Hellas, Athen

Studio in The Heart of Acropolis

Aggelou Vlachou 10 Athen, Hellas Leilighet
1 tilbud fra 879 NOK Se tilbud
Studio in The Heart of Acropolis
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
 • Massasje
 • Massasje / Skjønnhetssenter
 • Kjøleskap
 • Hårføner
 • Heis
 • Flyplasstransport
Vis alle fasiliteter 6
Beliggenhet
Til sentrum
1.1 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

Aggelou Vlachou 10 Athen, Hellas

Rundt hotellet "Studio in The Heart of Acropolis" i Athen, Hellas, finnes det flere interessante steder og fasiliteter. Noen av de nærliggende attraksjonene inkluderer:

1. Athenas akropolis: Hotellet ligger i nærheten av den berømte akropolisen, som er et UNESCOs verdensarvsted og har ikoniske landemerker som Parthenon, Erechtheion og Athena Nikes tempel.

2. Akropolismuseet: Bare en kort spasertur unna hotellet viser Akropolismuseet arkeologiske funn fra akropolis-området.

3. Plaka nabolag: Kjent som Athenas gamle historiske nabolag, er Plaka full av sjarmerende gater, tradisjonelle greske tavernaer, suvenirbutikker og pittoresk arkitektur.

4. Dionysiou Areopagitou gate: Denne gågaten ligger ved siden av akropolis og er fylt med kafeer, restauranter og butikker. Det tilbyr flott utsikt over monumentet.

5. Herodion-teatret: Beliggende på den sørlige skråningen av akropolis, er Herodion-teateret en gammel friluft amfiteater som arrangerer ulike kulturelle arrangementer og forestillinger.

6. Zeus-tempelet: Ligger i nærheten, er dette et imponerende gammelt tempel dedikert til kongen av gudene, Zeus.

7. Nasjonalhagen: En fredelig grønn oase i nærheten av hotellet, gir Nasjonalhagen besøkende muligheten til å ta en rolig spasertur i naturen.

8. Syntagma-torget: Athens sentrale torg, Syntagma-torget huser det greske parlamentet og er et travelt område med butikker, kafeer og utgangspunktet for atensk vaktavløsningsseremoni.

9. Monastiraki loppemarked: Et livlig marked som tilbyr et utvalg av varer, fra klær og tilbehør til antikviteter og suvenirer. Det ligger innen gangavstand fra hotellet.

10. Ermou-gaten: En populær handlegate i Athen, Ermou-gaten ligger i nærheten og tilbyr et utvalg av høygate- og designerbutikker. Dette er bare noen få av attraksjonene og fasilitetene som ligger i nærheten av hotellet "Studio in The Heart of Acropolis" i Athen, Hellas.

map
Studio in The Heart of Acropolis
Leilighet

Til sentrum1.1

Om hotellet

Om

"Studio i hjertet av Akropolis" er et hotell som ligger i sentrum av Athen, Hellas, nær den berømte Akropolis. Det er beleilig plassert innen gangavstand til ulike turistattraksjoner, som Parthenon, Temple of Olympian Zeus og Akropolis-museet. Hotellet tilbyr også enkel tilgang til offentlig transport, noe som gjør det praktisk for gjestene å utforske byen. Hotellet har velutstyrte og komfortable rom, ideelt for både fritids- og forretningsreisende. Rommene er utstyrt med moderne fasiliteter som aircondition, flatskjerm-TV, Wi-Fi-tilgang og private bad. Noen rom kan også tilby fantastisk utsikt over Akropolis. Når det gjelder måltider, tilbyr hotellet ulike alternativer. Gjestene kan nyte en gratis frokost servert i hotellets spisestue. I tillegg finnes det flere restauranter og kafeer i nærområdet som tilbyr et bredt utvalg av mat og spiseopplevelser. Alt i alt tilbyr "Studio i hjertet av Akropolis" et praktisk og komfortabelt opphold i Athen, med enkel tilgang til de viktigste attraksjonene og ulike spisemuligheter.

Underholdning

Det er flere underholdningsmuligheter i nærheten av hotellet "Studio in The Heart of Acropolis" i Athen, Hellas. Her er noen få:

1. Akropolismuseet: Ligger bare en kort spasertur fra hotellet, er Akropolismuseet et must-besøk. Det huser en stor samling av antikke greske artefakter, inkludert statuer, keramikk og smykker.

2. Akropolis: Utforsk den ikoniske antikke festningen Akropolis, som består av flere historiske strukturer som Parthenon, Erechtheion og Athenas tempel. Akropolis tilbyr fantastisk utsikt over Athen og er et flott sted for fotografering.

3. Plaka-nabolaget: Kjent som "Gudenes nabolag," er Plaka kjent for sine pittoreske gater, tradisjonelle hus og sjarmerende butikker. Det er et flott sted å vandre rundt, handle suvenirer, spise på tradisjonelle greske tavernaer og nyte live musikkforestillinger.

