Hellas, Korfuøya

Aqualand Resort

Ag.ioannis , Corfudhmoy Pareliwn Korfuøya, Hellas Ferieanlegg
1 tilbud fra 1240 NOK Se tilbud
Aqualand Resort
Aqualand Resort
Aqualand Resort
Aqualand Resort
Aqualand Resort
Aqualand Resort
Aqualand Resort
Aqualand Resort
Aqualand Resort
Aqualand Resort
Aqualand Resort
Aqualand Resort
Aqualand Resort
Aqualand Resort
Aqualand Resort
Aqualand Resort
Aqualand Resort
Aqualand Resort
Aqualand Resort
Aqualand Resort
Aqualand Resort
Aqualand Resort
Aqualand Resort
Aqualand Resort
Aqualand Resort
Aqualand Resort
Aqualand Resort
Aqualand Resort
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
 • Bar / Salong
 • Massasje
 • Massasje / Skjønnhetssenter
 • Biljard
 • Karaoke
 • Hage
Vis alle fasiliteter 26
Beliggenhet
Til sentrum
0.5 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

Ag.ioannis , Corfudhmoy Pareliwn Korfuøya, Hellas

Noen attraksjoner og landemerker rundt Aqualand Resort på Korfu-øya, Hellas inkluderer:

1. Aqualand-vannparken: Hotellet er koblet til Aqualand-vannparken, som er en av Europas største vannparker. Gjestene kan nyte ulike vannsklier, bassenger og andre vannattraksjoner.

2. Agios Ioannis Peristeron-stranden: Ligger omtrent 6 kilometer fra hotellet, denne vakre sandstranden tilbyr krystallklart vann og vannaktiviteter.

3. Gamlebyen i Korfu: Ligger omtrent 9 kilometer fra hotellet, er Korfu gamleby et UNESCOs verdensarvsted kjent for sin venetianske arkitektur, smale smug og livlige atmosfære.

4. Achilleion-palasset: Dette fantastiske palasset, en gang eid av keiserinne Elisabeth av Østerrike, ligger omtrent 12 kilometer unna. Besøkende kan utforske de frodige hagene og beundre den nyklassiske arkitekturen.

5. Glyfada-stranden: Ligger omtrent 18 kilometer fra hotellet, er Glyfada-stranden kjent for sin gyldne sand, turkis vann og fantastisk utsikt.

6. Paleokastritsa-stranden: Ligger omtrent 19 kilometer unna, er denne stranden kjent for sin pittoreske omgivelser med klipper, grotter og klart vann.

7. Mon Repos-palasset: Ligger omtrent 11 kilometer fra hotellet, er dette nyklassiske palasset omgitt av vakre hager og tilbyr panoramautsikt over havet.

8. Det joniske hav: Hotellet ligger i nærheten av Det joniske hav, og gjestene kan nyte ulike vannaktiviteter som svømming, snorkling og båtturer.

map
Aqualand Resort
Ferieanlegg

Til sentrum0.5

Om hotellet

Om

Aqualand Resort er et populært hotell som ligger på øya Korfu i Hellas. Feriestedet tilbyr et utvalg av fasiliteter og tjenester, inkludert komfortable rom og deilige måltider. Hotellet har ulike typer rom for å imøtekomme ulike behov og preferanser. Gjestene kan velge mellom standardrom, familierom eller suiter. Hvert rom er velutstyrt og designet med moderne møbler og dekor. Fasiliteter på rommene kan inkludere aircondition, eget bad, flatskjerm-TV, minibar og balkong eller terrasse med vakker utsikt. Aqualand Resort er kjent for sin badepark, som er en av de største i Hellas. Badeparken skryter av spennende vannsklier, late elver og bølgebassenger, noe som gjør den perfekt for både familier og eventyrlystne. Gjestene på hotellet har gratis adgang til badeparken under oppholdet, noe som gir uendelig moro og underholdning. Når det gjelder mat, tilbyr feriestedet et utvalg kulinariske alternativer. Hovedrestauranten serverer buffémåltider med et bredt utvalg av lokale og internasjonale retter, som passer til ulike smaker og diettbehov. Det er også flere barer og snackbarer rundt om på feriestedet, som tilbyr forfriskende drikke og lette snacks. I tillegg til badeparken og spisemulighetene, tilbyr Aqualand Resort ulike andre fasiliteter og aktiviteter som gjestene kan nyte. Dette kan inkludere treningssenter, spa og velværesenter, sportsbaner, barneklubb og kveldsunderholdning som levende musikk og show. Feriestedet tilbyr også en rekke tjenester, som 24-timers resepsjon, gratis Wi-Fi på visse områder, valutaveksling og bilutleie. Totalt sett tilbyr Aqualand Resort en komfortabel og underholdende opplevelse for gjester som besøker øya Korfu. Med sitt mangfoldige utvalg av rom, spennende badepark, deilige spisemuligheter og ekstra fasiliteter og aktiviteter, er det et populært valg for familier og enkeltpersoner som søker en minneverdig ferie i Hellas.

