Hellas, Korfuøya

Akrotiri Beach

Paleokastritsa, Corfu, Greece Korfuøya, Hellas Hotell
1 tilbud fra 1790 NOK Se tilbud
Akrotiri Beach
Akrotiri Beach
Akrotiri Beach
Akrotiri Beach
Akrotiri Beach
Akrotiri Beach
Akrotiri Beach
Akrotiri Beach
Akrotiri Beach
Akrotiri Beach
Akrotiri Beach
Akrotiri Beach
Akrotiri Beach
Akrotiri Beach
Akrotiri Beach
Akrotiri Beach
Akrotiri Beach
Akrotiri Beach
Akrotiri Beach
Akrotiri Beach
Akrotiri Beach
Akrotiri Beach
Akrotiri Beach
Akrotiri Beach
Akrotiri Beach
Akrotiri Beach
Akrotiri Beach
Akrotiri Beach
Akrotiri Beach
Akrotiri Beach
Akrotiri Beach
Akrotiri Beach
Akrotiri Beach
Akrotiri Beach
Akrotiri Beach
Akrotiri Beach
Akrotiri Beach
Akrotiri Beach
Akrotiri Beach
Akrotiri Beach
Akrotiri Beach
Akrotiri Beach
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
 • Biljard
 • Sykkelutleie
 • Gratis Wi-Fi
 • Trådløst internett
 • Hage
 • Klimaanlegg
Vis alle fasiliteter 24
Beliggenhet
Til sentrum
11.9 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

Paleokastritsa, Corfu, Greece Korfuøya, Hellas

Akrotiri Beach ligger på østkysten av Corfu Island, Hellas. Her er noen landemerker og attraksjoner i nærheten:

1. Achilleion Palace: Et vakkert palass bygget av keiserinne Elisabeth av Østerrike (Sisi) på slutten av 1800-tallet. Den ligger rundt 10 kilometer sør for hotellet.

2. Corfu by: Hovedstaden og hovedhavnen på Corfu Island, kjent for sin venetianske arkitektur, festninger og smale gater. Den ligger rundt 20 kilometer nord for hotellet.

3. Old Fortress: En venetiansk festning som ligger i Corfu by, som byr på panoramautsikt over byen og Det joniske hav. Den ligger rundt 20 kilometer nord for hotellet.

4. Paleokastritsa: En pittoresk landsby med vakre strender, naturlige grotter og fantastisk natur. Den ligger på vestkysten av Corfu, rundt 25 kilometer nordvest for hotellet.

5. Kassiopi: En sjarmerende by med et venetiansk slott, en idyllisk havn og ulike butikker og restauranter. Den ligger på nordøstkysten av Corfu, omtrent 30 kilometer nordøst for hotellet.

6. Aqualand: En badepark som tilbyr ulike sklier, bassenger og vannaktiviteter for alle aldre. Den ligger rundt 12 kilometer nordvest for hotellet.

7. Mount Pantokrator: Det høyeste fjellet på Corfu Island, med turløyper og panoramautsikt fra toppen. Det ligger rundt 30 kilometer nord for hotellet.

8. Kanoni Peninsula: Et naturskjønt område som ligger i utkanten av Corfu by, kjent for utsikten over Mouse Island og Kirken Panagia Vlacherna. Den ligger rundt 25 kilometer nord for hotellet. Dette er bare noen av de mange attraksjonene og landemerkene i nærheten av hotellet Akrotiri Beach.

