Hellas, Korfuøya

Casa Martinucci

Theodosiou 16 Korfuøya, Hellas Leilighet
1 tilbud fra 1684 NOK Se tilbud
Casa Martinucci
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
 • Kjøleskap
 • Hårføner
 • Turistinformasjon
 • Dykkedykking
 • Fotturer
 • Vannaktiviteter
Vis alle fasiliteter 6
Beliggenhet
Til sentrum
7.9 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

Theodosiou 16 Korfuøya, Hellas

Her er noen nærliggende steder og attraksjoner rundt hotellet Casa Martinucci på øya Korfu, Hellas:

1. Museum for asiatisk kunst: Ligger omtrent 1,5 kilometer unna i byen Korfu, huser Museum for asiatisk kunst en betydelig samling av asiatisk kunst fra ulike regioner og tidsperioder.

2. Gamle festning: Ligger i hjertet av Korfu by, dateres den gamle festning tilbake til bysantinske tider og tilbyr flott utsikt over byen og havet. Det er omtrent 2 kilometer fra Casa Martinucci.

3. Liston Square: Funnet på hovedplassen i Korfu by, er Liston Square flankert av elegante bueganger og har koselige kafeer og restauranter. Det er omtrent 2 kilometer fra hotellet.

4. Korfu arkeologiske museum: Ligger i Korfu by, viser det korfu arkeologiske museet gjenstander fra ulike historiske perioder av Korfu, inkludert antikkens greske, romerske og bysantinske perioder. Det er omtrent 2 kilometer unna.

5. Spianada Square: Ved siden av Liston Square er Spianada Square den største plassen på Balkan. Den tilbyr et stort åpent område for avslapning og arrangerer ulike arrangementer i løpet av året. Det er omtrent 2 kilometer fra hotellet.

6. Korfu rådhus: Ligger sentralt i byen, er Korfu rådhus en historisk bygning med vakker arkitektur. Det er omtrent 2 kilometer unna.

7. Ny festning: Ligger på en høyde nær den gamle festningen, tilbyr den nye festningen panoramautsikt over Korfu by og området rundt. Det er omtrent 2,5 kilometer fra Casa Martinucci.

8. Mon Repos Palace: Ligger sørøst for Korfu by, er Mon Repos Palace et elegant bygg fra 1800-tallet omgitt av vakre hager. Det er omtrent 4 kilometer fra hotellet.

9. Achilleion Palace: Plassert i landsbyen Gastouri, rundt 11 kilometer sørøst for Korfu by, er Achilleion Palace en neoklassisk villa bygget for den østerrikske keiserinne Elisabeth av Bayern. Det tilbyr fantastisk utsikt over øya og har statuer og kunstverk inspirert av gresk mytologi.

10. Strender: Flere strender er innen kjøreavstand fra Casa Martinucci, inkludert Glyfada Beach, Kontogialos Beach og Barbati Beach, hvor besøkende kan slappe av, bade og nyte solen og sanden. Vær oppmerksom på at disse avstandene er omtrentlige og kan variere avhengig av den spesifikke plasseringen på Korfu-øya.

map
Casa Martinucci
Leilighet

Til sentrum7.9

Om hotellet

Om

Casa Martinucci er et sjarmerende boutiquehotell som ligger på øya Korfu i Hellas. Hotellet har en tradisjonell gresk arkitektur med moderne fasiliteter og en fredelig atmosfære. Boenhetene på Casa Martinucci inkluderer et utvalg av komfortable og smakfullt innredede rom. Gjestene kan velge mellom standard rom, luksusrom eller suiter, som hver gir en unik opplevelse. Rommene er godt utstyrt med moderne møbler, komfortable senger, eget bad og aircondition. Noen rom kan også tilby vakker utsikt over det omkringliggende landskapet eller hotellets hage. Hotellet har en restaurant som serverer deilige greske og middelhavsmatretter. Gjestene kan nyte et utvalg av retter laget med ferske og lokalt produserte ingredienser. Restauranten tilbyr både innendørs og utendørs sitteplasser, slik at gjestene kan spise i en koselig atmosfære eller nyte måltidet utendørs. Casa Martinucci tilbyr også frokost til gjestene, som vanligvis består av en buffé med et bredt utvalg av varme og kalde retter, inkludert ferske frukter, bakverk, frokostblandinger og drikkevarer. Frokosten er utformet for å tilfredsstille ulike kostpreferanser og tilbyr noe for alle. I tillegg til komfortabel overnatting og herlige spisemuligheter, tilbyr Casa Martinucci ulike fasiliteter for å berike gjestenes opphold. Dette kan inkludere et svømmebasseng, et spa- og velværesenter, et treningsrom, en bar/lounge-område og gratis Wi-Fi-tilgang i fellesområdene. Alt i alt tilbyr Casa Martinucci en rolig og luksuriøs opplevelse for reisende som ønsker å utforske skjønnheten på øya Korfu i Hellas.

Underholdning

Det er flere underholdningsmuligheter i nærheten av hotellet Casa Martinucci på øya Korfu, Hellas. Her er noen forslag:

1. Strender: Korfu øya er kjent for sine vakre strender. Du kan tilbringe dagen med å slappe av på de sandete breddene, svømme i det krystallklare vannet eller prøve ut vannsport som snorkling eller jetski. Noen populære strender nær Casa Martinucci inkluderer Glyfada-stranden, Paleokastritsa-stranden og Barbati-stranden.

