Hellas, Elounda

Elounda Dream House

Stylianou Koundourou Elounda, Hellas Ferieutleie
1 tilbud fra 1053 NOK Se tilbud
Elounda Dream House
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
 • Massasje
 • Massasje / Skjønnhetssenter
 • Kjøleskap
 • Mikrobølgeovn
 • Hårføner
 • Vindsurfing
Vis alle fasiliteter 12
Beliggenhet
Til sentrum
1.2 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

Stylianou Koundourou Elounda, Hellas

Noen av attraksjonene og fasilitetene i nærheten av hotellet 'Elounda Dream House' i Elounda, Hellas inkluderer:

1. Elounda-stranden: Hotellet ligger i nærheten av den vakre Elounda-stranden, der gjestene kan slappe av og nyte det klare vannet og sandstrendene.

2. Spinalonga-øya: En kort båttur fra Elounda, er Spinalonga-øya et populært turistmål. Den er kjent for sin venetianske festning og rike historie.

3. Elounda landsby: Hotellet ligger beleilig i nærheten av Elounda landsby, der besøkende kan utforske lokale butikker, kafeer og restauranter.

4. Arkeologiske utgravninger i Olous: Ligger i nærheten, tilbyr dette gamle arkeologiske området et glimt av regionens historie og kultur.

5. Dykkesentre: Elounda er kjent for sine dykkesentre, der gjestene kan utforske undervannsverdenen og delta i ulike vannaktiviteter.

6. Agios Nikolaos: En livlig by i nærheten, Agios Nikolaos tilbyr ekstra spisesteder, shopping og underholdningsmuligheter.

7. Båtturer og cruise: Forskjellige båtturer og cruise starter fra området, og gir muligheter til å utforske kystlinjen, nærliggende øyer og skjulte viker.

8. Golfbaner: Bare en kort kjøretur unna finnes det flere golfbaner, som Crete Golf Club, for ivrige golfere.

9. Tradisjonelle greske landsbyer: Hotellets beliggenhet gjør det også enkelt for gjestene å besøke tradisjonelle greske landsbyer rundt Elounda, og tilbyr en autentisk kulturell opplevelse.

10. Naturskjønnhet: Hotellet er omgitt av vakre landskap og fantastisk utsikt, inkludert fjell, olivenlunder og krystallklart vann.

map
Elounda Dream House
Ferieutleie

Til sentrum1.2

Om hotellet

Om

Elounda Drømmehus er et hotell som ligger i den sjarmerende kystbyen Elounda i Hellas. Hotellet tilbyr en luksuriøs og rolig ferieopplevelse med sine fantastiske utsikter over Middelhavet og sin varme og innbydende atmosfære. Hotellet har ulike typer gjesterom for å imøtekomme ulike behov og preferanser. Disse rommene er elegant designet og møblert, og gir et komfortabelt og avslappende opphold for gjestene. Hvert rom er utstyrt med moderne fasiliteter som aircondition, en flatskjerm-TV, minibar og eget bad. Noen rom tilbyr også en balkong eller terrasse med fantastisk utsikt over havet. Elounda Drømmehus tilbyr ulike spisemuligheter for å imøtekomme ulike smaker. Hotellet har en restaurant på stedet som serverer deilig gresk og middelhavsmat, laget med lokalt dyrkede ingredienser. Gjestene kan nyte måltidene sine i en koselig og stilig atmosfære samtidig som de nyter den vakre utsikten over havet. I tillegg har hotellet også en bar der gjestene kan slappe av og nyte et bredt utvalg av drikkevarer og cocktails. Hotellets beliggenhet i Elounda gir enkel tilgang til ulike aktiviteter og attraksjoner i området. Gjestene kan utforske byen og dens tradisjonelle butikker, tavernaer og kafeer. De kan også besøke den nærliggende øya Spinalonga, som er kjent for sin rike historie og vakre strender. Andre populære aktiviteter i området inkluderer båtturer, fotturer og vannsport. Alt i alt tilbyr Elounda Drømmehus et minneverdig og hyggelig opphold med sine komfortable rom, deilige måltider og fantastiske beliggenhet. Enten gjestene ser etter en avslappende strandferie eller en eventyrlig utforskning av området rundt, er dette hotellet et utmerket valg.

Underholdning

1. Spinalonga-øya: Ligger rett utenfor kysten av Elounda, er Spinalonga-øya et populært turistmål. Det er en tidligere spedalsk koloni med en fascinerende historie å utforske.

2. Elounda-stranden: Hotellet ligger i nærheten av en av de mest populære strendene i området. Tilbring en dag med avslapping på de gyldne strendene og nyt det krystallklare vannet.

3. Agios Nikolaos: Bare en kort kjøretur fra Elounda, byr byen Agios Nikolaos på et variert underholdningstilbud. Utforsk den pittoreske havnen, besøk arkeologiske museum eller nyt et måltid på en av de utendørs restaurantene.

4. Båtturer: Ta en båttur fra Elounda for å utforske den vakre kystlinjen og nærliggende øyer. Fra båter med glassbunn til private yachtcharter, er det mange muligheter å velge mellom.

