Hellas, Korfuøya

CNic Gemini Hotel

Messonghi Village PO Box 207 Korfuøya, Hellas Hotell
1 tilbud fra 680 NOK Se tilbud
CNic Gemini Hotel
CNic Gemini Hotel
CNic Gemini Hotel
CNic Gemini Hotel
CNic Gemini Hotel
CNic Gemini Hotel
CNic Gemini Hotel
CNic Gemini Hotel
CNic Gemini Hotel
CNic Gemini Hotel
CNic Gemini Hotel
CNic Gemini Hotel
CNic Gemini Hotel
CNic Gemini Hotel
CNic Gemini Hotel
CNic Gemini Hotel
CNic Gemini Hotel
CNic Gemini Hotel
CNic Gemini Hotel
CNic Gemini Hotel
CNic Gemini Hotel
CNic Gemini Hotel
CNic Gemini Hotel
CNic Gemini Hotel
CNic Gemini Hotel
CNic Gemini Hotel
CNic Gemini Hotel
CNic Gemini Hotel
CNic Gemini Hotel
CNic Gemini Hotel
CNic Gemini Hotel
CNic Gemini Hotel
CNic Gemini Hotel
CNic Gemini Hotel
CNic Gemini Hotel
CNic Gemini Hotel
CNic Gemini Hotel
CNic Gemini Hotel
CNic Gemini Hotel
CNic Gemini Hotel
CNic Gemini Hotel
CNic Gemini Hotel
CNic Gemini Hotel
CNic Gemini Hotel
CNic Gemini Hotel
CNic Gemini Hotel
CNic Gemini Hotel
CNic Gemini Hotel
CNic Gemini Hotel
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
 • Biljard
 • Hage
 • Klimaanlegg
 • Restaurant
 • Kjøleskap
 • Safe-depositumboks
Vis alle fasiliteter 17
Beliggenhet
Til sentrum
17.6 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

Messonghi Village PO Box 207 Korfuøya, Hellas

Rundt CNic Gemini Hotel på Korfu-øya, Hellas, finnes det flere fasiliteter og attraksjoner. Her er noen bemerkelsesverdige:

1. Strender: Hotellet ligger i nærheten av flere vakre strender, inkludert Ipsos-stranden og Barbati-stranden. Disse strendene tilbyr muligheter for soling, bading og vannsport.

2. Ipsos Village: Bare en kort spasertur fra hotellet ligger Ipsos Village, som tilbyr et utvalg av butikker, restauranter og barer. Besøkende kan utforske de sjarmerende gatene, nyte lokal mat og fordype seg i det pulserende nattelivet.

3. Vannaktiviteter: Hotellet ligger i nærheten av ulike vannaktivitetssentre der gjestene kan prøve aktiviteter som snorkling, dykking, jetski og båtturer for å oppdage regionens undervannsverden.

4. Mount Pantokrator: Mount Pantokrator, det høyeste punktet på Korfu-øya, er innen kjøreavstand fra hotellet. Besøkende kan ta en rundtur eller gå tur opp for å nyte fantastisk panoramautsikt over øya og det omkringliggende havet.

5. Korfu by: Omtrent 15 kilometer fra hotellet er Korfu by verdt å utforske. Den har en sjarmerende gamleby med bygninger i venetiansk stil, smale gater og historiske steder som Gamleborgen og Liston Promenade. Det finnes også mange butikker, kafeer og restauranter å nyte.

6. Aqualand Waterpark: Ligger bare en kort kjøretur fra hotellet, tilbyr Aqualand Waterpark en morsom dag for familier og eventyrlystne. Parken har forskjellige vannsklier, bassenger og attraksjoner for alle aldre. Dette er bare noen få eksempler på attraksjoner og fasiliteter rundt CNic Gemini Hotel på Korfu-øya. Det finnes mange flere vakre strender, historiske steder og naturlige underverk å utforske i nærheten.

