Hellas, Korfuøya

Villa Daphne Corfu Island

05 Pelekas street Pelekas Korfuøya, Hellas Villa
7 Tilbud fra 4386 NOK Se tilbud
Villa Daphne Corfu Island
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
  • Basseng
  • Fiske
  • Dykkedykking
  • Utendørsbasseng
  • Vannaktiviteter
Vis alle fasiliteter 5
Beliggenhet
Til sentrum
2.7 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

05 Pelekas street Pelekas Korfuøya, Hellas

Hotellet Villa Daphne Corfu Island ligger i landsbyen Gouvia på øya Korfu i Hellas. I nærheten av hotellet finner man attraksjoner og fasiliteter som:

1. Gouvia Marina: Hotellet ligger i gangavstand fra Gouvia Marina, en populær havn for yacht og båter. Besøkende kan ta en tur på promenaden og beundre båtene.

2. Strender: Hotellet er også nær flere strender, inkludert Gouvia Beach og Kontokali Beach, hvor gjestene kan slappe av og nyte solen.

3. Restauranter og kafeer: Det finnes mange restauranter og kafeer i området som tilbyr et utvalg av gresk og internasjonal mat. Besøkende kan nyte tradisjonelle greske retter, sjømat og middelhavs smaker.

4. Butikker og supermarkeder: I gangavstand fra hotellet finnes det butikker og supermarkeder hvor man kan kjøpe matvarer, snacks, suvenirer og nødvendigheter.

5. Korfu by: Hotellet ligger ca 8 kilometer fra Korfu by, hovedstaden på øya. Korfu by tilbyr historiske steder, museer, handlegater og en livlig atmosfære.

6. Vannsport: Hotellets nærhet til stranden gir enkel tilgang til ulike vannsportsaktiviteter, som snorkling, vannscooter og båtutleie.

7. Utflukter og turer: Fra Gouvia kan besøkende enkelt bestille turer og utflukter for å utforske den vakre naturen og de historiske stedene på Korfu Island, inkludert turer til Paleokastritsa, Achillion-palasset og tradisjonelle landsbyer. Vennligst merk at denne informasjonen kan variere, og det anbefales å sjekke for oppdatert informasjon og anbefalinger fra hotellet og lokale turistmyndigheter.

map
Villa Daphne Corfu Island
Villa

Til sentrum2.7

Om hotellet

Om

Villa Daphne Corfu Island er et hotell som ligger på den vakre øya Corfu i Hellas. Her er litt informasjon om hotellet, rommene og måltidene:

1. Hotell: Villa Daphne Corfu Island er et luksuriøst hotell som tilbyr et komfortabelt opphold omgitt av frodig vegetasjon og fantastisk utsikt over øya. Det er kjent for sin utmerkede gjestfrihet og personlige service.

2. Rom: Hotellet tilbyr ulike romalternativer som passer ulike preferanser og behov. Rommene er elegant møblert og utstyrt med moderne fasiliteter som aircondition, satellitt-TV, minibar og gratis Wi-Fi. Noen rom har også balkonger eller terrasser med utsikt over de vakre omgivelsene.

3. Måltider: Hotellet tilbyr en deilig spiseopplevelse med sin restaurant på stedet. Gjestene kan nyte et utvalg av gresk og internasjonal mat laget av erfarne kokker. Restauranten serverer frokost, lunsj og middag i en avslappende og innbydende atmosfære.

4. Andre fasiliteter: I tillegg til komfortable rom og deilige måltider, tilbyr Villa Daphne Corfu Island en rekke ekstra fasiliteter og tjenester. Dette inkluderer en svømmebasseng, treningssenter, spa og velværesenter. Hotellet organiserer også ulike aktiviteter og utflukter for gjestene for å utforske øya.

5. Beliggenhet: Villa Daphne Corfu Island ligger i et rolig område som tilbyr fred og privatliv. Det ligger beleilig til i nærheten av populære turistattraksjoner, sandstrender og den livlige byen Corfu. Gjestene kan enkelt utforske øya og nyte skjønnheten i landskapet. Samlet sett tilbyr Villa Daphne Corfu Island et luksuriøst og komfortabelt opphold med utmerkede spisemuligheter. Den rolige beliggenheten og de praktiske fasilitetene gjør det til et ideelt valg for en minneverdig ferie på Corfu Island, Hellas.

Underholdning

Her er noen populære underholdningsalternativer i nærheten av hotellet "Villa Daphne Corfu Island" på Korfu i Hellas:

1. Aqualand Korfu: Ligger bare en kort avstand fra hotellet, er Aqualand Korfu en populær badepark som tilbyr forskjellige sklier, bassenger og vannattraksjoner for besøkende i alle aldre.

