Hellas, Georgioupoli

Aqua Blue Villas with Heated Pool

Georgioupole Georgioupoli, Hellas Villa
1 tilbud fra 3738 NOK Se tilbud
Aqua Blue Villas with Heated Pool
Aqua Blue Villas with Heated Pool
Aqua Blue Villas with Heated Pool
Aqua Blue Villas with Heated Pool
Aqua Blue Villas with Heated Pool
Aqua Blue Villas with Heated Pool
Aqua Blue Villas with Heated Pool
Aqua Blue Villas with Heated Pool
Aqua Blue Villas with Heated Pool
Aqua Blue Villas with Heated Pool
Aqua Blue Villas with Heated Pool
Aqua Blue Villas with Heated Pool
Aqua Blue Villas with Heated Pool
Aqua Blue Villas with Heated Pool
Aqua Blue Villas with Heated Pool
Aqua Blue Villas with Heated Pool
Aqua Blue Villas with Heated Pool
Aqua Blue Villas with Heated Pool
Aqua Blue Villas with Heated Pool
Aqua Blue Villas with Heated Pool
Aqua Blue Villas with Heated Pool
Aqua Blue Villas with Heated Pool
Aqua Blue Villas with Heated Pool
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
 • Massasje
 • Massasje / Skjønnhetssenter
 • Gratis Wi-Fi
 • Trådløst internett
 • Hage
 • Kjøleskap
Vis alle fasiliteter 17
Beliggenhet
Til sentrum
1.5 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

Georgioupole Georgioupoli, Hellas

Rundt hotellet "Aqua Blue Villas med oppvarmet basseng" i Georgioupoli, Hellas, finnes det flere attraksjoner og fasiliteter.

1. Georgioupoli Beach: Hotellet ligger nær den vakre sandstranden i Georgioupoli, der gjestene kan bade, slappe av og nyte vannsport.

2. Kournas Lake: Kournas Lake, som kun er en kort kjøretur unna, er den eneste ferskvannssjøen på Kreta. Det er et populært sted for fotturer, piknik og båtturer.

3. Landsbyen Georgioupoli: Hotellet ligger i landsbyen Georgioupoli, der gjestene kan utforske sjarmerende tradisjonelle gater, lokale butikker og restauranter.

4. Mount Vrysinas: Sør for hotellet kan man finne Mount Vrysinas, som byr på turstier og fantastisk utsikt over området rundt.

5. Arkadi Monastery: Arkadi Monastery ligger omtrent 30 kilometer unna og er et historisk og kulturelt sted. Det er et viktig symbol på den kretiske motstanden mot Det osmanske riket.

6. Rethymno Town: Rethymno Town ligger omtrent 20 kilometer unna og er en pittoresk venetiansk havneby med en vakker old town, smale gater og en venetiansk festning.

7. Utflukter og aktiviteter: Rundt hotellet er det muligheter for aktiviteter som ridning, båtturer, jeep safari-turer og besøk til arkeologiske steder. Samlet sett kan gjestene på "Aqua Blue Villas med oppvarmet basseng" nyte stranden, utforske den nærliggende landsbyen, fordype seg i den lokale kulturen og dra nytte av den naturlige skjønnheten og de historiske landemerkene i området.

map
Aqua Blue Villas with Heated Pool
Villa

Til sentrum1.5

Om hotellet

Om

Aqua Blue Villas med oppvarmet basseng er et hotell som ligger i Georgioupoli, Hellas. Hotellet tilbyr et utvalg av fasiliteter for sine gjester, inkludert oppvarmet basseng. Hotellet har ulike typer rom som passer til forskjellige behov. Disse rommene inkluderer standard dobbeltrom, familierom og suiter. Hvert rom er designet med moderne innredning og utstyrt med komfortable møbler. Fasilitetene på rommene kan inkludere air condition, flatskjerm-TV, minibar, eget bad og gratis toalettartikler. Den på stedet restauranten på Aqua Blue Villas tilbyr en spiseopplevelse som viser frem gresk og internasjonal mat. Gjestene kan nyte deilige måltider laget av erfarne kokker som bruker ferske og lokalt dyrkede ingredienser. Restauranten kan tilby buffet eller à la carte-alternativer til frokost, lunsj og middag. Noen rom kan også ha kjøkkenfasiliteter for gjester som foretrekker å lage sin egen mat. En av høydepunktene på Aqua Blue Villas er det oppvarmede bassenget. Denne funksjonen gjør det mulig for gjestene å nyte en svømmetur selv i kjøligere måneder eller kvelder. Bassengområdet kan også inkludere solsenger og parasoller der gjestene kan slappe av og nyte den vakre naturen. I tillegg kan hotellet tilby andre fasiliteter og tjenester som 24-timers resepsjonshjelp, gratis Wi-Fi i fellesområder, et treningssenter, spa-tjenester og en lekeplass for barn. Hotellet kan også tilby organiserte aktiviteter eller utflukter for gjester som ønsker å utforske lokalområdet. Alt i alt er Aqua Blue Villas med oppvarmet basseng et hotell i Georgioupoli, Hellas, som tilbyr komfortable rom, et utvalg av matvalg og et oppvarmet basseng for gjestene å nyte.

Underholdning

Det er flere underholdningsmuligheter i nærheten av Aqua Blue Villas med oppvarmet basseng i Georgioupoli, Hellas.

