Hellas, Athen

Sweet Gkizi

6-8 Ichalias Athen, Hellas Leilighet
1 tilbud — Se tilbud
Sweet Gkizi
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
  • Gratis Wi-Fi
  • Trådløst internett
Vis alle fasiliteter 2
Beliggenhet
Til sentrum
2.3 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

6-8 Ichalias Athen, Hellas

Rundt hotellet "Sweet Gkizi" i Athen, Hellas, kan du finne ulike attraksjoner og fasiliteter. Noen av de bemerkelsesverdige stedene og landemerkene i nærheten inkluderer:

1. Akropolis museum: Et verdenskjent museum som huser antikke greske artefakter og skatter.

2. Akropolis i Athen: En gammel citadell som ligger på en fjellknaus over byen, med ikoniske strukturer som Parthenon.

3. Plaka nabolag: En historisk nabolag kjent for sine smale gater, neoklassisk arkitektur, koselige tavernaer og suvenirbutikker.

4. Monastiraki torg: Et livlig torg med et loppemarked der du kan finne antikviteter, klær og lokale håndverk.

5. Syntagma torg: Det sentrale torget i Athen, hjem til det greske parlamentet og vaktskifteseremonien.

6. Ermou gate: En populær handlegate fylt med både lokale og internasjonale merker.

7. Nasjonalmuseet for arkeologi: Det største arkeologiske museet i Hellas, som viser en stor samling av antikke artefakter.

8. Omonia torg: Et sentralt torg kjent for sine butikker, restauranter og livlige atmosfære.

9. Lycabettus høyde: Et ikonisk fjell som gir panoramautsikt over Athen, med en taubane for å komme til toppen.

10. Dionysiou Areopagitou gate: En gågate som forbinder større arkeologiske steder, som Akropolis og tempelet for den olympiske Zevs. Dette er bare noen få eksempler på attraksjonene og fasilitetene rundt hotellet "Sweet Gkizi" i Athen, Hellas.

map
Sweet Gkizi
Leilighet

Til sentrum2.3

Om hotellet

Om

'Sweet Gkizi' Hotel ligger i Athen, Hellas. Det er et boutique hotell kjent for sin sjarm og varme atmosfære. Hotellet tilbyr forskjellige typer rom for å imøtekomme ulike behov og preferanser. Rommene på 'Sweet Gkizi' Hotel er smakfullt designet og velutstyrte med moderne fasiliteter. Hvert rom er utstyrt med aircondition, flatskjerm-TV, minibar, gratis Wi-Fi og eget bad. Rommene er også lydisolerte, noe som sikrer en fredelig opphold for gjestene. Hotellet tilbyr ulike romkategorier, inkludert standardrom, deluxe-rom og suiter. Standardrommene er koselige og komfortable, og gir alle nødvendige fasiliteter for et hyggelig opphold. Deluxe-rommene er mer romslige og har ekstra funksjoner, som en sittegruppe eller en balkong med byutsikt. Suiter tilbyr den ultimate luksusopplevelsen, med ekstra oppholdsrom, et separat soverom og oppgraderte fasiliteter. Når det gjelder måltider, sørger 'Sweet Gkizi' Hotel for en herlig matopplevelse for sine gjester. Den lokale restauranten serverer en rekke greske og internasjonale retter, laget med ferske og lokalt sourced ingredienser. Gjestene kan nyte en bufféfrokost hver morgen som inkluderer et utvalg av bakverk, frukt, frokostblandinger og varme drikker. For andre måltider gjennom dagen kan gjestene velge fra en variert meny som imøtekommer ulike smaker og kostpreferanser. Restauranten tilbyr også et omfattende vinkart, slik at gjestene kan kombinere måltidene sine med et fint utvalg av lokale og internasjonale viner. Generelt sett tilbyr 'Sweet Gkizi' Hotel i Athen, Hellas, komfortabel overnatting med et utvalg av romalternativer og en deilig matopplevelse.

Underholdning

Det er flere underholdningsmuligheter i nærheten av hotellet 'Sweet Gkizi' i Athen, Hellas. Her er noen få forslag:

1. Akropolismuseet: Ligger bare en kort avstand fra hotellet, huser Akropolismuseet en imponerende samling av antikke greske artefakter. Besøkende kan lære om Athens historie og kultur mens de utforsker utstillingene.

2. Plaka-området: Plaka-området, også kjent som "gudenes nabolag", er et travelt område fullt av butikker, restauranter og kafeer. Det er et flott sted å spise, handle suvenirer eller bare rusle rundt og suge inn atmosfæren.

3. Syntagma-plassen: Syntagma-plassen er Athens sentrale torg og et knutepunkt for aktivitet. Her finner du det greske parlamentet, samt eksklusive shoppingsteder. Ikke gå glipp av vaktskifteseremonien foran parlamentsbygningen.

4. Det nasjonale arkeologiske museet: Et av verdens største arkeologiske museer, huser det nasjonale arkeologiske museet en stor samling av antikke artefakter, inkludert skulpturer, keramikk og smykker. Det gir et fascinerende innblikk i Hellas' rike historie.

