Hellas, Athen

Relaxing Kerameikos Penthouse

Kalipsous 13 Athen, Hellas Leilighet
1 tilbud — Se tilbud
Relaxing Kerameikos Penthouse
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
  • Gratis Wi-Fi
  • Trådløst internett
Vis alle fasiliteter 2
Beliggenhet
Til sentrum
1.3 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

Kalipsous 13 Athen, Hellas

Hotellet "Relaxing Kerameikos Penthouse" ligger i Athen, Hellas. Det ligger i nabolaget Kerameikos, som er kjent for sin historiske betydning og nærhet til ulike attraksjoner. Noen bemerkelsesverdige steder rundt hotellet inkluderer:

1. Kerameikos arkeologiske sted: Dette stedet inneholder gamle ruiner, inkludert en kirkegård og bymurer, som viser Athen's historiske fortid.

2. Athens gamle agora: En kort spasertur fra hotellet var den gamle agora det sentrale samlingsstedet i det gamle Athen og inneholder godt bevarte ruiner av forskjellige bygninger.

3. Gazi-distriktet: Kjent for sitt pulserende natteliv og underholdning er Gazi et trendy nabolag med mange barer, klubber og restauranter.

4. Technopolis: Ligger i Gazi, er denne tidligere gassverksanlegget blitt omgjort til et kultursenter som huser ulike arrangementer, utstillinger og festivaler.

5. Monastiraki loppemarked: Et livlig marked bare noen få metrostopp unna, har Monastiraki et overflod av butikker som selger suvenirer, antikviteter, klær og mer.

6. Ermou Street: En populær handlegate i Athen, er Ermou kjent for sine internasjonale merker og lokale butikker.

7. Det nasjonale arkeologiske museet: Et av verdens største arkeologiske museer, huser det en stor samling av gamle gjenstander og kunstverk fra Hellas.

8. Akropolis: En kort avstand fra hotellet er Akropolis en av de mest kjente historiske stedene globalt, med Parthenon og andre ikoniske strukturer.

9. Plaka-distriktet: Ligger ved foten av Akropolis, er Plaka et sjarmerende gammelt nabolag med tradisjonell arkitektur, smale gater og tavernaer som serverer gresk mat. Dette er bare noen få av attraksjonene og interessante steder rundt Relaxing Kerameikos Penthouse-hotell. Athen tilbyr en rik blanding av historie, kultur og underholdning for besøkende å utforske.

map
Relaxing Kerameikos Penthouse
Leilighet

Til sentrum1.3

Om hotellet

Om

Relaxing Kerameikos Penthouse er et hotell som ligger i den pulserende byen Athen, Hellas. Hotellet ligger i Kerameikos-området og tilbyr enkel tilgang til ulike turistattraksjoner, kjøpesentre og spisesteder. Hotellet har komfortable rom som er designet for å gi gjestene et avslappende opphold. Hvert rom er godt møblert og inkluderer fasiliteter som air condition, gratis Wi-Fi, flatskjerm-TV, eget bad med gratis toalettartikler, og en balkong eller terrasse med vakker utsikt over byen. Rommene er romslige og vakkert dekorert, og sikrer en behagelig og fredelig atmosfære. Gjestene på Relaxing Kerameikos Penthouse kan nyte ulike måltider under oppholdet. Hotellet har en restaurant som serverer deilige greske og internasjonale retter. Restauranten gir en koselig setting som lar gjestene nyte måltidene sine samtidig som de kan beundre den fantastiske utsikten over byen. I tillegg ligger hotellet i nærheten av flere spisesteder, noe som gir gjestene muligheten til å utforske den lokale kulinariske scenen. Hotellet tilbyr også ulike fasiliteter og tjenester for å forbedre gjestenes komfort. Dette inkluderer en døgnåpen resepsjon, romservice, concierge-service, vaskerifasiliteter og transport til og fra flyplassen. Den vennlige og flerspråklige betjeningen sørger for at gjestene har et minneverdig opphold ved å tilby utmerket service og veiledning for å utforske byen. Alt i alt tilbyr Relaxing Kerameikos Penthouse komfortable rom, deilige måltider og en praktisk beliggenhet i Athen, noe som gjør det til et utmerket valg for reisende som ønsker et avslappende og hyggelig opphold i Hellas' hovedstad.

Underholdning

1. Akropolis Museum: Ligger mindre enn 2 kilometer unna, er Akropolis-museet et must-visit for historie- og kunstentusiaster. Det huser en stor samling av gamle greske artefakter og tilbyr fantastisk utsikt over Akropolis.

2. Plaka-området: Bare en kort spasertur fra hotellet, er Plaka en av de eldste nabolagene i Athen og er kjent for sine sjarmerende smale gater, tradisjonelle greske hus og et stort antall butikker, restauranter og kafeer. Ta en avslappende spasertur, nyt lokal mat og nyt den livlige atmosfæren.

3. Athens åpne kinoer: I løpet av sommermånedene er Athen hjem for flere åpne kinoer der du kan se både klassiske og moderne filmer under stjernehimmelen. Noen populære alternativer nær hotellet inkluderer Cine Thisio og Cine Paris.

4. Technopolis: Ligger i Kerameikos-området, er Technopolis et kulturelt knutepunkt som ligger i en tidligere gassfabrikk. Det arrangerer ulike arrangementer, utstillinger, konserter og forestillinger i løpet av året, og tilbyr en unik blanding av industriarv og samtidskunst.

