Hellas, Korfuøya

Yialos villa

Yialos Karousades Korfuøya, Hellas Villa
1 tilbud fra 5252 NOK Se tilbud
Yialos villa
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
 • Gratis Wi-Fi
 • Trådløst internett
 • Hage
 • Kjøleskap
 • Mikrobølgeovn
 • Hårføner
Vis alle fasiliteter 13
Beliggenhet
Til sentrum
21.4 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

Yialos Karousades Korfuøya, Hellas

Yialos Villa ligger på øya Korfu i Hellas og ligger i området Kouloura / Paressa, som er kjent for sin fantastiske naturlige skjønnhet og rolige atmosfære. I nærheten finner du:

1. Kouloura Harbor: Bare en kort spasertur fra hotellet, er Kouloura Harbor et pittoresk sted der du kan beundre tradisjonelle fiskebåter og nyte den fredelige atmosfæren. Det er noen tavernaer her hvor du kan smake på fersk sjømat.

2. Agni Bay: En vakker bukt kjent for sitt krystallklare vann og sjarmerende tavernaer. Agni Bay tilbyr en avslappende stranddag og er et flott sted for bading og soling.

3. Kalami Beach: En av Korfu's vakreste strender, ligger Kalami Beach noen få kilometer unna Yialos Villa. Omgitt av frodig vegetasjon, er denne steinete stranden ideell for avslapning og tilbyr ulike vannaktiviteter.

4. Kerasia Beach: Enda en nærliggende strand, Kerasia Beach, er en avsidesliggende og pittoresk plass med krystallklart vann og vakker natur. Den er kjent for sin ro og naturlige skjønnhet.

5. Avlaki Beach: Ligger en kort avstand unna, er Avlaki Beach en lang strekning med småstein og sand, perfekt for bading og soling. Den tilbyr fantastisk utsikt over kysten og de nærliggende albanske fjellene.

6. St. Stephanos Village: En sjarmerende fiskerlandsby som ligger noen få kilometer fra Yialos Villa. Her kan du oppleve autentisk gresk sjarm, vandre gjennom trange gater og nyte tradisjonelle tavernaer ved sjøen.

7. Mount Pantokrator: For naturelskere er Mount Pantokrator verdt et besøk. Det er det høyeste fjellet på øya og tilbyr fantastisk utsikt over Korfu og de omkringliggende områdene. Det er stier som fører til toppen. Dette er bare noen få eksempler på hva du kan finne i nærheten av Yialos Villa på Korfu øya. Området er kjent for sin naturlige skjønnhet, pittoreske strender og autentiske greske atmosfære.

map
Yialos villa
Villa

Til sentrum21.4

Om hotellet

Om

Yialos Villa er et luksushotell som ligger på den vakre øya Korfu i Hellas. Her er litt informasjon om hotellet, rommene og måltidene: Hotell: - Yialos Villa ligger på en fantastisk beliggenhet og tilbyr enestående utsikt over de omkringliggende fjellene og det joniske hav. - Hotellet har stilfulle og komfortable rom som gir gjestene et avslappende og hyggelig opphold. - Eiendommen har et utvalg fasiliteter, inkludert et svømmebasseng, solterrasse og en hage der gjestene kan slappe av og nyte solen. - Personalet på hotellet er vennlig og oppmerksomt, og sørger for at gjestene har en hyggelig og minneverdig opplevelse under oppholdet. Rommene: - Yialos Villa tilbyr forskjellige typer rom for å imøtekomme ulike preferanser og gruppestørrelser. - Rommene er elegant innredet med moderne møbler, og hvert rom er utstyrt med nødvendige fasiliteter som aircondition, flatskjerm-TV, eget bad og en balkong eller terrasse med panoramautsikt. - Noen rom kan også ha et tekjøkken eller en separat sittegruppe. Måltider: - Yialos Villa har et spisesal der gjestene kan nyte deilige måltider hele dagen. - Hotellet tilbyr en bufféstil frokost som vanligvis inkluderer en rekke ferskt brød, bakverk, frukt, kornblandinger og varme drikker. - Til lunsj og middag serverer hotellets egen restaurant et utvalg greske og internasjonale retter, laget med lokalt produserte ingredienser. - Gjestene kan også unne seg forfriskende drikkevarer, inkludert cocktailer, i hotellets bar. Alt i alt tilbyr Yialos Villa luksuriøs innkvartering, fantastisk utsikt og deilige måltider, noe som sikrer et minneverdig opphold på den vakre øya Korfu i Hellas.

Underholdning

1. Aqualand Corfu Water Park: Ligger bare en kort kjøretur unna hotellet, er Aqualand Corfu en populær vannpark med spennende sklier, late elver og bassenger egnet for alle aldre.

2. Gamlebyen Corfu: En UNESCO-verdensarvliste, er gamlebyen Corfu fylt med smale gater, fargerike bygninger og imponerende arkitektur. Utforsk de sjarmerende butikkene, spis på lokale restauranter og besøk historiske landemerker som den gamle festningen.

3. Achilleion-palasset: Dette fantastiske palasset ble bygget av keiserinne Elisabeth av Østerrike på 1800-tallet. Beundre de vakre hagene og nyt panoramautsikt over øya fra palassgrunnene.

