Hellas, Sentral-Hellas

Villa Agrokipio At Milies Of Mt Pelion

Agrokipio Sentral-Hellas, Hellas Leilighet
1 tilbud — Se tilbud
Villa Agrokipio At Milies Of Mt Pelion
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
  • Kjøleskap
  • Hårføner
  • Fotturer
Vis alle fasiliteter 3
Beliggenhet
Til sentrum
88.6 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

Agrokipio Sentral-Hellas, Hellas

Rundt hotellet "Villa Agrokipio" som ligger i Milies på fjellet Pelion, Sentral-Hellas, Hellas, kan du finne ulike turistattraksjoner og severdigheter. Her er noen av de nærliggende attraksjonene:

1. Milies-torget: Hotellet ligger i nærheten av det sjarmerende tradisjonelle torget i Milies, hvor du kan finne kafeer, tavernaer og butikker.

2. Den historiske smalsporbanen Moutzouris: Denne historiske smalsporbanen har avgang fra Milies og tilbyr en naturskjønn reise gjennom det vakre landskapet på fjellet Pelion.

3. Tsagarada landsby: Ligger i nærheten, er Tsagarada en pittoresk landsby kjent for sin tradisjonelle arkitektur, vakre strender og frodige omgivelser.

4. Strender: Hotellet ligger innen kjøreavstand fra flere fantastiske strender, som Fakistra strand, Mylopotamos strand og Agios Ioannis strand.

5. Fotturer og natur: Fjellet Pelion er berømt for sine turstier, som gir muligheten til å utforske fjellets varierte flora og fauna. Nærliggende stier inkluderer Kentaurenes sti og stien som fører til den pittoreske landsbyen Vizitsa.

6. Pilion ski-senter: I vintermånedene kan du besøke ski-senteret som ligger på fjellet Pelion og nyte alpint og snowboard.

7. Pelion Panoramavei: Ta en kjøretur gjennom de vakre fjellveiene for å nyte spektakulær utsikt, tradisjonelle landsbyer og regionens naturlige skjønnhet. Dette er bare noen få av attraksjonene og aktivitetene du kan finne rundt hotellet "Villa Agrokipio" i Milies, Sentral-Hellas.

map
Villa Agrokipio At Milies Of Mt Pelion
Leilighet

Til sentrum88.6

Om hotellet

Om

Villa Agrokipio er et sjarmerende hotell beliggende i Milies, en tradisjonell landsby i Sentral-Hellas, Hellas. Hotellet ligger på de vakre skråningene av fjellet Pelion og tilbyr fantastisk utsikt over de omkringliggende fjellene og Egeerhavet. Overnatting på Villa Agrokipio består av komfortable og velutstyrte rom. Hotellet har både standardrom og suiter, hver designet med en unik stil og karakter. Rommene er romslige og utstyrt med moderne fasiliteter som aircondition, en minibar, en flatskjerm-TV og eget bad. Noen rom har også en balkong eller terrasse hvor gjestene kan nyte den vakre utsikten. Den egen restauranten på Villa Agrokipio tilbyr en herlig spiseopplevelse. Restauranten serverer en rekke tradisjonell gresk og middelhavsmat, laget med ferske og lokalt produserte ingredienser. Gjestene kan nyte deilige retter samtidig som de nyter den fredelige atmosfæren og panoramautsikten fra restaurantens terrasse. Hotellet har også en bar hvor gjestene kan slappe av med en forfriskende drink eller cocktail. I tillegg til komfortabel overnatting og god mat, tilbyr Villa Agrokipio ulike fasiliteter og tjenester for å forbedre gjestenes opphold. Hotellet har et svømmebasseng hvor gjestene kan ta et bad og kjøle seg ned i de varme sommermånedene. Hotellet har også en hage hvor gjestene kan slappe av samt et gratis parkeringsområde for de som reiser med bil. Beliggenheten til Villa Agrokipio er perfekt for natur-elskere og frilufts-entusiaster. Det omkringliggende området tilbyr mange turstier hvor gjestene kan utforske de frodige skogene og vakre landskapet på fjellet Pelion. I tillegg har Milies landsby sjarmerende brosteinsgater, tradisjonelle hus og en rik historie, noe som gjør det til et ideelt reisemål for de som ønsker å oppleve autentisk gresk kultur. Alt i alt, Villa Agrokipio tilbyr et komfortabelt og innbydende overnattingsalternativ i Milies, Sentral-Hellas. Med sin vakre beliggenhet, deilig mat og praktiske fasiliteter, er det et flott valg for reisende som ønsker å oppleve den naturlige skjønnheten og sjarmen til fjellet Pelion.

Underholdning

Det er flere underholdningsmuligheter i nærheten av hotellet 'Villa Agrokipio At Milies Of Mt Pelion' i Sentral-Hellas, Hellas. Noen av dem inkluderer:

1. Milies landsby: Hotellet ligger i landsbyen Milies, som tilbyr en sjarmerende atmosfære med tradisjonell arkitektur, smale brosteinsbelagte gater og pittoreske torg. Du kan utforske landsbyen, besøke lokale butikker og nyte en kopp tradisjonell gresk kaffe på en lokal kafé.

