Hellas, Gerani

Villa Filoxenia 1937

Gerani village, Chania, Crete Gerani, Hellas Villa
1 tilbud fra 2239 NOK Se tilbud
Villa Filoxenia 1937
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
 • Hage
 • Kjøleskap
 • Mikrobølgeovn
 • Hårføner
 • Basseng
 • Utendørsbasseng
Vis alle fasiliteter 7
Beliggenhet
Til sentrum
0.1 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

Gerani village, Chania, Crete Gerani, Hellas

Hotellet Villa Filoxenia 1937 ligger i Gerani, Hellas. Gerani er en liten landsby på øya Kreta. Rundt hotellet finner du ulike fasiliteter og attraksjoner, som:

1. Strender: Gerani er kjent for sine vakre strender, og det finnes flere alternativer i nærheten hvor du kan slappe av, bade eller drive med vannsport.

2. Restauranter og kafeer: Det er mange spisesteder i Gerani som tilbyr tradisjonell gresk mat, samt internasjonale retter.

3. Butikker og markeder: Du kan utforske lokale butikker og markeder for å kjøpe suvenirer, dagligvarer eller andre ting.

4. Historiske steder: Innen kjøreavstand kan du besøke flere historiske landemerker, som den gamle byen Aptera, det arkeologiske stedet Eleftherna eller den venetianske festningen Frangokastello.

5. Samaria-kløften: Denne populære turistattraksjonen, kjent for sin fantastiske natur, ligger i nærheten og tilbyr turstier for friluftsentusiaster.

6. Chania by: Den sjarmerende byen Chania ligger bare en kort kjøretur unna. Her kan du finne en blanding av historiske steder, kulturelle attraksjoner, trendy butikker og et pulserende uteliv. Alt i alt gir oppholdet på Villa Filoxenia 1937 i Gerani enkel tilgang til stranden, lokale fasiliteter, historiske steder og muligheten til å utforske Chania-regionen på øya Kreta.

map
Villa Filoxenia 1937
Villa

Til sentrum0.1

Om hotellet

Om

Villa Filoxenia 1937 er et sjarmerende hotell som ligger i den pittoreske landsbyen Gerani i Hellas. Hotellet tilbyr komfortabel overnatting, deilige måltider og en fredelig atmosfære for en avslappende ferieopplevelse. Hotellet har ulike romalternativer som passer forskjellige behov og preferanser. Rommene er smakfullt innredet og utstyrt med moderne fasiliteter for å sikre et komfortabelt opphold. Fasilitetene på rommene kan inkludere aircondition, flatskjerm-TV, eget bad, hårføner og gratis toalettartikler. Noen rom kan også ha en balkong eller terrasse med vakker utsikt over det omkringliggende landskapet eller hotellets hager. Når det gjelder mat, tilbyr Villa Filoxenia 1937 en herlig kulinarisk opplevelse. Hotellets restaurant serverer et utvalg av tradisjonelle greske retter samt internasjonal mat, laget med ferske og lokalt dyrkede ingredienser. Gjestene kan nyte måltidene sine i en koselig spisesal innendørs eller på den utendørs terrassen, mens de nyter den rolige atmosfæren. Hotellet har også en bar der gjestene kan slappe av og nyte en forfriskende drink eller en kopp kaffe. Baren tilbyr et utvalg av alkoholholdige og alkoholfrie drikker, inkludert cocktailer og lokale viner. I tillegg til komfortabel overnatting og deilige måltider, tilbyr Villa Filoxenia 1937 et utvalg av fasiliteter og tjenester for å forbedre oppholdet ditt. Dette kan inkludere et svømmebasseng, en solterrasse med solsenger og parasoller, et treningssenter, et spa som tilbyr ulike behandlinger og massasjer, en døgnåpen resepsjon, concierge-tjenester og gratis Wi-Fi-tilgang overalt på eiendommen. Beliggenheten til Villa Filoxenia 1937 er nok et høydepunkt. Gerani er en sjarmerende landsby med en avslappet atmosfære, vakre strender og fantastisk naturlig omgivelser. Hotellet ligger beleilig til innen gangavstand fra stranden, og gjestene kan dermed enkelt nyte solen og havet. Landsbyen har også et utvalg av butikker, restauranter og kafeer, som gir rikelig med muligheter for utforskning og underholdning. Alt i alt er Villa Filoxenia 1937 et utmerket valg for reisende som ønsker et fredelig og komfortabelt opphold i den vakre landsbyen Gerani. Med sine komfortable rom, deilige måltider og et utvalg av fasiliteter, tilbyr det alt som trengs for en minneverdig ferieopplevelse i Hellas.