5. Spa og velværesentre: Unn deg en avslappende spadag på et av de luksuriøse velværesentrene i Elounda. Nyt en massasje, ta en dukkert i de termiske badene eller prøv ulike velværebehandlinger.

6. Vannsport: Hvis du er ute etter litt eventyr, tilbyr strendene i Elounda et utvalg av vannsportsaktiviteter. Prøv deg på jetski, paddleboarding eller windsurfing.

7. Uteliv: Elounda og nærliggende Agios Nikolaos har et livlig uteliv med et variert utvalg av barer og nattklubber. Nyt levende musikk, cocktailer og en livlig atmosfære etter at solen går ned.

8. Tradisjonelt gresk underholdning: Opplev ekte gresk kultur ved å delta på tradisjonelle musikk- og danseforestillinger. Sjekk med det lokale turistkontoret eller hotellene for kommende kulturelle arrangementer i området.

9. Golf: For golfentusiaster ligger Crete Golf Club en kort kjøretur unna Elounda. Nyt en runde golf omgitt av fantastisk utsikt over Middelhavet.

10. Dagsturer til historiske steder: Elounda er en flott base for dagsturer til historiske steder som Knossos-palasset, Lasithi-sletten eller den gamle byen Gournia. Disse gamle stedene gir et glimt inn i Kretas rike historie og er verdt å utforske hvis du har tid.

Topp spørsmål

1. Hvor ligger Elounda Dream House?
1. Hvor ligger Elounda Dream House?1

Elounda Dream House ligger i Elounda, Hellas.

2. Hvordan kan jeg bestille opphold på Elounda Dream House?
2. Hvordan kan jeg bestille opphold på Elounda Dream House?1

Du kan bestille opphold på Elounda Dream House gjennom deres offisielle nettside eller ved å kontakte dem via telefon eller e-post.

3. Hvilke fasiliteter tilbys på Elounda Dream House?
3. Hvilke fasiliteter tilbys på Elounda Dream House?1

Elounda Dream House tilbyr fasiliteter som privat svømmebasseng, fullt utstyrt kjøkken, aircondition, gratis Wi-Fi, parkering, utendørs spiseområde og fantastisk sjøutsikt.

4. Er Elounda Dream House dyrevennlig?
4. Er Elounda Dream House dyrevennlig?1

Ja, Elounda Dream House tillater kjæledyr. Det anbefales imidlertid alltid å sjekke med eiendommen på forhånd angående eventuelle spesifikke kjæledyrregler.

5. Er det noen nærliggende attraksjoner til Elounda Dream House?
5. Er det noen nærliggende attraksjoner til Elounda Dream House?1

Ja, Elounda Dream House ligger i nærheten av mange populære attraksjoner i Elounda, inkludert Spinalonga-øya, Elounda-stranden, Plaka Village og Arkeologisk museum i Agios Nikolaos.

6. Hva er innsjekking- og utsjekkingstiden på Elounda Dream House?
6. Hva er innsjekking- og utsjekkingstiden på Elounda Dream House?1

Innsjekkingstiden på Elounda Dream House er vanligvis fra kl. 15:00 og utsjekking er før kl. 11:00. Det anbefales imidlertid å bekrefte tidene med eiendommen på forhånd.

7. Finnes det restauranter eller butikker i nærheten av Elounda Dream House?
7. Finnes det restauranter eller butikker i nærheten av Elounda Dream House?1

Ja, Elounda Dream House ligger beleilig til i nærheten av flere restauranter, kafeer og butikker i Elounda. Eiendommen kan også gi informasjon om nærliggende spisemuligheter.

8. Er det et minimumsoppholdskrav på Elounda Dream House?
8. Er det et minimumsoppholdskrav på Elounda Dream House?1

Ja, Elounda Dream House kan ha et minimumsoppholdskrav avhengig av sesong eller tilgjengelighet. Det er best å sjekke med eiendommen for spesifikke detaljer.

9. Kan Elounda Dream House ordne flyplasstransport?
9. Kan Elounda Dream House ordne flyplasstransport?1

Ja, Elounda Dream House kan hjelpe til med å arrangere flyplasstransport mot et ekstra gebyr. Det anbefales å spørre om denne tjenesten ved bestilling.

10. Er Elounda Dream House egnet for familier?
10. Er Elounda Dream House egnet for familier?1

Ja, Elounda Dream House er egnet for familier da det tilbyr romslig innkvartering, privat basseng og ulike fasiliteter som kan imøtekomme behovene til familier med barn.

Alle tjenester og fasiliteter

Underholdning og avslapping
 • Massasje
 • Massasje / Skjønnhetssenter
 • Vindsurfing
Romfasiliteter
 • Kjøleskap
 • Mikrobølgeovn
 • Hårføner
Ekstra tjenester
 • Flyplasstransport
Vannaktiviteter
 • Fiske
 • Dykkedykking
 • Padling
 • Vannaktiviteter
Hotellfasiliteter
 • Særskilt røykeområde
Anmeldelse av Elounda Dream House
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.