Hellas, Sentral-Hellas

Lena's garden house

22 Diogenous Sentral-Hellas, Hellas Ferieutleie
1 tilbud fra 844 NOK Se tilbud
Lena's garden house
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
  • Hage
  • Kjøleskap
  • Hårføner
  • Særskilt røykeområde
Vis alle fasiliteter 4
Beliggenhet
Til sentrum
154.9 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

22 Diogenous Sentral-Hellas, Hellas

Rundt hotellet "Lena's Garden House" i Sentral-Hellas, Hellas, finnes det flere attraksjoner og interessepunkter. Noen av de nærliggende stedene inkluderer:

1. Delphi arkeologiske museum: Ligger i byen Delphi, dette museet huser en stor samling av artefakter og skulpturer fra den gamle byen Delphi.

2. Delphi arkeologiske område: Dette UNESCOs verdensarvsted er en av de mest berømte gamle greske stedene. Det var dedikert til guden Apollo og ble ansett som verdens sentrum i gamle tider.

3. Mount Parnassus: Et fjellområde nær Delphi, som tilbyr fantastisk utsikt, turstier og skimuligheter i vintermånedene.

4. Arachova: En pittoresk fjellandsby kjent for sin tradisjonelle arkitektur, livlige natteliv og lokale produkter, inkludert tepper og tekstiler.

5. Hosios Loukas kloster: Et bysantinsk kloster som ligger nær Mount Helicon. Det er kjent for sine vakre mosaikker og fresker.

6. Galaxidi: En sjarmerende kystby med en rik maritim historie og tradisjonell gresk arkitektur. Den tilbyr en rolig atmosfære, vakker sjølinje og deilig sjømat.

7. Itea: En kystby som ligger ved Korintbukten, kjent for sine strender og som utgangspunkt for båtturer til nærliggende øyer. Dette er bare noen få eksempler på attraksjoner og interessepunkter rundt Lena's Garden House i Sentral-Hellas. Regionen har en rik kulturell og historisk arv, naturskjønnhet og muligheter for utendørsaktiviteter.

map
Lena's garden house
Ferieutleie

Til sentrum154.9

Om hotellet

Om

Lena's hagehus er et boutiquehotell som ligger i Sentral-Hellas, Hellas. Hotellet ligger i et vakkert naturlig område med frodige hager og tilbyr et fredelig opphold for gjestene. Hotellet har koselige og komfortable rom som er smakfullt innredet. Hvert rom er utstyrt med moderne fasiliteter som aircondition, fjernsyn, gratis Wi-Fi og eget bad. Rommene er designet for å gi gjestene en opplevelse av å være "hjemmefra", med varme og innbydende interiører. Lena's hagehus tilbyr også et utvalg av måltidsalternativer for gjestene. Hotellet har en restaurant på stedet som serverer deilig gresk og internasjonal mat. Gjestene kan nyte et utvalg av retter laget med ferske og lokalt produserte ingredienser. Restauranten tilbyr både innendørs og utendørs sitteplasser, slik at gjestene kan spise i en vakker hageomgivelse. I tillegg til den restauranten på stedet, tilbyr Lena's hagehus også en gratis frokost til gjestene. Denne frokosten inkluderer et utvalg av valg som fersk frukt, bakverk, yoghurt, frokostblandinger og varme drikker. Frokosten har som mål å få dagen til å starte bra for gjestene, og gi dem energien de trenger for å utforske området rundt. Totalt sett gir Lena's hagehus et komfortabelt og minneverdig opphold for gjester som besøker Sentral-Hellas. Med sine vakre hager, koselige rom og deilige måltider er dette hotellet et ideelt valg for de som ønsker en fredelig og avslappende ferie.

Underholdning

Det er flere underholdningsmuligheter i nærheten av Lena's Garden House i Sentral-Hellas, Hellas. Her er noen forslag:

1. Arkeologisk museum i Delphi: Ligger i den nærliggende byen Delphi, huser dette museet en samling av gamle greske gjenstander, inkludert statuer, keramikk og smykker.

2. Ruinene i Delphi: Bare en kort avstand fra hotellet kan du besøke det arkeologiske området i Delphi, som en gang ble betraktet som verdens sentrum i gamle tider. Utforsk de gamle ruinene og den berømte Apollon-tempelet.

3. Mount Parnassus: Friluftsentusiaster kan gå på tur eller ta taubane opp Mount Parnassus, som tilbyr fantastisk utsikt over det omkringliggende landskapet. Om vinteren kan du også nyte skikjøring og snøbrett her.

4. Galaxidi: En pittoresk kystby som ligger omtrent 50 kilometer fra hotellet, er Galaxidi kjent for sin sjarmerende havn, tradisjonell arkitektur og vakre strandpromenade. Utforsk de smale gatene, besøk Maritime Museum og nyt fersk sjømat på en av de lokale tavernaene.

