Hellas, Athen

Artistic neoclassical residence

31a Navarchou Nikodimou Street Athen, Hellas Leilighet
1 tilbud — Se tilbud
Artistic neoclassical residence
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
  • Gratis Wi-Fi
  • Trådløst internett
Vis alle fasiliteter 2
Beliggenhet
Til sentrum
1.2 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

31a Navarchou Nikodimou Street Athen, Hellas

Her er noen interessante steder i nærheten av hotellet 'Artistic neoklassisk residens' i Athen, Hellas:

1. Syntagma-plassen: Ligger rundt 1,5 km unna hotellet, er Syntagma-plassen det sentrale torget i Athen. Det er kjent for å være stedet for den greske parlamentet og er omgitt av viktige bygninger, butikker og restauranter.

2. Akropolismuseet: Ligger omtrent 2,5 km unna hotellet, er Akropolismuseet et kjent museum som viser frem gamle greske gjenstander, inkludert stykker fra Parthenon og andre arkeologiske steder.

3. Plaka: Plaka er en historisk nabolag som ligger rundt 2 km unna hotellet. Det kjennetegnes av smale gater, tradisjonelle hus og mange butikker, kafeer og tavernaer. Det er et populært turistmål med en sjarmerende atmosfære.

4. Nasjonalhagene: Nasjonalhagene er store grønne områder som ligger nær Syntagma-plassen, rundt 1,5 km unna hotellet. Det er et flott sted for en spasertur og har vakre blomster, trær og til og med en liten dyrehage.

5. Monastiraki: Monastiraki er et livlig nabolag som ligger omtrent 2 km unna hotellet. Det er kjent for sitt loppemarked, hvor du kan finne et utvalg av varer fra klær og suvenirer til antikviteter.

6. Benaki-museet: Omtrent 2,5 km unna hotellet er Benaki-museet et kunstmuseum som viser et bredt spekter av greske kulturelle gjenstander, inkludert malerier, skulpturer, historiske gjenstander og mer. Dette er bare noen få eksempler, og det er mange flere attraksjoner, restauranter og butikker å oppdage i nærheten av hotellet 'Artistic neoklassisk residens' i Athen, Hellas.

map
Artistic neoclassical residence
Leilighet

Til sentrum1.2

Om hotellet

Om

Det 'Artistic neoklassiske bolighotellet' ligger i Aten, Hellas. Det er en unik etablering kjent for sin kunstneriske stemning og neoklassisk design. Hotellet tilbyr ulike typer rom, hver elegant innredet med en blanding av klassiske og moderne elementer. Rommene er designet for å gi komfort og luksus til gjestene under oppholdet. Fasiliteter inkluderer aircondition, gratis Wi-Fi, flatskjerm-TV, minibar og eget bad. Gjestene kan velge mellom forskjellige romalternativer, som enkeltrom, dobbeltrom, tomannsrom eller tremannsrom, avhengig av behovene deres. Rommene er godt møblert og romslige, og gir en avslappende atmosfære for gjestene å hvile og slappe av. Når det gjelder mat, tilbyr det 'Artistic neoklassiske bolighotellet' i Aten en herlig kulinarisk opplevelse. Hotellets restaurant serverer et utvalg av deilige retter som kombinerer greske og internasjonale smaker. Gjestene kan nyte et bredt utvalg av frokostalternativer, inkludert nystekte bakverk, frukt, juice og varme drikker. Til lunsj og middag tilbyr hotellets restaurant en meny med både tradisjonell gresk mat og internasjonale retter. Restauranten fokuserer på å bruke ferske, lokalt dyrkede ingredienser for å levere mat av høy kvalitet. Gjestene kan også nyte et utvalg av viner og cocktailer i hotellets bar, som komplementerer matopplevelsen deres. Alt i alt gir det 'Artistic neoklassiske bolighotellet' i Aten, Hellas, komfortable rom, en unik kunstnerisk atmosfære og deilige måltider for å sikre et minneverdig opphold for gjestene sine.

Underholdning

Det er mange underholdningsmuligheter i nærheten av hotellet 'Artistic neoklassisk residens' i Athen, Hellas. Her er noen forslag:

1. Akropolismuseet: Ligger bare en kort spasertur fra hotellet og er et must for kunst- og historieentusiaster. Museet viser arkeologiske funn fra Akropolis-området, inkludert skulpturer fra Parthenon.

2. Plaka-området: Plaka-området er kjent for sine pittoreske gater, tradisjonelle greske tavernaer og suvenirbutikker. Ta en rolig spasertur gjennom de smale smugene, nyt lokal mat og handle etter suvenirer.

