Hellas, Korfuøya

Corfu Magna Graecia Hotel

Dassia Area Korfuøya, Hellas Hotell
1 tilbud fra 1113 NOK Se tilbud
Corfu Magna Graecia Hotel
Corfu Magna Graecia Hotel
Corfu Magna Graecia Hotel
Corfu Magna Graecia Hotel
Corfu Magna Graecia Hotel
Corfu Magna Graecia Hotel
Corfu Magna Graecia Hotel
Corfu Magna Graecia Hotel
Corfu Magna Graecia Hotel
Corfu Magna Graecia Hotel
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
 • Bar / Salong
 • Massasje
 • Massasje / Skjønnhetssenter
 • Tennisbaner
 • Biljard
 • Trådløst internett
Vis alle fasiliteter 26
Beliggenhet
Til sentrum
6.7 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

Dassia Area Korfuøya, Hellas

Corfu Magna Graecia Hotel er plassert på øya Korfu i Hellas. Her er noen nærliggende attraksjoner og fasiliteter:

1. Strender: Hotellet ligger vanligvis i nærheten av eller innen gangavstand fra en strand. Noen populære nærliggende strender inkluderer Agios Gordios Beach, Glyfada Beach og Paleokastritsa Beach.

2. Gamlebyen i Korfu: Hotellet ligger omtrent 15 kilometer unna Gamlebyen i Korfu, som er en UNESCOs verdensarvsted. Gamlebyen er kjent for sine sjarmerende gater, venetiansk arkitektur og historiske festninger.

3. Achilleion-palasset: Ligger omtrent 10 kilometer unna hotellet, er Achilleion-palasset en neoklassisk herregård bygget for keiserinne Elisabeth av Østerrike på slutten av 1800-tallet. Palasset tilbyr fantastisk utsikt over det omkringliggende landskapet.

4. Det joniske hav: Hotellet ligger på øya Korfu, som er omgitt av Det joniske hav. Dette gir muligheter for ulike vannaktiviteter, som bading, snorkling, seiling og båtturer.

5. Restauranter og barer: Det er sannsynligvis flere restauranter og barer i nærheten av hotellet som tilbyr et utvalg av gresk og internasjonal mat. Du kan utforske lokale tavernaer og kystrestauranter for å smake på tradisjonelle greske retter.

6. Butikker og markeder: Hotellet er sannsynligvis omgitt av butikker og markeder der du kan finne lokale produkter, suvenirer og håndverk. Den nærliggende byen Korfu og omkringliggende landsbyer har vanligvis et utvalg av butikker og markeder å utforske.

7. Naturskjønnhet: Korfu-øya er kjent for sin naturlige skjønnhet og pittoreske landskap. Du kan støte på olivenlunder, sypresser og fantastisk kystutsikt under oppholdet på hotellet. Det er viktig å merke seg at de spesifikke omgivelsene til hotellet kan variere, og det anbefales å se på et kart eller kontakte hotellet for nøyaktig informasjon.

map
Corfu Magna Graecia Hotel
Hotell

Til sentrum6.7

Om hotellet

Om

Corfu Magna Graecia Hotel ligger på den vakre øya Corfu i Hellas. Det er et luksuriøst hotell kjent for sin fantastiske utsikt og førsteklasses service. Hotellet tilbyr et utvalg av rom som passer til forskjellige behov og preferanser. Rommene er romslige, velutstyrte og smakfullt innredet. De har fasiliteter som air condition, satellitt-TV, minibar, gratis Wi-Fi og private balkonger eller terrasser med utsikt over havet eller hotellets frodige hager. Noen rom har også jacuzzi eller privat basseng. Det er flere spisemuligheter tilgjengelig på Corfu Magna Graecia Hotel. Hotellet har en hovedrestaurant som serverer bufféfrokost, lunsj og middag. Restauranten tilbyr et utvalg av greske og internasjonale retter laget med ferske, lokale ingredienser. Det er også en bassengbar og en strandbar hvor gjestene kan nyte forfriskende drikke og snacks hele dagen. Hotellet har et utendørs svømmebasseng med solsenger og parasoller, perfekt for en avslappende dag under solen. Gjestene kan også nyte ulike aktiviteter som tennis, basketball og volleyball på hotellets sportsbaner. Et treningssenter og spa er tilgjengelig for de som ønsker å være aktive eller unne seg noen luksuriøse behandlinger. Corfu Magna Graecia Hotel ligger beleilig plassert i nærheten av populære turistattraksjoner, som de vakre strendene i Paleokastritsa og Agios Gordios. Hotellet tilbyr også transport til Corfu by, hvor gjestene kan utforske historiske steder og livlig natteliv. Alt i alt tilbyr Corfu Magna Graecia Hotel et luksuriøst og komfortabelt opphold med utmerkede fasiliteter, deilige måltider og en fantastisk beliggenhet på øya Corfu i Hellas.

Barn

Corfu Magna Graecia Hotel i Corfu, Hellas tilbyr ulike fasiliteter og aktiviteter for barn. Noen av de barnevennlige funksjonene inkluderer:

1. Svømmebassenger: Hotellet har bassenger som passer for barn, inkludert et eget barnebasseng der de trygt kan nyte å bade og leke i vannet.

2. Barneklubb: Hotellet tilbyr en tilsynsført barneklubb der barna kan delta i organiserte aktiviteter og bli venner med andre barn.

3. Lekeplass: Det er en dedikert lekeplass på hotellområdet med husker, sklier og annet utstyr for barna å glede seg over.

4. Underholdning: Hotellet arrangerer jevnlige underholdningsprogrammer og forestillinger som passer for barn, som live-opptredener, spill og mini-diskoteker.