4. Paleokastritsa-stranden: Ligger på den vestlige kysten av Corfu, er Paleokastritsa kjent for sitt krystallklare vann og pittoreske omgivelser. Tilbring en dag med solbading på stranden, ta båtturer til nærliggende huler eller snorkle i det klare vannet.

5. Canal d'Amour: Denne unike geologiske formasjonen ligger i Sidari, en kort avstand fra Corfu by. De vakre fjellformasjonene og turkise vann gjør det til et populært sted for bading og utforsking.

6. Sidari Water Park: Perfekt for familier med barn, Tilbyr Sidari Water Park et utvalg av vannsklier, bassenger og lekeområder. Tilbring en hyggelig dag her med hele familien.

7. Corfu Aquarium: Ligger i Palaiokastritsa, er Corfu Aquarium hjemsted for mange maritime arter og tilbyr en fascinerende innsikt i det undersjøiske livet i Det joniske hav.

8. Corfu Seilklubb: Hvis du er interessert i å lære å seile eller ønsker å dra på en seiltur, tilbyr Corfu Seilklubb leksjoner og organiserte turer for både nybegynnere og erfarne seilere.

9. Corfu Donkey Rescue: Besøk Corfu Donkey Rescue, et sancturay dedikert til velferd og beskyttelse av esler. Lær om deres redningstiltak og tilbring litt tid med disse rolige dyrene.

10. Corfu Golf Club: Golfentusiaster kan glede seg over en runde golf på Corfu Golf Club, som tilbyr en naturskjønn bane omgitt av frodig vegetasjon. Vær oppmerksom på at tilgjengelighet og åpningstider for disse attraksjonene kan variere, så det er alltid en god idé å sjekke deres nettsider eller kontakte dem direkte for den mest oppdaterte informasjonen.

Topp spørsmål

1. Hvor ligger Yialos-villaen?
1. Hvor ligger Yialos-villaen?1

Yialos-villaen ligger på den vakre øya Korfu, Hellas.

2. Hvor mange soverom har Yialos-villaen?
2. Hvor mange soverom har Yialos-villaen?1

Yialos-villaen har seks romslige soverom.

3. Hvilke fasiliteter tilbyr Yialos-villaen?
3. Hvilke fasiliteter tilbyr Yialos-villaen?1

Yialos-villaen inkluderer fasiliteter som privat svømmebasseng, fullt utstyrt kjøkken, aircondition, Wi-Fi, grillområde, utendørs spiseplass og fantastisk utsikt over havet.

4. Hva er leieprisen for Yialos-villaen?
4. Hva er leieprisen for Yialos-villaen?1

Leieprisene for Yialos-villaen varierer avhengig av sesongen og oppholdets varighet. Det er best å sjekke med eiendomseieren eller utleiebyrået for spesifikk prisinformasjon.

5. Kan Yialos-villaen romme store grupper?
5. Kan Yialos-villaen romme store grupper?1

Ja, Yialos-villaen passer for store grupper da den har seks soverom og kan romme opptil 12 gjester.

6. Er Yialos-villaen dyrevennlig?
6. Er Yialos-villaen dyrevennlig?1

Dyrepolitikken til Yialos-villaen kan variere. Det anbefales å undersøke med eiendomseieren eller utleiebyrået angående deres dyrepolitikk før booking.

7. Er det parkering tilgjengelig på Yialos-villaen?
7. Er det parkering tilgjengelig på Yialos-villaen?1

Ja, Yialos-villaen tilbyr parkering på stedet for gjestene.

8. Hva er noen nærliggende attraksjoner til Yialos-villaen?
8. Hva er noen nærliggende attraksjoner til Yialos-villaen?1

Yialos-villaen ligger beleilig nær populære attraksjoner på Korfu, som Gamlebyen i Korfu, Achilleion-palasset, Paleokastritsa-stranden og Musøya.

9. Er daglig renhold inkludert i leien av Yialos-villaen?
9. Er daglig renhold inkludert i leien av Yialos-villaen?1

Renholdstjenester kan tilbys under oppholdet mot en ekstra kostnad. Det er best å bekrefte med eiendomseieren eller utleiebyrået angående renholdsarrangementer.

10. Er det dagligvarebutikker eller restauranter i nærheten?
10. Er det dagligvarebutikker eller restauranter i nærheten?1

Ja, det er dagligvarebutikker og restauranter i kort avstand fra Yialos-villaen, slik at man enkelt kan få tilgang til nødvendigheter og spisemuligheter.

Alle tjenester og fasiliteter

Hotellfasiliteter
 • Gratis Wi-Fi
 • Trådløst internett
Underholdning og avslapping
 • Hage
 • Vindsurfing
Romfasiliteter
 • Kjøleskap
 • Mikrobølgeovn
 • Hårføner
Ekstra tjenester
 • Flyplasstransport
Vannaktiviteter
 • Basseng
 • Fiske
 • Dykkedykking
 • Utendørsbasseng
 • Vannaktiviteter
Anmeldelse av Yialos villa
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.