Hellas, Korfuøya

Divani Corfu Palace

20 Nafsikas Street Korfuøya, Hellas Hotell
1 tilbud fra 1214 NOK Se tilbud
Divani Corfu Palace
Divani Corfu Palace
Divani Corfu Palace
Divani Corfu Palace
Divani Corfu Palace
Divani Corfu Palace
Divani Corfu Palace
Divani Corfu Palace
Divani Corfu Palace
Divani Corfu Palace
Divani Corfu Palace
Divani Corfu Palace
Divani Corfu Palace
Divani Corfu Palace
Divani Corfu Palace
Divani Corfu Palace
Divani Corfu Palace
Divani Corfu Palace
Divani Corfu Palace
Divani Corfu Palace
Divani Corfu Palace
Divani Corfu Palace
Divani Corfu Palace
Divani Corfu Palace
Divani Corfu Palace
Divani Corfu Palace
Divani Corfu Palace
Divani Corfu Palace
Divani Corfu Palace
Divani Corfu Palace
Divani Corfu Palace
Divani Corfu Palace
Divani Corfu Palace
Divani Corfu Palace
Divani Corfu Palace
Divani Corfu Palace
Divani Corfu Palace
Divani Corfu Palace
Divani Corfu Palace
Divani Corfu Palace
Divani Corfu Palace
Divani Corfu Palace
Divani Corfu Palace
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
 • Sykkelutleie
 • Hage
 • Klimaanlegg
 • Restaurant
 • Minibar
 • Safe-depositumboks
Vis alle fasiliteter 28
Beliggenhet
Til sentrum
7.9 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

20 Nafsikas Street Korfuøya, Hellas

Rundt Divani Corfu Palace-hotellet på øya Korfu i Hellas, finnes det flere attraksjoner, landemerker og fasiliteter. Her er noen bemerkelsesverdige steder:

1. Mon Repos-palasset: Et nyklassisistisk palass som ligger i nærheten, omgitt av vakre hager.

2. Det arkeologiske museet for Paleopolis: Huset i en bygning fra det

19. århundre, dette museet viser gamle gjenstander som er funnet i området.

3. Panagia Vlacherna-klosteret: Et lite kloster med en pittoresk beliggenhet, kjent for sitt ikoniske hvite klokketårn.

4. Kanoni-halvøya: Tilbyr fantastisk utsikt over Musøy (Pontikonisi) og området rundt, er det et populært sted for fotografering og sightseeing.

5. Liston-torget: Et historisk torg i Korfu by, omgitt av elegante kafeer og restauranter. Det er et levende sted å nyte et måltid eller en drink.

6. Korfu gamleby: Et UNESCOs verdensarvsted fylt med godt bevart venetiansk arkitektur, smale gater og en festning. Det er perfekt for en avslappende spasertur og shopping.

7. Garitsa-bukten: En sjarmerende bukt med palmetrær og barer ved vannkanten, som tiltrekker både lokalbefolkningen og turister.

8. Markedsplasser: Korfu by har flere livlige markeder, som Det kommunale markedet, der besøkende kan kjøpe lokale produkter, krydder og tradisjonelle varer.

9. Aqualand: En badepark som ligger i nærheten, tilbyr ulike sklier, bassenger og underholdning for alle aldre.

10. Strender: Rundt hotellet finner du flere vakre strender som Faliraki, Mon Repos og Glyfada, der du kan slappe av og nyte solen og havet. Vær oppmerksom på at tilgjengelighet og åpningstider for disse stedene kan variere, så det anbefales å sjekke på forhånd.

map
Divani Corfu Palace
Hotell

Til sentrum7.9

Om hotellet

Om

Divani Corfu Palace er et luksushotell som ligger på den vakre øya Korfu i Hellas. Hotellet tilbyr en fantastisk utsikt over Det joniske hav og er omgitt av frodig vegetasjon. Rommene på Divani Corfu Palace er romslige, smakfullt innredet og utstyrt med moderne fasiliteter. Gjestene kan velge blant ulike romalternativer, inkludert standardrom, rom med sjøutsikt og suiter. Rommene har komfortable senger, aircondition, flatskjerm-TV, minibar og private balkonger eller terrasser. Når det gjelder mat, tilbyr hotellet et bredt utvalg av alternativer som passer enhver gane. Hovedrestauranten på Divani Corfu Palace serverer en deilig bufféfrokost, samt lunsj og middag med en rekke greske og internasjonale retter. Det er også en restaurant ved bassenget der gjestene kan nyte lette snacks og forfriskende drikkevarer. For de som foretrekker å slappe av og hvile, har hotellet en stor utendørs svømmebasseng omgitt av solsenger og parasoller. Det er også et fullt utstyrt treningssenter der gjestene kan holde seg aktive under oppholdet. I tillegg tilbyr hotellet et utvalg spa-behandlinger og massasjetjenester for den ultimate avslapningen. Divani Corfu Palace har en praktisk beliggenhet i nærheten av populære attraksjoner som Achilleion Palace, Mon Repos Park og Korfu by. Hotellet tilbyr shuttlebuss til Korfu by, noe som gjør det enkelt for gjestene å utforske øya. Alt i alt tilbyr Divani Corfu Palace en kombinasjon av luksus, komfort og bekvemmelighet for reisende som ønsker å oppleve skjønnheten til Korfu-øya.

Barn

Divani Corfu Palace på øya Korfu i Hellas tilbyr ulike fasiliteter og aktiviteter for barn. Noen av disse inkluderer:

1. Barnebasseng: Hotellet har et eget bassengområde for barn der de kan svømme og ha det gøy på en trygg måte.

2. Lekeplass: Det er en dedikert utendørs lekeplass med sklier, husker og annet lekeutstyr.

3. Barneklubb: Hotellet tilbyr en barneklubb der barn kan delta i overvåkede aktiviteter som kunst og håndverk, leker og idrett.