5. Sportsfasiliteter: Barn kan delta i ulike idrettsaktiviteter på hotellet, inkludert tennis, basketball og volleyball.

6. Barnevakt-tjenester: Hotellet tilbyr barnevakt-tjenester etter forespørsel, slik at foreldrene kan ha noe fri tid samtidig som de vet at barna deres blir tatt vare på.

7. Barnevennlige fasiliteter: Hotellet tilbyr fasiliteter som høye stoler, barnesenger og spesielle barnemenyer på restaurantene. Det er alltid lurt å sjekke direkte med hotellet eller besøke deres offisielle nettside for den nyeste informasjonen om tilgjengelige fasiliteter og tjenester for barn.

Underholdning

Det er flere underholdningsalternativer i nærheten av Corfu Magna Graecia Hotel på øya Korfu, Hellas. Her er noen få forslag:

1. Strender: Hotellet ligger i nærheten av flere vakre strender, som Glyfada Beach og Kontogialos Beach. Besøkende kan slappe av på de sandete strendene, bade i det krystallklare vannet eller nyte vannsportsaktiviteter.

2. Vannpark: Aqualand, en av Europas største vannparker, ligger kun en kort kjøretur fra hotellet. Den tilbyr en rekke vannsklier, bassenger og attraksjoner som passer for alle aldre.

3. Korfu by: Hotellet ligger omtrent 14 kilometer fra Korfu by, øyas hovedstad. Her kan besøkende utforske den sjarmerende gamlebyen med smale gater, historiske bygninger og levende atmosfære. Det er også mange restauranter, kafeer og barer som tilbyr lokal mat og underholdning.

4. Achilleion-palasset: Ligger omtrent 11 kilometer fra hotellet, ble dette praktfulle palasset bygget av keiserinne Elisabeth av Østerrike på 1800-tallet. Det har vakre hager, statuer og panoramautsikt over øya.

5. Barer og natteliv: Hotellet ligger i nærheten av ulike barer og klubber hvor besøkende kan nyte det livlige nattelivet på Korfu. Steder som Glyfada Beach Bar, Pazuzu Beach Club og andre strandnære steder tilbyr musikk, cocktailer og underholdning i sommersesongen. I tillegg kan hotellet tilby egne underholdningsalternativer, som levende musikk eller tema-netter, så det kan være verdt å sjekke med resepsjonen om arrangementer under oppholdet ditt.

Topp spørsmål

1. Hvilke fasiliteter er tilgjengelige på Corfu Magna Graecia Hotel? Corfu Magna Graecia Hotel tilbyr et utvalg av fasiliteter, inkludert et svømmebasseng, restaurant, bar, treningssenter, spa og gratis Wi-Fi.

2. Er frokost inkludert i romprisen på Corfu Magna Graecia Hotel? Ja, frokost er inkludert i romprisen på Corfu Magna Graecia Hotel.

3. Er det parkeringsfasiliteter på Corfu Magna Graecia Hotel? Ja, det er parkeringsmuligheter for gjestene på Corfu Magna Graecia Hotel.

4. Hva er innsjekking- og utsjekkingstidene på Corfu Magna Graecia Hotel? Innsjekkingstid på Corfu Magna Graecia Hotel er fra kl. 14:00 og utsjekkingstid er frem til kl. 12:

00.

5. Ligger Corfu Magna Graecia Hotel nær stranden? Ja, Corfu Magna Graecia Hotel ligger nær stranden. Det gir enkel tilgang til den sandete stranden i Dassia.

6. Hva er noen populære attraksjoner i nærheten av Corfu Magna Graecia Hotel? Noen populære attraksjoner i nærheten av Corfu Magna Graecia Hotel inkluderer Corfu gamleby, Achilleion-palasset og Paleokastritsa-stranden.

7. Har Corfu Magna Graecia Hotel en barneklubb? Ja, Corfu Magna Graecia Hotel har en barneklubb som tilbyr ulike aktiviteter og underholdning for barn.

8. Har Corfu Magna Graecia Hotel en flyplasstransporttjeneste? Ja, Corfu Magna Graecia Hotel tilbyr en flyplasstransporttjeneste mot et ekstra gebyr. Gjestene kan be om denne tjenesten under bestillingsprosessen.

9. Tillater Corfu Magna Graecia Hotel kjæledyr? Nei, Corfu Magna Graecia Hotel tillater ikke kjæledyr.

10. Har Corfu Magna Graecia Hotel en døgnåpen resepsjon? Ja, Corfu Magna Graecia Hotel har en døgnåpen resepsjon som hjelper gjester med deres spørsmål og behov gjennom hele dagen.

Alle tjenester og fasiliteter

Underholdning og avslapping
 • Bar / Salong
 • Massasje
 • Massasje / Skjønnhetssenter
 • Tennisbaner
 • Biljard
 • Hage
 • Butikker
Hotellfasiliteter
 • Trådløst internett
 • Restaurant
 • 24-timers resepsjon
 • Suvenirbutikk/gavebutikk
 • Konferanserom
 • Møterom
Romfasiliteter
 • Klimaanlegg
 • Hårføner
 • TV
 • Kabel / Satellitt-TV
Ekstra tjenester
 • Klesvask
 • Bagasjeoppbevaring
 • Turistinformasjon
Vannaktiviteter
 • Basseng
 • Badstue
 • Utendørsbasseng
For familier med barn
 • Barnevakt / Barnefasiliteter
 • Lekeplass
 • Barneklubb
Anmeldelse av Corfu Magna Graecia Hotel
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.