Hellas, Athen

Rent apartment near sea in the Athens Center

3 Achilleos 2nd floor Athen, Hellas Leilighet
1 tilbud fra 982 NOK Se tilbud
Rent apartment near sea in the Athens Center
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
 • Kjøleskap
 • Mikrobølgeovn
 • Hårføner
 • Heis
 • Vindsurfing
 • Flyplasstransport
Vis alle fasiliteter 14
Beliggenhet
Til sentrum
7.4 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

3 Achilleos 2nd floor Athen, Hellas

map
Rent apartment near sea in the Athens Center
Leilighet

Til sentrum7.4

Om hotellet

Barn

Det finnes flere aktiviteter og attraksjoner for barn som leier en leilighet nær havet i Athen sentrum, Hellas. Her er noen alternativer:

1. Strender: Athen har vakre strender der barn kan svømme, leke i sanden og nyte vannsport. Noen populære strender inkluderer Glyfada-stranden, Vouliagmeni-stranden og Alimos-stranden.

2. Allou! Fun Park: Denne fornøyelsesparken i Athen tilbyr et bredt utvalg av karuseller, berg- og dalbaner og attraksjoner som passer for barn i alle aldre. Den har også et eget område for småbarn.

3. Attica zoologiske park: Ligger nær Athen, huser denne dyreparken en rekke dyr fra ulike kontinenter. Barn kan utforske dyrehagen, samhandle med dyr og delta på pedagogiske show.

4. Det nasjonale arkeologiske museet: Selv om det ikke er spesifikt rettet mot barn, viser dette museet mange gamle gjenstander, inkludert mumier og skulpturer, som kan være fascinerende for barn interessert i historie og arkeologi.

5. Athen planetarium: Barn kan lære om astronomi, planeter og universet gjennom interaktive utstillinger, digitale projeksjoner og opplevelser med virtuell virkelighet på Athen planetarium.

6. Athen Happy Train: En morsom og underholdende måte for barn å utforske byen på, tar Athen Happy Train dem med på en guidet tur til de største landemerkene og historiske stedene i Athen.

7. Det hellenske barne- og ungdomsmuseet: Dette interaktive museet oppmuntrer til praktisk læring og fantasifull lek for barn. Det tilbyr ulike utstillinger, verksteder og aktiviteter som fremmer kreativitet og læring.

8. Athens olympiske sportskompleks: Barn som er interessert i sport, kan besøke dette komplekset der de olympiske lekene i 2004 ble arrangert. De kan se de ulike idrettsanleggene og til og med delta i aktiviteter som svømming, sykling eller tennis. Dette er bare noen få eksempler på de mange aktivitetene som er tilgjengelige for barn i Athen, Hellas, spesielt i de kystnære områdene nær bysentrum.

Underholdning

Det er flere underholdningsmuligheter i nærheten av hotellet 'Leie leilighet nær sjøen i Athens sentrum', Athen, Hellas. Noen av de populære inkluderer:

1. Akropolismuseet: Ligger bare en kort avstand unna, er Akropolismuseet et must-besøk for historie- og kunstelskere. Det huser en stor samling av gamle gjenstander og tilbyr fantastisk utsikt over Akropolis.

2. Plaka: En historisk nabolag kjent for sine smale gater, tradisjonelle hus og livlige atmosfære. Plaka er flott for avslappende turer, shopping i lokale butikker og spising på greske tavernaer.

3. Monastiraki-loppemarkedet: Dette travle markedet er kjent for sitt brede utvalg av produkter, inkludert antikviteter, suvenirer, klær og tradisjonelt håndverk. Det er et flott sted å utforske gresk kultur og finne unike gjenstander.

4. Det nasjonale arkeologiske museet: Et av de største og viktigste museene i Hellas, De nationale arkeologiske museet huser en omfattende samling av klassiske antikviteter. Det er et must-besøk destinasjon for historieentusiaster.

5. Syntagma-torget: Ligger i hjertet av Athen, er Syntagma-torget et sentralt møtested og et knutepunkt for shopping, spising og folk som ser på. Torget huser også det greske parlamentet og har vaktskiftet-seremonien.

6. Marina Flisvos: Hvis du er interessert i en opplevelse ved sjøen, kan du dra til Marina Flisvos. Den tilbyr et utvalg av spisesteder, kafeer, barer og strandpromenader. Du kan nyte en fredelig spasertur eller leie en sykkel og utforske kystområdet.

7. Athen-konsertsalen: Kjent for sin fantastiske akustikk og verdensklasse forestillinger, er Athen-konsertsalen vert for en rekke konserter, opera, dans og teaterarrangementer. Sjekk timeplanen deres for kommende show.