1. Strender: Hotellet ligger i nærheten av de vakre strendene i Georgioupoli, der gjestene kan bade, sole seg eller nyte vannsport som snorkling, windsurfing og jetski.

2. Georgioupolis Village: Hotellet ligger i gangavstand fra Georgioupolis Village, der besøkende kan utforske tradisjonelle greske restauranter, kafeer og butikker.

3. Lake Kournas: En kort kjøretur fra hotellet tilbyr Lake Kournas en fredelig tilflukt med muligheter for fotturer, piknik og til og med leie av pedalbåter.

4. Ridning: For de som er interessert i utendørsaktiviteter, er det mulighet for ridning i nærheten av hotellet, slik at gjestene kan utforske det vakre greske landskapet.

5. Vannpark: Aquapark i Chania, omtrent 30 minutters kjøretur fra hotellet, er en populær attraksjon med spennende vannsklier og bassenger for både voksne og barn.

6. Arkeologiske steder: Området rundt Georgioupoli er rikt på arkeologiske steder, som for eksempel den gamle byen Aptera og ruinene av Polyrinia, som gir et glimt inn i Hellas historie.

7. Båtturer: Forskjellige båtturer går fra Georgioupoli og tar besøkende med på panoramiske turer til nærliggende øyer som Santorini og Kreta eller tilbyr fisketurer.

8. Uteliv: Hotellet ligger i nærheten av flere barer og klubber, der besøkende kan nyte live musikk, cocktailer og danse hele natten.

Topp spørsmål

1. Er villaene utstyrt med oppvarmet basseng?
1. Er villaene utstyrt med oppvarmet basseng?1

Ja, Aqua Blue Villas i Georgioupoli, Hellas, kommer med oppvarmet basseng.

2. Er bassenget tilgjengelig for eksklusiv bruk?
2. Er bassenget tilgjengelig for eksklusiv bruk?1

Ja, hver villa har sitt eget private oppvarmede basseng, som sikrer eksklusiv bruk for gjestene.

3. Kan jeg finne villaer med mer enn ett oppvarmet basseng?
3. Kan jeg finne villaer med mer enn ett oppvarmet basseng?1

Aqua Blue Villas tilbyr vanligvis ett oppvarmet basseng per villa. Det anbefales imidlertid å sjekke med overnattingsstedet for eventuelle spesifikke forespørsler.

4. Kan temperaturen på bassenget justeres?
4. Kan temperaturen på bassenget justeres?1

Ja, temperaturen på bassenget kan justeres etter personlig preferanse eller værforhold, og gir en behagelig badeopplevelse gjennom hele oppholdet.

5. Er de oppvarmede bassengene tilgjengelige hele året?
5. Er de oppvarmede bassengene tilgjengelige hele året?1

De oppvarmede bassengene på Aqua Blue Villas er vanligvis tilgjengelige hele året, slik at gjestene kan nyte dem selv i kjøligere sesonger.

6. Hvordan kan jeg be om at bassenget varmes opp?
6. Hvordan kan jeg be om at bassenget varmes opp?1

For å få oppvarmet basseng kan du be om denne tjenesten ved bestilling eller kontakte overnattingsstedet på forhånd.

7. Er det ekstra kostnader for oppvarming av bassenget?
7. Er det ekstra kostnader for oppvarming av bassenget?1

Avhengig av villaen og dens regler kan det være ekstra kostnader for oppvarming av bassenget. Det er hensiktsmessig å avklare dette med overnattingsstedet på forhånd.

8. Finnes det noen restriksjoner eller regler knyttet til bassengbruk?
8. Finnes det noen restriksjoner eller regler knyttet til bassengbruk?1

Spesifikke regler og retningslinjer for bassengbruk kan variere mellom overnattingssteder. Det anbefales å sjekke med villaens ledelse for eventuelle spesifikke begrensninger eller retningslinjer.

9. Finnes det noen fasiliteter eller tjenester knyttet til bassenget?
9. Finnes det noen fasiliteter eller tjenester knyttet til bassenget?1

I tillegg til oppvarmet basseng kan Aqua Blue Villas tilby ekstra fasiliteter som solsenger ved bassengkanten, parasoller og utendørs sitteområder der gjestene kan slappe av og nyte tiden ved bassenget.

10. Er bassengområdet trygt for barn?
10. Er bassengområdet trygt for barn?1

Sikkerheten til bassengområdet for barn kan variere mellom villaene. Det er viktig å sjekke med overnattingsstedet om sikkerhetstiltak (for eksempel bassenggjerder eller alarmer) eller krav om voksen tilsyn for barn rundt bassenget.

Alle tjenester og fasiliteter

Underholdning og avslapping
 • Massasje
 • Massasje / Skjønnhetssenter
 • Hage
 • Vindsurfing
 • Fotturer
Hotellfasiliteter
 • Gratis Wi-Fi
 • Trådløst internett
Romfasiliteter
 • Kjøleskap
 • Mikrobølgeovn
 • Hårføner
Ekstra tjenester
 • Flyplasstransport
Vannaktiviteter
 • Basseng
 • Fiske
 • Dykkedykking
 • Utendørsbasseng
 • Padling
 • Vannaktiviteter
Anmeldelse av Aqua Blue Villas with Heated Pool
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.