Barn

Aqualand Resort på Korfu, Hellas, tilbyr flere aktiviteter og attraksjoner for barn. Noen av høydepunktene inkluderer:

1. Vannparken: Aqualand Resort er mest kjent for sin vannpark, som er en av de største i Europa. Den har flere vannsklier, late elver, bølgebassenger og lekeområder med vannsprut. Barna kan ha timer med moro i vannet, prøve ut forskjellige sklier og leke i bassengene.

2. Lekeområder for barn: Resorten har dedikerte områder hvor barn kan leke, inkludert lekeplasser med husker, sklier og klatrestativer. Disse områdene er egnet for yngre barn og gir en trygg og sikker omgivelse for dem å ha det gøy.

3. Minigolf: Aqualand Resort har en minigolfbane som barna kan glede seg over. De kan teste ferdighetene sine og konkurrere vennlig med familie eller venner mens de spiller minigolf.

4. Gokart: Resorten tilbyr en gokartbane hvor barna kan oppleve spenningen med å kjøre selv. De kan kjøre små gokarts under tilsyn av opplært personale, noe som sikrer deres sikkerhet.

5. Idrettsfasiliteter: Aqualand Resort har forskjellige idrettsfasiliteter som tennisbaner, basketballbaner og kunstgressbaner for minifotball. Barn som liker sport kan delta i vennskapelige kamper eller øve på sin favorittsport med de tilgjengelige fasilitetene.

6. Underholdning: Resorten arrangerer jevnlig underholdningsprogrammer for barn, inkludert show, leker og interaktive aktiviteter. Det kan være temaarrangementer, som pirat- eller prinsessefester, hvor barna kan kle seg ut og delta i spennende aktiviteter.

7. Barneklubber: Aqualand Resort kan ha barneklubber med kvalifisert personale som tilbyr overvåkede aktiviteter, leker, kunst og håndverk og andre aldersmessige aktiviteter. Disse klubbene er designet for å holde barna engasjert og underholdt mens foreldrene slapper av eller nyter andre fasiliteter. Alt i alt tilbyr Aqualand Resort et bredt spekter av attraksjoner og aktiviteter for barn, og sikrer at de får en minneverdig og hyggelig ferie på Korfu-øya i Hellas.

Underholdning

Det er flere underholdningsalternativer i nærheten av Aqualand Resort på øya Korfu i Hellas. Noen av de populære underholdningsalternativene inkluderer:

1. Aqualand Water Park: Aqualand Resort er hjemmet til en av Europas største badeland. Gjestene kan nyte en rekke vannsklier, bassenger og attraksjoner som passer for alle aldre.

2. Strender: Korfu-øya er kjent for sine vakre strender. Noen nærliggende strender inkluderer Glyfada Beach, Kontogialos Beach og Yaliskari Beach. Besøkende kan slappe av på de sandete strendene, bade i det krystallklare vannet eller prøve ulike vannsportaktiviteter som snorkling, jetski og paddleboarding.

3. Nattklubber og barer: Det er flere utelivsalternativer i nærheten av Aqualand Resort. Du kan besøke Glyfada Beach Club, Pazuzu Beach Club eller noen av barene i nærliggende byer som Pelekas eller Gouvia. Disse stedene tilbyr levende musikk, DJ-opptredener og en livlig atmosfære.

4. Corfu Golf Club: Kun en kort kjøretur fra hotellet ligger Corfu Golf Club, som tilbyr en vakker 18-hulls golfbane. Golfentusiaster kan nyte en golfrunde omgitt av storslått naturlig landskap.

5. Historiske steder: Korfu-øya har en rik historie, og det er flere historiske steder å utforske i nærheten. Gamlebyen i Korfu, som er en del av UNESCOs verdensarvliste, er et must å besøke. Besøkende kan vandre rundt i smugene, besøke museer og beundre den venetianske arkitekturen.