map
Akrotiri Beach
Hotell

Til sentrum11.9

Om hotellet

Om

'Akrotiri Beach' er et hotell som ligger på den vakre øya Korfu, Hellas. Beliggende ved strandkanten, tilbyr hotellet fantastisk utsikt over det krystallklare Ioniske hav. Rommene på 'Akrotiri Beach' er komfortable og stilige, designet for å gi gjestene en fredelig og avslappende atmosfære. Hvert rom er fullt utstyrt med moderne fasiliteter som aircondition, satellitt-TV, minibar og en privat balkong eller terrasse. Det er flere typer rom tilgjengelig for å imøtekomme ulike behov og preferanser. Dette inkluderer standardrom, som er perfekte for par eller enslige reisende, samt større familierom som kan huse flere gjester. Noen rom tilbyr også fantastisk havutsikt. Når det gjelder måltider, gir 'Akrotiri Beach' et utvalg av spisesteder for å tilfredsstille alle smaker. Hotellet har en hovedrestaurant som serverer bufféstil frokost, lunsj og middag, og tilbyr et bredt spekter av internasjonale og lokale retter. Gjestene kan nyte måltidene sine samtidig som de beundrer den panoramiske havutsikten. For de som ønsker en mer uformell matopplevelse, har hotellet også en snacksbar ved bassenget og en strandrestaurant. Her kan gjestene nyte lette snacks, forfriskende drikke og tradisjonell gresk mat, inkludert fersk sjømat og grillet kjøtt. Alt i alt er 'Akrotiri Beach' et hotell på Korfu som tilbyr komfortable rom, deilige måltider og en fantastisk beliggenhet ved stranden, noe som gjør det til et ideelt valg for en minneverdig ferieopplevelse.

Strand

Akrotiri-stranden, som ligger på den vakre greske øya Korfu, er en idyllisk kystdestinasjon som tilbyr en perfekt blanding av naturskjønnhet og gresk gjestfrihet. Denne fantastiske stranden ligger på østkysten av øya, omtrent 13 kilometer nordvest for Korfu by. En av de mest slående trekkene ved Akrotiri-stranden er det krystallklare turkise vannet. Det grunne og rolige havet her gjør det ideelt for bading og snorkling, spesielt for familier med små barn. Stranden er også godt beskyttet mot vind, og gir en fredelig og avslappende atmosfære for soling og avslapning. Den fine, gylne sanden på Akrotiri-stranden er myk og innbydende, noe som gjør det til en glede å spasere langs kystlinjen. Den skråner forsiktig ned i havet, slik at besøkende gradvis kan gå uti vannet. Det omkringliggende området er naturskjønt, med frodige grønne åser og klipper som danner en pittoresk bakgrunn for stranden. En av de unike aspektene ved Akrotiri-stranden er tilstedeværelsen av mange grotter og naturlige steinformasjoner, som legger til en element av eventyr og spenning. Å utforske disse grottene, som for eksempel Panagias grotte, gir en spennende opplevelse for besøkende som ønsker å oppdage noen av øyas skjulte perler. Fasilitetene på Akrotiri-stranden er godt vedlikeholdt og imøtekommer behovene til besøkende. Det er mange strandbarer og tavernaer langs vannkanten som tilbyr et bredt utvalg deilige greske retter og forfriskende drikke. Leie av solsenger og parasoller er også mulig, og sikrer maksimal komfort under besøket. En annen attraksjon ved Akrotiri-stranden er den nære beliggenheten til noen av Korfus historiske og kulturelle severdigheter. Den nærliggende landsbyen Paleokastritsa er verdt et besøk, med sine gamle klostre og fantastisk kystutsikt. Båtturer er tilgjengelig fra Akrotiri-stranden for å utforske området rundt, slik at besøkende kan oppdage skjulte viker og avsidesliggende strender. Alt i alt er Akrotiri-stranden på Korfu en fascinerende destinasjon med sitt klare vann, fantastisk natur og varme greske gjestfrihet. Uansett om du søker avslapning, eventyr eller en kombinasjon av begge, lover denne sjarmerende stranden en minneverdig opplevelse for alle som besøker den.

Barn

Akrotiri-stranden i Korfu, Hellas, tilbyr flere aktiviteter for barn. Noen alternativer inkluderer:

1. Bading og lek på stranden: Akrotiri-stranden har rolige, klare farvann som er perfekt for barn å bade og leke i.

2. Vannsport: Eldre barn kan nyte et utvalg av vannsportsaktiviteter som bananbåtturer, pedalbåter og kajakkpadling på stranden.

3. Snorkling: Barn kan utforske Akrotiri-strandens undervannsverden ved å snorkle og observere marinelivet.

4. Båtturer: Familier kan ta båtutflukter fra Akrotiri-stranden for å utforske nærliggende grotter og avsidesliggende strender.

5. Lekeplass: Det er en lekeplass i nærheten av stranden der barn kan nyte husker, sklier og annet lekeutstyr.

6. Strandvolleyball: Akrotiri-stranden har ofte strandvolleyballnett satt opp, slik at barn og familier kan spille sammen.

