Hellas, Epirus

Villa Oneiro Epirus

Kanali Epirus, Hellas Villa
1 tilbud — Se tilbud
Villa Oneiro Epirus
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
 • Gratis Wi-Fi
 • Trådløst internett
 • Hage
 • Kjøleskap
 • Mikrobølgeovn
 • Hårføner
Vis alle fasiliteter 9
Beliggenhet
Til sentrum
52.3 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

Kanali Epirus, Hellas

Hotel Villa Oneiro Epirus ligger i regionen Epirus i Hellas. Epirus er kjent for sitt fantastiske naturlandskap, pittoreske landsbyer og rike historie. Her er noen av attraksjonene og interessante steder rundt hotellet:

1. Zagorohoria: Hotellet ligger i området Zagorohoria, kjent for sine tradisjonelle steinbygde landsbyer, naturskjønne stier og imponerende fjell. Besøkende kan utforske de sjarmerende landsbyene Papigo, Megalo Papigo, Mikro Papigo og Monodendri, som byr på fantastisk utsikt og tradisjonell arkitektur.

2. Vikosjuvet: Ligger i nærheten av hotellet, er Vikosjuvet en av verdens dypeste juv. Det tilbyr fantastiske turmuligheter med fantastisk utsikt over juvet og fjellene rundt.

3. Voidomatis-elven: Denne krystallklare elven er perfekt for utendørsaktiviteter som kajakkpadling, rafting og canyoning. Besøkende kan nyte den vakre naturen mens de deltar i ulike vannsportaktiviteter.

4. Ioannina: Byen Ioannina ligger omtrent en times kjøretur fra hotellet. Det er en historisk by med rik kulturarv og tilbyr attraksjoner som Ioannina slott, innsjøen Pamvotida, øya Ioannina og Ali Pasha-museet.

5. Meteora: Selv om det er litt lengre unna hotellet (ca. 2-3 timers kjøretur), er de berømte Meteora-klostrene et must å besøke hvis du har tid. Disse UNESCOs verdensarvsteder er plassert på toppen av imponerende klippepilarer og gir en unik og overveldende sight.

6. Gamle Dodona: Ligger i nærheten av byen Ioannina, er den gamle Dodona et arkeologisk område kjent for sitt gamle teater og Zeus-sanctuary. Det er en av Hellas' eldste orakelsider og vel verdt et besøk for historieentusiaster. Dette er bare noen få av attraksjonene rundt Hotel Villa Oneiro Epirus. Regionen Epirus tilbyr mange muligheter for utendørsaktiviteter, utforske naturen og oppleve Hellas' rike kulturarv.

map
Villa Oneiro Epirus
Villa

Til sentrum52.3

Om hotellet

Om

Villa Oneiro Epirus er et luksuriøst hotell som ligger i Epirus, Hellas. Det tilbyr et utvalg av fasiliteter og tjenester for å sikre et komfortabelt og hyggelig opphold for gjestene. Hotellet har forskjellige typer rom og suiter med moderne og elegant innredning. Hvert rom er godt utstyrt og inkluderer fasiliteter som aircondition, flatskjerm-TV, minibar, safe og gratis Wi-Fi. Rommene har enten fjell- eller hageutsikt, noe som gir en fredelig og naturskjønn atmosfære. Gjestene kan velge mellom ulike romalternativer, inkludert standardrom, deluxe-rom og suiter. Suitene er mer romslige og har separat oppholdsområde, noe som gir gjestene enda mer plass og komfort under oppholdet. Når det gjelder mat, tilbyr Villa Oneiro Epirus en herlig kulinarisk opplevelse. Hotellet har en restaurant på stedet som serverer et utvalg deilige retter, påvirket av både gresk og middelhavsk mat. Restauranten bruker ferske og lokalt produserte ingredienser for å lage smakfulle og sunne måltider. Gjestene kan nyte måltidene i den elegante spisesalen eller på utendørsterrassen, som tilbyr fantastisk utsikt over omgivelsene. For de som ønsker å slappe av og koble av, har hotellet et spa- og velværesenter. Gjestene kan unne seg ulike behandlinger og terapier, inkludert massasjer, ansiktsbehandlinger og kroppsskrubb. Det fins også en badstue og et treningsstudio, slik at gjestene kan opprettholde treningsrutinen sin mens de er på ferie. Alt i alt er Villa Oneiro Epirus et luksuriøst hotell i Epirus, Hellas, som tilbyr komfortable rom, deilige måltider og et utvalg av fasiliteter for å sikre et minneverdig opphold.

Barn

Villa Oneiro Epirus i Epirus, Hellas, tilbyr flere aktiviteter og attraksjoner for barn. Noen av tingene barn kan nyte på Villa Oneiro Epirus inkluderer:

1. Svømmebasseng: Villaen har et svømmebasseng der barn kan svømme, sprute rundt og ha det gøy.

2. Utendørs lekeplass: Det er en utendørs lekeplass med husker, sklier og annet lekeutstyr for barna å glede seg over.

3. Hage: Villaen har en romslig hage der barn kan løpe rundt, leke spill eller ha piknik.

4. Fotturer og naturutforskning: Epirus har vakre naturlandskap og turstier som passer for barn. Familier kan delta på guidede turer og utforske regionens naturlige skjønnhet.

5. Nærliggende strender: Området rundt Villa Oneiro Epirus har flere strender der barn kan bade, bygge sandslott og leke i vannet.

6. Kulturell utforskning: Epirus har en rik kulturarv, og familier kan besøke nærliggende historiske steder og museer for å lære om regionens historie og tradisjoner.