6. Båtturer: Mange båtturer går fra ulike havner rundt Korfu-øya. Besøkende kan ta en båttur rundt øya, besøke naboøyer som Paxos og Antipaxos, eller dra på seileventyr til avsidesliggende strender og viker.

7. Tradisjonell gresk mat: Korfu-øya har et bredt utvalg av tradisjonelle greske restauranter og tavernaer. Gjestene kan nyte deilige lokale retter, som moussaka, souvlaki og fersk sjømat, samtidig som de nyter gresk musikk og underholdning. Dette er bare noen få av underholdningsalternativene i nærheten av Aqualand Resort på Korfu-øya, Hellas. Enten du er på jakt etter eventyr, avslapning eller kulturelle opplevelser, er det noe for alle å glede seg over.

Topp spørsmål

1. Hva er Aqualand Resort? Aqualand Resort er en populær vannpark og hotellkompleks som ligger på øya Korfu i Hellas. Den tilbyr et bredt spekter av vannaktiviteter og attraksjoner for besøkende i alle aldre.

2. Hva er hovedattraksjonene på Aqualand Resort? Noen av hovedattraksjonene på Aqualand Resort inkluderer ulike vannsklier, bølgebassenger, late elver og et barnepoolområde. I tillegg tilbyr feriestedet levende show, restauranter og fritidsaktiviteter.

3. Er Aqualand Resort egnet for barn? Ja, Aqualand Resort er egnet for barn, da det tilbyr et dedikert barnepoolområde med sklier og grunne farvann. Parken har også livvakter og følger sikkerhetsforskriftene.

4. Er det noen høydebegrensninger for vannskliene? Ja, det er høydebegrensninger for visse vannsklier på Aqualand Resort. Disse begrensningene sikrer besøkendes sikkerhet, og personalet håndhever dem strengt.

5. Kan jeg ta med egen mat og drikke til Aqualand Resort? Det er ikke tillatt med medbrakt mat og drikke på Aqualand Resort. Imidlertid har feriestedet flere restauranter og snackboder der besøkende kan kjøpe mat og drikkevarer.

6. Er det overnattingsmuligheter på Aqualand Resort? Ja, det er overnattingsmuligheter på Aqualand Resort. Feriestedet tilbyr hotellrom og leiligheter for besøkende som ønsker å bo på området.

7. Hvordan kommer jeg meg til Aqualand Resort fra Korfu by? Aqualand Resort ligger omtrent 14 kilometer fra Korfu by. Besøkende kan enkelt komme seg til feriestedet med taxi, buss eller leiebil. Det tilbys også organiserte transporter fra feriestedet.

8. Er det parkeringsmuligheter på Aqualand Resort? Ja, Aqualand Resort tilbyr gratis parkeringsfasiliteter for besøkende. Det er god plass for biler og busser.

9. Kan jeg kjøpe billetter på nettet for Aqualand Resort? Ja, du kan kjøpe billetter på nettet for Aqualand Resort. Den offisielle nettsiden til feriestedet tilbyr nettbasert billettsalg, slik at besøkende kan slippe køen på dagen for besøket.

10. Er det rabatter tilgjengelig for grupper eller barn? Ja, Aqualand Resort tilbyr spesielle rabatterte priser for grupper og barn. Det kan være lurt å sjekke den offisielle nettsiden eller kontakte feriestedet direkte for mer informasjon om spesifikke rabatter og tilbud.

Alle tjenester og fasiliteter

Underholdning og avslapping
 • Bar / Salong
 • Massasje
 • Massasje / Skjønnhetssenter
 • Biljard
 • Karaoke
 • Hage
 • Bar ved bassenget
 • Dartskive
Romfasiliteter
 • Klimaanlegg
 • Kjøleskap
 • Safe-depositumboks
 • Mikrobølgeovn
 • Hårføner
 • Dusj
 • Jacuzzi
Hotellfasiliteter
 • Restaurant
 • Valutaveksling
 • Høyhastighetsinternett
 • 24-timers resepsjon
Ekstra tjenester
 • Bagasjeoppbevaring
Vannaktiviteter
 • Basseng
 • Badstue
 • Utendørsbasseng
For familier med barn
 • Lekeplass
 • Barneklubb
 • Barnebasseng
Anmeldelse av Aqualand Resort
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.