4. Dionysiou Areopagitou: Denne fotgjengerstredet nær Akropolismuseet er fylt med kafeer, barer og restauranter. Det er et livlig område hvor du kan nyte en avslappende spasertur, ta en kaffe eller ha et deilig måltid mens du nyter utsikten over Akropolis.

5. Herod Atticus Odeon: Hvis du er interessert i kulturelle arrangementer, sjekk programmet på Herod Atticus Odeon. Dette gamle amfiteateret er vertskap for ulike forestillinger, inkludert musikkonserter, operaer og teaterforestillinger. Det tilbyr en unik atmosfære med Akropolis som bakgrunn.

6. Athen åpne kinoer: I løpet av sommermånedene kan du oppleve utendørs filmvisninger på ulike åpne kinoer rundt i Athen. Disse kinoforestillingene tilbyr en koselig og nostalgisk atmosfære der du kan nyte både klassiske og moderne filmer under stjernene.

7. Nasjonalhagen: Ligger nær Syntagma-plassen, er Nasjonalhagen en fredelig oase i hjertet av Athen. Det er et flott sted å slappe av, ha en piknik eller ta en rolig spasertur. I tillegg kan du besøke Zappeion Hall, som ofte er vert for utstillinger og arrangementer. Dette er bare noen få underholdningsmuligheter i nærheten av hotellet "Studio in The Heart of Acropolis". Athen tilbyr en rik kulturscene med historiske steder, livlige nabolag og ulike arrangementer som kan imøtekomme ulike interesser.

Topp spørsmål

1. Q: Hvor ligger 'Studio in The Heart of Acropolis'?
1. Q: Hvor ligger 'Studio in The Heart of Acropolis'?1

A: Studioet ligger i Athen, Hellas, i området Akropolis

2. Q: Hvor mange personer kan 'Studio in The Heart of Acropolis' romme?
2. Q: Hvor mange personer kan 'Studio in The Heart of Acropolis' romme?1

A: Studioet kan romme opptil to personer

3. Q: Hvilke fasiliteter tilbyr studioet?
3. Q: Hvilke fasiliteter tilbyr studioet?1

A: Studioet tilbyr fasiliteter som et fullt utstyrt tekjøkken, aircondition, gratis Wi-Fi, et eget bad og en komfortabel seng

4. Q: Er studioet sentralt plassert?
4. Q: Er studioet sentralt plassert?1

A: Ja, studioet ligger sentralt til i hjertet av Akropolis, nær store attraksjoner som Akropolis-museet og Parthenon

5. Q: Er det restauranter og butikker i nærheten?
5. Q: Er det restauranter og butikker i nærheten?1

A: Ja, det er flere restauranter, kafeer og butikker innen gangavstand fra studioet

6. Q: Er offentlig transport enkelt tilgjengelig fra studioet?
6. Q: Er offentlig transport enkelt tilgjengelig fra studioet?1

A: Ja, det er busstopp og metrostasjoner i nærheten, slik at det er enkelt å utforske andre deler av Athen

7. Q: Er det parkering tilgjengelig for gjester?
7. Q: Er det parkering tilgjengelig for gjester?1

A: Dessverre er det ingen dedikert parkering tilgjengelig for gjester, men det finnes offentlige parkeringsplasser i nærheten

8. Q: Er studioet egnet for familier med barn?
8. Q: Er studioet egnet for familier med barn?1

A: Studioet er lite og primært designet for par eller solo reisende, så det kan hende det ikke er det mest passende valget for familier med barn

9. Q: Hva er avbestillingsreglene for reservasjoner?
9. Q: Hva er avbestillingsreglene for reservasjoner?1

A: Avbestillingsreglene kan variere avhengig av bestillingsplattformen eller verten, så det er best å sjekke de spesifikke vilkårene før du gjør en reservasjon

10. Q: Kan gjester sjekke inn sent på kvelden?
10. Q: Kan gjester sjekke inn sent på kvelden?1

A: Ja, innsjekkingsprosessen er fleksibel, og gjester kan avtale sen innsjekking med verten

11. Q: Er det et minimum oppholdskrav?
11. Q: Er det et minimum oppholdskrav?1

A: Minimum oppholdskravet kan variere avhengig av bestillingsplattformen eller verten, så det er best å sjekke de spesifikke detaljene før du gjør en reservasjon

Alle tjenester og fasiliteter

Underholdning og avslapping
 • Massasje
 • Massasje / Skjønnhetssenter
Romfasiliteter
 • Kjøleskap
 • Hårføner
Hotellfasiliteter
 • Heis
Ekstra tjenester
 • Flyplasstransport
Anmeldelse av Studio in The Heart of Acropolis
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.