5. Uteliv i Gazi: Gazi er et livlig nabolag kjent for sin energiske natteliv. Det har et utvalg av klubber, barer og steder med levende musikk som passer forskjellige smaker. Enten du foretrekker å danse til elektroniske rytmer eller nyte live jazz, tilbyr Gazi et variert utvalg underholdningsalternativer.

6. Monastiraki-loppemarkedet: Ligger innen gangavstand, er Monastiraki et travelt marked hvor du kan utforske utallige butikker som selger antikviteter, suvenirer, klær og mer. Det er et flott sted for å gjøre kupp, nyte den lokale atmosfæren og unne seg litt shoppingterapi.

7. National Theatre of Greece: Hvis du er interessert i teater, ligger National Theatre of Greece i nærheten. Det tilbyr et utvalg av forestillinger, inkludert klassiske greske tragedier, moderne skuespill og musikaler.

8. Athen Concert Hall: For musikkelskere presenterer Athen Concert Hall et utvalg av klassisk, jazz og moderne musikk. Den har state-of-the-art fasiliteter og huser kjente lokale og internasjonale artister.

9. Lycabettus-høyden: Selv om det ikke er strengt tatt underholdning, tilbyr Lycabettus-høyden fantastisk panoramautsikt over Athen og er et flott sted å slappe av, nyte en piknik eller oppleve en fantastisk solnedgang. Du kan enten gå opp eller ta en taubane til toppen.

10. National Archaeological Museum: Ligger litt lenger unna, men fortsatt lett tilgjengelig, huser det nasjonale arkeologiske museet en omfattende samling av gamle greske artefakter, inkludert skulpturer, keramikk, smykker og mer. Det gir en utmerket mulighet til å fordype seg i det rike kulturelle arvet til Hellas.

Topp spørsmål

1. Hva er den avslappende Kerameikos Penthouse i Athen, Hellas?
1. Hva er den avslappende Kerameikos Penthouse i Athen, Hellas?1

Den avslappende Kerameikos Penthouse er en luksuriøs leilighet som ligger i nabolaget Kerameikos i Athen, Hellas. Den tilbyr et avslappende og komfortabelt opphold for turister som besøker byen

2. Hvor mange personer kan penthouset romme?
2. Hvor mange personer kan penthouset romme?1

Penthouset kan romme opptil fire gjester. Det har to soverom, hver med en komfortabel queen-size seng

3. Hvilke fasiliteter tilbys på den avslappende Kerameikos Penthouse?
3. Hvilke fasiliteter tilbys på den avslappende Kerameikos Penthouse?1

Penthouset er fullt utstyrt med moderne fasiliteter. Det inkluderer et velutstyrt kjøkken, en romslig stue med flatskjerm-TV, høyhastighets Wi-Fi, air condition, oppvarming og en vakker takterrasse med panoramautsikt over Athen

4. Er penthouset beleilig plassert?
4. Er penthouset beleilig plassert?1

Ja, den avslappende Kerameikos Penthouse ligger beleilig til i hjertet av Athen. Den ligger i nærheten av større attraksjoner som Akropolis, Plaka-nabolaget og Monastiraki-plassen. I tillegg er den godt tilknyttet offentlig transport

5. Er det noen restauranter og butikker i nærheten?
5. Er det noen restauranter og butikker i nærheten?1

Ja, det er flere restauranter, kafeer og butikker innen gangavstand fra penthouset. Det livlige nabolaget Kerameikos tilbyr et utvalg av spisesteder og shoppingmuligheter for gjestene å utforske

6. Er penthouset egnet for familier med barn?
6. Er penthouset egnet for familier med barn?1

Ja, penthouset er barnevennlig og kan romme familier med barn. Det gir en komfortabel og trygg atmosfære for familier å nyte oppholdet sitt i Athen

7. Kan gjestene nyte utsikten fra takterrassen?
7. Kan gjestene nyte utsikten fra takterrassen?1

Absolutt! Penthouset har en fantastisk takterrasse hvor gjestene kan slappe av og nyte panoramautsikten over Athen, inkludert Akropolis. Det er et perfekt sted for soloppganger, solnedganger eller rett og slett å slappe av etter en dag med utforskning av byen

8. Er penthouset tilgjengelig for korttidsleie?
8. Er penthouset tilgjengelig for korttidsleie?1

Ja, den avslappende Kerameikos Penthouse er tilgjengelig for korttidsleie. Enten du skal bo i Athen i noen dager eller over en lengre periode, tilbyr dette penthouset et luksuriøst og komfortabelt overnattingsalternativ

9. Hvordan kan jeg bestille den avslappende Kerameikos Penthouse?
9. Hvordan kan jeg bestille den avslappende Kerameikos Penthouse?1

Du kan bestille penthouset direkte gjennom ulike bookingplattformer eller ved å kontakte eieren av eiendommen. Detaljert bestillingsinformasjon og alternativer finnes på penthousets offisielle nettside

10. Er det noen spesifikke husregler eller regler gjestene bør være klar over?
10. Er det noen spesifikke husregler eller regler gjestene bør være klar over?1

Ja, som de fleste ferieboliger har penthouset spesifikke husregler og regler, for eksempel røykfrihet, ingen kjæledyr og overholdelse av roligetstider. Det anbefales å gjennomgå disse reglene før du bestiller for å sikre et hyggelig opphold.

Alle tjenester og fasiliteter

Hotellfasiliteter
  • Gratis Wi-Fi
  • Trådløst internett
Anmeldelse av Relaxing Kerameikos Penthouse
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.