Hellas, Korfuøya

Afv De Lux

Ipsos Faiakon-Kato Korakianas Kerkyras Ypsos Korfuøya, Hellas Hotell
1 tilbud — Se tilbud
Afv De Lux
Afv De Lux
Afv De Lux
Afv De Lux
Afv De Lux
Afv De Lux
Afv De Lux
Afv De Lux
Afv De Lux
Afv De Lux
Afv De Lux
Afv De Lux
Afv De Lux
Afv De Lux
Afv De Lux
Afv De Lux
Afv De Lux
Afv De Lux
Afv De Lux
Afv De Lux
Afv De Lux
Afv De Lux
Afv De Lux
Afv De Lux
Afv De Lux
Afv De Lux
Afv De Lux
Afv De Lux
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
 • Gratis Wi-Fi
 • Trådløst internett
 • Kjøleskap
 • Mikrobølgeovn
 • Hårføner
 • Flyplasstransport
Vis alle fasiliteter 15
Beliggenhet
Til sentrum
9.0 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

Ipsos Faiakon-Kato Korakianas Kerkyras Ypsos Korfuøya, Hellas

Hotellet Afv De Lux ligger på Korfu, Hellas. Det er flere attraksjoner og fasiliteter rundt hotellet. Noen mulige alternativer inkluderer:

1. Strender: Korfu er kjent for sine vakre strender. Det er flere nærliggende strender hvor gjestene kan slappe av, bade og nyte solen. Noen populære valg inkluderer Ipsos-stranden, Barbati-stranden og Dassia-stranden.

2. Korfu by: Hotellet ligger i nærheten av Korfu by, som er hovedstaden på øya. Byen tilbyr historiske steder, som den gamle festningen, Liston-promenaden og palasset til St. Michael og St. George. Det er også mange butikker, restauranter og kafeer i byen.

3. Achilleion-palasset: Dette imponerende palasset, som ligger bare en kort avstand fra hotellet, ble bygget som sommerresidens for keiserinne Elisabeth av Østerrike. Det har vakre hager, statuer og fantastisk utsikt over området rundt.

4. Mount Pantokrator: Øyas høyeste punkt, Mount Pantokrator, tilbyr panoramautsikt over Korfu og det omkringliggende havet. Besøkende kan dra til toppen og nyte fotturer eller kjøring gjennom de naturskjønne fjellveiene.

5. Vannsport: Det er ulike vannsportsaktiviteter tilgjengelig i nærheten av hotellet, som jetski, paragliding og bananbåtturer. Disse aktivitetene kan bli funnet på mange av de nærliggende strendene.

6. Landsbyer og landsbygd: Utforsking av de pittoreske landsbyene og landlige områdene på Korfu er et annet alternativ. Steder som Paleokastritsa, Agios Gordios og Pelekas tilbyr tradisjonell gresk sjarm, fantastiske landskap og lokal mat. I tillegg kan det være andre attraksjoner spesifikke for hotellets beliggenhet og nærliggende fasiliteter, inkludert restauranter, butikker og underholdningstilbud.

map
Afv De Lux
Hotell

Til sentrum9.0

Om hotellet

Om

'Afv De Lux' er et luksuriøst hotell som ligger på Korfu-øya i Hellas. Hotellet tilbyr ulike komfortable og velutstyrte rom for gjestene å velge mellom. Rommene på 'Afv De Lux' er designet med moderne innredning og tilbyr fasiliteter som aircondition, flatskjerm-TV, minibar og gratis Wi-Fi. Rommene er romslige og har koselige senger for å sikre et avslappende opphold for gjestene. Noen rom kan også ha balkonger eller terrasser med fantastisk utsikt over området rundt. Når det gjelder spisemuligheter, har 'Afv De Lux' en restaurant på stedet som serverer et utvalg deilige måltider. Gjestene kan nyte smakene av gresk og internasjonal mat laget av erfarne kokker. Restauranten tilbyr både innendørs og utendørs sitteplasser, slik at gjestene kan nyte måltidene sine i en komfortabel og pittoresk atmosfære. I tillegg kan hotellet tilby en frokostbuffé som gir et bredt utvalg av alternativer for å starte dagen med energi. Gjestene kan også nyte forfriskende drikke og snacks i hotellets bar eller salongområde. Alt i alt tilbyr 'Afv De Lux' en høykvalitets overnattingsopplevelse med velutstyrte rom og deilige spisemuligheter for å forbedre gjestenes opphold på Korfu-øya.

Underholdning

Det er flere underholdningsalternativer i nærheten av hotellet 'Afv De Lux' på Korfu-øya, Hellas. Noen alternativer inkluderer:

1. Strender: Hotellet ligger i nærheten av vakre strender hvor du kan nyte bading, soling og ulike strandaktiviteter. Noen populære nærliggende strender inkluderer Glyfada Beach, Pelekas Beach og Kontogialos Beach.

2. Vannsport: Hvis du er interessert i vannaktiviteter, kan du prøve ulike vannsport i nærheten av hotellet, som jetski, fallskjermhopping, kajakkpadling og padleboarding. Mange strandleverandører tilbyr disse aktivitetene for en spennende dag på stranden.

3. Aqualand Water Park: Bare en kort avstand fra hotellet ligger Aqualand Water Park, en populær attraksjon for både barn og voksne. Det har mange vannsklier, bassenger og attraksjoner, og tilbyr en morsom dag for hele familien.

