Hellas, Athen

Acropolis Luxury House

10 Amfiktionos Athen, Hellas Ferieutleie
1 tilbud — Se tilbud
Acropolis Luxury House
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
 • Gratis Wi-Fi
 • Trådløst internett
 • Kjøleskap
 • Minibar
 • Mikrobølgeovn
 • Hårføner
Vis alle fasiliteter 7
Beliggenhet
Til sentrum
1.2 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

10 Amfiktionos Athen, Hellas

Rundt hotellet "Acropolis Luxury House" i Athen, Hellas, finner du flere attraksjoner og fasiliteter. Her er noen bemerkelsesverdige steder og landemerker i nærheten:

1. Akropolis i Athen: Det mest kjente landemerket i Athen, ligger bare en kort spasertur fra hotellet. Det er en gammel borg som huser Parthenon og gir panoramautsikt over byen.

2. Parthenon: Et storslått tempel som ligger på toppen av Akropolis dedikert til gudinnen Athena, Athens skytsgudinne.

3. Plaka-nabolaget: Kjent som "Gudenes nabolag", er det et sjarmerende område med smale gater, tradisjonelle hus, livlige restauranter, kafeer og butikker. Det ligger ved siden av Acropolis Luxury House-hotellet.

4. Akropolismuseet: Et moderne museum som viser fram antikke artefakter som er oppdaget rundt Akropolis. Det gir en fengslende opplevelse av historien og kulturen til antikkens Athen.

5. Det gamle Agora i Athen: Et av de best bevarte gamle markedene i verden, ligger en kort spasertur fra hotellet. Dette var byens hjerte i klassisk tid.

6. Tempelet til Olympiske Zeus: Et kolossalt gammelt tempel dedikert til Zeus, Olympens konge. Det ligger en kort avstand fra hotellet.

7. Syntagma-torget: Athens sentrale torg, hjemmet til det greske parlamentet og Den ukjente soldats grav. Det er et levende område med luksuriøse butikker, hoteller og restauranter.

8. Ermou Street: En populær handlegate i Athen, kjent for lokale og internasjonale merkevarebutikker. Den tilbyr et bredt utvalg av mote, tilbehør og suvenirer.

9. Monastiraki Loppemarked: Et livlig marked med en rekke butikker som selger antikviteter, tradisjonelle håndverk, klær og suvenirer. Det er et levende sted å utforske lokal kultur og finne unike gjenstander.

10. Nasjonalhagen: En fredelig oase i hjertet av Athen, ligger i nærheten av parlamentet. Den tilbyr vakre grønne plener, skyggefulle gangveier og små innsjøer. Dette er bare noen av attraksjonene og fasilitetene rundt hotellet Acropolis Luxury House i Athen, Hellas. Å utforske området i nærheten vil gi deg en rik kulturell opplevelse og muligheten til å fordype deg i byens historie og skjønnhet.

map
Acropolis Luxury House
Ferieutleie

Til sentrum1.2

Om hotellet

Om

Acropolis Luxury House er et hotell som ligger i Athen, Hellas. Det tilbyr et utvalg av fasiliteter og tjenester for å sikre et komfortabelt og hyggelig opphold for gjestene. Hotellet har romslige og elegant møblerte rom. Hvert rom er utstyrt med moderne fasiliteter som aircondition, flatskjerm-TV, minibar, safe og gratis Wi-Fi. Rommene har også eget bad med gratis toalettartikler. Gjestene kan velge mellom forskjellige romtyper, inkludert standardrom, luksusrom og suiter. Rommene tilbyr vakker utsikt over byen eller Akropolis, og noen rom har også balkonger. Hotellet har en restaurant som serverer et utvalg av deilige greske og internasjonale retter. Gjestene kan nyte måltidene i en koselig og stilig atmosfære. Restauranten tilbyr også en bufféfrokost hver morgen, som inkluderer både varme og kalde alternativer. I tillegg til restauranten har hotellet en bar der gjestene kan slappe av og nyte et bredt utvalg av drikkevarer og cocktailer. Romservice er også tilgjengelig for de som foretrekker å spise i komforten av rommet sitt. Acropolis Luxury House tilbyr en rekke tjenester for å forbedre gjestenes opplevelse. Dette inkluderer en døgnåpen resepsjon, concierge-tjenester, bagasjeoppbevaring og en turistinformasjonsskranke. Hotellet kan også ordne flyplasstransport og bilutleie etter forespørsel. Beliggenheten til hotellet er en annen fordel. Det ligger sentralt i Athen, i nærheten av store attraksjoner som Akropolis, Parthenon og det historiske Plaka-nabolaget. Mange butikker, restauranter og underholdningssteder er også innen gangavstand. Samlet sett tilbyr Acropolis Luxury House komfortabel innkvartering, deilige spisemuligheter og en praktisk beliggenhet for gjester som besøker Athen, Hellas.

Underholdning

Det finnes flere underholdningsalternativer i nærheten av hotellet 'Acropolis Luxury House' i Athen, Hellas. Her er noen forslag:

1. Akropolismuseet: Bare en kort spasertur fra hotellet, viser dette verdensklasse museet gamle greske gjenstander og skulpturer.

2. Akropolis i Athen: Dette historiske stedet ligger på toppen av en ås og tilbyr fantastisk utsikt over byen. Besøkende kan utforske de gamle ruinene og lære om gresk historie og mytologi.

