Hellas, Fly

Villa Vager Mani Hotel

Kalamata Fly, Hellas Hotell
1 tilbud — Se tilbud
Villa Vager Mani Hotel
Villa Vager Mani Hotel
Villa Vager Mani Hotel
Villa Vager Mani Hotel
Villa Vager Mani Hotel
Villa Vager Mani Hotel
Villa Vager Mani Hotel
Villa Vager Mani Hotel
Villa Vager Mani Hotel
Villa Vager Mani Hotel
Villa Vager Mani Hotel
Villa Vager Mani Hotel
Villa Vager Mani Hotel
Villa Vager Mani Hotel
Villa Vager Mani Hotel
Villa Vager Mani Hotel
Villa Vager Mani Hotel
Villa Vager Mani Hotel
Villa Vager Mani Hotel
Villa Vager Mani Hotel
Villa Vager Mani Hotel
Villa Vager Mani Hotel
Villa Vager Mani Hotel
Villa Vager Mani Hotel
Villa Vager Mani Hotel
Villa Vager Mani Hotel
Villa Vager Mani Hotel
Villa Vager Mani Hotel
Villa Vager Mani Hotel
Villa Vager Mani Hotel
Villa Vager Mani Hotel
Villa Vager Mani Hotel
Villa Vager Mani Hotel
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
 • Gratis Wi-Fi
 • Trådløst internett
 • Hage
 • Kjøleskap
 • Minibar
 • Hårføner
Vis alle fasiliteter 14
Beliggenhet
Til sentrum
2.2 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

Kalamata Fly, Hellas

Hotellet 'Villa Vager Mani Hotel' ligger i Avia, Hellas. Avia i seg selv er en liten landsby på Mani-halvøya, som er kjent for sin naturlige skjønnhet og tradisjonelle greske sjarm. Her er noen attraksjoner og steder av interesse i nærheten av hotellet:

1. Taygetosfjellet: Hotellet ligger ved foten av Taygetosfjellet og tilbyr fantastisk utsikt og muligheter for fotturer, terrengsykling og utforskning av den ville floraen og faunaen.

2. Strender: Avia ligger i nærheten av flere vakre strender, inkludert Mikri Mantinia Beach, Mavrovouni Beach og Almiros Beach. Disse strendene har krystallklart vann, sandstrender og en avslappet atmosfære.

3. Kalamata: Byen Kalamata ligger omtrent 10 kilometer fra Avia. Den er kjent for sitt historiske sentrum, hvor du kan utforske smale gater, tradisjonell arkitektur og det berømte Kalamata Castle. Kalamata tilbyr også et utvalg av butikker, restauranter og kafeer.

4. Det antikke Messene: Omtrent 45 kilometer fra Avia kan du besøke den antikke byen Messene. Denne arkeologiske utgravningsplassen tilbyr godt bevarte ruiner fra den gamle byen, inkludert et teater, et stadion og et marked.

5. Kardamili: Denne pittoreske kystbyen ligger omtrent 10 kilometer fra Avia. Kardamili er kjent for sine steinhus, sjarmerende havn og naturskjønne turstier. Det er et flott sted å nyte tradisjonell gresk mat og slappe av ved havet. Alt i alt gir hotellet Villa Vager i Avia en praktisk base for å utforske de naturlige underverkene, historiske stedene og den tradisjonelle livsstilen på Mani-halvøya.

map
Villa Vager Mani Hotel
Hotell

Til sentrum2.2

Om hotellet

Om

Villa Vager Mani Hotel ligger i den vakre landsbyen Avia i Hellas. Det er et sjarmerende boutiquehotell som gir et komfortabelt og avslappende opphold for gjestene sine. Her er litt informasjon om hotellet, rommene og måltidene: Hotell: Villa Vager Mani Hotel er innkvartert i en tradisjonell steinbygning og utstråler en autentisk gresk sjarm. Hotellet har vakker utsikt over de omkringliggende fjellene og er omgitt av en frodig hage. Det tilbyr en fredelig atmosfære og er ideelt for de som ønsker å komme vekk fra byens kjas og mas. Rommene: Hotellet har en rekke rom som passer til ulike preferanser og behov. Rommene er smakfullt innredet og har en blanding av tradisjonelle og moderne elementer. Hvert rom har moderne fasiliteter som aircondition, flatskjerm-TV, minibar og eget bad. Noen rom har også balkong eller terrasse med panoramautsikt. Måltider: Villa Vager Mani Hotel tilbyr en deilig gratis frokost til gjestene sine. Frokosten inkluderer forskjellige alternativer som nystekt brød, bakverk, lokale oster, yoghurt, frukt og hjemmelagde syltetøy. Hotellet har også en restaurant på stedet som serverer tradisjonell gresk mat laget med ferske, lokalt dyrkede ingredienser. Gjestene kan nyte ulike retter som viser regionens kulinariske arv. Alt i alt tilbyr Villa Vager Mani Hotel en unik og minneverdig opplevelse for gjestene sine. Med sin sjarmende atmosfære, velutstyrte rom og deilige måltider, er det et perfekt valg for de som ønsker et fredelig opphold i Avia, Hellas.

Underholdning

Det er flere underholdningsalternativer i nærheten av Villa Vager Mani Hotel i Avia, Hellas. Her er noen forslag:

1. Strender: Avia ligger nær vakre strender, inkludert Mikri Mantinia Beach og Almyros Beach. Tilbring en dag med avslapning på de sandete strendene, svømming i det klare vannet og nyt vannsport som padleboarding eller snorkling.

