Hellas, Athen

Classy 2 bedroom apartment under Acropolis at Thissio

Amphiktuonos Athen, Hellas Leilighet
1 tilbud fra 1258 NOK Se tilbud
Classy 2 bedroom apartment under Acropolis at Thissio
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
  • Kjøleskap
  • Heis
Vis alle fasiliteter 2
Beliggenhet
Til sentrum
1.2 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

Amphiktuonos Athen, Hellas

Noen av attraksjonene i nærheten av hotellet "Classy 2 soverom leilighet under Akropolis i Thissio" i Athen, Hellas inkluderer:

1. Akropolismuseet: Et moderne museum som ligger bare en kort spasertur fra leiligheten, som huser en bred samling av gjenstander fra Akropolis arkeologiske område.

2. Akropolis i Athen: En av de mest kjente historiske stedene i verden, med Parthenon, Erechtheion og andre gamle greske bygninger.

3. Det gamle agoraet i Athen: Et gammelt marked og samlingssted der Sokrates holdt foredrag, og gir et glimt av hverdagslivet til antikkens grekere.

4. Monastiraki loppemarked: Et livlig marked med mange butikker og boder som selger smykker, klær, suvenirer og antikviteter.

5. Herakleidon-museet: Et museum dedikert til historien om visuell kunst og vitenskap, med ulike utstillinger og tilbyr pedagogiske aktiviteter.

6. Syntagma Square: Den sentrale plassen i Athen, med det greske parlamentet og den ukjente soldats grav. Det gir også tilgang til Nasjonalgårdene.

7. Plaka-nabolaget: Et sjarmerende historisk nabolag kjent for sine smale gater, tradisjonelle hus og mange tavernaer, butikker og kafeer.

8. Det nasjonale observatoriet i Athen: Det eldste forskningsinstituttet i Hellas som tilbyr utdanningsprogrammer og holder utstillinger om astronomi og romutforskning.

9. Lycabettus-fjellet: Et fjell som gir panoramautsikt over Athen. Besøkende kan nå toppen ved å gå eller ta en taubane.

10. Det nasjonale arkeologiske museet: Et av de største og viktigste museene i Hellas, med en omfattende samling av gjenstander fra den gamle greske verden.

map
Classy 2 bedroom apartment under Acropolis at Thissio
Leilighet

Til sentrum1.2

Om hotellet

Om

Den "Elegante 2-roms leiligheten under Akropolis i Thissio" er et hotell som ligger i Athen, Hellas. Hotellet tilbyr et komfortabelt og stilfult opphold for gjester som besøker byen. Rommene: Hotellet har 2-roms leiligheter som er romslige og velutstyrte. Hver leilighet er utstyrt med moderne fasiliteter og utstyr for å sikre et hyggelig opphold. Rommene er smakfullt møblert og tilbyr en koselig og avslappende atmosfære. Gjestene kan forvente komfortable senger, aircondition, TV, gratis Wi-Fi og eget bad. Måltider: Hotellet har ingen restaurant på stedet, men gjestene kan enkelt finne et utvalg av spisesteder i nærområdet. Thissio er kjent for sitt livlige mattilbud, med mange restauranter, kafeer og tavernaer som tilbyr et utvalg av lokale og internasjonale retter. Gjestene kan utforske nabolaget og nyte de kulinariske gledene Athen har å by på. Hotellet tilbyr grunnleggende kjøkkenfasiliteter i hver leilighet, inkludert komfyr, mikrobølgeovn, kjøleskap og kjøkkenutstyr. Dette gir gjestene muligheten til å lage egne måltider hvis de foretrekker å spise i komforten av rommet sitt. Beliggenhet: Hotellet ligger i Thissio-området i Athen, som er kjent for sine historiske landemerker og fantastisk utsikt over Akropolis. Den ikoniske Akropolis ligger bare en kort spasertur unna, noe som gjør det til en praktisk beliggenhet for å utforske antikk gresk historie. Området er også godt forbundet med offentlig transport, med en metrostasjon i nærheten for enkel tilgang til andre deler av Athen. Alt i alt tilbyr den "Elegante 2-roms leiligheten under Akropolis i Thissio" et komfortabelt og praktisk opphold i Athen, med velutstyrte rom og enkel tilgang til lokale severdigheter og spisemuligheter.

