Hellas, Korfuøya

Sea Breeze Studios Corfu Island

Korfuøya, Hellas Leilighet
1 tilbud fra 2292 NOK Se tilbud
Sea Breeze Studios Corfu Island
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
 • Kjøleskap
 • Flyplasstransport
 • Turistinformasjon
 • Dykkedykking
 • Fotturer
 • Padling
Vis alle fasiliteter 7
Beliggenhet
Til sentrum
12.5 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

Korfuøya, Hellas

Hotellet 'Sea Breeze Studios Corfu Island' på Korfu, Hellas, ligger i nærheten av flere attraksjoner og fasiliteter. Her er noen av stedene og severdighetene rundt hotellet:

1. Ipsos-stranden: Denne vakre rullesteinsstranden ligger bare noen skritt unna hotellet. Besøkende kan nyte soling, svømming og vannsport.

2. Korfu by: Det historiske sentrum av Korfu by ligger omtrent 11 kilometer unna. Her kan du utforske Gamleborgen, besøke museene, handle på tradisjonelle markeder og nyte det pulserende nattelivet.

3. Mount Pantokrator: Ligger rundt 24 kilometer fra hotellet, og Mount Pantokrator tilbyr fantastisk panoramautsikt over øya. Besøkende kan gå på fjellturer, sykle eller kjøre til toppen.

4. Aqualand: Denne vannparken ligger rundt 8 kilometer unna og er et flott sted for familier og eventyrlystne. Den har forskjellige sklier, bassenger og underholdningsmuligheter.

5. Dassia Village: Rundt 2 kilometer fra hotellet tilbyr Dassia Village et utvalg av tavernaer, barer, butikker og andre fasiliteter for turister.

6. Mon Repos Palace: Ligger i Kanoni, rundt 13 kilometer unna, er denne neoklassiske palasset omgitt av vakre hager og huser et museum.

7. Achilleion Palace: Ligger rundt 17 kilometer fra hotellet, ble dette palasset bygget av keiserinne Elisabeth av Østerrike og har imponerende hager og arkitektur.

8. Kontokali Marina: Omtrent 6 kilometer unna er denne marinaen et populært sted for yacht eiere og tilbyr et utvalg av restauranter, kafeer og butikker. I tillegg er det mange pittoreske strender, tradisjonelle landsbyer og steder av kulturell og historisk betydning som ligger innen kjøreavstand fra hotellet.

map
Sea Breeze Studios Corfu Island
Leilighet

Til sentrum12.5

Om hotellet

Om

Sea Breeze Studios er et vakkert hotell som ligger på øya Corfu i Hellas. Hotellet er kjent for sine fantastiske utsikt over havet og sin nærhet til stranden. Hotellet tilbyr ulike rom for å imøtekomme ulike behov og preferanser. Rommene er romslige, godt opplyste og smakfullt innredet. De er utstyrt med moderne fasiliteter som aircondition, eget bad, flatskjerm-TV og et lite kjøleskap. Noen rom har også en balkong eller terrasse med panoramautsikt over havet. Sea Breeze Studios tilbyr også deilige måltider på sin egen restaurant. Gjestene kan nyte et utvalg av greske og internasjonale kulinariske herligheter laget av dyktige kokker. Restauranten skaper en koselig og avslappet atmosfære der gjestene kan nyte måltidene sine mens de nyter den vakre naturen rundt. Gjestene på Sea Breeze Studios kan også benytte seg av hotellets fasiliteter, som inkluderer et svømmebasseng, en solterrasse og en hage. Det er også en døgnåpen resepsjon som kan hjelpe med eventuelle henvendelser eller ønsker gjestene måtte ha. Hotellets beliggenhet på øya Corfu er ideell for de som ønsker å utforske øya. Stranden ligger bare en kort spasertur unna, og det er også ulike butikker, restauranter og attraksjoner i nærheten. Alt i alt tilbyr Sea Breeze Studios komfortabel overnatting, deilige måltider og en fantastisk beliggenhet for et minneverdig opphold på øya Corfu, Hellas.

Underholdning

Det er flere underholdningsmuligheter i nærheten av hotellet "Sea Breeze Studios Corfu Island" på Korfu-øya, Hellas. Noen av de nærliggende underholdningsstedene og attraksjonene inkluderer:

1. Sidari Beach: Et populært strandmål med vannsportsaktiviteter, strandbarer og solsenger.

2. Canal D'Amour: Et naturskjønt område med unike steinformasjoner og naturlige svømmebassenger. Det antas å ha romantiske krefter.

3. Aqualand Corfu: En vannpark med forskjellige sklier, bassenger og attraksjoner egnet for alle aldre.

4. Corfu Golf Club: En golfbane som ligger i Ropa-dalen, og tilbyr vakker utsikt og en utfordrende golfrunde for golfentusiaster.

