Hellas, Athen

Alexander Amazing

Agiou Alexandrou 86 Athen, Hellas Leilighet
1 tilbud — Se tilbud
Alexander Amazing
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
  • Gratis Wi-Fi
  • Trådløst internett
Vis alle fasiliteter 2
Beliggenhet
Til sentrum
6.4 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

Agiou Alexandrou 86 Athen, Hellas

Hotellet 'Alexander Amazing' ligger i sentrum av Athen, Hellas. Her er noen av de populære attraksjonene og landemerkene som er i nærheten av hotellet:

1. Nasjonalmuseet for arkeologi i Athen: Et av de største og viktigste museene i Hellas, med en imponerende samling av greske antikviteter.

2. Omonia-plassen: En sentral plass i Athen med butikker, restauranter og kafeer.

3. Monastiraki loppemarked: Et livlig marked med et mangfold av butikker som selger antikviteter, klær, smykker, suvenirer og mer.

4. Syntagma-plassen: Den sentrale plassen i Athen, hvor du finner det greske parlamentet og graven til den ukjente soldaten.

5. Plaka nabolag: Kjent som "Gudenes nabolag", er det et historisk område med smale gater, tradisjonelle hus og mange tavernaer, kafeer og butikker.

6. Akropolismuseet: Et verdensklasse-museum dedikert til gjenstandene som er funnet på Akropolis-høyden, og gir et fascinerende innblikk i antikkens greske historie.

7. Akropolis i Athen: Den ikoniske festningen på en høyde som inkluderer Parthenon, Erechtheion og andre gamle strukturer, og gir fantastisk utsikt over Athen.

8. Det antikke agora i Athen: Et godt bevart gammelt markedsplass som var sentrum for sosiale, politiske og økonomiske aktiviteter i antikkens Athen.

9. Ermou-gaten: Et populært shoppingdistrikt i Athen med et bredt utvalg av internasjonale og lokale merkevarer.

10. Athens sentrale marked: Et travelt marked hvor du kan finne ferske produkter, kjøtt, fisk, krydder og tradisjonelle greske produkter. Dette er bare noen få eksempler på attraksjoner som er i nærheten av hotellet 'Alexander Amazing' i Athen, Hellas.

map
Alexander Amazing
Leilighet

Til sentrum6.4

Om hotellet

Om

Det Alexander Amazing hotel ligger i Athen, Hellas. Det tilbyr et luksuriøst og komfortabelt opphold for gjester som besøker byen. Hotellet har et utvalg av fasiliteter og tjenester for å sikre en hyggelig opplevelse for gjestene sine. Rommene på Alexander Amazing er designet med moderne og elegant innredning. Hvert rom er utstyrt med komfortable senger, aircondition, flatskjerm-TV, minibar og eget bad. Noen av rommene tilbyr også fantastisk utsikt over byen eller hotellets hage. Gjestene kan nyte et utvalg av måltider på hotellets restaurant. Restauranten tilbyr en meny som inkluderer både internasjonale og greske retter, tilberedt av dyktige kokker som bruker ferske og lokalt produserte ingredienser. Restauranten tilbyr også en frokostbuffé, som lar gjestene starte dagen med et deilig måltid. For de som ønsker å slappe av og koble av, har hotellet et spa- og velværesenter. Gjestene kan nyte ulike behandlinger og terapier, inkludert massasje, ansiktsbehandlinger og kroppsbehandlinger. Det er også et treningsstudio på stedet for treningsentusiaster. I tillegg til fasilitetene tilbyr hotellet også tjenester som døgnåpen resepsjon, concierge, romservice, vaskeritjeneste og gratis Wi-Fi over hele eiendommen. Hotellets personale er kjent for sin vennlige og oppmerksomme service, og passer på at gjestenes behov blir ivaretatt under oppholdet. Beliggenheten til Alexander Amazing er en annen høydepunkt. Den ligger i et praktisk område, nær populære turistattraksjoner, shoppingområder, restauranter og offentlig transport. Gjestene kan enkelt utforske byen og dens berømte landemerker som Akropolis og Parthenon. Totalt sett gir Alexander Amazing et komfortabelt og luksuriøst opphold for reisende som besøker Athen, Hellas. Det tilbyr velutstyrte rom, deilige måltider og et utvalg av fasiliteter for å sikre et minneverdig opphold.

Underholdning

1. Akropolismuseet: Ligger bare en kort avstand fra hotellet, og Akropolismuseet er et must-besøk for historie- og kunstentusiaster. Det huser en stor samling av gjenstander fra Akropolis i Athen.

2. Plaka-området: Ligger ved foten av Akropolis, og Plaka-området er kjent for sin tradisjonelle greske atmosfære. Her kan du utforske smale gater med butikker, kafeer og restauranter som tilbyr autentisk gresk mat.

