Hellas, Korfuøya

Cosy Family Apartment

Eparchiaki Odos Kerkiras-Peleka Korfuøya, Hellas Leilighet
1 tilbud — Se tilbud
Cosy Family Apartment
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
  • Kjøleskap
  • Mikrobølgeovn
  • Hårføner
Vis alle fasiliteter 3
Beliggenhet
Til sentrum
4.8 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

Eparchiaki Odos Kerkiras-Peleka Korfuøya, Hellas

Rundt hoteller "Cosy Family Apartment" på Korfu Island i Hellas finnes det ulike attraksjoner, fasiliteter og severdigheter. Noen av de bemerkelsesverdige stedene og funksjonene inkluderer:

1. Strender: Hotellet ligger sannsynligvis i nærheten av vakre strender på Korfu, som Glyfada-stranden, Paleokastritsa-stranden og Sidari-stranden. Besøkende kan nyte bading, soling og vannaktiviteter.

2. Gamlebyen i Korfu: Hotellet kan være lokalisert i nærheten av den historiske gamlebyen i Korfu, som er oppført på UNESCOs verdensarvliste. Her kan du utforske smale gater, venetiansk arkitektur, besøke museer, handle suvenirer og spise på tradisjonelle tavernaer.

3. Achilleion-palasset: Litt unna hotellet ligger Achilleion-palasset, et vakkert neoklassisk palass bygget på 1800-tallet. Det tilbyr fantastisk utsikt, vakre hager og huser flere historiske gjenstander.

4. Vannparker: Det finnes også vannparker i nærheten av hotellet, som Aqualand Water Park og Hydropolis Water Park, ideelle for familier med barn.

5. Natur og fotturer: Korfu Island er kjent for sin naturlige skjønnhet og fotturmuligheter. Besøkende kan utforske stier og gå til naturskjønne steder som Mount Pantokrator eller besøke naturlige severdigheter som Canal d'Amour.

6. Lokale markeder og butikker: I nærheten vil du sannsynligvis finne lokale markeder, butikker og supermarkeder der du kan kjøpe dagligvarer, suvenirer og andre nødvendigheter.

7. Restauranter og barer: Korfu Island tilbyr et bredt utvalg av restauranter og barer som serverer både lokal og internasjonal mat. Besøkende kan nyte greske delikatesser, fersk sjømat og tradisjonelle drikker som ouzo og retsina. Det er viktig å merke seg at de spesifikke attraksjonene og fasilitetene rundt hotellet "Cosy Family Apartment" kan variere avhengig av dets nøyaktige beliggenhet på Korfu Island.

map
Cosy Family Apartment
Leilighet

Til sentrum4.8

Om hotellet

Om

'Koselig familieleilighet' er et hotell som ligger på øya Korfu, Hellas. Hotellet tilbyr komfortabel innkvartering og ulike fasiliteter for et hyggelig opphold. Rommene: Hotellet tilbyr romslige og koselige familieleiligheter. Disse leilighetene er designet med familier i tankene og kan huse flere gjester. Leilighetene er godt møblert og har komfortable senger, en sittegruppe, eget bad og et tekjøkken. De er også utstyrt med moderne fasiliteter som aircondition, TV og gratis Wi-Fi. Måltider: Hotellet tilbyr måltidsalternativer for gjestene. Det er en restaurant på stedet som serverer ulike deilige retter, inkludert tradisjonell gresk mat. Gjestene kan nyte en bufféfrokost eller velge fra et utvalg av måltider til lunsj og middag. Restauranten tilbyr både innendørs og utendørs sitteplasser, slik at gjestene kan nyte måltidene i en hyggelig atmosfære. Fasiliteter: Hotellet tilbyr ulike fasiliteter for å forbedre gjestenes opphold. Disse fasilitetene inkluderer et svømmebasseng hvor gjestene kan slappe av og nyte en forfriskende svømmetur. Det er også et barnebasseng for å sikre at yngre gjester har en trygg og hyggelig opplevelse. Hotellet tilbyr en 24-timers resepsjon og hjelper gjestene med bestilling av turer, leiebil og transportavtaler. Gratis parkering er tilgjengelig for gjester som ønsker å utforske området rundt eller leie en bil under oppholdet. Beliggenhet: 'Koselig familieleilighet' ligger på øya Korfu, Hellas. Hotellet ligger i en praktisk beliggenhet og gir enkel tilgang til nærliggende attraksjoner og fasiliteter. Det er en kort avstand fra stranden, slik at gjestene kan nyte den vakre kystlandskapet og vannaktivitetene. Det er også butikker, restauranter og nattelivstilbud i nærheten av hotellet. Totalt sett tilbyr 'Koselig familieleilighet' på øya Korfu, Hellas, komfortabel innkvartering, deilige måltider og ulike fasiliteter for et hyggelig og minneverdig opphold.