Barn

Villa Filoxenia 1937 i Gerani, Hellas tilbyr ulike aktiviteter og fasiliteter for barn. Noen av funksjonene for barn ved denne villaen kan inkludere:

1. Utendørs svømmebasseng: Barn kan glede seg over å leke og svømme i villaens basseng, under voksen tilsyn.

2. Hage: Villaen kan ha et romslig hageområde der barn kan løpe rundt og leke utendørs spill.

3. Lekeplass for barn: Det kan være en dedikert lekeplass med husker, sklier og annet lekeutstyr for barn.

4. Brettspill: Villaen kan tilby brettspill egnet for barn, slik at de kan ha innendørs moro.

5. Nærliggende attraksjoner: Gerani og områdene rundt tilbyr ulike familievennlige attraksjoner som strender, badeparker og dyrehager. Villaen kan gi informasjon om disse attraksjonene og hjelpe til med å arrangere besøk.

6. Underholdningstilbud: Villaen kan tilby underholdningsmuligheter som TV, DVD-spiller eller spillkonsoll med aldersbeskyttede filmer eller spill.

7. Barnevennlige fasiliteter: Villaen kan tilby fasiliteter som babyseng, høy stol eller sikkerhetsgater for å sikre et komfortabelt opphold for familier med små barn. Det anbefales å kontakte Villa Filoxenia 1937 direkte eller sjekke deres nettside for mer spesifikk informasjon om fasiliteter og aktiviteter de tilbyr for barn.

Underholdning

Her er noen underholdningsalternativer i nærheten av hotellet 'Villa Filoxenia 1937' i Gerani, Hellas:

1. Gerani Beach: Hotellet ligger i nærheten av Gerani Beach, hvor du kan slappe av på sandstrendene, svømme i det klare vannet eller delta i ulike vannsportaktiviteter.

2. CretAquarium Thalassocosmos: Ligger i Gournes, er det et stort akvarium med et mangfold av marine arter. Du kan utforske undervannsverdenen og lære om det marine økosystemet.

3. Limnoupolis vannpark: Ligger i Varipetro, er det en populær vannpark med ulike vannsklier, svømmebassenger og lazy rivers. Det er et morsomt sted for familier og venner å nyte en dag full av vannaktiviteter.

4. Agia Marina: Det er en nærliggende kystby kjent for sin livlige atmosfære, butikker, restauranter og barer. Du kan spasere langs strandpromenaden, nyte et måltid på en lokal taverna eller ha en kveld på barene.

5. Chania gamleby: Cirka 12 kilometer fra Gerani, er Chania gamleby et sjarmerende område med smale gater, historiske bygninger og vakker venetiansk arkitektur. Du kan utforske butikkene, besøke museer og nyte den pulserende atmosfæren.

6. Venizelos-gravene: Ligger på en høyde i Chania, gir det panoramautsikt over byen og havet. Det er gravstedet til Eleftherios Venizelos, en fremtredende gresk statsmann.

7. Kommunalhagen i Chania: Beliggende nær gamlebyen, er denne hagen en fredelig oase fylt med statuer, fontener og fargerik flora. Det er et flott sted for en rolig spasertur eller en piknik.