map
CNic Gemini Hotel
Hotell

Til sentrum17.6

Om hotellet

Om

CNic Gemini Hotel ligger på øya Korfu, Hellas. Dette hotellet tilbyr komfortabel overnatting og forskjellige måltider for gjestene å nyte. Hotellet har romslige og smakfullt innredede rom. Hvert rom er utstyrt med moderne fasiliteter som aircondition, satellitt-TV, telefon, eget bad og en balkong eller terrasse. Gjestene kan velge mellom ulike typer rom, inkludert standardrom, familierom og superiorrom. Standardrom er egnet for opptil 2 personer, familierom kan romme opptil 4 personer, og superiorrom tilbyr ekstra plass og fasiliteter for et mer luksuriøst opphold. Hotellet tilbyr også et utvalg av måltidalternativer for gjestene. Den viktigste restauranten serverer buffémat til frokost, lunsj og middag. Gjestene kan nyte et utvalg internasjonale og greske retter laget av profesjonelle kokker. Det er også en snackbar som tilbyr lette måltider og forfriskende drikkevarer hele dagen. I tillegg har hotellet en bassengbar der gjestene kan slappe av ved bassengkanten og nyte et utvalg drikkevarer og snacks. Baren arrangerer også leilighetsvise underholdningsarrangementer og temakvelder. CNic Gemini Hotel ligger i et praktisk område, med enkel tilgang til populære attraksjoner, strender og butikker i området. Hotellet tilbyr et utvalg av fasiliteter og tjenester for å sikre at gjestene har et komfortabelt og hyggelig opphold, inkludert et svømmebasseng, solterrasse, døgnåpen resepsjon, gratis Wi-Fi i fellesområder og en mini-marked. Alt i alt tilbyr CNic Gemini Hotel komfortabel innkvartering, deilige måltider og et utvalg fasiliteter for å gjøre gjestenes opphold på Korfu minneverdig.

Barn

CNic Gemini Hotel på øya Korfu i Hellas tilbyr et utvalg aktiviteter og fasiliteter for barn. Noen av alternativene for barn inkluderer:

1. Barneklubb: Hotellet har en dedikert barneklubb der barn kan delta i ulike tilsynede aktiviteter som kunst og håndverk, leker, idrett og skattejakt.

2. Barnebasseng: Det er et eget barnebasseng med grunne farvann der barn kan nyte sikker svømming og vannlek.

3. Lekeplass: Hotellet har en utendørs lekeplass med utstyr som sklier, husker og klatrestativer, der barn kan ha det gøy og bli kvitt litt energi.

4. Mini-disko: Barn kan delta i hotellets mini-disko, som er spesielt designet for dem. De kan danse og ha det gøy med andre barn i en trygg og festlig atmosfære.

5. Underholdning: Hotellet organiserer ulike underholdningsshow, inkludert live forestillinger, magiske show og interaktive spill som passer for barn i forskjellige aldre.

6. Strandaktiviteter: Beliggende på øya Korfu, gir hotellet enkel tilgang til stranden der barn kan delta i aktiviteter som å bygge sandslott, samle skjell og svømme i havet.

7. Sportsfasiliteter: CNic Gemini Hotel tilbyr sportsfasiliteter som tennisbaner, minigolf og bordtennis, som barn kan nyte under tilsyn.

8. Utflukter: Hotellets personale kan hjelpe med å arrangere familievennlige utflukter til nærliggende attraksjoner som badeland, dyreparker og båtturer, og gir ekstra alternativer for barna å ha det gøy. Merk at spesifikke aktiviteter og fasiliteter kan variere, så det anbefales å sjekke direkte med hotellet for den mest oppdaterte informasjonen.

Underholdning

Det er flere underholdningsmuligheter i nærheten av CNic Gemini Hotel på øya Korfu, Hellas. Her er noen forslag:

1. Aqualand Korfu: Det er en vannpark som ligger en kort avstand fra hotellet. Nyt spennende vannsklier, en lat elv, bølgebassenger og ulike underholdningsshow.

2. Korfu-akvariet: Utforsk det fargerike marinlivet ved Korfu-akvariet, der du kan se forskjellige fisk, skilpadder og andre sjødyr.

3. Korfu by: Ta en kort tur til Korfu by, øyas hovedstad, som tilbyr mange underholdningsmuligheter. Utforsk de smale gatene, besøk historiske steder som gamleborgen og kirken Saint Spyridon, eller nyt shopping og spisesteder.