3. Plaka nabolag: Kjent som "Gudenes nabolag", ligger Plaka ved foten av Akropolis og tilbyr en sjarmerende atmosfære med sine smale gater fylt med butikker, restauranter og kafeer.

4. Monastiraki loppemarked: Et livlig marked hvor du kan finne et bredt utvalg av varer, inkludert antikviteter, klær, smykker og suvenirer. Det er et flott sted å utforske og handle.

5. Det nasjonale arkeologiske museet: Regnet som et av verdens beste museer, huser det en stor samling av gamle greske artefakter, inkludert statuer, vaser og fresker.

6. Syntagma-torget: Ligger i hjertet av Athen, er Syntagma-torget hjemmet til den greske parlamentsbygningen og er en livlig samlingsplass. Se vaktbytte-seremonien eller slapp av i de nærliggende hagene.

7. Dionysiou Areopagitou gate: Denne gågaten strekker seg fra Akropolismuseet til den gamle tempelet Olympiske Zeus og er fylt med kafeer, restauranter og butikker. Det er et hyggelig sted for en avslappende spasertur.

8. Athens åpne kino: I sommermånedene kan du nyte utendørs filmvisninger på ulike åpne kinoer over hele byen. Det er en unik og sjarmerende måte å se en film på. Dette er bare noen få underholdningsalternativer i nærheten av hotellet 'Acropolis Luxury House' i Athen. Det finnes mange andre attraksjoner og aktiviteter å utforske i denne pulserende byen.

Topp spørsmål

1. Spørsmål: Hvor ligger Acropolis Luxury House i Athen, Hellas?
1. Spørsmål: Hvor ligger Acropolis Luxury House i Athen, Hellas?1

Svar: Acropolis Luxury House ligger midt i Athen, bare noen få minutters gange fra den ikoniske Akropolisen

2. Spørsmål: Hvor mange rom har Acropolis Luxury House?
2. Spørsmål: Hvor mange rom har Acropolis Luxury House?1

Svar: Acropolis Luxury House tilbyr et utvalg suiter og leiligheter med ulike romkonfigurasjoner, inkludert ettroms-, toroms- og tøromsalternativer

3. Spørsmål: Hvilke fasiliteter er tilgjengelige på Acropolis Luxury House?
3. Spørsmål: Hvilke fasiliteter er tilgjengelige på Acropolis Luxury House?1

Svar: Acropolis Luxury House tilbyr ulike fasiliteter som aircondition, fullt utstyrte kjøkken, gratis Wi-Fi, flatskjerm-TV-er, private balkonger eller terrasser, og luksuriøse møbler

4. Spørsmål: Er frokost inkludert i oppholdet på Acropolis Luxury House?
4. Spørsmål: Er frokost inkludert i oppholdet på Acropolis Luxury House?1

Svar: Frokost er ikke automatisk inkludert i oppholdet på Acropolis Luxury House, men gjester kan be om det mot en ekstra kostnad

5. Spørsmål: Er det en resepsjon på Acropolis Luxury House?
5. Spørsmål: Er det en resepsjon på Acropolis Luxury House?1

Svar: Acropolis Luxury House har en døgnåpen resepsjon for å hjelpe gjestene med innsjekking, utsjekking og eventuelle spørsmål eller forespørsler de måtte ha under oppholdet

6. Spørsmål: Er Acropolis Luxury House dyrevennlig?
6. Spørsmål: Er Acropolis Luxury House dyrevennlig?1

Svar: Dessverre er kjæledyr ikke tillatt på Acropolis Luxury House

7. Spørsmål: Er det parkering tilgjengelig på Acropolis Luxury House?
7. Spørsmål: Er det parkering tilgjengelig på Acropolis Luxury House?1

Svar: Parkeringsmulighetene kan variere, så det anbefales å kontakte Acropolis Luxury House direkte for å sjekke tilgjengeligheten av parkering

8. Spørsmål: Hva er noen av de nærliggende attraksjonene til Acropolis Luxury House?
8. Spørsmål: Hva er noen av de nærliggende attraksjonene til Acropolis Luxury House?1

Svar: Noen nærliggende attraksjoner til Acropolis Luxury House inkluderer Akropolismuseet, Parthenon, Den gamle agoraen i Athen, Plaka-nabolaget, og ulike kafeer, restauranter og butikker

9. Spørsmål: Tilbyr Acropolis Luxury House flyplasstransporttjenester?
9. Spørsmål: Tilbyr Acropolis Luxury House flyplasstransporttjenester?1

Svar: Acropolis Luxury House kan ordne med flyplasstransporttjenester mot en ekstra avgift etter forespørsel

10. Spørsmål: Er det en minimumsalder for å bo på Acropolis Luxury House?
10. Spørsmål: Er det en minimumsalder for å bo på Acropolis Luxury House?1

Svar: Det er ingen spesifikk minimumsalder nevnt, men det anbefales å kontakte Acropolis Luxury House for eventuelle aldersrestriksjoner eller retningslinjer de måtte ha på plass

Alle tjenester og fasiliteter

Hotellfasiliteter
 • Gratis Wi-Fi
 • Trådløst internett
Romfasiliteter
 • Kjøleskap
 • Minibar
 • Mikrobølgeovn
 • Hårføner
Ekstra tjenester
 • Flyplasstransport
Anmeldelse av Acropolis Luxury House
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.