5. Odeon of Herodes Atticus: Dette antikke greske amfiteateret, som ligger på sørsiden av Akropolis, arrangerer ulike forestillinger og konserter gjennom året. Sjekk programmet for å se om det er noen arrangementer under oppholdet ditt.

6. Monastiraki loppemarked: For en unik handleopplevelse, dra til Monastiraki loppemarked. Her kan du bla gjennom et mangfold av boder som selger alt fra antikviteter og vintageklær til smykker og tradisjonelle greske produkter.

7. Lycabettus-høyden: For en panoramautsikt over Athen, besøk Lycabettus-høyden. Du kan gå på tur eller ta en taubane opp til toppen, hvor du finner et lite kapell og en restaurant. Nyt spektakulær utsikt over byen og solnedgangen. Dette er bare noen få underholdningsalternativer i nærheten av hotellet 'Sweet Gkizi'. Athen har et livlig og variert kulturliv, så ikke nøl med å utforske videre og oppdage flere spennende aktiviteter og attraksjoner.

Topp spørsmål

1. Hva er 'Sweet Gkizi' kjent for i Athen, Hellas?
1. Hva er 'Sweet Gkizi' kjent for i Athen, Hellas?1

'Sweet Gkizi' er kjent for sine deilige greske bakverk og desserter, inkludert baklava, loukoumades og galaktoboureko

2. Hvor ligger 'Sweet Gkizi' i Athen, Hellas?
2. Hvor ligger 'Sweet Gkizi' i Athen, Hellas?1

'Sweet Gkizi' ligger i hjertet av Athen, nærmere bestemt i Emmanouil Mpenaki gate 3

3. Hva er noen must-try-elementer på menyen hos 'Sweet Gkizi'?
3. Hva er noen must-try-elementer på menyen hos 'Sweet Gkizi'?1

Noen must-try-elementer hos 'Sweet Gkizi' inkluderer deres baklava, laget med lag av filodeig, nøtter, honning og aromatiske krydder. Loukoumades er også sterkt anbefalt, som er luftige greske smultringer drysset med honning og kanel. Til slutt, deres galaktoboureko, en tradisjonell gresk kremfylt bakverk toppet med sirup, er også en favoritt blant kundene

4. Finnes det noen veganske eller glutenfrie alternativer tilgjengelig hos 'Sweet Gkizi'?
4. Finnes det noen veganske eller glutenfrie alternativer tilgjengelig hos 'Sweet Gkizi'?1

Ja, 'Sweet Gkizi' tilbyr noen veganske og glutenfrie alternativer for å imøtekomme ulike kostpreferanser. Det er tilrådelig å spørre om spesifikke alternativer når du besøker bakeriet

5. Tilbyr 'Sweet Gkizi' takeout eller leveringstjenester?
5. Tilbyr 'Sweet Gkizi' takeout eller leveringstjenester?1

Ja, 'Sweet Gkizi' tilbyr både takeout og leveringstjenester, slik at kundene kan nyte deilige godbiter hjemme eller på farten. Bestillinger kan plasseres direkte på bakeriet eller gjennom ulike leveringsplattformer

6. Er 'Sweet Gkizi' en familiedrevet bedrift?
6. Er 'Sweet Gkizi' en familiedrevet bedrift?1

Ja, 'Sweet Gkizi' er en familiedrevet bedrift som har servert greske bakverk og desserter siden opprettelsen

7. Hva er åpningstidene til 'Sweet Gkizi'?
7. Hva er åpningstidene til 'Sweet Gkizi'?1

De nøyaktige åpningstidene til 'Sweet Gkizi' kan variere, så det er tilrådelig å sjekke deres nettside eller kontakte dem direkte for den mest oppdaterte informasjonen om deres åpningstider

8. Kan 'Sweet Gkizi' tilby matlaging for spesielle begivenheter eller anledninger?
8. Kan 'Sweet Gkizi' tilby matlaging for spesielle begivenheter eller anledninger?1

Ja, 'Sweet Gkizi' tilbyr cateringtjenester for spesielle begivenheter og anledninger, som bryllup, bursdager og bedriftssamlinger. Det anbefales å kontakte dem på forhånd for å diskutere spesifikke krav og avtaler

9. Har 'Sweet Gkizi' sitteplasser tilgjengelig for kunder?
9. Har 'Sweet Gkizi' sitteplasser tilgjengelig for kunder?1

Ja, 'Sweet Gkizi' har sitteplasser tilgjengelig for kunder som foretrekker å nyte bakverk og desserter i en koselig innendørs setting. Bakeriet har også utendørssitteplasser for de som ønsker å spise ute

10. Hva skiller 'Sweet Gkizi' fra andre bakerier i Athen?
10. Hva skiller 'Sweet Gkizi' fra andre bakerier i Athen?1

'Sweet Gkizi' skiller seg ut for sine autentiske greske oppskrifter, høykvalitetsingredienser og lidenskapen som går inn i produksjonen av deres bakverk og desserter. Bakeriet har fått rykte for sin utmerkede service og den varme, imøtekommende atmosfæren de gir til kundene.

Alle tjenester og fasiliteter

Hotellfasiliteter
  • Gratis Wi-Fi
  • Trådløst internett
Anmeldelse av Sweet Gkizi
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.