3. Monastiraki loppemarked: Et pulserende marked som ligger i nærheten av hotellet. Monastiraki tilbyr et bredt utvalg av varer, inkludert antikviteter, klær, smykker og tradisjonelle greske produkter. Det er et flott sted å utforske og handle.

4. Det nasjonale arkeologiske museet: Dette museet huser en omfattende samling av antikke greske gjenstander, inkludert skulpturer, keramikk og smykker. Det er et fantastisk sted å lære mer om gresk historie og kultur.

5. Odeon of Herodes Atticus: Nyt en liveforestilling på dette eldgamle friluftsteateret som ligger ved foten av Akropolis. Spillestedet arrangerer ulike konserter, teaterforestillinger og danseoppvisninger gjennom hele året.

6. Syntagma-plassen: Ligger i hjertet av Athen, er Syntagma-plassen byens hovedtorg og et knutepunkt for aktivitet. Se vaktskiftet seremoni foran det greske parlamentet, eller slapp av på en av de nærliggende kafeene og nyt den livlige atmosfæren.

7. Plaka natteliv: Plaka kommer til live om natten med sine livlige barer, takterrasser og tradisjonelle greske musikksteder. Opplev det pulserende nattelivet, nyt live musikkopptredener og kos deg med deilige greske retter.

8. Lycabettus-høyden: For en fantastisk utsikt over Athen, dra til Lycabettus-høyden. Du kan enten gå til toppen eller ta en taubane. Når du er på toppen, kan du nyte panoramautsikt over byen og spise på en restaurant på toppen av høyden. Dette er bare noen få underholdningsmuligheter i nærheten av hotellet 'Artistic neoklassisk residens' i Athen, Hellas. Byen tilbyr en rik kulturarv, et pulserende natteliv og mange attraksjoner å utforske under oppholdet ditt.

Topp spørsmål

1. Hva er en kunstnerisk neoklassisk residens?
1. Hva er en kunstnerisk neoklassisk residens?1

En kunstnerisk neoklassisk residens refererer til en type arkitektonisk stil og design som kombinerer elementer av neoklassisk arkitektur med kunstneriske eller dekorative trekk. Det er en stil som oppsto på slutten av 1700-tallet og begynnelsen av 1800-tallet, og kjennetegnes av symmetriske fasader, klassiske søyler, utsmykkede detaljer og en følelse av eleganse og storhet

2. Hvor ligger "Kunstnerisk neoklassisk residens" i Athen, Hellas?
2. Hvor ligger "Kunstnerisk neoklassisk residens" i Athen, Hellas?1

"Kunstnerisk neoklassisk residens" ligger i Athen, Hellas. Imidlertid er det umulig å angi den eksakte beliggenheten innenfor byen uten ytterligere informasjon om en spesifikk eiendom eller adresse

3. Hvordan kan man besøke "Kunstnerisk neoklassisk residens" i Athen, Hellas?
3. Hvordan kan man besøke "Kunstnerisk neoklassisk residens" i Athen, Hellas?1

Hvis "Kunstnerisk neoklassisk residens" er åpen for publikum, kan det være mulig å besøke den ved å sjekke etter guidede turer eller utstillinger organisert av eiendommens eier, en kulturinstitusjon eller et turistbyrå. Det anbefales å spørre på lokale turistinformasjonssentre eller gjøre et nettsøk etter planlagte arrangementer eller muligheter for offentlig tilgang

4. Finnes det noen kjente neoklassiske residenser i Athen, Hellas?
4. Finnes det noen kjente neoklassiske residenser i Athen, Hellas?1

Ja, Athen er kjent for sine mange neoklassiske residenser, ofte omtalt som "neoklassiske herskapshus". Noen av de kjente inkluderer Benaki-museet i Kolonaki, Myntmuseet nær Syntagma-torget og presidentpalasset (offisiell residens for den greske presidenten) i hjertet av Athen. Men uten en spesifikk adresse eller navn er det vanskelig å gi en uttømmende liste over neoklassiske residenser i Athen

5. Hva gjør neoklassiske residenser i Athen unike?
5. Hva gjør neoklassiske residenser i Athen unike?1

Neoklassiske residenser i Athen er unike på grunn av deres historiske og arkitektoniske betydning. De gjenspeiler byens stil fra fortiden da den ble påvirket av klassisk gresk arkitektur, og blander gamle greske elementer med mer moderne neoklassiske trekk. Disse residensene fungerte ofte som hjem for velstående familier og aristokrater, og viste frem deres storhet og smak. I tillegg har mange av disse bygningene gjennomgått restaureringsprosjekter som bevarer deres opprinnelige estetikk og legger til deres tiltrekningskraft.

Alle tjenester og fasiliteter

Hotellfasiliteter
  • Gratis Wi-Fi
  • Trådløst internett
Anmeldelse av Artistic neoclassical residence
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.