2. Gamlebyen i Korfu: Ta en spasertur i de sjarmerende gatene i Korfu Gamleby, som er et UNESCOs verdensarvsted. Du kan utforske historiske steder, besøke museer, handle i butikker og nyte lokale restauranter og kafeer.

3. Strender: Korfu er kjent for sine vakre strender. Noen populære i nærheten av Villa Daphne inkluderer Glyfada-stranden, Barbati-stranden, Sidari-stranden og Paleokastritsa-stranden. Disse strendene tilbyr krystallklart vann, vannsportsaktiviteter, strandbarer og fantastisk utsikt.

4. Uteliv i Ipsos: Bare en 10-minutters kjøretur fra hotellet ligger Ipsos, et livlig feriested kjent for sitt uteliv. Her finner du et utvalg barer, klubber og musikksteder som passer for alle smaker.

5. Båtturer: Utforsk øyas kystlinje og nærliggende attraksjoner ved å bestille en båttur. Fra Villa Daphne har du enkel tilgang til båtturer som tar deg til vakre steder som Blå Grotter, øya Paxos eller den pittoreske fiskerlandsbyen Kassiopi.

6. Achilleion-palasset: Besøk Achilleion-palasset, som ligger omtrent 10 kilometer fra hotellet. Dette fantastiske palasset ble bygget for keiserinne Elisabeth av Østerrike på 1800-tallet og tilbyr utrolig panoramautsikt over det omkringliggende landskapet.

7. Vingårdsturer: Korfu har flere vingårder som tilbyr turer og smaksprøver. Du kan besøke steder som Theotoky gården eller Rossi Estate Winery for å lære om øyas vinproduksjon og smake på lokale varianter. Vær oppmerksom på at tilgjengelighet og åpningstider for disse underholdningsalternativene kan variere, så det anbefales alltid å sjekke spesifikke detaljer før besøket.

Topp spørsmål

1. Hvor ligger Villa Daphne på Corfu-øya?
1. Hvor ligger Villa Daphne på Corfu-øya?1

Villa Daphne ligger på Corfu-øya, Hellas

2. Hvor mange soverom har Villa Daphne?
2. Hvor mange soverom har Villa Daphne?1

Villa Daphne har 4 soverom

3. Hvilke fasiliteter tilbyr Villa Daphne?
3. Hvilke fasiliteter tilbyr Villa Daphne?1

Villa Daphne tilbyr fasiliteter som privat svømmebasseng, aircondition, fullt utstyrt kjøkken, gratis Wi-Fi, BBQ-fasiliteter og parkering

4. Er det et minimum oppholdskrav på Villa Daphne?
4. Er det et minimum oppholdskrav på Villa Daphne?1

Ja, det er et minimum oppholdskrav på 7 netter på Villa Daphne

5. Tillater Villa Daphne kjæledyr?
5. Tillater Villa Daphne kjæledyr?1

Nei, Villa Daphne tillater ikke kjæledyr

6. Kan jeg ha bryllup eller arrangement på Villa Daphne?
6. Kan jeg ha bryllup eller arrangement på Villa Daphne?1

Ja, Villa Daphne kan arrangere bryllup og arrangementer. Ekstra gebyrer og begrensninger kan gjelde

7. Er Villa Daphne nær stranden?
7. Er Villa Daphne nær stranden?1

Ja, Villa Daphne ligger i nærheten av stranden, omtrent 600 meter unna

8. Hva er noen nærliggende attraksjoner til Villa Daphne?
8. Hva er noen nærliggende attraksjoner til Villa Daphne?1

Noen nærliggende attraksjoner til Villa Daphne inkluderer Achilleion Palace, Corfu gamleby, Paleokastritsa strand og Aqualand vannpark

9. Er Villa Daphne tilgjengelig for rullestolbrukere?
9. Er Villa Daphne tilgjengelig for rullestolbrukere?1

Nei, Villa Daphne er ikke tilgjengelig for rullestolbrukere

10. Kan jeg reservere plass på Villa Daphne online?
10. Kan jeg reservere plass på Villa Daphne online?1

Ja, du kan reservere plass på Villa Daphne online via deres offisielle nettside eller ulike bookingplattformer.

Alle tjenester og fasiliteter

Vannaktiviteter
  • Basseng
  • Fiske
  • Dykkedykking
  • Utendørsbasseng
  • Vannaktiviteter
Anmeldelse av Villa Daphne Corfu Island
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.