7. Strandkaféer: Det finnes flere strandkaféer og restauranter der barn kan nyte snacks, iskrem og forfriskende drinker.

8. Utforske områdene rundt: Familier kan ta korte turer i det nærliggende landskapet, utforske oliventrær og nyte den vakre naturen.

9. Ridning: Noen turoperatører i området tilbyr rideturer for barn, slik at de kan oppleve øyas landskap til hest.

10. Besøke Mon Repos-palasset: Beliggende nær Akrotiri-stranden, er Mon Repos-palasset et historisk sted som barn kan utforske og lære om øyas historie. Alt i alt tilbyr Akrotiri-stranden et utvalg av aktiviteter for barn, fra strandmoro til vannsport og utforsking av området rundt.

Underholdning

Det er flere underholdningsmuligheter i nærheten av hotellet 'Akrotiri Beach' som ligger på øya Korfu, Hellas. Noen forslag inkluderer:

1. Korfu by: Besøk hovedstaden på øya og utforsk den sjarmerende gamlebyen. Du kan vandre gjennom smale gater, besøke historiske steder som Gamleborgen eller palasset til St. Michael og St. George, handle i lokale butikker og nyte det pulserende nattelivet.

2. Achilleion-palasset: Dette fantastiske palasset ble bygget for keiserinne Elisabeth av Østerrike på 1800-tallet, og ligger bare en kort kjøretur fra hotellet. Det tilbyr vakre hager, panoramautsikt og et innblikk i øyas historie.

3. Paleokastritsa-stranden: Dra til en av Korfu's mest berømte strender, som ligger omtrent 13 kilometer fra hotellet. Med krystallklart turkis vann, flere bukter og frodig natur, er dette et perfekt sted for bading, snorkling eller en avslappende dag.

4. Aqualand-vannparken: Ideell for familier eller eventyrlystne, ligger denne vannparken omtrent 11 kilometer unna hotellet. Den tilbyr et utvalg av sklier, bassenger og attraksjoner, og gir en morsom dag for alle aldre.

5. Båtturer: Utforsk kystlinjen og nærliggende øyer ved å ta en båttur. Fra pittoreske cruise langs nordøstkysten til å besøke den vakre øya Paxos eller de ikoniske Blå Grottene, er det flere alternativer som går fra Korfu by.

6. Uteliv i Kavos: Hvis du er ute etter en livlig kveld, kan du dra til Kavos, en populær ferieby kjent for sitt pulserende uteliv. Beliggende omtrent 30 kilometer fra hotellet, finner du mange barer, klubber og strandsteder som tilbyr musikk, dans og underholdning. Dette er bare noen få av de mange underholdningsalternativene i nærheten av hotellet 'Akrotiri Beach' på øya Korfu. Pass på å sjekke lokale oppføringer og forhøre deg med hotellpersonalet for ytterligere anbefalinger basert på dine preferanser.

Vannaktiviteter

Akrotiri Beach på den vakre øya Korfu i Hellas er et populært reisemål for vannaktiviteter. Her er hva du kan forvente deg:

1. Bading: Stranden har krystallklart turkis vann, noe som gjør det til et ideelt sted for bading. Vannet er relativt grunt nær kysten, noe som gjør det trygt for barn og mindre erfarne svømmere.

2. Snorkling: De rolige og klare vannene på Akrotiri Beach gir gode muligheter for snorkling. Du kan utforske den undervannsverdenen og oppdage fargerike korallrev, unike fisker og kanskje til og med se noen blekkspruter eller havskilpadder.

3. Dykking: Hvis du er en sertifisert dykker eller ønsker å lære, finnes det flere dykkesentre rundt Akrotiri Beach hvor du kan bli med på guidede dykk og utforske Korfus undervannsskatter. Forvent å se livlig marineliv og imponerende steinformasjoner.

4. Vannsport: For de som er ute etter spenning, tilbyr Akrotiri Beach et utvalg av vannsportsaktiviteter, inkludert jetski, vannski, parasailing og bananbåtturer. Du kan leie utstyr fra flere operatører langs stranden.