4. Barnevakt: Foreldre kan benytte seg av barnevaktstjenester som tilbys av hotellet etter forespørsel, slik at de kan få litt tid for seg selv.

5. Tilgang til strand: Hotellet ligger i nærheten av stranden, der barna kan bygge sandslott, svømme i havet og delta i vannsportsaktiviteter.

6. Barnevennlige fasiliteter: Divani Corfu Palace tilbyr familierom og sammenkoblede rom for å imøtekomme familier med barn.

7. Underholdning: Hotellet organiserer ulike underholdningsprogram som inkluderer live musikk, show og forestillinger som passer for alle aldersgrupper, inkludert barn. Det er verdt å merke seg at tilgjengeligheten av spesifikke aktiviteter og fasiliteter kan variere, så det anbefales å sjekke direkte med hotellet for den mest oppdaterte informasjonen.

Underholdning

Det finnes flere underholdningsmuligheter i nærheten av hotellet 'Divani Corfu Palace' på øya Korfu, Hellas. Noen av de populære nærliggende attraksjonene inkluderer:

1. Aqualand: En stor vannpark med ulike sklier og bassenger, perfekt for en morsom dag ute med familie og venner.

2. Corfu Golf Club: Ligger bare en kort avstand fra hotellet, denne golfbanen tilbyr fantastisk utsikt og en utfordrende golfopplevelse.

3. Achilleion-palasset: Et vakkert palass med store hager og interessant arkitektur, kjent for sitt forhold til den østerrikske keiserinnen Elisabeth av Bayern.

4. Gamlebyen Korfu: Det historiske sentrum av Korfu, utpekt som en UNESCOs verdensarvliste, er et levende område fylt med smale smug, sjarmerende butikker og restauranter, perfekt for å utforske.

5. Korfu Shell-museet: Et unikt museum som huser en omfattende samling av skjell fra hele verden, som viser deres skjønnhet og mangfold.

6. Pantokrator-fjellet: For de som ønsker utendørsaktiviteter, tilbyr fotturen til Korfu-øyas høyeste punkt spektakulær utsikt og en mulighet til å oppleve øyas naturlige skjønnhet.

7. Korfu akvarium: Et lite, men godt vedlikeholdt akvarium som viser marinliv fra Middelhavet, perfekt for et pedagogisk besøk.

8. Korfu Eselredding: Et tilfluktssted dedikert til velferd og rehabilitering av esler, som tilbyr besøkende en mulighet til å samhandle med disse sjarmerende dyrene. Dette er bare noen få av de mange underholdningsmulighetene som er tilgjengelige i nærheten av hotellet 'Divani Corfu Palace' på Korfu-øya. Besøkende kan også nyte ulike vannsportaktiviteter, båtturer til nærliggende øyer og utforske øyas uberørte strender og sjarmerende landsbyer.

Topp spørsmål

1. Hvor nært ligger Divani Corfu Palace til stranden? Divani Corfu Palace ligger rett ved strandkanten og har direkte tilgang til stranden.

2. Hva er innsjekkings- og utsjekkingstidene på Divani Corfu Palace? Standard innsjekkingstid på hotellet er kl. 14:00 og utsjekkingstid er kl. 12:

00.

3. Har Divani Corfu Palace et basseng? Ja, hotellet har en stor utendørs svømmebasseng som er perfekt for en forfriskende dukkert.

4. Er frokost inkludert i romprisen på Divani Corfu Palace? Ja, hotellet tilbyr gratis frokost til alle gjester.

5. Er det noen restauranter eller barer i hotellet? Divani Corfu Palace har en restaurant på stedet som tilbyr et utvalg av greske og internasjonale retter. Det er også en bar hvor gjestene kan nyte drikke og slappe av.

6. Tilbyr hotellet gratis Wi-Fi? Ja, Divani Corfu Palace tilbyr gratis Wi-Fi-tilgang til alle gjester.

7. Er det parkering tilgjengelig på hotellet? Ja, hotellet tilbyr gratis parkeringsfasiliteter for gjestene.

8. Har Divani Corfu Palace et treningsstudio eller treningssenter? Ja, hotellet har et velutstyrt treningsstudio som gjestene kan bruke.

9. Er hotellet egnet for familier med barn? Ja, Divani Corfu Palace er familievennlig og tilbyr ulike fasiliteter og tjenester for barn, inkludert et barnebasseng og en lekeplass.

10. Tilbyr Divani Corfu Palace noen spa- eller velværetjenester? Ja, hotellet tilbyr ulike spa- og velværetjenester, inkludert massasje, skjønnhetsbehandlinger og sauna.

Alle tjenester og fasiliteter

Underholdning og avslapping
 • Sykkelutleie
 • Hage
Romfasiliteter
 • Klimaanlegg
 • Minibar
 • Safe-depositumboks
 • Hårføner
 • TV
 • Kabel / Satellitt-TV
 • Jacuzzi
Hotellfasiliteter
 • Restaurant
 • Valutaveksling
 • Heis
 • Høyhastighetsinternett
 • 24-timers resepsjon
 • Kontakt
 • Hurtig innsjekking/utsjekking
 • Flerspråklig personale
 • Konferanserom
 • Møterom
Ekstra tjenester
 • Klesvask
 • Klesrens
 • Bagasjeoppbevaring
 • Turistinformasjon
Vannaktiviteter
 • Basseng
 • Utendørsbasseng
For familier med barn
 • Barnevakt / Barnefasiliteter
 • Lekeplass
 • Barnebasseng
Anmeldelse av Divani Corfu Palace
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.