Hellas, Athen

Glyfada Central Athens

6 Saki Karagiorga Athen, Hellas Leilighet
1 tilbud — Se tilbud
Glyfada Central Athens
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
  • Gratis Wi-Fi
  • Trådløst internett
  • Hurtig innsjekking/utsjekking
  • Selvbetjent vaskeritjeneste
Vis alle fasiliteter 4
Beliggenhet
Til sentrum
13.2 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

6 Saki Karagiorga Athen, Hellas

Hotel Glyfada Central Athens ligger i Glyfada-området i Athen, Hellas. Det er en populær kystforstad med mange fasiliteter og attraksjoner i nærheten. Her er noen ting du kan finne rundt hotellet:

1. Strender: Glyfada er kjent for sine vakre sandstrender. Noen populære inkluderer Glyfada Beach, Astir Beach og Voula Beach. Disse strendene er flotte for bading, soling og avslapning ved sjøen.

2. Glyfada Golfbane: Hvis du liker golf, ligger Glyfada Golfbane bare en kort avstand fra hotellet. Det er en 18-hulls bane med fantastisk utsikt over landsbygden.

3. Glyfada Shopping Center: Området rundt hotellet er kjent for sine shoppingmuligheter. Glyfada Shopping Center er et stort kjøpesenter med en rekke butikker, butikker, restauranter og kafeer. Her kan du finne både lokale og internasjonale merker.

4. Restauranter og barer: Glyfada har en livlig spise- og nattelivsscene. Det er mange restauranter, tavernaer, kafeer og barer rundt hotellet hvor du kan nyte gresk og internasjonal mat, samt livlig natteliv.

5. Glyfada Marina: Hvis du er interessert i båtliv eller seiling, er Glyfada Marina et populært sted. Den tilbyr et utvalg av vannaktiviteter, samt spisesteder ved sjøen.

6. Glyfada-torget: Glyfada-torget er det sentrale knutepunktet i nabolaget. Det er et livlig område med butikker, kafeer og uteservering. Det arrangerer ofte arrangementer, live forestillinger og sesongfestivaler.

7. Aten sentrum: Selv om Glyfada er et forsted, er det fortsatt godt forbundet med Atens sentrum. Du kan enkelt komme til byens historiske steder, som Akropolis, Parthenon og Plaka, med offentlig transport eller taxi. Dette er bare noen av høydepunktene rundt Hotel Glyfada Central Athens. Området tilbyr en blanding av strand, shopping, underholdning og kulturelle opplevelser for besøkende å nyte.

map
Glyfada Central Athens
Leilighet

Til sentrum13.2

Om hotellet

Om

Glyfada Central Athens er et hotell som ligger i det pulserende nabolaget Glyfada i Athen, Hellas. Det tilbyr komfortabel overnatting og et utvalg av fasiliteter for gjestene sine. Hotellet har ulike romtyper for å imøtekomme ulike behov og preferanser. Dette inkluderer standardrom, superior-rom, executive-rom og suiter. Hvert rom er velutstyrt med moderne fasiliteter som aircondition, flatskjerm-TV, minibar og gratis Wi-Fi-tilgang. Noen rom har også balkonger med utsikt over byen eller hotellets hage. Gjestene kan nyte en gratis frokostbuffé på hotellets restaurant hver morgen. Restauranten tilbyr også en meny med greske og internasjonale retter til lunsj og middag, slik at gjestene kan spise i en avslappet atmosfære. I tillegg er det en bar der gjestene kan nyte et utvalg av drikkevarer og snacks gjennom dagen. Hotellets beliggenhet i Glyfada gir enkel tilgang til ulike attraksjoner, butikker og restauranter. Det er også nært til stranden, noe som gjør det til et praktisk valg for de som ønsker å nyte en strandferie i Athen. Byens sentrum og store landemerker som Akropolis og nabolaget Plaka er lett tilgjengelige med offentlig transport eller taxi. Alt i alt, Glyfada Central Athens gir et komfortabelt opphold i en praktisk beliggenhet, med et utvalg av fasiliteter og spisesteder for gjestene å nyte under sitt besøk i Athen, Hellas.

Underholdning

Det finnes flere underholdningsmuligheter i nærheten av hotellet 'Glyfada Central Athens' i Athen, Hellas. Her er noen forslag:

1. Strender: Glyfada er en kystnær bydel kjent for sine vakre strender. Du kan slappe av, svømme og sole deg på populære strender som Glyfada Beach, Astir Beach eller Vouliagmeni Beach.

2. Glyfada Golfklubb: Hvis du liker golf, ligger Glyfada Golfklubb i nærheten. Her tilbys en 18-hulls bane der du kan øve deg på golfferdighetene dine mens du nyter den vakre naturen.

3. Glyfada Shoppingområde: Glyfada er også kjent for sitt shoppingområde, der du kan finne et utvalg av klesbutikker, boutique og internasjonale merker. Utforsk gatene i Glyfada og oppdag de siste motetrendene eller kjøp suvenirer.