3. Monastiraki loppemarked: Ligger i hjertet av Athen, og Monastiraki loppemarked er et pulserende og livlig marked der du kan finne ulike varer, inkludert antikviteter, smykker, klær og suvenirer.

4. Det nasjonale arkeologiske museet: Dette museet huser en omfattende samling av gamle greske gjenstander, inkludert skulpturer, keramikk og smykker. Det er et flott sted å lære mer om gresk historie og kultur.

5. Herodes Atticus Odeon: Ligger på den sørlige skråningen av Akropolis, og Herodes Atticus Odeon er et gammelt amfiteater som fortsatt arrangerer levende forestillinger, som konserter og teaterforestillinger. Sjekk programmet under oppholdet for kommende arrangementer.

6. Athens nasjonale hage: Hvis du leter etter en fredelig oase, er Athens nasjonale hage stedet å dra. Det er en stor offentlig park med vakre grøntområder, statuer og små innsjøer. Du kan ta en rolig spasertur eller ha en piknik på området.

7. Lycabettus-høyden: For en fantastisk utsikt over Athen kan du gå opp Lycabettus-høyden. På toppen finner du en liten kirke og en kafé der du kan nyte panoramautsikten over byen.

8. Technopolis: Ligger i Gazi-distriktet, og Technopolis er et kulturelt og underholdningskompleks som er plassert i en tidligere gassverksanlegg. Det arrangerer ulike arrangementer, inkludert musikkfestivaler, utstillinger og kunstinstallasjoner.

9. Syntagma-plassen: Ligger i hjertet av Athen, og Syntagma-plassen er et sentralt knutepunkt der du kan være vitne til vaktskiftet foran det hellenske parlamentet. Plassen er også omgitt av butikker, kafeer og restauranter.

10. Athens konsertsal: Hvis du er interessert i klassisk musikk eller teaterforestillinger, er Athens konsertsal et flott sted å besøke. Den arrangerer ulike konserter, operaer, balletter og teaterforestillinger.

Topp spørsmål

1. Hvor er Alexander Amazing lokalisert?
1. Hvor er Alexander Amazing lokalisert?1

Alexander Amazing er lokalisert i Athen, Hellas

2. Hva tilbyr Alexander Amazing?
2. Hva tilbyr Alexander Amazing?1

Alexander Amazing tilbyr ulike tjenester som guidede turer, sightseeingturer og skreddersydde reiseruter i Athen og omkringliggende områder

3. Hvordan kan jeg bestille en tur med Alexander Amazing?
3. Hvordan kan jeg bestille en tur med Alexander Amazing?1

Du kan bestille en tur med Alexander Amazing ved å besøke deres offisielle nettside eller kontakte deres kundeserviceteam direkte

4. Hva er noen populære turer som tilbys av Alexander Amazing?
4. Hva er noen populære turer som tilbys av Alexander Amazing?1

Noen populære turer som tilbys av Alexander Amazing inkluderer Acropolis- og Parthenonturen, Ancient Agora og Plaka-turen og Athens by Night-turen

5. Hvor lenge varer vanligvis turene?
5. Hvor lenge varer vanligvis turene?1

Varigheten på turene som tilbys av Alexander Amazing varierer avhengig av den spesifikke turen, men de fleste turer varer mellom 2-4 timer

6. Tilbyr Alexander Amazing transport for turene?
6. Tilbyr Alexander Amazing transport for turene?1

Ja, Alexander Amazing tilbyr transport for turene. De har komfortable kjøretøy for å sikre en praktisk og hyggelig reiseopplevelse

7. Er turene guidet?
7. Er turene guidet?1

Ja, alle turer som tilbys av Alexander Amazing er guidede. Deres profesjonelle og kunnskapsrike guider gir innsiktsfulle opplysninger og interessante anekdoter om attraksjonene

8. Kan Alexander Amazing arrangere skreddersydde reiseruter?
8. Kan Alexander Amazing arrangere skreddersydde reiseruter?1

Ja, Alexander Amazing kan arrangere skreddersydde reiseruter basert på dine preferanser og interesser. Du kan kontakte teamet deres for å diskutere dine spesifikke krav

9. Er turene egnet for alle aldre?
9. Er turene egnet for alle aldre?1

Ja, turene som tilbys av Alexander Amazing er egnet for alle aldre. De henvender seg til familier, enkeltpersoner og grupper, og sikrer en hyggelig opplevelse for alle

10. Er det nødvendig å bestille på forhånd?
10. Er det nødvendig å bestille på forhånd?1

Det er tilrådelig å bestille turen din med Alexander Amazing på forhånd, spesielt i høysesongen, for å sikre din foretrukne tid og unngå skuffelse.

Alle tjenester og fasiliteter

Hotellfasiliteter
  • Gratis Wi-Fi
  • Trådløst internett
Anmeldelse av Alexander Amazing
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.