltid klare til å hjelpe gjestene med eventuelle spørsmål eller forespørsler. Beliggenheten til Kalamitsa Beach View er ideell for de som ønsker å utforske skjønnheten i Kavala. Sentrum ligger bare en kort kjøretur unna, og tilbyr ulike attraksjoner, butikker og restauranter. I tillegg ligger hotellet i nærheten av offentlig transport, noe som gjør det enkelt for gjestene å utforske det videre området. Alt i alt er Kalamitsa Beach View et velutstyrt hotell med komfortable rom, fantastisk utsikt og en utmerket spiseopplevelse. Det er et ideelt valg for reisende som leter etter en avslappende strandferie i Kavala, Hellas.

Underholdning

Her er noen underholdningsalternativer i nærheten av hotellet "Kalamitsa Beach View" i Kavala, Hellas:

1. Kalamitsa-stranden: Hotellet ligger beleilig til nær stranden, hvor du kan nyte soling, svømming og ulike vannsportsaktiviteter.

2. Kavala slott: Besøk det historiske Kavala-slottet, som ligger bare en kort avstand fra hotellet. Utforsk forsvarsverkene, nyt panoramautsikt over byen og lær om regionens historie.

3. Arkeologisk museum i Kavala: Oppdag den rike arkeologiske arven i regionen ved å besøke det arkeologiske museet. Det huser en omfattende samling gjenstander fra antikkens Hellas.

4. Kavala gamleby: Ta en spasertur gjennom de sjarmerende gatene i Kavala gamleby, hvor du kan finne tradisjonelle kafeer, tavernaer og butikker. Nyt den unike arkitekturen og sug inn den lokale atmosfæren.

5. Filippi arkeologiske område: Ligger omtrent 17 km fra Kavala, er den gamle byen Filippi et UNESCO verdensarvsted. Utforsk ruinene av gamle teatre, basilikaer og arkeologiske levninger.

6. Alistrati-hulen: Hvis du er klar for et eventyr, besøk Alistrati-hulen, som ligger ca 40 minutters kjøretur fra Kavala. Utforsk de imponerende stalaktittene og stalagmittene i en av de største grottene i Europa.

7. Kommunalt tobakkshus: Dette renoverte tobakkshuset fungerer nå som et kultursenter og arrangerer ulike arrangementer, inkludert kunstutstillinger, konserter og teaterforestillinger. Sjekk programmet for kommende forestillinger.

8. Kafeer og restauranter: Kavala tilbyr et bredt utvalg av spisesteder, fra lokale tavernaer til internasjonal mat. Nyt lokale delikatesser, fersk sjømat og tradisjonelle greske retter på de ulike etablissementene i nærheten av hotellet. Dette er bare noen få forslag til underholdning i nærheten av hotellet "Kalamitsa Beach View" i Kavala, Hellas. Hotellets ansatte vil kunne gi mer detaljert informasjon og anbefalinger basert på dine interesser.

Topp spørsmål

1. Hvor ligger Kalamitsa Beach View?
1. Hvor ligger Kalamitsa Beach View?1

Kalamitsa Beach View ligger i Kavala, Hellas.

2. Hva gjør Kalamitsa Beach View populær?
2. Hva gjør Kalamitsa Beach View populær?1

Kalamitsa Beach View er populær for sin fantastiske beliggenhet ved stranden med en vakker utsikt over Kalamitsa-stranden i Kavala.

3. Hvilke fasiliteter tilbys på Kalamitsa Beach View?
3. Hvilke fasiliteter tilbys på Kalamitsa Beach View?1

Kalamitsa Beach View tilbyr et utvalg av fasiliteter, inkludert komfortabel innkvartering, strandtilgang, restaurant, bar, svømmebasseng og gratis Wi-Fi.

4. Er det noen attraksjoner i nærheten av Kalamitsa Beach View?
4. Er det noen attraksjoner i nærheten av Kalamitsa Beach View?1

Ja, Kalamitsa Beach View ligger ideelt til i nærheten av ulike attraksjoner i Kavala, som Kavala-slottet, det arkeologiske museet i Kavala og Imaret.

5. Er Kalamitsa Beach View egnet for familier?
5. Er Kalamitsa Beach View egnet for familier?1

Ja, Kalamitsa Beach View er egnet for familier da det tilbyr komfortabel innkvartering og familievennlige fasiliteter som svømmebasseng og strandtilgang.

6. Når er det beste tidspunktet å besøke Kalamitsa Beach View?
6. Når er det beste tidspunktet å besøke Kalamitsa Beach View?1

Det beste tidspunktet å besøke Kalamitsa Beach View er i løpet av sommermånedene (juni-august) når været er varmt og ideelt for strandaktiviteter.

7. Kan jeg bestille et rom på Kalamitsa Beach View online?
7. Kan jeg bestille et rom på Kalamitsa Beach View online?1

Ja, du kan bestille et rom på Kalamitsa Beach View online gjennom deres offisielle nettsted eller ulike online reiseplattformer.

8. Er det parkering tilgjengelig på Kalamitsa Beach View?
8. Er det parkering tilgjengelig på Kalamitsa Beach View?1

Ja, Kalamitsa Beach View tilbyr parkeringsfasiliteter for gjestene sine.

9. Er kjæledyr tillatt på Kalamitsa Beach View?
9. Er kjæledyr tillatt på Kalamitsa Beach View?1

Kjæledyrspolicyene kan variere, så det anbefales å kontakte Kalamitsa Beach View direkte for å få informasjon om deres kjæledyrspolicy.

10. Er det noen restauranter eller butikker i nærheten av Kalamitsa Beach View?
10. Er det noen restauranter eller butikker i nærheten av Kalamitsa Beach View?1

Ja, det er restauranter og butikker i nærheten av Kalamitsa Beach View, slik at gjestene enkelt kan utforske og spise i området rundt.

Alle tjenester og fasiliteter

Hotellfasiliteter
 • Gratis Wi-Fi
 • Trådløst internett
Romfasiliteter
 • Kjøleskap
 • Mikrobølgeovn
 • Hårføner
Vannaktiviteter
 • Fiske
 • Vannaktiviteter
Underholdning og avslapning
 • Fotturer
Anmeldelse av Kalamitsa Beach View
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.