4. Ipsos Beach: Ligger i nærheten, Ipsos Beach er et populært sted for strandelskere. Nyt ulike vannsportsaktiviteter, ta en svømmetur eller slapp av på sandstrendene.

5. Uteliv i Kavos: Kavos, som ligger på sørkysten av Korfu-øya, er kjent for sitt livlige uteliv. Opplev den blomstrende festscenen med mange barer, klubber og strandfester.

6. Båtturer: Ta en båttur rundt øya og utforsk skjulte strender og viker. Mange turer tilbyr også snorkling og svømmemuligheter.

7. Achillion-palasset: Besøk det storslåtte Achillion-palasset, som ble bygget for keiserinne Elisabeth av Østerrike. Spasere gjennom de vakre hagene og beundre den nyklassiske arkitekturen.

8. Paleokastritsa-klosteret: Utforsk Paleokastritsa-klosteret, som ligger på en ås med utsikt over havet. Nyt den panoramiske utsikten og lær om klosterets historie. Dette er bare noen få underholdningsalternativer som er tilgjengelige i nærheten av CNic Gemini Hotel. I tillegg kan hotellet selv også tilby forskjellige aktiviteter og fasiliteter for underholdning på stedet.

Topp spørsmål

1. Hvor ligger CNic Gemini Hotel på Korfu-øya, Hellas? CNic Gemini Hotel ligger i Messonghi, en landsby på sørøstkysten av Korfu-øya, Hellas.

2. Hvor langt er det fra CNic Gemini Hotel til Korfu lufthavn? Hotellet ligger omtrent 19 kilometer fra Korfu lufthavn, noe som tar ca. 30 minutter med bil.

3. Hvilke romtyper tilbys på CNic Gemini Hotel? CNic Gemini Hotel tilbyr ulike romtyper, inkludert ordinære dobbeltrom, familierom og overlegne rom med sjøutsikt.

4. Har CNic Gemini Hotel en svømmebasseng? Ja, hotellet har en utendørs svømmebasseng hvor gjestene kan slappe av og nyte en svømmetur.

5. Har CNic Gemini Hotel en restaurant? Ja, hotellet har en restaurant som serverer et utvalg av greske og internasjonale retter. Det er også en snack bar ved bassenget for lettere måltider og forfriskninger.

6. Er det Wi-Fi tilgjengelig på CNic Gemini Hotel? Ja, Wi-Fi er tilgjengelig over hele hotellet, inkludert på rommene, og er gratis for gjestene.

7. Finnes det noen nærliggende attraksjoner eller strender i nærheten av CNic Gemini Hotel? Hotellet ligger bare 250 meter unna nærmeste strand. I tillegg er den pittoreske landsbyen Messonghi med sine butikker, tavernaer og barer innen gangavstand.

8. Tilbyr CNic Gemini Hotel underholdning eller aktiviteter for gjestene? Ja, hotellet tilbyr ulike underholdningsalternativer, inkludert live musikk og show om kveldene. Det er også en barneklubb og en lekeplass.

9. Har CNic Gemini Hotel et treningssenter eller treningsstudio? Nei, hotellet har ikke et treningsstudio. Men gjestene kan nyte utendørsaktiviteter som sykling og vannsport i nærheten.

10. Er det parkering tilgjengelig på CNic Gemini Hotel? Ja, hotellet tilbyr gratis privat parkering for gjestene sine.

Alle tjenester og fasiliteter

Underholdning og avslapping
 • Biljard
 • Hage
 • Dartskive
Romfasiliteter
 • Klimaanlegg
 • Kjøleskap
 • Safe-depositumboks
 • Hårføner
Hotellfasiliteter
 • Restaurant
 • Heis
 • 24-timers resepsjon
 • Særskilt røykeområde
Ekstra tjenester
 • Bagasjeoppbevaring
 • Turistinformasjon
Vannaktiviteter
 • Basseng
 • Utendørsbasseng
For familier med barn
 • Lekeplass
 • Barneklubb
Anmeldelse av CNic Gemini Hotel
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.