2. Natteliv: Korfu øya har en livlig nattelivsscene med utallige barer, klubber og live musikksteder. Du kan dra til byen Korfu, som ligger ca. 20 minutters kjøretur fra Casa Martinucci, og utforske steder som Liston, Kavos og Sidari, hvor du vil finne et utvalg underholdningstilbud.

3. Gamlebyen i Korfu: Den gamlebyen i Korfu, et UNESCOs verdensarvsted, er et must-visit destinasjon nær Casa Martinucci. Den tilbyr en blanding av historie, arkitektur og underholdning. Du kan spasere gjennom de smale gatene, besøke historiske steder som Gamleborgen og Saint Michaels og Saint Georges palass, eller handle i butikker og boutiquer.

4. Achilleion-palasset: Ligger ca. 13 kilometer sør for Casa Martinucci, er Achilleion-palasset en vakker neoklassisk bygning med fantastiske hager og panoramautsikt over havet. Du kan utforske palasset og lære om dets historie, nyte en spasertur i hagene og nyte den fantastiske naturen.

5. Vannparker: For familievennlig underholdning i nærheten av Casa Martinucci, kan du besøke en av vannparkene i området. Aqualand, som ligger ca. 10 kilometer fra hotellet, tilbyr en rekke vannsklier og bassenger for både barn og voksne.

6. Båtturer: Ta en båttur for å utforske den fantastiske kystlinjen og de nærliggende øyene i Korfu. Du kan finne forskjellige båtturer som går fra ulike havner, og tilbyr alternativer som dagsturer til øyene Paxos og Antipaxos, eller solnedgangsturer langs kysten. Merk: Det er alltid anbefalt å sjekke tilgjengelighet og tidspunkter for spesifikke attraksjoner eller arrangementer før du besøker, da de kan variere.

Topp spørsmål

1. Hva er Casa Martinucci?
1. Hva er Casa Martinucci?1

Casa Martinucci er en luksusvilla som ligger på den vakre øya Korfu i Hellas. Den tilbyr fantastisk utsikt over Joniske havet og en komfortabel og stilig atmosfære for feriegjester

2. Hvor mange soverom har Casa Martinucci?
2. Hvor mange soverom har Casa Martinucci?1

Casa Martinucci har 5 soverom, noe som gjør den egnet for store grupper eller familier

3. Hvilke fasiliteter er tilgjengelige på Casa Martinucci?
3. Hvilke fasiliteter er tilgjengelige på Casa Martinucci?1

Villaen tilbyr et utvalg av fasiliteter, inkludert et privat svømmebasseng, aircondition, Wi-Fi, et fullt utstyrt kjøkken, et grillområde, utendørs spiseplass og romslig oppholdsområde

4. Er det parkering tilgjengelig på Casa Martinucci?
4. Er det parkering tilgjengelig på Casa Martinucci?1

Ja, villaen har sin egen private parkeringsplass for gjestenes bekvemmelighet

5. Hvor er Casa Martinucci lokalisert?
5. Hvor er Casa Martinucci lokalisert?1

Casa Martinucci ligger på den pittoreske øya Korfu i Hellas. Den er i nærheten av vakre strender, tradisjonelle greske tavernaer og lokale fasiliteter

6. Er Casa Martinucci egnet for familier med barn?
6. Er Casa Martinucci egnet for familier med barn?1

Ja, villaen er barnevennlig og kan komfortabelt huse familier med barn. Eiendommen gir et trygt og sikkert miljø for barn, sammen med ulike fasiliteter for å underholde dem

7. Kan Casa Martinucci organisere flyplasstransport?
7. Kan Casa Martinucci organisere flyplasstransport?1

Ja, villaen kan hjelpe med å organisere flyplasstransport for gjester for å sikre en problemfri ankomst

8. Hva er leieprisen for Casa Martinucci?
8. Hva er leieprisen for Casa Martinucci?1

Leieprisen for Casa Martinucci kan variere avhengig av sesongen og oppholdets lengde. Det er best å kontakte villaens ledelse for spesifikk prisinformasjon

9. Er Casa Martinucci tilgjengelig for bryllup eller spesielle arrangementer?
9. Er Casa Martinucci tilgjengelig for bryllup eller spesielle arrangementer?1

Ja, Casa Martinucci kan leies for bryllup eller spesielle arrangementer. Den tilbyr en vakker ramme og romslige omgivelser for å arrangere slike anledninger

10. Er kjæledyr tillatt på Casa Martinucci?
10. Er kjæledyr tillatt på Casa Martinucci?1

Kjæledyr kan være tillatt på Casa Martinucci, men det er best å sjekke med villaens ledelse på forhånd for å bekrefte deres kjæledyrpolitikk og eventuelle restriksjoner.

Alle tjenester og fasiliteter

Romfasiliteter
 • Kjøleskap
 • Hårføner
Ekstra tjenester
 • Turistinformasjon
Vannaktiviteter
 • Dykkedykking
 • Vannaktiviteter
Underholdning og avslapping
 • Fotturer
Anmeldelse av Casa Martinucci
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.