5. Slottet til St. Michael og St. George: Et historisk sted som huser det joniske parlamentet og museet for asiatisk kunst. Besøkende kan utforske den flotte arkitekturen og kunstsamlingen.

6. Korfu gamleby: Et UNESCO-verdensarvsted kjent for sin venetianske arkitektur, smale gater og livlige atmosfære med restauranter, butikker og barer.

7. Achilleion Palace: Et slott bygget på 1800-tallet for keiserinne Elisabeth av Østerrike, med vakre hager, skulpturer og panoramautsikt over øya.

8. Corfu Donkey Rescue: Et dyresenter der besøkende kan samhandle med reddede esler og lære om omsorgen deres. Dette er bare noen få underholdningsalternativer i nærheten av hotellet "Sea Breeze Studios Corfu Island." Øya Korfu tilbyr et bredt spekter av aktiviteter og attraksjoner for besøkende å nyte.

Topp spørsmål

1. Hva er Sea Breeze Studios på øya Korfu, Hellas?
1. Hva er Sea Breeze Studios på øya Korfu, Hellas?1

Sea Breeze Studios er et populært overnattingsalternativ på øya Korfu i Hellas. Det tilbyr komfortable og moderne studioer for gjestene å slappe av og nyte oppholdet sitt.

2. Hvor ligger Sea Breeze Studios på Korfu?
2. Hvor ligger Sea Breeze Studios på Korfu?1

Sea Breeze Studios ligger på en utmerket beliggenhet på øya Korfu, Hellas. Det ligger nær kysten, og tilbyr vakker havutsikt og enkel tilgang til strender og andre attraksjoner.

3. Hvilke fasiliteter tilbyr Sea Breeze Studios?
3. Hvilke fasiliteter tilbyr Sea Breeze Studios?1

Sea Breeze Studios tilbyr et utvalg av fasiliteter for å sikre at gjestene har et komfortabelt og hyggelig opphold. Noen av de tilbudte fasilitetene inkluderer fullt utstyrte kjøkken, aircondition, private balkonger eller terrasser, gratis Wi-Fi og et svømmebasseng.

4. Er det parkering tilgjengelig på Sea Breeze Studios?
4. Er det parkering tilgjengelig på Sea Breeze Studios?1

Ja, Sea Breeze Studios tilbyr gratis parkering for gjester som velger å komme med bil eller leiebil under oppholdet.

5. Er det restauranter og butikker i nærheten av Sea Breeze Studios?
5. Er det restauranter og butikker i nærheten av Sea Breeze Studios?1

Ja, Sea Breeze Studios ligger beleilig til nær ulike restauranter og butikker, slik at gjestene enkelt kan utforske og nyte lokal mat og fasiliteter.

6. Kan gjestene nyte havutsikt fra Sea Breeze Studios?
6. Kan gjestene nyte havutsikt fra Sea Breeze Studios?1

Ja, Sea Breeze Studios tilbyr vakker havutsikt fra mange av rommene, slik at gjestene kan slappe av og nyte den storslåtte naturen.

7. Hvor langt er Sea Breeze Studios fra den nærmeste stranden?
7. Hvor langt er Sea Breeze Studios fra den nærmeste stranden?1

Sea Breeze Studios ligger nær kysten, og gir enkel tilgang til nærmeste strender. Den nøyaktige avstanden kan variere avhengig av den spesifikke stranden, men generelt kan gjestene forvente å være innen gangavstand.

8. Er Sea Breeze Studios egnet for familier?
8. Er Sea Breeze Studios egnet for familier?1

Ja, Sea Breeze Studios imøtekommer familier og tilbyr et komfortabelt og praktisk opphold. Studioene er romslige nok til å romme familier, og eiendommen tilbyr fasiliteter som svømmebasseng som kan nytes av alle.

9. Kan gjestene enkelt utforske Korfu-øya fra Sea Breeze Studios?
9. Kan gjestene enkelt utforske Korfu-øya fra Sea Breeze Studios?1

Ja, Sea Breeze Studios har en god beliggenhet, slik at gjestene enkelt kan utforske skjønnheten på Korfu-øya. Det er ulike attraksjoner, strender og byer i nærheten som kan nås med bil eller offentlig transport.

10. Er Sea Breeze Studios egnet for par eller enslige reisende?
10. Er Sea Breeze Studios egnet for par eller enslige reisende?1

Absolutt, Sea Breeze Studios er et flott valg for par eller enslige reisende som søker et fredelig og avslappende opphold. De komfortable studioene og de vakre omgivelsene skaper den perfekte atmosfæren for en romantisk ferie eller personlig tilflukt.

Alle tjenester og fasiliteter

Romfasiliteter
 • Kjøleskap
Ekstra tjenester
 • Flyplasstransport
 • Turistinformasjon
Vannaktiviteter
 • Dykkedykking
 • Padling
 • Vannaktiviteter
Underholdning og avslapping
 • Fotturer
Anmeldelse av Sea Breeze Studios Corfu Island
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.