4. Golf: For golfentusiaster tilbyr den nærliggende Corfu Golf Club en vakker 18-hulls golfbane omgitt av frodig vegetasjon og fantastisk utsikt. Det er et utmerket alternativ for en avslappende golfdag under oppholdet ditt.

5. Uteliv: Hotellet ligger i nærheten av det livlige nattelivet på Korfu-øya. Det finnes mange barer, klubber og restauranter i området hvor du kan nyte levende musikk, dans og cocktails.

6. Korfu by: Hotellet ligger relativt nær Korfu by, øyas hovedstad. Korfu by tilbyr en blanding av historiske attraksjoner, sjarmerende smale gater, livlige torg og et utvalg restauranter, kafeer og butikker. Du kan besøke den historiske gamlebyen, utforske museene eller bare rusle rundt i de pittoreske gatene. Dette er bare noen av underholdningsalternativene i nærheten av hotellet 'Afv De Lux' på Korfu-øya. Øya tilbyr mange flere aktiviteter og attraksjoner for besøkende å nyte.

Topp spørsmål

1. Hva er 'Afv De Lux' på øya Korfu i Hellas?
1. Hva er 'Afv De Lux' på øya Korfu i Hellas?1

'Afv De Lux' er et luksushotell som ligger på den vakre øya Korfu i Hellas. Det tilbyr førsteklasses fasiliteter og tjenester for å sikre et luksuriøst og minneverdig opphold for gjestene.

2. Hvilke romalternativer finnes på 'Afv De Lux'?
2. Hvilke romalternativer finnes på 'Afv De Lux'?1

'Afv De Lux' tilbyr ulike romalternativer for å imøtekomme ulike preferanser og gruppestørrelser. De har deluxe-rom, suiter og til og med private villaer med private bassenger.

3. Hvilke fasiliteter er tilgjengelige på 'Afv De Lux'?
3. Hvilke fasiliteter er tilgjengelige på 'Afv De Lux'?1

Hotellet tilbyr ulike fasiliteter som svømmebasseng, spa- og velværesenter, treningssenter, restauranter, barer, concierge-tjenester og 24-timers romservice. Det er også gratis Wi-Fi tilgjengelig over hele eiendommen.

4. Hvor ligger 'Afv De Lux'?
4. Hvor ligger 'Afv De Lux'?1

'Afv De Lux' ligger i en førsteklasses beliggenhet på øya Korfu i Hellas. Det er nær populære attraksjoner og har enkel tilgang til strender, shoppingområder og underholdningsmuligheter.

5. Er 'Afv De Lux' familievennlig?
5. Er 'Afv De Lux' familievennlig?1

Ja, 'Afv De Lux' er familievennlig og tilbyr fasiliteter og tjenester for å imøtekomme familier med barn. De tilbyr spesielle barnemenyer, barnevakt-tjenester og organiserer aktiviteter for barna.

6. Kan jeg bestille turer eller utflukter gjennom 'Afv De Lux'?
6. Kan jeg bestille turer eller utflukter gjennom 'Afv De Lux'?1

Ja, hotellet tilbyr concierge-tjenester som kan hjelpe med å bestille turer og utflukter rundt øya Korfu. De kan hjelpe med å arrangere aktiviteter som båtturer, øyturer og besøk til historiske landemerker.

7. Hvilke spisemuligheter er tilgjengelige på 'Afv De Lux'?
7. Hvilke spisemuligheter er tilgjengelige på 'Afv De Lux'?1

'Afv De Lux' tilbyr ulike spisemuligheter, inkludert flere restauranter og barer på stedet. Gjestene kan nyte et utvalg av matretter, fra lokale greske retter til internasjonale spesialiteter, alt laget av dyktige kokker.

8. Hva er avbestillingsreglene hos 'Afv De Lux'?
8. Hva er avbestillingsreglene hos 'Afv De Lux'?1

Avbestillingsreglene kan variere avhengig av typen bestilling og valgt pris. Det er best å sjekke hotellets nettside eller kontakte deres reservasjonsteam direkte for spesifikke detaljer om avbestillinger og refusjoner.

9. Tilbyr 'Afv De Lux' transport til og fra flyplassen?
9. Tilbyr 'Afv De Lux' transport til og fra flyplassen?1

Ja, 'Afv De Lux' tilbyr transport til og fra flyplassen for sine gjester. De kan arrangere privat bil eller skyttelbuss for å hente deg fra og bringe deg tilbake til Korfu internasjonale flyplass.

10. Er det noen nærliggende attraksjoner å besøke fra 'Afv De Lux'?
10. Er det noen nærliggende attraksjoner å besøke fra 'Afv De Lux'?1

Ja, det er flere attraksjoner i nærheten av 'Afv De Lux' som gjestene kan besøke. Noen populære alternativer inkluderer gamlebyen i Korfu, Achilleion-palasset, Paleokastritsa-stranden og Korfu-akvariet. Hotellets concierge kan gi mer informasjon og hjelpe med å ordne transport om nødvendig.

Alle tjenester og fasiliteter

Hotellfasiliteter
 • Gratis Wi-Fi
 • Trådløst internett
 • Særskilt røykeområde
Romfasiliteter
 • Kjøleskap
 • Mikrobølgeovn
 • Hårføner
Ekstra tjenester
 • Flyplasstransport
 • Turistinformasjon
 • Fotokopimaskin
Vannaktiviteter
 • Basseng
 • Dykkedykking
 • Utendørsbasseng
 • Padling
 • Vannaktiviteter
Underholdning og avslapping
 • Fotturer
Anmeldelse av Afv De Lux
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.