5. Båtturer: Fra Akrotiri Beach kan du bli med på båtturer til nærliggende avsidesliggende strender og pittoreske bukter. Disse turene inkluderer ofte muligheter for bading, snorkling og til og med besøk i huler.

6. Avslapping på stranden: Hvis du foretrekker en mer avslappet opplevelse, er det solsenger og parasoller tilgjengelig for utleie. Du kan nyte solen, lese en bok eller rett og slett nyte den pittoreske utsikten over Ionian Sea. Alt i alt tilbyr Akrotiri Beach på Korfu-øya et bredt spekter av vannaktiviteter som passer for alle preferanser, og sikrer en hyggelig tid for både strandelskere og eventyr-entusiaster.

Topp spørsmål

1. Hvor ligger Akrotiri Beach på Korfu-øya, Hellas? Akrotiri Beach ligger på den nordvestlige kysten av Korfu-øya i Hellas.

2. Hvordan kommer jeg til Akrotiri Beach? For å komme til Akrotiri Beach kan du ta en taxi, leie en bil eller bruke offentlig transport. Det tar omtrent 30 minutter å kjøre fra Korfu by.

3. Er Akrotiri Beach en sandstrand? Ja, Akrotiri Beach har en sandstrand, noe som gjør den perfekt for soling og avslapning.

4. Er det noen fasiliteter tilgjengelig på Akrotiri Beach? Ja, Akrotiri Beach tilbyr ulike fasiliteter, inkludert strandbarer, solsenger, parasoller, vannsportsfasiliteter og nærliggende restauranter.

5. Er Akrotiri Beach overfylt i høysesongen? Akrotiri Beach kan bli overfylt i høysesongen, spesielt i sommermånedene. Det anbefales å komme tidlig for å sikre seg en god plass på stranden.

6. Er det noen attraksjoner i nærheten som man kan besøke etter å ha tilbragt tid på Akrotiri Beach? Ja, det er flere attraksjoner i nærheten av Akrotiri Beach. Du kan utforske det nærliggende Paleokastritsa-klosteret, besøke Angelokastro-borgen eller ta en båttur for å utforske de fantastiske grottene og avsidesliggende strendene langs kysten.

7. Er Akrotiri Beach egnet for familier? Ja, Akrotiri Beach er barnevennlig. Det rolige vannet og den sandete stranden gjør at det er trygt for barn å bade og leke. Det finnes også nærliggende fasiliteter som restauranter og butikker for å imøtekomme familiers behov.

8. Er det noen vannsportsaktiviteter tilgjengelig på Akrotiri Beach? Ja, Akrotiri Beach tilbyr et utvalg av vannsportsaktiviteter, inkludert jetski, bananbåtturer, paddleboarding og snorkling. Disse aktivitetene er populære blant besøkende som søker en adrenalinrush.

9. Er det parkering tilgjengelig på Akrotiri Beach? Ja, det er parkering tilgjengelig i nærheten av Akrotiri Beach. Men i høysesongen kan parkeringsplassene være begrenset, så det anbefales å komme tidlig eller vurdere alternative transportmuligheter.

10. Tilbyr Akrotiri Beach vakker utsikt? Ja, Akrotiri Beach tilbyr fantastisk utsikt over den turkise Ionehavet, omkringliggende klipper og frodige grønne landskap. Den er kjent for sine spektakulære solnedganger, noe som gjør den til et populært sted for romantiske turer og fotografering.

Alle tjenester og fasiliteter

Underholdning og avslapping
 • Biljard
 • Sykkelutleie
 • Hage
 • Butikker
Hotellfasiliteter
 • Gratis Wi-Fi
 • Trådløst internett
 • Restaurant
 • Valutaveksling
 • Heis
 • Høyhastighetsinternett
 • 24-timers resepsjon
 • Flerspråklig personale
 • Suvenirbutikk/gavebutikk
Romfasiliteter
 • Klimaanlegg
 • Kjøleskap
 • Safe-depositumboks
 • Hårføner
Ekstra tjenester
 • Flyplasstransport
 • Bagasjeoppbevaring
Vannaktiviteter
 • Basseng
 • Dykkedykking
 • Utendørsbasseng
For familier med barn
 • Barnebasseng
Strandtype
 • Privat strand
Anmeldelse av Akrotiri Beach
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.