2. Mount Pelion: Hotellet ligger på skråningene av Mount Pelion, som tilbyr mange turstier og utendørsaktiviteter. Du kan nyte naturskjønne turer gjennom frodige skogsområder, oppdage skjulte fossefall eller dra på rideturer i det omkringliggende landskapet.

3. Strender: Selv om hotellet ikke ligger direkte ved kysten, er det vakre strender innen kort kjøreavstand. Noen populære nærliggende strender inkluderer Kala Nera Beach, Afissos Beach og Horto Beach. Du kan slappe av på sandstrendene, bade i det turkise vannet eller prøve ulike vannsportaktiviteter som kajakkpadling og snorkling.

4. Pelion Steam Train: Den berømte Pelion Steam Train, kjent som "Moutzouris," avgår fra den nærliggende landsbyen Ano Lehonia. Du kan ta en naturskjønn tur på dette historiske smalsporjernbanen som slynger seg gjennom fjellene og gir fantastisk utsikt over det omkringliggende landskapet. Toget stopper i Milies, slik at det er en praktisk og unik opplevelse for gjestene på hotellet.

5. Folkloremuseet i Milies: Hvis du er interessert i områdets historie og kultur, kan du besøke Folkloremuseet i Milies. Det viser en rik samling av tradisjonelle gjenstander, inkludert tekstiler, kostymer, verktøy og husholdningsartikler, som gir deg innsikt i den lokale arven og skikkene. Dette er bare noen få eksempler på underholdningsmulighetene i nærheten av hotellet 'Villa Agrokipio At Milies Of Mt Pelion' i Sentral-Hellas, Hellas. I tillegg kan hotellet tilby sine egne fasiliteter og aktiviteter, så det er alltid verdt å sjekke med hotellets personale om eventuelle tilgjengelige alternativer under oppholdet ditt.

Topp spørsmål

1. Hvor ligger Villa Agrokipio?
1. Hvor ligger Villa Agrokipio?1

Villa Agrokipio ligger i landsbyen Milies på fjellet Pelion, Sentral-Hellas, Hellas

2. Hvordan kan jeg komme til Milies?
2. Hvordan kan jeg komme til Milies?1

Milies kan nås med bil eller kollektivtransport. Den nærmeste flyplassen er Nea Anchialos internasjonale flyplass, og derfra kan du ta buss eller taxi til Milies

3. Hvilke fasiliteter tilbyr Villa Agrokipio?
3. Hvilke fasiliteter tilbyr Villa Agrokipio?1

Villa Agrokipio tilbyr ulike fasiliteter som svømmebasseng, gratis Wi-Fi, aircondition, et fullt utstyrt kjøkken, grillmuligheter, hage og gratis parkering

4. Hvor mange personer kan Villa Agrokipio innkvartere?
4. Hvor mange personer kan Villa Agrokipio innkvartere?1

Villa Agrokipio kan innkvartere opptil 6 personer

5. Er kjæledyr tillatt på Villa Agrokipio?
5. Er kjæledyr tillatt på Villa Agrokipio?1

Ja, Villa Agrokipio er dyrevennlig. Det anbefales imidlertid alltid å kontakte eiendommen på forhånd for å sikre spesifikke regler for kjæledyr

6. Er frokost inkludert i oppholdet?
6. Er frokost inkludert i oppholdet?1

Frokost er ikke inkludert i oppholdet på Villa Agrokipio. Gjestene kan lage sine egne måltider på det fullt utstyrte kjøkkenet

7. Hva er noen nærattraksjoner?
7. Hva er noen nærattraksjoner?1

Noen nærattraksjoner inkluderer Milies jernbanestasjon, Folklore Museum of Milies, de vakre strendene på Pelion og turstier i de omkringliggende fjellene

8. Er det et minimum oppholdskrav?
8. Er det et minimum oppholdskrav?1

Ja, det er et minimum oppholdskrav på 2 netter på Villa Agrokipio

9. Er det en dagligvarebutikk eller restaurant i nærheten?
9. Er det en dagligvarebutikk eller restaurant i nærheten?1

Ja, det er dagligvarebutikker og restauranter innen gangavstand i landsbyen Milies

10. Er det en avbestillingspolicy?
10. Er det en avbestillingspolicy?1

Avbestillingspolicyen kan variere, så det anbefales å sjekke de spesifikke vilkårene og betingelsene ved bestilling på Villa Agrokipio.

Alle tjenester og fasiliteter

Romfasiliteter
  • Kjøleskap
  • Hårføner
Underholdning og avslapping
  • Fotturer
Anmeldelse av Villa Agrokipio At Milies Of Mt Pelion
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.