Hellas, Euboea

Villa Lithos Euboea

Mourteri Euboea, Hellas Villa
1 tilbud fra 3934 NOK Se tilbud
Villa Lithos Euboea
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
  • Hage
  • Kjøleskap
  • Hårføner
  • Basseng
  • Utendørsbasseng
Vis alle fasiliteter 5
Beliggenhet
Til sentrum
25.9 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

Mourteri Euboea, Hellas

Rundt hotellet "Villa Lithos Euboea" på Euboea i Hellas finner du flere attraksjoner og interessante steder. Her er noen av de mest bemerkelsesverdige:

1. Eretria: Byen Eretria ligger i nærheten og tilbyr historiske steder som det antikke teateret i Eretria, Det arkeologiske museet i Eretria og Eretria havn.

2. Eretria-stranden: Hotellet ligger i nærheten av flere vakre strender, inkludert Eretria-stranden. Besøkende kan slappe av på de sandete strendene og nyte bading i det krystallklare vannet.

3. Eretria seilklubb: For de som er interessert i vannsport, ligger Eretria seilklubb i nærheten og tilbyr seiling og windsurfing-aktiviteter.

4. Dimosaris-kløften: Naturinteresserte kan utforske den pittoreske Dimosaris-kløften. Det er en populær turstrekning omgitt av frodig vegetasjon og fantastisk landskap.

5. Mt. Ochi: Hotellet ligger ved foten av Mt. Ochi, en vakker fjellkjede som tilbyr fjellturer og naturstier for friluftsentusiaster.

6. Agios Minas kloster: Til slutt, ligger det vakre bysantinske klosteret Agios Minas også i nærheten av hotellet. Alt i alt tilbyr området rundt "Villa Lithos Euboea" en blanding av historiske steder, naturskjønnhet og rekreasjonsaktiviteter, noe som gjør det til et attraktivt reisemål for turister.

map
Villa Lithos Euboea
Villa

Til sentrum25.9

Om hotellet

Om

Villa Lithos Euboea er et hotell som ligger i Euboea, Hellas. Det er et sjarmerende hotell som tilbyr komfortable overnattingssteder og deilige måltider for gjestene sine. Hotellet tilbyr forskjellige romtyper for å imøtekomme ulike preferanser og behov. Disse rommene inkluderer standardrom, suiter og familierom. Rommene er romslige og smakfullt innredet, og skaper en koselig atmosfære for gjestene å slappe av og koble av. Hvert rom på Villa Lithos Euboea er utstyrt med moderne fasiliteter som aircondition, gratis Wi-Fi, en flatskjerm-TV, en minibar og et eget bad med toalettsaker. Noen rom har også en balkong eller terrasse som tilbyr fantastisk utsikt over området rundt. Hotellet tilbyr deilige måltidsalternativer for gjestene å nyte. Restauranten på stedet serverer en rekke greske og internasjonale retter, laget med ferske, lokalt produserte ingredienser. Gjestene kan kose seg med en solid frokostbuffé eller velge mellom et utvalg à la carte-alternativer til lunsj og middag. Hotellet har også en bar hvor gjestene kan nyte et bredt utvalg av drikkevarer, inkludert cocktailer, vin og brennevin. I tillegg er romservice tilgjengelig for de som foretrekker å spise på rommet sitt. Villa Lithos Euboea tilbyr ulike fasiliteter og tjenester for å forbedre gjestenes opphold. Dette inkluderer et svømmebasseng, et treningssenter, en døgnåpen resepsjon, concierge-tjenester og gratis parkering. Hotellet har også møte- og arrangementlokaler tilgjengelig for de som reiser i forretningsøyemed eller spesielle anledninger. Beliggenheten til Villa Lithos Euboea er ideell for å utforske den vakre øya Euboea. Gjestene kan enkelt besøke populære attraksjoner, inkludert fantastiske strender, historiske steder og sjarmerende landsbyer. Alt i alt tilbyr Villa Lithos Euboea komfortable overnattingssteder, deilige måltider og et utvalg fasiliteter for å sikre et hyggelig opphold for gjestene i Euboea, Hellas.

Underholdning

Det er flere underholdningsalternativer i nærheten av hotellet 'Villa Lithos Euboea' på øya Euboea, Hellas. Her er noen forslag:

1. Strender: Euboea er kjent for sine vakre strender. Ta en kort spasertur til nærmeste strand og nyt bading, soling eller vannsport.

2. Fotturer og naturopplevelser: Utforsk de fantastiske naturlandskapene og fjellene på Euboea. Det finnes mange fotturer hvor du kan nyte fantastisk utsikt og oppdage lokal flora og fauna.