8. Lycabettus-fjellet: For panoramautsikt over Athen, gå opp Lycabettus-fjellet. På toppen finner du en kapell og en terrasse der du kan nyte imponerende utsikt over byen. Dette er bare noen få forslag, og det er mange andre underholdningsmuligheter i nærheten av hotellet. Det anbefales å sjekke lokale arrangementoppføringer og spørre hotellpersonalet om personlige anbefalinger basert på dine interesser og preferanser.

Topp spørsmål

1. Hvordan kan jeg leie en leilighet nær sjøen i Athens sentrum, Athen, Hellas?
1. Hvordan kan jeg leie en leilighet nær sjøen i Athens sentrum, Athen, Hellas?1

Du kan begynne med å søke på nettet på ulike utleieplattformer eller kontakte lokale eiendomsmegler som spesialiserer seg på utleie av leiligheter i Athen. Spesifiser kravene dine for en leilighet nært sjøen i Athens sentrum for å finne passende alternativer

2. Hva er gjennomsnittlige leieprisen for en leilighet nær sjøen i Athens sentrum?
2. Hva er gjennomsnittlige leieprisen for en leilighet nær sjøen i Athens sentrum?1

Den gjennomsnittlige leieprisen for en leilighet nær sjøen i Athens sentrum kan variere avhengig av størrelse, beliggenhet, fasiliteter og generell tilstand på eiendommen. Men du kan generelt forvente leiepriser fra €800 til €2000 per måned

3. Er vanlige tjenester inkludert i leien?
3. Er vanlige tjenester inkludert i leien?1

Det avhenger av leieavtalen. Noen leiligheter kan inkludere tjenester som vann og oppvarming i leien, mens andre kan kreve at du betaler for dem separat. Pass på å avklare dette med utleieren eller eiendomseieren før du signerer kontrakten

4. Er det vanskelig å finne parkering nær leiligheter i Athens sentrum?
4. Er det vanskelig å finne parkering nær leiligheter i Athens sentrum?1

Parkering i Athens sentrum kan være ganske utfordrende, spesielt nær sjøen hvor det er stor etterspørsel. Mange leiligheter kan mangle dedikerte parkeringsplasser, og gateparkering kan være begrenset. Imidlertid kan noen bygninger tilby parkeringsfasiliteter eller du kan vurdere å leie en parkeringsplass i nærheten mot ekstra kostnad

5. Hvilke fasiliteter kan jeg forvente i leiligheter nær sjøen i Athens sentrum?
5. Hvilke fasiliteter kan jeg forvente i leiligheter nær sjøen i Athens sentrum?1

Leiligheter nær sjøen i Athens sentrum kan variere med tanke på fasiliteter, men mange vil tilby grunnleggende funksjoner som aircondition, oppvarming, utstyrt kjøkken og noen ganger balkonger eller terrasser med sjøutsikt. Noen bygninger kan også ha heiser, sikkerhetssystemer eller tilgang til felles fasiliteter som svømmebassenger eller treningsstudioer

6. Er leilighetene nær sjøen i Athens sentrum vanligvis møblert eller umøblert?
6. Er leilighetene nær sjøen i Athens sentrum vanligvis møblert eller umøblert?1

Leiligheter kan være både møblert og umøblert nær sjøen i Athens sentrum. Du kan velge i henhold til dine preferanser og behov. Møblerte leiligheter kommer vanligvis med grunnleggende møbler og apparater, mens umøblerte leiligheter krever at du tar med dine egne møbler

7. Hvor lenge er typisk leiedurasjon for leiligheter nær sjøen i Athens sentrum?
7. Hvor lenge er typisk leiedurasjon for leiligheter nær sjøen i Athens sentrum?1

Leiedurasjonen for leiligheter nær sjøen i Athens sentrum kan variere, men de fleste utleiere foretrekker en minimumsleieperiode på 1 år. Noen kan tilby kortere leieperioder, men de kan komme med høyere pris.

Alle tjenester og fasiliteter

Romfasiliteter
 • Kjøleskap
 • Mikrobølgeovn
 • Hårføner
 • Jacuzzi
Hotellfasiliteter
 • Heis
 • Særskilt røykeområde
Underholdning og avslapping
 • Vindsurfing
 • Fotturer
Ekstra tjenester
 • Flyplasstransport
 • Turistinformasjon
Vannaktiviteter
 • Fiske
 • Dykkedykking
 • Vannaktiviteter
For familier med barn
 • Lekeplass
Anmeldelse av Rent apartment near sea in the Athens Center
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.