5. Klosteret Hosios Loukas: Ligger omtrent 30 kilometer fra Lena's Garden House, er dette bysantinske klosteret et UNESCOs verdensarvsted. Beundre den imponerende arkitekturen, freskomaleriene og mosaikkene på dette viktige religiøse stedet.

6. Oliven- og olivenoljemuseet i Sparta: Hvis du er interessert i å lære om Hellas berømte olivenprodukter, kan du besøke Oliven- og olivenoljemuseet i nærheten Sparta. Oppdag historien, produksjonsprosessen og kulturell betydning av oliven og olivenolje. Dette er bare noen få av de mange underholdningsalternativene som er tilgjengelige i nærheten av Lena's Garden House i Sentral-Hellas, som tilbyr en blanding av historie, friluftsaktiviteter og kulturelle opplevelser.

Topp spørsmål

1. Hvor ligger Lena's garden house i Sentral-Hellas, Hellas?
1. Hvor ligger Lena's garden house i Sentral-Hellas, Hellas?1

Lena's garden house ligger i regionen Sentral-Hellas, Hellas.

2. Hvordan kan jeg bestille Lena's garden house?
2. Hvordan kan jeg bestille Lena's garden house?1

Du kan bestille Lena's garden house ved å kontakte eieren direkte eller gjennom ulike reisenettsteder.

3. Hva er prisklassen for et opphold på Lena's garden house?
3. Hva er prisklassen for et opphold på Lena's garden house?1

Prisklassen for et opphold på Lena's garden house kan variere avhengig av sesongen og lengden på oppholdet. Det er best å sjekke med eieren eller bestillingssiden for nøyaktig prisinformasjon.

4. Hvor mange personer kan Lena's garden house romme?
4. Hvor mange personer kan Lena's garden house romme?1

Lena's garden house kan romme et visst antall gjester, som vanligvis er oppgitt i annonsen eller på nettsiden. Det er best å sjekke med eieren for den nøyaktige kapasiteten.

5. Hvilke fasiliteter er tilgjengelige på Lena's garden house?
5. Hvilke fasiliteter er tilgjengelige på Lena's garden house?1

Lena's garden house tilbyr vanligvis fasiliteter som et fullt utstyrt kjøkken, Wi-Fi, parkering, en hage eller utendørsområde, og noen ganger til og med svømmebasseng eller grillmuligheter. Du kan bekrefte tilgjengelige fasiliteter med eieren eller gjennom bestillingssiden.

6. Er Lena's garden house dyrevennlig?
6. Er Lena's garden house dyrevennlig?1

Noen ferieboliger på Lena's garden house kan være dyrevennlige, mens andre kan ha spesifikke regler mot kjæledyr. Det anbefales å sjekke med eieren angående deres kjæledyrpolitikk.

7. Finnes det noen nærliggende attraksjoner eller aktiviteter?
7. Finnes det noen nærliggende attraksjoner eller aktiviteter?1

Sentral-Hellas tilbyr ulike attraksjoner og aktiviteter for besøkende. Noen populære nærliggende attraksjoner til Lena's garden house kan inkludere arkeologiske steder, nasjonalparker, turstier, eller til og med nærliggende byer med tradisjonelle tavernaer og butikker.

8. Kan Lena's garden house romme store grupper eller familier?
8. Kan Lena's garden house romme store grupper eller familier?1

Avhengig av størrelsen på ferieboligen på Lena's garden house, er det mulig å romme store grupper eller familier. Det er best å sjekke med eieren for detaljer og tilgjengelighet.

9. Hva er avbestillingsreglene for Lena's garden house?
9. Hva er avbestillingsreglene for Lena's garden house?1

Avbestillingsreglene for Lena's garden house kan variere avhengig av eieren eller bestillingssiden. Det anbefales å gjennomgå avbestillingsreglene før du gjør en bestilling.

10. Hvordan kommer jeg meg til Lena's garden house fra nærmeste flyplass eller transportknutepunkt?
10. Hvordan kommer jeg meg til Lena's garden house fra nærmeste flyplass eller transportknutepunkt?1

Veibeskrivelser til Lena's garden house kan vanligvis gis av eieren eller finnes på bestillingssiden. Offentlig transport, drosjer eller leiebiler er typisk tilgjengelige alternativer for å komme til eiendommen fra nærmeste flyplass eller transportknutepunkt.

Alle tjenester og fasiliteter

Underholdning og avslapping
  • Hage
Romfasiliteter
  • Kjøleskap
  • Hårføner
Hotellfasiliteter
  • Særskilt røykeområde
Anmeldelse av Lena's garden house
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.