2. Sightseeing: Besøk den nærliggende byen Kalamata, som tilbyr ulike turistattraksjoner som det historiske Kalamata Castle, Municipal Railway Park of Kalamata og Archaeological Museum of Messenia. Utforsk den sjarmerende gamlebyen med smale gater og tradisjonelle butikker.

3. Fotturer: Mani-regionen er kjent for sine vakre naturlandskap og turstier. Ta en tur eller gå tur i de omkringliggende fjellene for å nyte panoramautsikt over kysten og olivenlundene. Taygetos-fjellkjeden tilbyr ulike stier som passer for ulike treningsnivåer.

4. Vinsmaking: Området Messenia er kjent for sin utmerkede vinproduksjon. Besøk lokale vingårder som Troupis Winery eller Domaine Gioulis og nyt vinsmaking og turer i deres vinmarker. Lær om vinproduksjonsprosessen og smak på noen av de deilige lokale vinene.

5. Olivenolje smaking: Messenia er også kjent for sin olivenoljeproduksjon. Besøk en lokal olivenoljefarm eller mølle og lær om de tradisjonelle metodene for olivenoljeproduksjon. Smak på forskjellige varianter av olivenolje og kjøp med deg noen hjem som suvenir.

6. Tradisjonell mat: Utforsk det lokale kjøkkenet ved å besøke tradisjonelle tavernaer og restauranter i Avia og nærliggende landsbyer. Smak på lokale retter som souvlaki, moussaka og fersk sjømat mens du nyter den autentiske greske atmosfæren.

7. Tradisjonell musikk og dans: Søk etter lokale arrangementer eller festivaler som viser tradisjonell gresk musikk og dans. Opplev liveopptredener av tradisjonelle greske danser som syrtaki og tsamiko, akkompagnert av tradisjonelle musikkinstrumenter som bouzouki. Husk å sjekke om det er spesifikke COVID-19 retningslinjer eller restriksjoner på plass før du besøker underholdningssteder.

Topp spørsmål

1. Hvor er beliggenheten til Villa Vager Mani Hotel i Avia, Hellas?
1. Hvor er beliggenheten til Villa Vager Mani Hotel i Avia, Hellas?1

Villa Vager Mani Hotel ligger i Avia, en liten landsby i den vakre regionen Mani i Hellas

2. Hvilke romtyper er tilgjengelige på Villa Vager Mani Hotel?
2. Hvilke romtyper er tilgjengelige på Villa Vager Mani Hotel?1

Villa Vager Mani Hotel tilbyr forskjellige typer rom, inkludert standard rom, superior rom, familierom og suiter. Hvert rom er vakkert dekorert og utstyrt med moderne fasiliteter

3. Har Villa Vager Mani Hotel en restaurant?
3. Har Villa Vager Mani Hotel en restaurant?1

Ja, Villa Vager Mani Hotel har en restaurant som serverer deilige greske og middelhavsmat. Gjestene kan nyte måltidene sine samtidig som de beundrer den fantastiske utsikten over omkringliggende fjell og daler

4. Er det et svømmebasseng på Villa Vager Mani Hotel?
4. Er det et svømmebasseng på Villa Vager Mani Hotel?1

Ja, Villa Vager Mani Hotel har et vakkert utendørs svømmebasseng hvor gjestene kan slappe av og lade batteriene. Bassengområdet tilbyr komfortable solsenger og parasoller

5. Hva er noen nærliggende attraksjoner til Villa Vager Mani Hotel?
5. Hva er noen nærliggende attraksjoner til Villa Vager Mani Hotel?1

Noen nærliggende attraksjoner til Villa Vager Mani Hotel inkluderer tårnhusene i Mani, Diros-grottene, den pittoreske landsbyen Kardamyli, den bysantinske byen Mystras og de vakre strendene på Mani-halvøya

6. Tilbyr Villa Vager Mani Hotel bilutleietjenester?
6. Tilbyr Villa Vager Mani Hotel bilutleietjenester?1

Ja, Villa Vager Mani Hotel kan ordne med bilutleietjenester for gjester som ønsker å utforske området rundt i sitt eget tempo

7. Er det Wi-Fi tilgjengelig på Villa Vager Mani Hotel?
7. Er det Wi-Fi tilgjengelig på Villa Vager Mani Hotel?1

Ja, Villa Vager Mani Hotel tilbyr gratis Wi-Fi-tilgang til alle gjester på hele eiendommen

8. Har Villa Vager Mani Hotel en døgnåpen resepsjon?
8. Har Villa Vager Mani Hotel en døgnåpen resepsjon?1

Ja, Villa Vager Mani Hotel har en døgnåpen resepsjon som kan bistå gjester med eventuelle spørsmål eller forespørsler de måtte ha under oppholdet.

Alle tjenester og fasiliteter

Hotellfasiliteter
 • Gratis Wi-Fi
 • Trådløst internett
 • 24-timers resepsjon
Underholdning og avslapping
 • Hage
 • Fotturer
Romfasiliteter
 • Kjøleskap
 • Minibar
 • Hårføner
Ekstra tjenester
 • Flyplasstransport
 • Selvbetjent vaskeritjeneste
 • Fotokopimaskin
Vannaktiviteter
 • Dykkedykking
 • Padling
 • Vannaktiviteter
Anmeldelse av Villa Vager Mani Hotel
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.