Hellas, Athen

The Bozonians Neoclassical House

11 Vasilis Athen, Hellas Ferieutleie
1 tilbud — Se tilbud
The Bozonians Neoclassical House
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
  • Gratis Wi-Fi
  • Trådløst internett
Vis alle fasiliteter 2
Beliggenhet
Til sentrum
1.3 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

11 Vasilis Athen, Hellas

Rundt hotellet "The Bozonians Neoclassical House" i Athen, Hellas, finnes det flere attraksjoner og fasiliteter.

1. Akropolis i Athen: En av de mest kjente landemerkene i Athen, ligger Akropolis omtrent 2 kilometer sør for hotellet. Det huser gamle ruiner, inkludert Parthenon, Athenas tempel, Erechtheion og Propylaea.

2. Plaka: Det historiske nabolaget Plaka ligger bare en kort avstand fra hotellet. Det er kjent for sine smale gater, tradisjonelle hus, butikker og restauranter.

3. Monastiraki: Et annet livlig nabolag i nærheten av hotellet, Monastiraki, er kjent for sitt loppemarked. Besøkende kan utforske butikker som selger suvenirer, klær, antikviteter og ulike andre ting.

4. Syntagma-plassen: Ligger omtrent 1,5 kilometer nordøst for hotellet, er Syntagma-plassen det sentrale torget i Athen. Det huser det greske parlamentet og omgis av viktige bygninger, luksushoteller og ulike butikker.

5. Nasjonalhagene: Ved siden av Syntagma-plassen gir Nasjonalhagene en fredelig grønn oase midt i byen. Besøkende kan nyte avslappende turer, besøke den lille dyrehagen eller slappe av på benker.

6. Det gamle agora: Ligger nordvest for hotellet, var Det gamle agora hovedmarkedet i antikkens Athen. Det er nå et arkeologisk område der besøkende kan utforske ruiner av templer, stoas og det berømte Hephaisteion.

7. Ermou-gaten: En populær handlegate i Athen, går Ermou-gaten fra Syntagma-plassen til Monastiraki. Den er fylt med internasjonale og lokale merkevarer, boutiquebutikker og varehus. Dette er bare noen få høydepunkter av det som kan finnes rundt "The Bozonians Neoclassical House" i Athen, Hellas. Hotellet selv antas å være plassert i et historisk område med arkitektonisk skjønnhet og praktisk tilgang til lokale fasiliteter.

map
The Bozonians Neoclassical House
Ferieutleie

Til sentrum1.3

Om hotellet

Om

'The Bozonians Neoklassiske hus' er et luksuriøst boutiquehotell som ligger i Athen, Hellas. Hotellet er kjent for sin fantastiske neoklassiske arkitektur, som harmonerer sømløst med moderne designelementer. Hotellet tilbyr ulike typer rom for å imøtekomme ulike preferanser og behov. Hvert rom er elegant møblert og har et utvalg av fasiliteter for gjestenes komfort. Fra koselige standardrom til romslige suiter, er det noe for enhver reisende. Rommene på 'The Bozonians Neoklassiske hus' er utstyrt med moderne fasiliteter som aircondition, flatskjerm-TV, minibar, gratis Wi-Fi og private bad med luksuriøse toalettartikler. Mange rom har også herlig utsikt over byen eller hotellets vakre anlagte hage. Når det gjelder mat, skryter hotellet av en restaurant på stedet som serverer et utvalg deilige måltider hele dagen. Gjestene kan nyte ulike greske og internasjonale retter, laget med de fineste lokale ingrediensene av dyktige kokker. Restauranten tilbyr både innendørs og utendørs sitteplasser, slik at gjestene kan nyte måltidene sine i en vakker atmosfære. For de som foretrekker å slappe av, tilbyr hotellet også en bar/oppholdsområde der gjestene kan nyte et bredt utvalg av drikkevarer, inkludert signaturcocktails og førsteklasses viner. I tillegg til overnattings- og serveringsalternativene, tilbyr 'The Bozonians Neoklassiske hus' ulike fasiliteter og tjenester for å forbedre gjestenes opphold. Dette kan inkludere en døgnåpen resepsjon, concierge-service, vaskerifasiliteter, flyplasstransport og et treningssenter. Hotellets personale er kjent for sin varme gjestfrihet og er alltid klare til å hjelpe med eventuelle behov eller spørsmål. Alt i alt tilbyr 'The Bozonians Neoklassiske hus' en perfekt kombinasjon av eleganse, komfort og bekvemmelighet, noe som gjør det til et utmerket valg for reisende som besøker Athen, Hellas.

