Hellas, Athen

Design Loft In The Heart Of Athens

Menandrou 39 Athen, Hellas Leilighet
1 tilbud — Se tilbud
Design Loft In The Heart Of Athens
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
  • Gratis Wi-Fi
  • Trådløst internett
Vis alle fasiliteter 2
Beliggenhet
Til sentrum
0.3 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

Menandrou 39 Athen, Hellas

Hotellet "Design Loft i hjertet av Athen" ligger sentralt i Athen, Hellas. Rundt hotellet er det mange attraksjoner, butikker, restauranter og kulturelle landemerker. Noen kjente steder rundt hotellet inkluderer:

1. Monastiraki-torget: Et pulserende torg kjent for sitt loppemarked, butikker og tradisjonelle tavernaer. Det er et populært sted for turister og lokalbefolkning, og tilbyr en livlig atmosfære og ulike greske produkter.

2. Akropolis: Et UNESCOs verdensarvsted og et symbol på Athen. Akropolis er hjemsted for det ikoniske Parthenon, gamle greske ruiner og en fantastisk utsikt over byen.

3. Plaka: Det eldste nabolaget i Athen, med smale gater, nyklassisistiske bygninger og mange tradisjonelle tavernaer. Det er et sjarmerende område å utforske, med pittoreske smug og butikker som selger suvenirer.

4. Syntagma-torget: Sentraltorget i Athen, der det greske parlamentet ligger. Det er et travelt område med gateartister, kafeer, luksusbutikker og ukjente soldaters grav, der vaktskiftet finner sted.

5. Det nasjonale arkeologiske museet: Et av verdens mest betydningsfulle arkeologiske museer. Det huser en omfattende samling greske antikviteter, inkludert skulpturer, keramikk og gjenstander fra ulike historiske epoker.

6. Ermou-gaten: En travel handlegate fylt med butikker, boutiquer og internasjonale merker. Det er et populært reisemål for shoppingentusiaster.

7. Odeon til Herodes Atticus: Et gammelt amfiteater som ligger på de sørlige skråningene av Akropolis. Det arrangeres ulike kulturelle arrangementer, konserter og forestillinger i løpet av sommermånedene. Dette er bare noen få eksempler på attraksjonene og landemerkene rundt hotellet "Design Loft i hjertet av Athen". Athen har en rik historisk og kulturell arv, noe som gjør det til en spennende by å utforske.

map
Design Loft In The Heart Of Athens
Leilighet

Til sentrum0.3

Om hotellet

Underholdning

Det er flere underholdningsalternativer i nærheten av hotellet 'Design Loft In The Heart Of Athens' i Athen, Hellas. Her er noen få forslag:

1. Syntagma-plassen: Beliggende bare en kort spasertur unna, tilbyr Syntagma-plassen en livlig atmosfære med restauranter, kafeer og butikker. Det er også stedet for det greske parlamentet og vaktombytningsseremonien.

2. Monastiraki-plassen: Et annet populært område i nærheten, er Monastiraki-plassen kjent for sitt loppemarked, der du kan finne ulike unike gjenstander. Det er også flere barer og restauranter i området, noe som gjør det til et flott sted å utforske.

3. Plaka: Plaka er en av de eldste nabolagene i Athen og er kjent for sine pittoreske gater, tradisjonelle tavernaer og suvenirbutikker. Det er et flott sted å vandre rundt, spise et måltid eller nyte tradisjonell gresk musikk.

4. Nasjonalmuseet for arkeologi: Hvis du er interessert i historie og kultur, er Nasjonalmuseet for arkeologi et must å besøke. Det huser en stor samling gjenstander fra det gamle Hellas, inkludert den berømte Agamemnon-masken.

5. Akropolismuseet: Beliggende nær Akropolis, viser dette moderne museet arkeologiske funn fra stedet. Det gir en dypere forståelse av historien og betydningen av Akropolis.

6. Athenkonserten: Hvis du leter etter en kveld med musikk, teater eller dans, er Athenkonserten et populært sted som arrangerer ulike forestillinger i løpet av året. Den er kjent for sin utmerkede akustikk og vakre arkitektur.

7. Technopolis: Dette tidligere gassverkkomplekset er blitt omgjort til et kulturelt senter som arrangerer ulike arrangementer, utstillinger, konserter og festivaler. Det er et utmerket sted å oppleve Athens samtidskunstscene. Dette er bare noen få underholdningsalternativer i nærheten av hotellet 'Design Loft In The Heart Of Athens'. Athen er en livlig by med noe å tilby for enhver smak og interesse.

Topp spørsmål

1. Hva er beliggenheten til Design Loft i hjertet av Athen?
1. Hva er beliggenheten til Design Loft i hjertet av Athen?1

Design Loft ligger i hjertet av Athen, Hellas.

2. Hva gjør Design Loft til et populært valg blant besøkende?
2. Hva gjør Design Loft til et populært valg blant besøkende?1

Design Loft er populært blant besøkende på grunn av sitt moderne design og sentrale beliggenhet, som gir enkel tilgang til populære attraksjoner og fasiliteter i Athen.

3. Hvor mange gjester kan Design Loft romme?
3. Hvor mange gjester kan Design Loft romme?1

Design Loft kan romme opptil fire gjester komfortabelt.

4. Hvilke fasiliteter tilbys på Design Loft?
4. Hvilke fasiliteter tilbys på Design Loft?1

Design Loft tilbyr fasiliteter som fullt utstyrt kjøkken, aircondition, gratis Wi-Fi, smart-TV og eget bad.

5. Er parkering tilgjengelig på Design Loft?
5. Er parkering tilgjengelig på Design Loft?1

Ja, det er parkering tilgjengelig for gjester på Design Loft.

6. Er det noen nærliggende attraksjoner eller landemerker?
6. Er det noen nærliggende attraksjoner eller landemerker?1

Ja, Design Loft ligger beleilig til i nærheten av populære attraksjoner som Akropolis, Plaka og Monastiraki-plassen.

7. Hva er prisnivået for et opphold på Design Loft?
7. Hva er prisnivået for et opphold på Design Loft?1

Prisnivået for et opphold på Design Loft varierer avhengig av sesong og oppholdets varighet. Det er lurt å sjekke tilgjengelighet og priser direkte med eiendommen.

8. Er Design Loft egnet for familier med barn?
8. Er Design Loft egnet for familier med barn?1

Ja, Design Loft kan ta imot familier med barn, men det er viktig å bekrefte dette med eiendommen på forhånd.

9. Er kjæledyr tillatt på Design Loft?
9. Er kjæledyr tillatt på Design Loft?1

Kjæledyr er generelt ikke tillatt på Design Loft, men igjen, det anbefales å bekrefte dette med eiendommen for spesifikke regler.

10. Hvordan kan jeg reservere på Design Loft?
10. Hvordan kan jeg reservere på Design Loft?1

Reservasjoner for Design Loft kan gjøres online gjennom ulike bookingplattformer eller ved å kontakte eiendommen direkte.

Alle tjenester og fasiliteter

Hotellfasiliteter
  • Gratis Wi-Fi
  • Trådløst internett
Anmeldelse av Design Loft In The Heart Of Athens
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.