Underholdning

Det er flere populære underholdningsalternativer i nærheten av hotellet 'Elegant 2-roms leilighet under Akropolis i Thissio' i Athen, Hellas. Noen av attraksjonene og underholdningsstedene inkluderer:

1. Akropolis-museet: Ligger omtrent 10 minutter unna, tilbyr dette museet innsikt i den gamle greske sivilisasjonen med sin imponerende samling av gjenstander.

2. Akropolis: Ligger bare en kort spasertur fra hotellet, er Akropolis en ikonisk gammel borg som huser Parthenon, Erechtheion og andre historiske monumenter.

3. Plaka: Dette livlige nabolaget er kjent for sine sjarmerende gater, tradisjonelle greske tavernaer, kafeer og suvenirbutikker. Det er et flott sted å utforske og nyte den lokale atmosfæren.

4. Monastiraki loppemarked: Et pulserende marked fylt med butikker som selger antikviteter, håndlagde håndverk, klær og ulike småting. Perfekt for shoppingentusiaster og de som leter etter unike suvenirer.

5. Herod Atticus Odeon: Dette gamle amfiteateret nær Akropolis arrangerer klassiske konserter, teaterforestillinger og andre kulturelle arrangementer i løpet av sommermånedene.

6. Det nasjonale arkeologiske museet: Omtrent 3 kilometer unna, huser dette museet Hellas' mest omfattende samling av gamle gjenstander, inkludert skulpturer, keramikk og smykker.

7. Gazi: Ligger i nærheten, er dette trendy distriktet et knutepunkt for nattelivet med sine mange barer, klubber og steder med levende musikk.

8. Lycabettus-høyden: Med panoramautsikt over Athen, er denne høyden et flott sted for en pittoresk spasertur eller for å besøke kapellet St. George på toppen. Dette er bare noen få av de mange underholdningsalternativene som er tilgjengelige i nærheten av hotellet 'Elegant 2-roms leilighet under Akropolis i Thissio' i Athen, Hellas.

Topp spørsmål

1. Hvor mange soverom har leiligheten?
1. Hvor mange soverom har leiligheten?1

Leiligheten har to soverom.

2. Er leiligheten beliggende nær Akropolis i Thissio?
2. Er leiligheten beliggende nær Akropolis i Thissio?1

Ja, leiligheten ligger under Akropolis i Thissio i Athen, Hellas.

3. Er leiligheten elegant møblert?
3. Er leiligheten elegant møblert?1

Ja, leiligheten beskrives som klassisk og elegant møblert.

4. Er det noen fasiliteter inkludert?
4. Er det noen fasiliteter inkludert?1

Ja, leiligheten er utstyrt med ulike fasiliteter for et komfortabelt opphold, inkludert et fullt utstyrt kjøkken, aircondition, Wi-Fi og TV.

5. Er det en balkong eller utendørs plass i leiligheten?
5. Er det en balkong eller utendørs plass i leiligheten?1

Ja, leiligheten har en balkong hvor gjestene kan nyte utsikten.

6. Er leiligheten godt tilknyttet offentlig transport?
6. Er leiligheten godt tilknyttet offentlig transport?1

Ja, leiligheten ligger beleilig til nær offentlig transport, noe som gjør det enkelt å utforske Athen og områdene rundt.

7. Er det noen supermarkeder eller restauranter i nærheten?
7. Er det noen supermarkeder eller restauranter i nærheten?1

Ja, det er supermarkeder, restauranter og andre fasiliteter innen gangavstand fra leiligheten.

8. Er det et minimum oppholdskrav for å bestille leiligheten?
8. Er det et minimum oppholdskrav for å bestille leiligheten?1

Ja, det kan være et minimum oppholdskrav. Det er tilrådelig å sjekke bestillingsdetaljene for mer informasjon.

9. Er det parkering tilgjengelig på leiligheten?
9. Er det parkering tilgjengelig på leiligheten?1

Det anbefales å sjekke med verten eller bestillingsplattformen angående tilgjengeligheten av parkering, da dette kan variere.

10. Er kjæledyr tillatt i leiligheten?
10. Er kjæledyr tillatt i leiligheten?1

Det anbefales å kontakte verten eller sjekke oppføringen for spesifikk informasjon angående kjæledyrspolitikk.

Alle tjenester og fasiliteter

Romfasiliteter
  • Kjøleskap
Hotellfasiliteter
  • Heis
Anmeldelse av Classy 2 bedroom apartment under Acropolis at Thissio
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.