Underholdning

Det er flere alternativer for underholdning i nærheten av "The Bozonians Neoclassical House" i Athen, Hellas. Her er noen få forslag:

1. Det nasjonale arkeologiske museet: Ligger bare en kort avstand fra hotellet, dette museet viser en stor samling av greske antikke artefakter og er et flott sted å utforske landets rike historie.

2. Monastiraki loppemarked: Dette livlige markedet er kjent for sitt mangfold av butikker, boder og selgere som selger alt fra antikviteter til kunstverk, klær og suvenirer. Det er et flott sted å fordype seg i den lokale kulturen og finne unike skatter.

3. Plaka nabolag: Beliggende ved foten av Akropolis, er Plaka kjent for sine smale gater, sjarmerende smug og tradisjonelle tavernaer. Det er et populært område for turister med mange restauranter, barer og butikker. Du kan også besøke det gamle agora og oppleve en blanding av historie og moderne underholdning.

4. Nasjonalhagen: Ligger bare en kort spasertur fra hotellet, tilbyr Nasjonalhagen en fredelig flukt fra byens travle gater. Det er en vakker park med dammer, gangstier og skyggefulle områder for å slappe av og nyte naturen.

5. Herodes Atticus' odeon: Hvis du er interessert i liveforestillinger, sjekk planen for Herodes Atticus' odeon. Dette gamle amfiteateret er vert for ulike kulturelle arrangementer, inkludert konserter, teaterforestillinger og danseforestillinger. Selve arenaen er fantastisk, med Akropolis som bakteppe.

6. Syntagma-plassen: Som Athen sentrale torg er Syntagma-plassen et livlig område med mange underholdningsmuligheter. Du kan være vitne til vaktskiftet ved parlamentsbygningen, utforske de omkringliggende butikkene eller slappe av på en av de nærliggende kafeene. Dette er bare noen få forslag, men det er mange flere attraksjoner, restauranter og underholdningsmuligheter tilgjengelig i Athen.

Topp spørsmål

1. Hva er The Bozonians Neoclassical House?
1. Hva er The Bozonians Neoclassical House?1

The Bozonians Neoclassical House er en historisk bygning som ligger i Athen, Hellas

2. Den er et godt eksempel på neoklassisk arkitektur, kjennetegnet av sin symmetriske design, søylebårne portiko og utsmykkede detaljer?
2. Den er et godt eksempel på neoklassisk arkitektur, kjennetegnet av sin symmetriske design, søylebårne portiko og utsmykkede detaljer?1

3. Når ble The Bozonians Neoclassical House bygget?
3. Når ble The Bozonians Neoclassical House bygget?1

Den nøyaktige byggedatoen for The Bozonians Neoclassical House er ukjent, men det antas at den ble bygget på slutten av 1800-tallet eller tidlig på 1900-tallet

4. Hvem bygde The Bozonians Neoclassical House?
4. Hvem bygde The Bozonians Neoclassical House?1

Den opprinnelige arkitekten og byggeren av The Bozonians Neoclassical House er ikke godt dokumentert

5. Men den ble bygget i en periode da mange fremtredende arkitekter designet neoklassiske bygninger i Athen?
5. Men den ble bygget i en periode da mange fremtredende arkitekter designet neoklassiske bygninger i Athen?1

6. Hva er betydningen av The Bozonians Neoclassical House?
6. Hva er betydningen av The Bozonians Neoclassical House?1

The Bozonians Neoclassical House er et betydningsfullt arkitektonisk landemerke i Athen på grunn av sin velbevarte neoklassiske stil og historiske verdi

7. Den gir et glimt av arkitektoniske trender på den tiden og bidrar til byens rike arkitektoniske arv?
7. Den gir et glimt av arkitektoniske trender på den tiden og bidrar til byens rike arkitektoniske arv?1

8. Kan The Bozonians Neoclassical House besøkes?
8. Kan The Bozonians Neoclassical House besøkes?1

Per nå er det uklart om The Bozonians Neoclassical House er åpen for publikum

9. Det kan være en privatbolig eller brukes til andre formål, så det er best å sjekke med lokale myndigheter eller søke ytterligere informasjon før du planlegger et besøk?
9. Det kan være en privatbolig eller brukes til andre formål, så det er best å sjekke med lokale myndigheter eller søke ytterligere informasjon før du planlegger et besøk?1

Alle tjenester og fasiliteter

Hotellfasiliteter
  • Gratis Wi-Fi
  • Trådløst internett
Anmeldelse av The Bozonians Neoclassical House
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.