Hellas, Fly

Enjoy the garden next to the beach

Unnamed Road Fly, Hellas Leilighet
1 tilbud — Se tilbud
Enjoy the garden next to the beach
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
  • Gratis Wi-Fi
  • Trådløst internett
Vis alle fasiliteter 2
Beliggenhet
Til sentrum
0.7 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

Unnamed Road Fly, Hellas

Hotellet "Nyt hagen ved siden av stranden" ligger i Avia, Hellas. Avia er en liten landsby som ligger på den østlige kysten av Messenian Gulf i Peloponnes-regionen i Hellas. Rundt hotellet kan du forvente vakre naturomgivelser med hageomgivelser. Som navnet antyder, er stranden i nærheten av hotellet, og gjestene har enkel tilgang til kystområdet. Avia er kjent for sin pittoreske kystlinje med krystallklart vann, noe som gjør det til et perfekt reisemål for strandelskere. I tillegg til stranden kan det være andre hoteller, restauranter og kafeer i nærheten. Avia er en relativt rolig og fredelig landsby, slik at du kan nyte en avslappende atmosfære under oppholdet ditt. Området tilbyr også muligheter for utendørsaktiviteter som svømming, soling og avslappende turer langs kysten. Hvis du er interessert i å utforske videre, er den nærliggende byen Kalamata verdt et besøk. Det ligger omtrent 15 kilometer nordvest for Avia og tilbyr ulike attraksjoner, inkludert historiske steder, museer og et pulserende bysentrum. Kalamata tilbyr også et utvalg av spisesteder og shoppingmuligheter. Alt i alt ligger hotellet i en rolig beliggenhet med hageomgivelser og enkel tilgang til stranden.

map
Enjoy the garden next to the beach
Leilighet

Til sentrum0.7

Om hotellet

Underholdning

1. Avithos-stranden: Ligger bare en kort avstand fra hotellet er Avithos-stranden en vakker sandstrand med krystallklart vann. Nyt soling, bading eller ta en avslappende spasertur langs kysten.

2. Vannsportsaktiviteter: Avia tilbyr ulike vannsportsaktiviteter som kajakkpadling, paddleboarding, jet ski og snorkling. Du kan enkelt finne nærliggende utleietjenester og nyte en eventyrlig dag på vannet.

3. Vinsmaking: Besøk en av de lokale vingårdene i området for en vinsmaking. Avia er kjent for sine vinmarker og produserer utmerkede viner. Nyt å lære om vinproduksjonsprosessen og smake forskjellige varianter av lokalt produserte viner.

4. Fotturer og naturvandringer: Utforsk de vakre stiene og naturstiene nær Avia. Oppdag skjulte bukter, fantastiske utsiktspunkter og observer den varierte floraen og faunaen i området. Nyt en fredelig og forfriskende opplevelse i den omkringliggende naturskjønnheten.

5. Mat og natteliv: Avia tilbyr et utvalg restauranter, tavernaer og barer der du kan smake deilige greske retter og nyte lokale spesialiteter. Nyt en romantisk middag med utsikt over stranden eller sug til deg den livlige stemningen på en bar med levende musikk.

6. Båtturer: Ta en båttur langs kysten og utforsk de nærliggende øyene og skjulte strendene. Nyt snorkling i krystallklart vann, oppdag avsidesliggende bukter og sol deg på en privat båtutflukt.

7. Arkeologiske steder: Utforsk den gamle historien til Avia ved å besøke nærliggende arkeologiske steder. Det arkeologiske stedet for Ancient Messina ligger lett tilgjengelig og gir et glimt av regionens rike kulturarv.

8. Lokale festivaler: Sjekk den lokale arrangementkalenderen for eventuelle festivaler eller kulturelle arrangementer som finner sted under oppholdet ditt. Avia arrangerer ulike festivaler gjennom året, der lokale tradisjoner, musikk og dans feires. Husk å sjekke lokale retningslinjer og begrensninger på grunn av COVID-19-pandemien, da visse aktiviteter kan ha begrensninger eller kreve forhåndsbestillinger.

Topp spørsmål

1. Hvor ligger hagen?
1. Hvor ligger hagen?1

Hagen ligger ved siden av stranden i Avia, Hellas.

2. Hva kan man gjøre i hagen?
2. Hva kan man gjøre i hagen?1

I hagen kan man nyte den vakre naturen, slappe av, ha en piknik, lese en bok eller ta en rolig spasertur.

3. Er det noen inngangsbillett til hagen?
3. Er det noen inngangsbillett til hagen?1

Nei, det er ingen inngangsbillett til hagen. Den er åpen for allmennheten.

4. Er det noen fasiliteter i hagen?
4. Er det noen fasiliteter i hagen?1

Ja, hagen har benker, skyggefulle områder og godt vedlikeholdte stier som besøkende kan nyte.

5. Er det en strand i nærheten?
5. Er det en strand i nærheten?1

Ja, hagen ligger ved siden av stranden, slik at besøkende enkelt kan komme til stranden og nyte bading eller soling.

6. Kan jeg ta med kjæledyr til hagen?
6. Kan jeg ta med kjæledyr til hagen?1

Kjæledyr er vanligvis tillatt i hagen, men det er alltid best å dobbeltsjekke de lokale retningslinjene eller parkmyndighetene før du besøker.

7. Er hagen tilgjengelig for funksjonshemmede?
7. Er hagen tilgjengelig for funksjonshemmede?1

Hagen har stier og fasiliteter som er designet for å være tilgjengelige for funksjonshemmede, slik at alle kan nyte dens skjønnhet.

8. Kan jeg arrangere arrangementer eller fester i hagen?
8. Kan jeg arrangere arrangementer eller fester i hagen?1

Det vil avhenge av de spesifikke forskriftene og tillatelsene som kreves av de lokale myndighetene. Det anbefales å undersøke på forhånd for spesielle arrangementer eller samlinger.

9. Er det noen fasiliteter i nærheten, som restauranter eller kafeer?
9. Er det noen fasiliteter i nærheten, som restauranter eller kafeer?1

Ja, det er vanligvis restauranter og kafeer i nærheten av hagen, som gir besøkende muligheter for forfriskninger og måltider.

10. Når er det beste tidspunktet å besøke hagen?
10. Når er det beste tidspunktet å besøke hagen?1

Hagen er vakker året rundt, men det beste tidspunktet å besøke er vanligvis om våren eller sommeren når blomstene er i full blomst og været er behagelig.

Alle tjenester og fasiliteter

Hotellfasiliteter
  • Gratis Wi-Fi
  • Trådløst internett
Anmeldelse av Enjoy the garden next to the beach
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.