7. Dyreinteraksjoner: Barna kan få muligheten til å samhandle med dyr på nærliggende gårder eller delta i dyre-relaterte aktiviteter som ridning.

8. Utendørs idrett: Villaen tilbyr muligheter for barn å delta i utendørs idretter som basketball, fotball eller tennis.

9. Matlaging og lokal mat: Familier kan delta på matlagingskurs eller verksteder for å lære om tradisjonell gresk matlaging. Barna kan glede seg over å forberede og smake på lokale retter.

10. Kunst og håndverk: Villa Oneiro Epirus kan organisere kunst- og håndverksaktiviteter for barn, slik at de kan lage sine egne suvenirer eller kunstverk. Det er alltid best å sjekke med den spesifikke villaen eller turarrangøren angående tilgjengeligheten av disse aktivitetene og attraksjonene for barn under besøket i Villa Oneiro Epirus.

Underholdning

Villa Oneiro Epirus er et fantastisk hotell som ligger i Epirus, Hellas. Mens Epirus er kjent for sin naturlige skjønnhet og utendørsaktiviteter, er det også flere underholdningsalternativer tilgjengelig i nærheten av hotellet. Her er noen forslag:

1. Det gamle teateret i Dodona: Ligger omtrent 17 km fra hotellet, er dette gamle teateret en av de viktigste arkeologiske stedene i Epirus. Det arrangeres ulike kulturelle arrangementer, inkludert teaterforestillinger og musikkonserter.

2. Ioannina Slott: Utforsk det historiske Ioannina Slott, som ligger omtrent 63 km fra hotellet. Inne i slottet kan du besøke museer, vandre gjennom sjarmerende smug og nyte panoramautsikt over byen.

3. Ioannina-sjøen: Nyt en rolig båttur eller en spasertur rundt den vakre Ioannina-sjøen, som ligger omtrent 60 km fra hotellet. Det er også kafeer og restauranter rundt sjøen hvor du kan slappe av og nyte utsikten.

4. Zagoria-landsbyene: Ta en dagstur til de pittoreske Zagoria-landsbyene, bare en kort kjøretur fra hotellet. Disse tradisjonelle landsbyene tilbyr fantastiske naturlandskap, steinbroer, turstier og koselige tavernaer.

5. Tzoumerka-fjellene: For eventyrentusiaster tilbyr Tzoumerka-fjellene, som ligger omtrent 50 km fra hotellet, muligheter for fotturer, fjellklatring og juving.

6. Perama-hulen: Besøk den imponerende Perama-hulen, som ligger rett utenfor Ioannina, omtrent 63 km fra hotellet. Utforsk stalaktitt- og stalagmittformasjonene i hulen på guidede turer.

7. Voidomatis-elven: Opplev den naturlige skjønnheten til Voidomatis-elven, kjent for sine krystallklare vann og pittoreske omgivelser. Det er et flott sted for aktiviteter som kajakkpadling, kanopadling eller bare å nyte en piknik ved elvebredden. Dette er bare noen få av underholdningsalternativene som er tilgjengelige i nærheten av Villa Oneiro Epirus. Hotellpersonalet vil også kunne gi deg flere forslag og informasjon om lokale arrangementer og aktiviteter under oppholdet ditt.

Topp spørsmål

1. Hvor ligger Villa Oneiro Epirus?
1. Hvor ligger Villa Oneiro Epirus?1

Villa Oneiro Epirus ligger i Epirus, Hellas

2. Hvor mange rom har Villa Oneiro Epirus?
2. Hvor mange rom har Villa Oneiro Epirus?1

Villa Oneiro Epirus har totalt 4 rom

3. Hvilke fasiliteter tilbys på Villa Oneiro Epirus?
3. Hvilke fasiliteter tilbys på Villa Oneiro Epirus?1

Fasilitetene som tilbys på Villa Oneiro Epirus inkluderer et svømmebasseng, fullt utstyrt kjøkken, grillfasiliteter, gratis Wi-Fi, parkeringsområde og en hage

4. Kan jeg ta med kjæledyret mitt til Villa Oneiro Epirus?
4. Kan jeg ta med kjæledyret mitt til Villa Oneiro Epirus?1

Ja, Villa Oneiro Epirus er dyrevennlig. Gjester kan ta med kjæledyrene sine

5. Er frokost inkludert i oppholdet på Villa Oneiro Epirus?
5. Er frokost inkludert i oppholdet på Villa Oneiro Epirus?1

Nei, frokost er ikke inkludert i oppholdet på Villa Oneiro Epirus. Gjestene har imidlertid tilgang til et fullt utstyrt kjøkken hvor de kan lage sine egne måltider

6. Hvor langt er nærmeste strand fra Villa Oneiro Epirus?
6. Hvor langt er nærmeste strand fra Villa Oneiro Epirus?1

Den nærmeste stranden, Vrachos Beach, ligger omtrent 18 kilometer unna Villa Oneiro Epirus

7. Er Villa Oneiro Epirus egnet for familier?
7. Er Villa Oneiro Epirus egnet for familier?1

Ja, Villa Oneiro Epirus er egnet for familier. Villaen har nok plass til å huse familier, og tilbyr fasiliteter som svømmebasseng og hage hvor barn kan leke.

Alle tjenester og fasiliteter

Hotellfasiliteter
 • Gratis Wi-Fi
 • Trådløst internett
Underholdning og avslapping
 • Hage
Romfasiliteter
 • Kjøleskap
 • Mikrobølgeovn
 • Hårføner
Vannaktiviteter
 • Basseng
 • Utendørsbasseng
For familier med barn
 • Lekeplass
Anmeldelse av Villa Oneiro Epirus
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.