Hellas, Athen

Nea Smyrni Escape

18 Gerantoni Athen, Hellas Hotell
1 tilbud — Se tilbud
Nea Smyrni Escape
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
  • Gratis Wi-Fi
  • Trådløst internett
Vis alle fasiliteter 2
Beliggenhet
Til sentrum
3.8 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

18 Gerantoni Athen, Hellas

Rundt hotellet 'Nea Smyrni Escape' i Athen, Hellas, finnes det flere attraksjoner, fasiliteter og interessepunkter. Noen av de bemerkelsesverdige stedene i nærheten inkluderer:

1. Nea Smyrni-torget: Ligger rett ved siden av hotellet, er det et travelt torg med restauranter, kafeer og butikker. Det er et populært møtested for lokalbefolkningen.

2. Stavros Niarchos Foundation Cultural Center: Bare en kort avstand unna tilbyr det kulturelle senteret vakre hager, et innovativt bibliotek og er vert for ulike kulturelle arrangementer og forestillinger.

3. Athen Metro: Nærmeste metrostasjon er Nea Smyrni, som gir enkel tilgang til andre deler av Athen, inkludert bysentrum og historiske steder som Akropolis.

4. Flisvos Marina: En pittoresk marina med luksuriøse yacht og strandpromenader, som tilbyr restauranter, kafeer og rekreasjonsaktiviteter.

5. Athens Riviera: Et kystområde med vakre strender, strandbarer og strandferiesteder som Glyfada og Vouliagmeni; et flott sted å slappe av og nyte Middelhavet.

6. Pazari Nea Smyrni: Et tradisjonelt markedsområde i Nea Smyrni, hvor besøkende kan handle ferske frukt, grønnsaker, sjømat og lokale produkter.

7. Kallithea Park: En herlig park med hager, fontener og en liten dyrehage. Det er et hyggelig sted for en avslappende spasertur eller piknik.

8. Faliro Waterfront: En livlig promenade langs kysten, med kafeer, restauranter og rekreasjonsfasiliteter som sykkelutleie.

9. Onassis Cultural Center: Et kulturelt middel som huser utstillinger, teaterforestillinger og andre kunstneriske arrangementer. Dette er bare noen få høydepunkter i området rundt 'Nea Smyrni Escape'. Athen tilbyr mange andre attraksjoner og historiske steder som kan nås enkelt med offentlig transport. eller drosjer fra hotellet.

map
Nea Smyrni Escape
Hotell

Til sentrum3.8

Om hotellet

Om

'Nea Smyrni Escape' er et hotell som ligger i nabolaget Nea Smyrni i Athen, Hellas. Hotellet tilbyr en rekke romalternativer for å imøtekomme ulike gjesters behov og preferanser. Rommene på 'Nea Smyrni Escape' er designet for å gi et komfortabelt og hyggelig opphold. De er møblert med moderne fasiliteter som aircondition, flatskjerm-TV, gratis Wi-Fi, minikjøleskap og eget bad med dusj. Rommene blir også godt vedlikeholdt og rengjort daglig for å sikre en hyggelig opplevelse for gjestene. Når det gjelder måltider, tilbyr 'Nea Smyrni Escape' et spiseområde hvor gjestene kan nyte frokosten sin. Hotellet serverer en frokostbuffé med et utvalg av alternativer, inkludert kontinentale og tradisjonelle greske retter. Gjestene kan forvente et variert utvalg av ferske og deilige valg for å starte dagen sin. I tillegg ligger hotellet i et livlig nabolag med mange spisesteder i nærheten. Gjestene kan utforske ulike restauranter, kafeer og barer innen gangavstand for å nyte lokal mat eller internasjonale smaker. Alt i alt tilbyr 'Nea Smyrni Escape' komfortable rom med moderne fasiliteter og serverer en deilig frokost for å forbedre gjestenes opphold.

Underholdning

1. Nea Smyrni Park: Ligger bare noen få skritt unna hotellet, er Nea Smyrni Park et flott sted å nyte utendørsaktiviteter som å gå, jogge eller ha en piknik.

2. Onassis kultursenter: Dette moderne kultursenteret er vertskap for forskjellige utstillinger, forestillinger og verksteder som fremmer samtidskunst, teater og dans. Det ligger innenfor en 10-minutters kjøretur fra hotellet.

3. Rebetika Music Museum: Utforsk den tradisjonelle greske musikksjangeren Rebetika på dette unike museet. Ligger rundt 15 minutters kjøretur fra hotellet, tilbyr det interaktive utstillinger og liveopptredener.

4. Stavros Niarchos Foundation Cultural Center: Dette imponerende komplekset huser Det nasjonale biblioteket i Hellas og Den greske nasjonaloperaen. Nyt en forestilling eller gå rundt de vakre hagene og kystlinjen. Det ligger innenfor en 20-minutters kjøretur fra hotellet.