4. Glyfada Marina: Ta en spasertur langs Glyfada Marina og nyt synet av luksuriøse yachter og seilbåter. Her finnes også kystkafeer og restauranter der du kan ta en drink eller et måltid mens du nyter den maritime atmosfæren.

5. Natteliv: Glyfada har et pulserende natteliv med mange barer, klubber og lounger. Opplev det greske nattelivet ved å besøke populære steder som Island Club & Restaurant, Bolivar Beach Bar eller Balux Prive.

6. Kulturelle attraksjoner: Hvis du er interessert i kultur og historie, kan du besøke nærliggende attraksjoner som Akropolismuseet, Parthenon eller Poseidontempelet ved Cape Sounion. Disse landemerkene gir et innblikk i den gamle greske sivilisasjonen og er lett tilgjengelige fra Glyfada. Husk å sjekke lokale forskrifter og eventuelle COVID-19-relaterte begrensninger før du besøker underholdningssteder.

Topp spørsmål

1. Hvor ligger Glyfada Central Athens i Athen, Hellas?
1. Hvor ligger Glyfada Central Athens i Athen, Hellas?1

Glyfada Central Athens ligger i nabolaget Glyfada, som er en kystsuburb i den sørlige delen av Athen, Hellas.

2. Hva er noen populære attraksjoner nær Glyfada Central Athens?
2. Hva er noen populære attraksjoner nær Glyfada Central Athens?1

Noen populære attraksjoner nær Glyfada Central Athens inkluderer Glyfada-stranden, Glyfada Golfklubb, Vouliagmeni-sjøen og Athens Riviera.

3. Hvor langt er Glyfada Central Athens fra sentrum av Athen?
3. Hvor langt er Glyfada Central Athens fra sentrum av Athen?1

Glyfada Central Athens ligger omtrent 15 kilometer fra sentrum av Athen, noe som tar rundt 30 minutter med bil, avhengig av trafikken.

4. Er det noen shoppingmuligheter nær Glyfada Central Athens?
4. Er det noen shoppingmuligheter nær Glyfada Central Athens?1

Ja, Glyfada er kjent for sitt livlige shoppingmiljø. Det finnes mange butikker, luksusforretninger og kjøpesentre i gangavstand fra Glyfada Central Athens.

5. Er det noen restauranter eller kafeer i nærheten av Glyfada Central Athens?
5. Er det noen restauranter eller kafeer i nærheten av Glyfada Central Athens?1

Ja, Glyfada har et bredt utvalg av restauranter og kafeer som tilbyr et stort spekter av mat, fra tradisjonell gresk mat til internasjonale retter. Besøkende kan finne et utvalg av spisesteder i nærheten av Glyfada Central Athens.

6. Hvilke transportmuligheter er tilgjengelige for å komme til Glyfada Central Athens?
6. Hvilke transportmuligheter er tilgjengelige for å komme til Glyfada Central Athens?1

For å komme til Glyfada Central Athens kan besøkende ta drosje, bruke offentlig transport som busser eller trikker, eller leie en bil. Det lokale bussnettet knytter Glyfada til sentrum og andre deler av Athen.

7. Er det parkering tilgjengelig nær Glyfada Central Athens?
7. Er det parkering tilgjengelig nær Glyfada Central Athens?1

Ja, det er parkeringsfasiliteter tilgjengelig nær Glyfada Central Athens. Besøkende kan finne både gateparkering og parkeringshus i området.

8. Er Glyfada Central Athens et egnet område for familier?
8. Er Glyfada Central Athens et egnet område for familier?1

Ja, Glyfada Central Athens er et familievennlig nabolag med mange fritidsaktiviteter og fasiliteter. Det tilbyr enkel tilgang til stranden, parker, lekeplasser og familievennlige restauranter.

9. Er det et natteliv i nærheten av Glyfada Central Athens?
9. Er det et natteliv i nærheten av Glyfada Central Athens?1

Ja, Glyfada er kjent for sitt livlige natteliv. Det er mange barer, klubber og underholdningsalternativer sent på kvelden i nærheten av Glyfada Central Athens, noe som gjør det til et populært sted for de som ønsker kveldsaktiviteter.

10. Er det noen hoteller eller overnattingsmuligheter nær Glyfada Central Athens?
10. Er det noen hoteller eller overnattingsmuligheter nær Glyfada Central Athens?1

Ja, det er forskjellige hoteller og overnattingsmuligheter tilgjengelig nær Glyfada Central Athens, alt fra luksuriøse resorts til rimelige alternativer. Besøkende kan finne et egnet sted å bo basert på preferanser og budsjett.

Alle tjenester og fasiliteter

Hotellfasiliteter
  • Gratis Wi-Fi
  • Trådløst internett
  • Hurtig innsjekking/utsjekking
Ekstra tjenester
  • Selvbetjent vaskeritjeneste
Anmeldelse av Glyfada Central Athens
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.