Hellas, Athen

Design & Boutique apt in the heart of Athens

2 Peoniou Athen, Hellas Leilighet
1 tilbud — Se tilbud
Design & Boutique apt in the heart of Athens
Se tilbud —
Beliggenhet
Til sentrum
1.1 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

2 Peoniou Athen, Hellas

Hotellet 'Design & Boutique apt i hjertet av Athen' ligger i sentrum av Athen, Hellas. Det er omgitt av ulike attraksjoner, fasiliteter og landemerker. Noen av de nærliggende attraksjonene og interessante stedene inkluderer:

1. Syntagma Square: Ligger bare noen få minutter unna, er Syntagma Square den sentrale plassen i Athen og hjemmet til det greske parlamentet. Det er et travelt område med butikker, kafeer og vert for ulike arrangementer og demonstrasjoner.

2. Akropolis: En av de mest ikoniske symbolene i Athen, ligger Akropolis på en klippe. Det huser Parthenon, et av de mest kjente antikke greske templene, og tilbyr panoramautsikt over byen.

3. Plaka: Plaka er det gamle historiske nabolaget i Athen, som ligger rundt nord- og østsiden av Akropolis. Det er kjent for sine smale, svingete gater, tradisjonelle greske tavernaer og mange butikker som selger suvenirer, smykker og lokale kunsthåndverk.

4. Monastiraki: Dette livlige nabolaget grenser til Plaka og er kjent for sitt travle loppemarked. Det er et flott sted å handle antikviteter, vintage gjenstander og lokale produkter. Monastiraki Square har også et utvalg av tradisjonelle restauranter og kafeer.

5. Ermou Street: En populær gågate i Athen, strekker Ermou Street seg fra Syntagma Square til Monastiraki. Den er fylt med motebutikker, butikker, restauranter og kafeer som tilbyr et bredt utvalg av shopping- og spisemuligheter.

6. Nasjonale hager: Plassert rett bak det greske parlamentet, gir de nasjonale hagene en fredelig flukt fra den travle byens gater. Denne store parken har vakre landskap, nyklassisistiske bygninger, dammer og skyggefulle stier.

7. Benaki-museet: Ligger bare en kort avstand fra hotellet, er Benaki-museet et anerkjent museum som huser en omfattende samling av gresk kunst og historiske artefakter fra ulike perioder. Alt i alt er 'Design & Boutique apt i hjertet av Athen' sentralt plassert og gir enkel tilgang til mange betydningsfulle landemerker, kulturelle attraksjoner, shoppingområder og spisesteder i Athen.

map
Design & Boutique apt in the heart of Athens
Leilighet

Til sentrum1.1

Om hotellet

Underholdning

Det er flere underholdningsmuligheter i nærheten av hotellet "Design & Boutique apt i hjertet av Athen". Her er noen forslag:

1. Det nasjonale arkeologiske museet: Bare en kort avstand fra hotellet ligger dette museet som huser en stor samling av gamle artefakter og er et must for historieinteresserte.

2. Plaka-distriktet: Ligger innen gangavstand, er Plaka en sjarmerende nabolag fullt av smale gater, tradisjonelle tavernaer, butikker og kafeer. Det er et flott sted å utforske, handle suvenirer eller nyte et deilig måltid.

3. Monastiraki loppemarked: Et kjent marked kjent for sin billige shopping, vintage-varer og unike suvenirer. Det er et utmerket sted å handle antikviteter, klær, bøker og tradisjonelle greske produkter.

4. Akropolismuseet: Ligger ved foten av Akropolis, viser dette moderne museet artefakter som er funnet på arkeologiske stedet til Akropolis, og gir innsikt i det gamle greske sivilisasjonen.

5. Syntagma-plassen: Athens sentrale torg, der du kan se vaktavløsningen ved den greske parlamentbygningen eller bare slappe av på en av kafeene.

6. Odeon of Herodes Atticus: En historisk amfiteater som ligger på Akropolis Hill, det arrangeres ulike forestillinger gjennom året, inkludert konserter, ballett og teaterstykker.

7. Athen konsertsal: Et sted som huser et bredt spekter av forestillinger, inkludert klassisk musikk, opera, teater og dans.

8. Gazi-distriktet: Kjent for sitt livlige natteliv, er Gazi hjemmet til mange barer, klubber og restauranter som tilbyr live musikk og underholdning. Dette er bare noen få alternativer i nærheten av hotellet "Design & Boutique apt i hjertet av Athen". Det er mange flere attraksjoner og underholdningsmuligheter å utforske i denne kulturelt rike byen.

Topp spørsmål

1. Ligger leiligheten i sentrum av Athen?
1. Ligger leiligheten i sentrum av Athen?1

Ja, leiligheten ligger i hjertet av Athen.

2. Hva er leilighetens designstil?
2. Hva er leilighetens designstil?1

Leiligheten har en moderne og stilfull design.

3. Hvor mange personer kan leiligheten romme?
3. Hvor mange personer kan leiligheten romme?1

Leiligheten kan romme opptil 4 personer komfortabelt.

4. Er leiligheten airconditionert?
4. Er leiligheten airconditionert?1

Ja, leiligheten er utstyrt med aircondition for maksimal komfort.

5. Er det et fullt utstyrt kjøkken i leiligheten?
5. Er det et fullt utstyrt kjøkken i leiligheten?1

Ja, leiligheten har et fullt utstyrt kjøkken med alle nødvendige apparater og redskaper.

6. Er det noen attraksjoner eller landemerker i nærheten?
6. Er det noen attraksjoner eller landemerker i nærheten?1

Ja, leiligheten ligger beleilig til i nærheten av populære attraksjoner som Akropolis og nabolaget Plaka.

7. Er offentlig transport lett tilgjengelig fra leiligheten?
7. Er offentlig transport lett tilgjengelig fra leiligheten?1

Ja, offentlige transportalternativer, inkludert metrostasjoner og bussholdeplasser, er innen gangavstand fra leiligheten.

8. Er det gratis Wi-Fi tilgjengelig i leiligheten?
8. Er det gratis Wi-Fi tilgjengelig i leiligheten?1

Ja, leiligheten tilbyr gratis Wi-Fi for gjestene.

9. Er det restauranter eller butikker i nærheten?
9. Er det restauranter eller butikker i nærheten?1

Ja, det er mange restauranter, kafeer og butikker i nærheten av leiligheten.

10. Er det et minimum oppholdskrav for å booke leiligheten?
10. Er det et minimum oppholdskrav for å booke leiligheten?1

Ja, det er et minimum oppholdskrav på 2 netter for å booke leiligheten.

Anmeldelse av Design & Boutique apt in the heart of Athens
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.