3. Historiske steder: Besøk den gamle byen Eretria som ligger i nærheten. Utforsk arkeologiske utgravninger, inkludert det antikke teateret og det arkeologiske museet.

4. Vannsport: Euboea tilbyr ulike muligheter for vannsport som windsurfing, snorkling og kiteboarding. Du kan leie utstyr og nyte disse aktivitetene på strendene i nærheten.

5. Båtturer: Ta en båttur langs Euboeas kystlinje for å oppdage skjulte bukter, avsidesliggende strender og nyte det krystallklare vannet.

6. Lokal mat: Prøv den autentiske greske maten på de lokale tavernaene og restaurantene. Nyt fersk sjømat, tradisjonelle greske retter og lokale spesialiteter.

7. Natteliv: Byen Chalkida, som ligger på øya Euboea, har et pulserende natteliv. Utforsk barene, klubbene og musikksteder for en livlig kveld.

8. Spa og velvære: Slapp av og forny deg selv på spacentre og velværeopphold i området. Unn deg skjønnhetsbehandlinger, massasje og yogatimer.

9. Kulturelle arrangementer: Sjekk om det er noen kulturelle arrangementer eller festivaler som skjer under oppholdet ditt på Euboea. Disse arrangementene viser tradisjonell musikk, dans og andre kulturelle aktiviteter. Husk å sjekke tilgjengelighet og åpningstider for disse aktivitetene og attraksjonene, da de kan variere avhengig av sesongen.

Topp spørsmål

1. Hvor ligger Villa Lithos Euboea?
1. Hvor ligger Villa Lithos Euboea?1

Villa Lithos Euboea ligger på øya Euboea i Hellas

2. Hvilke fasiliteter tilbys på Villa Lithos Euboea?
2. Hvilke fasiliteter tilbys på Villa Lithos Euboea?1

Villa Lithos Euboea tilbyr fasiliteter som svømmebasseng, privat parkering, grillfasiliteter, et fullt utstyrt kjøkken, air condition, gratis Wi-Fi og en terrasse med havutsikt

3. Hvor mange gjester kan Villa Lithos Euboea romme?
3. Hvor mange gjester kan Villa Lithos Euboea romme?1

Villa Lithos Euboea kan romme opptil 6 gjester

4. Er Villa Lithos Euboea dyrevennlig?
4. Er Villa Lithos Euboea dyrevennlig?1

Ja, Villa Lithos Euboea er dyrevennlig. Gjester kan ta med seg kjæledyrene sine

5. Er det et minimum antall netter man må bo på Villa Lithos Euboea?
5. Er det et minimum antall netter man må bo på Villa Lithos Euboea?1

Ja, det er et minimum opphold på 3 netter på Villa Lithos Euboea

6. Er Villa Lithos Euboea nær noen turistattraksjoner?
6. Er Villa Lithos Euboea nær noen turistattraksjoner?1

Ja, Villa Lithos Euboea er nær ulike turistattraksjoner som Karystos havn, Dragon Houses og Dimosaris-kløften

7. Hva er innsjekking- og utsjekkingstiden på Villa Lithos Euboea?
7. Hva er innsjekking- og utsjekkingstiden på Villa Lithos Euboea?1

Innsjekkingstid på Villa Lithos Euboea er fra kl. 14:00, og utsjekkingstid er frem til kl. 12:00

8. Er det tilgjengelig transport til flyplassen på Villa Lithos Euboea?
8. Er det tilgjengelig transport til flyplassen på Villa Lithos Euboea?1

Nei, det er ingen transporttilbud til flyplassen på Villa Lithos Euboea. Imidlertid kan eiendommen hjelpe med å arrangere transport etter forespørsel

9. Hvor langt unna er nærmeste strand fra Villa Lithos Euboea?
9. Hvor langt unna er nærmeste strand fra Villa Lithos Euboea?1

Nærmeste strand er ca. 5 kilometer unna Villa Lithos Euboea

10. Er Villa Lithos Euboea egnet for familier?
10. Er Villa Lithos Euboea egnet for familier?1

Ja, Villa Lithos Euboea er egnet for familier og tilbyr fasiliteter som passer for barn, som en lekeplass for barn.

Alle tjenester og fasiliteter

Underholdning og avslapping
  • Hage
Romfasiliteter
  • Kjøleskap
  • Hårføner
Vannaktiviteter
  • Basseng
  • Utendørsbasseng
Anmeldelse av Villa Lithos Euboea
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.