5. Athens Planetarium: Tilbring en kveld med å utforske stjernene og universets underverk på Athens Planetarium. Ligger rundt 20 minutters kjøretur fra hotellet, tilbyr det utdanningsprogrammer og interaktive utstillinger.

6. Athens Riviera: Ta en kort kjøretur eller bruk offentlig transport for å komme til Athens Riviera og nyt vakre sandstrender, strandklubber og restauranter ved sjøen. Det er rundt 30 minutters kjøretur fra hotellet.

7. Akropolismuseet: Fordyp deg i gresk historie og beundre antikke gjenstander på Akropolismuseet. Ligger innenfor en 20-minutters kjøretur fra hotellet, gir det en fascinerende innsikt i den gamle greske sivilisasjonen.

8. Plaka-distriktet: Utforsk det pittoreske nabolaget Plaka, kjent for sine smale gater, tradisjonell arkitektur og sjarmrende butikker. Det ligger innenfor en 20-minutters kjøretur fra hotellet.

9. Nasjonalmuseet for arkeologi: Oppdag en stor samling av antikke greske artefakter, inkludert skulpturer, keramikk og smykker, på Nasjonalmuseet for arkeologi. Det ligger rundt 30 minutters kjøretur fra hotellet.

10. Athens konsertsal: Nyt en live forestilling av klassisk musikk, opera eller teater på Athens konsertsal. Det ligger innenfor en 20-minutters kjøretur fra hotellet og er ofte vert for verdenskjente kunstnere og forestillinger.

Topp spørsmål

1. Hvor ligger Nea Smyrni Escape?
1. Hvor ligger Nea Smyrni Escape?1

Nea Smyrni Escape ligger i nabolaget Nea Smyrni i Athen, Hellas.

2. Hva er Nea Smyrni Escape?
2. Hva er Nea Smyrni Escape?1

Nea Smyrni Escape er en escape room spill-fasilitet som tilbyr immersiv og utfordrende gåter for grupper av spillere å løse og rømme innenfor en gitt tidsbegrensning.

3. Hvor mange rom har Nea Smyrni Escape?
3. Hvor mange rom har Nea Smyrni Escape?1

Nea Smyrni Escape har flere tema rom, hver med sin unike historie og gåter å løse.

4. Hvor mange personer kan spille samtidig?
4. Hvor mange personer kan spille samtidig?1

Nea Smyrni Escape kan huse forskjellige gruppestørrelser, fra små lag til større grupper på opptil 8-10 deltagere, avhengig av rommet.

5. Hvor lenge varer et spill på Nea Smyrni Escape?
5. Hvor lenge varer et spill på Nea Smyrni Escape?1

Varigheten av et spill på Nea Smyrni Escape varierer avhengig av det spesifikke rommet og gruppens evne til å løse gåter. Vanligvis varer spillene rundt 60 minutter.

6. Er tidligere erfaring nødvendig for å spille?
6. Er tidligere erfaring nødvendig for å spille?1

Ingen tidligere erfaring er nødvendig for å spille på Nea Smyrni Escape. Rommene er designet for å være inkluderende for spillere på alle ferdighetsnivåer, fra nybegynnere til erfarne escape room entusiaster.

7. Kan barn spille på Nea Smyrni Escape?
7. Kan barn spille på Nea Smyrni Escape?1

Ja, Nea Smyrni Escape har familievennlige rom som passer for barn. Imidlertid kan noen rom ha aldersrestriksjoner, så det anbefales å sjekke med fasiliteten for aldersriktige alternativer.

8. Hvordan kan jeg reservere på Nea Smyrni Escape?
8. Hvordan kan jeg reservere på Nea Smyrni Escape?1

Reservasjoner kan gjøres via Nea Smyrni Escape sin offisielle nettside eller ved å kontakte deres kundeservice. Online booking er vanligvis det mest praktiske alternativet.

9. Er det parkering tilgjengelig?
9. Er det parkering tilgjengelig?1

Ja, Nea Smyrni Escape har parkeringsfasiliteter tilgjengelig for kunder. Det anbefales imidlertid å sjekke den spesifikke plasseringen for detaljerte parkeringsinstruksjoner.

10. Hvilke sikkerhetstiltak er på plass på Nea Smyrni Escape?
10. Hvilke sikkerhetstiltak er på plass på Nea Smyrni Escape?1

Nea Smyrni Escape har sikkerhetsprotokoller på plass, inkludert nødutganger, brannsikkerhetstiltak og opplært personale for å sikre alle deltakernes trivsel under spillet.

Alle tjenester og fasiliteter

Hotellfasiliteter
  • Gratis Wi-Fi
  • Trådløst internett
Anmeldelse av Nea Smyrni Escape
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.