Hellas, Kalyves

Villa Azure Kalyves

Villa Azure Kera Kalyves, Hellas Villa
1 tilbud fra 4445 NOK Se tilbud
Villa Azure Kalyves
Se tilbud —
Beliggenhet
Til sentrum
1.5 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

Villa Azure Kera Kalyves, Hellas

Hotellet "Villa Azure Kalyves" ligger i Kalyves, Hellas. Kalyves er en liten kystlandsby i Chania-regionen på Kreta, kjent for sine vakre strender og tradisjonelle greske sjarm. I nærheten av hotellet finner du Kalyves-stranden, som bare er en kort spasertur unna. Stranden tilbyr gyllent sand, klart blått vann og ulike vannsportsaktiviteter. Kalyves-landsbyen i seg selv har en sjarmerende atmosfære med smale gater, tradisjonelle hus og lokale tavernaer som serverer deilige greske retter. Du kan utforske landsbyen og oppleve den avslappende livsstilen til lokalbefolkningen. I tillegg finnes det ulike butikker, kafeer og supermarkeder i Kalyves hvor du kan finne alle nødvendige fasiliteter. Hvis du er interessert i å utforske videre, kan du ta dagsturer til nærliggende attraksjoner som den gamle byen Aptera, den pittoreske byen Chania eller den fantastiske Samaria-kløften. Disse attraksjonene er innenfor en rimelig kjøreavstand fra Kalyves.

map
Villa Azure Kalyves
Villa

Til sentrum1.5

Om hotellet

Om

Villa Azure Kalyves er et hotell som ligger i den vakre kystbyen Kalyves i Hellas. Hotellet tilbyr et komfortabelt og avslappende opphold med et utvalg av fasiliteter og tjenester. Overnatting: Villa Azure Kalyves tilbyr ulike typer rom som passer til forskjellige preferanser. Rommene er romslige, godt møblerte og har moderne fasiliteter. Gjestene kan velge mellom standardrom, luksusrom eller suiter, avhengig av deres behov. Hvert rom er designet for å gi et komfortabelt og hyggelig opphold. Fasiliteter: Hotellet tilbyr et utvalg av fasiliteter for å forbedre gjesteopplevelsen. Disse fasilitetene inkluderer aircondition, flatskjerm-TV, gratis Wi-Fi, private balkonger eller terrasser med utsikt over området, komfortable senger og eget bad med dusj eller badekar. Noen rom kan også ha tekjøkken eller eget oppholdsområde. Måltider: Villa Azure Kalyves har en restaurant der gjestene kan nyte et utvalg deilige retter. Restauranten serverer både lokale og internasjonale retter, tilberedt av erfarne kokker med bruk av ferske og kvalitetsrike ingredienser. Gjestene kan starte dagen med en deilig frokostbuffé eller velge fra à la carte-menyen for andre måltider. Hotellet tilbyr også spesialdiett-meny etter forespørsel. I tillegg finnes det en bar på hotellet der gjestene kan slappe av og nyte et bredt utvalg av drikkevarer, inkludert cocktails, lokale viner og forfriskende alkoholfrie drikker. Alt i alt er Villa Azure Kalyves et komfortabelt og imøtekommende hotell i Kalyves, Hellas, som tilbyr godt utstyrte rom og deilige måltider for å sikre et minneverdig opphold for gjestene sine.

Underholdning

Kalyves, Hellas tilbyr et mangfold av underholdningsmuligheter nær hotellet 'Villa Azure Kalyves'. Her er noen alternativer:

1. Strender: Nyt de vakre strendene i nærheten av Kalyves, som Kalyves-stranden og Maistrali-stranden. Disse sandstrendene er perfekte for soling, bading og avslapning.

2. Vannsport: Prøv spennende vannsportaktiviteter som jetski, paddleboarding og snorkling. Utleietjenester er tilgjengelig i nærheten.

3. Tradisjonelle tavernaer: Smak på autentisk gresk mat på de lokale tavernaene og restaurantene. Nyt fersk sjømat, tradisjonelle greske mezes og lokale viner.

4. Båtturer: Ta en båttur fra Kalyves for å utforske nærliggende øyer som Santorini eller Kreta. Disse turene tilbyr fantastisk utsikt og muligheten til å bade i krystallklart vann.

5. Gamle steder: Besøk historiske steder som Aptera arkeologiske område og gamle Kydonia. Disse gamle ruinene gir innsikt i Hellas' rike historie og er en fengslende opplevelse.

6. Fotturer og naturstier: Ta en fottur eller naturvandring i det omkringliggende landskapet. Kalyves er omgitt av fantastiske landskap og stier som tilbyr vakre utsikter over fjellene og dalene.

7. Lokale markeder: Utforsk de lokale markedene i Kalyves, der du kan finne ferske matvarer, håndverk og suvenirer. Disse markedene er en flott måte å oppleve den lokale kulturen på.

8. Live musikk og arrangementer: Sjekk etter live musikkopptredener eller kulturelle arrangementer som skjer i Kalyves under oppholdet ditt. Du kan få sjansen til å nyte tradisjonell gresk musikk eller danseoppvisninger. Dette er bare noen få av de mange underholdningsmulighetene som er tilgjengelige i nærheten av hotellet 'Villa Azure Kalyves' i Kalyves, Hellas.

Anmeldelse av Villa Azure Kalyves
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.