8. Botanisk park og hage på Kreta: Ligger i Fournes, er det en stor botanisk hage med et mangfold av planter, trær og blomster. Du kan utforske parkens stier, spise på en restaurant eller delta i aktiviteter som å ri på esel. Dette er bare noen få alternativer for underholdning i nærheten av 'Villa Filoxenia 1937'. Sørg for å sjekke spesifikke åpningstider og tilgjengelighet før du besøker.

Topp spørsmål

1. Hvor ligger Villa Filoxenia 1937?
1. Hvor ligger Villa Filoxenia 1937?1

Villa Filoxenia 1937 ligger i landsbyen Gerani i Hellas

2. Hva er historien til Villa Filoxenia 1937?
2. Hva er historien til Villa Filoxenia 1937?1

Villa Filoxenia 1937 ble opprinnelig bygget i 1937 og har blitt renovert for å tilby moderne fasiliteter samtidig som den bevarer sin tradisjonelle sjarm

3. Hvor langt er det fra Villa Filoxenia 1937 til nærmeste flyplass?
3. Hvor langt er det fra Villa Filoxenia 1937 til nærmeste flyplass?1

Den nærmeste flyplassen til Villa Filoxenia 1937 er Chania internasjonale flyplass, som er omtrent en 40-minutters kjøretur unna

4. Hva er nærmeste strand til Villa Filoxenia 1937?
4. Hva er nærmeste strand til Villa Filoxenia 1937?1

Den nærmeste stranden til Villa Filoxenia 1937 er Gerani Beach, som er kun en kort spasertur unna eiendommen

5. Hvilke fasiliteter tilbyr Villa Filoxenia 1937?
5. Hvilke fasiliteter tilbyr Villa Filoxenia 1937?1

Villa Filoxenia 1937 tilbyr et utvalg av fasiliteter, inkludert svømmebasseng, solterrasse, hage, grillfasiliteter, gratis Wi-Fi, privat parkering og et fullt utstyrt kjøkken i hver villa

6. Hvor mange villaer er tilgjengelige på Villa Filoxenia 1937?
6. Hvor mange villaer er tilgjengelige på Villa Filoxenia 1937?1

Villa Filoxenia 1937 tilbyr fire romslige villaer, hver med sitt eget private svømmebasseng, hage og parkeringsområde

7. Er frokost inkludert i oppholdet på Villa Filoxenia 1937?
7. Er frokost inkludert i oppholdet på Villa Filoxenia 1937?1

Frokost er ikke inkludert i oppholdet på Villa Filoxenia 1937, men gjestene kan lage sin egen mat i de fullt utstyrte kjøkkenene som tilbys i hver villa

8. Er kjæledyr tillatt på Villa Filoxenia 1937?
8. Er kjæledyr tillatt på Villa Filoxenia 1937?1

Kjæledyr er ikke tillatt på Villa Filoxenia 1937

9. Kan Villa Filoxenia 1937 ordne med flyplasstransport?
9. Kan Villa Filoxenia 1937 ordne med flyplasstransport?1

Ja, Villa Filoxenia 1937 kan ordne med flyplasstransport mot en ekstra avgift. Gjestene kan kontakte eiendommen direkte for mer informasjon

10. Hva er noen nærliggende attraksjoner til Villa Filoxenia 1937?
10. Hva er noen nærliggende attraksjoner til Villa Filoxenia 1937?1

Noen nærliggende attraksjoner til Villa Filoxenia 1937 inkluderer den gamle venetianske havnen i Chania, Agia Marina Beach, Platanias Village og Samaria-kløften.

Alle tjenester og fasiliteter

Underholdning og avslapping
 • Hage
Romfasiliteter
 • Kjøleskap
 • Mikrobølgeovn
 • Hårføner
Vannaktiviteter
 • Basseng
 • Utendørsbasseng
For familier med barn
 • Lekeplass
Anmeldelse av Villa Filoxenia 1937
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.