Underholdning

Det er flere underholdningstilbud i nærheten av hotellet 'Cosy Family Apartment' på øya Korfu, Hellas. Noen av de populære underholdningsstedene inkluderer:

1. Aqualand: En stor vannpark som ligger i Agios Ioannis. Den tilbyr mange vannsklier, svømmebassenger og andre attraksjoner som passer både for barn og voksne.

2. Benitses Marina: Ligger i landsbyen Benitses, og her kan man dra på båtturer, fiskeutflukter og delta i vannsportaktiviteter. Det er et flott sted å tilbringe en dag til sjøs.

3. Corfu Golf Club: Ligger i Ropa Valley, og denne golfbanen tilbyr fantastisk utsikt over øyas landskap. Golfentusiaster kan nyte en runde golf i en fredelig og naturskjønn setting.

4. Folklore Museum of Acharavi: Ligger i landsbyen Acharavi, og dette museet viser frem Korfus historie og kulturarv. Besøkende kan utforske tradisjonelle kostymer, husholdningsartikler og gjenstander.

5. Pantokratorfjellet: Dette fjellet er det høyeste punktet på Korfu og tilbyr fantastisk panoramautsikt. Det finnes turstier for de som liker utendørsaktiviteter.

6. Corfu gamleby: Bare en kort avstand fra hotellet, er den gamlebyen en UNESCO verdensarvliste. Den er fylt med smale gater, historiske bygninger, kirker, butikker og restauranter.

7. Achilleion Palace: Ligger i landsbyen Gastouri, og dette slottet ble bygget som en sommerbolig for keiserinne Elisabeth av Østerrike. Det er kjent for sin fantastiske arkitektur, vakre hager og panoramautsikt.

8. Corfu Aquarium: Ligger i Palaiokastritsa, og akvariet viser frem en rekke marine arter som finnes i Det Ioniske hav. Det er en morsom og pedagogisk opplevelse for familier. Dette er bare noen av underholdningstilbudene i nærheten av hotellet 'Cosy Family Apartment' på Korfu. Besøkende kan også utforske strender, besøke lokale vingårder eller delta i vannsportsaktiviteter som jetski, snorkling og dykking.

Topp spørsmål

1. Hvor mange soverom har den 'Koselige Familieleiligheten' på Korfu-øya, Hellas?
1. Hvor mange soverom har den 'Koselige Familieleiligheten' på Korfu-øya, Hellas?1

Den 'Koselige Familieleiligheten' har 2 soverom.

2. Er leiligheten i nærheten av stranden?
2. Er leiligheten i nærheten av stranden?1

Ja, leiligheten ligger i nærheten av stranden. Det er bare en kort spasertur unna.

3. Er det tilgjengelig parkering på leiligheten?
3. Er det tilgjengelig parkering på leiligheten?1

Ja, leiligheten tilbyr gratis parkering for gjestene.

4. Hvilke fasiliteter er inkludert i leiligheten?
4. Hvilke fasiliteter er inkludert i leiligheten?1

Leiligheten inkluderer et fullt utstyrt kjøkken, aircondition, Wi-Fi, TV, balkong og vaskemaskin.

5. Er det restauranter og butikker i nærheten?
5. Er det restauranter og butikker i nærheten?1

Ja, det er flere restauranter og butikker innen gangavstand fra leiligheten.

6. Kan kjæledyr bo i leiligheten?
6. Kan kjæledyr bo i leiligheten?1

Dessverre tillates ikke kjæledyr i den 'Koselige Familieleiligheten'.

7. Er leiligheten egnet for familier med barn?
7. Er leiligheten egnet for familier med barn?1

Ja, leiligheten er egnet for familier med barn. Den har et romslig oppholdsrom og ligger i et familievennlig nabolag.

8. Er det tilgjengelig svømmebasseng for gjestene?
8. Er det tilgjengelig svømmebasseng for gjestene?1

Nei, det er ingen svømmebasseng på den 'Koselige Familieleiligheten'. Imidlertid ligger stranden i nærheten for gjestene å nyte.

9. Kan jeg reservere den 'Koselige Familieleiligheten' på nettet?
9. Kan jeg reservere den 'Koselige Familieleiligheten' på nettet?1

Ja, du kan reservere leiligheten på nettet gjennom ulike bookingplattformer.

10. Hva er avbestillingsreglene for leiligheten?
10. Hva er avbestillingsreglene for leiligheten?1

Avbestillingsreglene varierer avhengig av bookingplattformen som brukes. Det anbefales å sjekke de spesifikke vilkårene og betingelsene før du gjør en reservasjon.

Alle tjenester og fasiliteter

Romfasiliteter
  • Kjøleskap
  • Mikrobølgeovn
  • Hårføner
Anmeldelse av Cosy Family Apartment
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.